Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
3.498,00 3.219,90
Klantenbeoordelingen
1083 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 10

17-06-2018 meer...

gaf gemiddeld een 9

17-06-2018 meer...

gaf gemiddeld een 10

16-06-2018 meer...
Onze voordelen

Vespa Accessoires

Een mooie Vespa scooter is veel leuker met mooie accessoires! Wij bij Fast en Furious scooters zijn het hier helemaal mee eens  en hebben een groot assortiment aan Vespa accessoires aan onze webwinkel toegevoegd. Wij vinden het leuk om mensen te adviseren in hun keuze met hun scooter. Het geeft ons voldoening als de klant met een leuke scooter de weg op gaat en daarom helpen wij u niet alleen met een nieuwe scooter, maar ook met het uitzoeken van leuke Vespa Accessoires. De Vespa is een van de scootermerken die de meest opties heeft tot leuke accessoires, je kan bijna alles aan je scooter opfrissen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw windscherm, een achter- en voordrager, een goed stuurslot of een nieuw zadel. Er zijn een aantal accessoires categorieën waar je uit kan kiezen.

 

 

Voor losse Vespa accessoires kun je terecht op:

Vespa scooter accessoires

 

 

 

Vespa Accessoires Categorieën

De Vespa Accessoires kun je opdelen in aantal categorieen. De categorieen voor een Vespa zijn als volgt verdeelt: Alarmsystemen, winschermen, (led) verlichting, Buddydecks, sierbeugels los, velgen+banden, koffers, Vespa opvoeren, sloten, handschoenen en regenkleding en overige accessoires. Als deze bovenstaande categorieen zijn verkrijgbaar bij ons in de Fast en Furious scooterwebshop. Een van de meest bestelde accessoires van dit moment zijn de alarmsystemen. Een Vespa is een gewilde en populaire scooter, ook onder dieven. Daarom is het steeds belangrijker om je Vespa scooter goed te beveiligen, een goed en degelijk alarm systeem kan hier goed bij helpen. Het alarmsysteem is voorzien van een licht en geluid waarschuwingssignaal waardoor de dieven zullen schrikken en de scooter zullen laten staan. Een Vespa accessoire wat goed bij het alarmsysteem past zijn de kettingsloten van Univ. Deze kettingsloten zijn zeer geschikt voor de Vespa en zijn ontzettend sterk. Ook zijn deze kettingsloten geschikt voor een allrisk scooterverzekering. Een Univ kettingslot in combinatie met een goed Vespa alarmsysteem zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk wordt om jou Vespa te stelen! Een andere Vespa accessoire dat veel besteld wordt is een windscherm. Een windscherm wordt niet standaard meegeleverd met de Vespa maar is wel echt een Must Have. Zoals u wellicht weet heeft u tijdens het scooter rijden te maken met een hoop wind en insecten. Met een windscherm beschermt u uw zelf hier tegen en verhoogt het rijplezier.  Een ander populair Vespa Accessoire van dit moment is de sierbeugel. De sierbeugel is een chromen beugel die bevestigd kan worden op de voor- of achterkant van de Vespa scooter. Deze sierbeugel is niet bedoeld om zware objecten te vervoeren maar is, zoals het woord het al zegt, puur voor de sier bedoeld. Deze Vespa sierbeugels geven een mooi en stoer effect wat net dat beetje extra voor jouw Vespa scooter kan doen.  Een laatste Vespa accessoire wat tegenwoordig veel mee besteld wordt tijdens de aankoop van een Vespa scooter zijn winterbanden. Tegenwoordig worden de winters steeds natter en gladder in Nederland. Dit kan, vooral voor een scooterrijder, veel ongemakken opleveren op de weg. Een standaard vespa scooterband is prima van kwaliteit maar niet bestand tegen de extreme weersomstandigheden. Als u ook in de winter graag veilig de weg op gaat is het verstandig om daarvoor dus een set Vespa winterbanden neemt.

 

Vespa accessoires kopen

De Vespa accessoires kopen gaat bij ons in de webshop erg makkelijk. Als u een Vespa scooter heeft uitgekozen ziet u op de productpagina van deze scooter een grote tabel staan met te kiezen opties. Deze opties kunt u selecteren naar wens en deze bij uw bestelling plaatsen. Zodra u al uw opties gekozen en geselecteerd heeft kunt u deze afrekenen in de webshop en zullen deze gratis worden geplaatst op uw nieuwe Vespa Scooter!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page