bigg-e-scooter-kopen

Bigg-e brommers - elektrisch rijden in stijl!

Bigg-e is een nieuw merk welke bijzondere tweewielers maakt, namelijk de Bigg-e 2.0 en Bigg-e 3.0. Deze Steet Cruisers zijn volledig elektrisch en je kunt ze kopen als 25km per uur e-scooter en 45km per uur e-scooter. E-scooter staat voor elektrische scooter. We noemen het even een scooter maar velen zullen het meer een brommer noemen. Een tweewieler die omhuld is met kappen wordt meestal een scooter genoemd, maar kappen ontbreken bij deze brommer. En dat maakt hem meteen ook zo speciaal.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Bigg-e Street Cruiser 3.0

 
2.395,00 2.349,90
of lease al vanaf 43,00 per maand
158587 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Opmerkelijk design

Wat je direct opvalt aan deze elektrische brommer is dat hij bijzonder brede banden heeft, en een buizenframe. Het design is simpel gehouden wat tegelijkertijd een sterk punt is, letterlijk en figuurlijk. Eigenlijk kan er ook niets kapot aan dit apparaat want hij is minimalistisch uitgevoerd. Alles wat je echt nodig hebt, zoals een snelheidsmeter en verlichting (LED), en een paar krachtige schijfremmen, zijn aanwezig. 

 

Verschil tussen de Bigg-e 2.0 en Bigg-e 3.0

Van Bigg-e kun je 2 modellen kopen, namelijk de 2.0 en 3.0. Ze hebben een aantal overeenkomsten, maar verschillen toch best nog wel wat van elkaar. Het grootste verschil is dat de Bigg-e 2.0 geschikt is voor 2 personen, en de 3.0 voor slechts één persoon. Het stuur en het buizenframe, wat deze elektrische brommer/scooter zo kenmerkend maakt, is in feite bij beide gelijk. De grootste verschillen zijn de banden, de velgen, de voorvork, en het zadel.

 

Specifieke kenmerken van de Bigg-e 2.0

De Bigg-e 2.0 heeft kleine zwarte velgen met een chromen rand. De banden zijn bijzonder dik. Het profiel van de banden bestaat uit gleuven in de lengte van de band. Het zadel is geschikt voor twee personen, en er zijn uitklapbare voetsteps aanwezig. De persoon die achterop zit kan zich vasthouden aan de achtergreep welke ook onderdeel uitmaakt van het solide frame. Voor de standaard is er gekozen voor een middenbok. De accupack zit onder het zadel. Deze zie je dus niet. Wat de achtervering betreft is er een enkele schokdemper gebruikt. 

 

Specifieke kenmerken van de Bigg-e 3.0

De Bigg-e 3.0 heeft grote chromen velgen die veel weg hebben van sportvelgen van een auto. Ook de banden hebben het profiel van een autoband en geven de elektrische brommer een extra stoer uiterlijk mee. Het zadel is geschikt voor slechts 1 persoon. De accupack is bij de drie punt nul uitvoering wel in beeld gehouden, maar is fraai afgewerkt met een kap om de accu te beschermen. De vering aan de achterkant is dubbel uitgevoerd met twee schokdempers. Het sportieve karakter van deze 1-persoons e-brommer wordt benadrukt door de rode accenten die je terugvindt in de remklauwen en op de accu. 

 

Hoog fun gehalte en rijdt ook erg goed

De elektrische brommers van Bigg-e hebben een zeer hoog fun gehalte. Hij gaat beslist voor een hoop plezier zorgen. Daarnaast rijdt hij ook erg goed en is de wegligging uiterst stabiel. Niet zo verwonderlijk natuurlijk met zulke brede banden!

 

Bigg-e brommer/scooter kopen

Bij Fast en Furious kun je een Bigg-e 2.0 of Bigg-e 3.0 scooter kopen! Wil jij ook gezien worden met een supergave elektrische tweewieler die beschikt over veel kracht (1200 Watt), dan weet je wat je te doen staat.

 

Betalen in termijnen ook mogelijk

Wil je liever in maandelijkse termijnen betalen? Ook dat is mogelijk. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. Je kunt namelijk deze brommer of scooter, of hoe je hem ook wilt noemen, kopen op afbetaling. In onze shop wordt kopen op afbetaling ook leasen genoemd. Leasen kan in 12 maanden, maar ook in 24, 36, 48, 60 of 72.