Nipponia e-Viball bezorgscooter

Voordeel: 200,00
(Nog 0 dag en 5 uur)
Adviesprijs: 3.599,95
(incl opties en BTW)
Bekijk de scooter informatie

Kies uw custom scooter opties

Uitvoering
Kies hier uw gewenste uitvoering:Snorfiets = 25 km/h op fietspad zonder helm blauw kenteken.Bromfiets = 45 km/h op de weg met helm geel kenteken.
Kleur
Kies de gewenste kleur.
Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Leges kenteken
Leges, zijn kosten die gemaakt worden aan de RDW bij aanvragen van kenteken. LET OP dit zijn overheid kosten en hebben 0% BTW
Verwijderings bijdrage
Verwijderings bijdrage, zijn kosten die verplicht zijn door de overheid.
Te naamstellen
Wij stellen de scooter te naam voor u.
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Opvoeren
Wij ontgrenzen de motor voor u naar de gewenste snelheid. U behoud uw garantie. lees hier meer Meer weten over wok status? klik hier *Fabrieksgarantie NIET meer geldig i.v.m. tuning i.p.v ontgrenzen van de motor. 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Accu
De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen onder ideale omstandigheden. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, lichaamsgewicht, etc.
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Windschermhoes
- GEEN SMELTENDE KM-TELLERS.
- BEHOUD VAN UW WINDSCHERM.winschermhoes
Beugelslot
beugelslot-art4Art klasse 4 beugelslot. Deze kan los worden gebruikt of als verlening van je (ART) ketting slot.
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
Pizzakoffer
Schijfremslot
schijfremslot 
Stuur kabel slot
stuur kabel slot  
Winterbanden
Winterbanden zijn must have tijdens de herfst en winter, het verbetert je grip ernorm. Ook in voorjaar en de zomer kan je hier mee rijden of je laten je normale banden weer terug zetten.
Druppellader
De Plug&Play accu druppellader is al aangesloten op de accu. U hoeft enkel nog de stekker in het stopcontact te steken.Als u een week of langer de scooter niet gaat gebruiken, is het raadzaam om de accu aan de druppellader te leggen, zodat de accu niet leeg is als u de scooter de volgende keer wilt gebruiken. Wij raden dit vooral aan bij injectie scooters (euro4). Deze modellen starten niet als er geen stroom in de accu zit. Ook bij elektrische accessoires, zoals een alarmsysteem raden wij dit aan.accu-druppel-lader
GPS Tracker
De inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Dit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Er zitten geen extra maandelijkse kosten veder aan verbonden.
White wall banden
scooter band met witte randen
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Achterdrager
scooter achterdrager Voorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Handvat slot
Hiermee kunt u de gashendel op slot zetten, zodat gas geven onmogelijk word. handvat-slot
Beenkleed
beenkleedVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Regenkleding
Amendement comfortable regenkleding.
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
Handschoenen
HanschoenenIsoleerde winterhand schoenen
Handvat verwarming
Regelbare handvat verwamring.handvat-verwarming
USB aansluiting
scooter-12-volt-sigaretten-aansluiting12-volt sigaretten / usb aansluiting. Voor het op laden van o.a telefoons en TomToms
GSM / Navigatie houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
LED koplamp
halogeen-scooter-lampEen halogeen koplamp geeft wit licht i.v.p. van geel licht en geeft je een beter zicht in het donker.
Kinderzitje
kinderzitjevoor kinderen van 2+/- t/m 5 jaar.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.174,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 1.161,65 via logo IN3 capayable
of
Prijs is incl. en extra korting op accessoiresBetaal je scooter(mobiel)/fiets IN 3 keerGratis slot bij volledige ideal betalingKeuze uit meerdere afhaal/servicepunten
 • (scooter) omschrijving

  Nipponia e-Viball bezorgscooter

  De Nipponia e-Viball bezorgscooter is een van de meest moderne en degelijke bezorgscooters die je op dit moment kunt kopen. Hij beschikt over een vernieuwd aandrijfsysteem, sterke LED verlichting, een CBS remsysteem, USB, GPS tracking, Bluetooth, Cruisecontrol, een alarm, en enorm goede rijeigenschappen! Kortom een betrouwbaar werkpaard die breed inzetbaar is.

  Zeer degelijke bezorgscooter met hoge betrouwbaarheid

  Iets waar een goede bezorgscooter aan moet voldoen is degelijkheid. Bezorgscooters gaan namelijk vaak kapot doordat ze continu worden ingezet, veel kilometers moeten maken, en niet iedere bestuurder er even zuinig mee omgaat. De Nipponia e-Viball is berekend op intensief gebruik en daarop ook gebouwd! De kwaliteit van deze escooter ligt een stuk hoger dan bij andere bezorgscooters, en daarmee wordt uitval teruggebracht naar een minimum. Ondernemers sparen hier dus geld door uit. Misschien leuk om te weten dat dit model in de een voormalige Honda fabriek gemaakt is, waar kwaliteit een belangrijke rol speelt.

  Het visitekaartje van het bedrijf

  Een (elektrische) bezorgscooter is tegelijkertijd het visitekaartje van het bedrijf. Veel bezorgscooters zien er saai of lomp uit maar dat geldt niet voor deze elektrische bezorgscooter! Met de Nipponia e-Viball bezorgscooter laat je beslist een goede indruk achter bij de klant. De scooter is namelijk zeer fraai vormgegeven en hypermodern. Hij oogt namelijk zakelijk, sportief, en volwassen. Zijn grote wielen maken beslist het verschil. De grote wielen bieden verschillende voordelen waar we straks dieper op ingaan. De gebruikte hoogwaardige technologieën zijn goed doordacht bij de Nipponia bezorgscooter en daar plukken ondernemers zeker de vruchten van!

  Pizza bezorgen, pakketten bezorgen, het kan allemaal!

  Pizza bezorgen, Shoarma, pakketten,... het is allemaal mogelijk met de e-Viball van Nipponia. De achterdrager is zeer stevig en het monteren van een Pizzakoffer of bezorgbox is zo geregeld. De constructie is aangepast op zware belading. Een extra bijkomstigheid is dat de achterschokbrekers (dubbel uitgevoerd) ook aan te passen zijn aan de belading. Zo kunnen de schokbrekers ingesteld worden op een soepel of juist stug rijgedrag, maar net wat nodig is.

  Omdat de scooter geheel elektrisch is kan hij ook ingezet worden in een indoor omgeving zoals een warehouse, magazijn, of pakhuis. Er is ook een zijstandaard aanwezig waarmee de vloer een stuk minder snel beschadigd raakt.

  GPS tracking, lokaliseren en rij-regio instellen

  De e-Viball bezorgscooter is voorzien van een GPS systeem welke kan worden ingesteld d.m.v. Bluetooth. Daarmee kan worden ingesteld in welk gebied de scooter wel of niet mag rijden. Zo kan worden voorkomen dat de scooter meegenomen wordt buiten een bepaald gebied. De scooter valt vanzelf uit wanneer iemand buiten het ingestelde gebied komt.

  Lange accu levensduur

  Een nieuwe innovatie is de aandrijflijn bij de Nipponia e-Viball. In tegenstelling tot veel andere elektrische scooters heeft Nipponia er niet voor gekozen om een motor direct in het achterwiel te plaatsen. Bij de e-Viball bezorgscooter wordt de motor namelijk meer naar voren geplaatst (middenmotor) en verbonden met een dikke riem (van Continental) welke voor de overbrenging zorgt. Het voordeel daarvan is dat er minder stroom nodig is om de scooter in beweging te krijgen (optrekken), en dat komt de levensduur van de accu(‘s) weer ten goede. De accu’s gaan daardoor langer mee en dat is op lange termijn kostenbesparend. Dankzij de intelligente controller kan de snelheid zeer nauwkeurig gedoseerd worden en is zelfs heel langzaam rijden geen enkel probleem.

  Rijbereik en accu’s

  Standaard wordt de e-Viball bezorgscooter geleverd met 1 accu. Optioneel kun je kiezen voor een 2de accu die ook onder het zadel geplaatst kan worden. Het rijbereik is 58 kilometer met 1 accu en 116 kilometer met 2 accu’s. Deze waarden zijn geen theoretische waarden die de fabrikant voorschrijft maar gemeten in de praktijk. Uiteraard kunnen ook extra losse accu’s bijgekocht worden welke bovendien gemakkelijk en snel gewisseld kunnen worden om de bezorgscooter continu operationeel te houden.

  Het type accu dat bij de elektrische bezorgscooter wordt toegepast is van het type Lithium. De 61.2V/28.6Ah Lithium accu laat zich eenvoudig tussendoor bijladen in korte tijd, en heeft een bijzonder lange levensduur, mede door de vernieuwde aandrijflijn.

  Opladen duurt per accu 3,5 uur. 2 accu’s tegelijkertijd opladen in de scooter duurt 7 uur. De meegeleverde oplader heeft een vermogen van 8A en dat is van professioneel niveau. De accu’s zijn tevens makkelijk uitneembaar en op iedere gewenste plek op te laden.

  Elektrische bezorgscooter met een CBS remsysteem

  De Nipponia bezorgscooter is uitgerust met een CBS remsysteem. CBS staat voor Central Breaking System. Zowel het voorwiel als achterwiel is voorzien van een dikke geventileerde remschijf. Hierdoor is de remkracht ongekend hoog. Het CBS systeem zorgt ervoor dat je zowel de voorrem als achterrem tegelijkertijd kunt bedienen met slechts 1 remgreep. Dit betekent dat bij ook onervaren bestuurders de remweg zeer kort en veilig is. Deze veiligheids feature kom je alleen tegen in het high-end segment waar de e-Viball bezorgscooter ook onder valt.

  Verbeterde rijeigenschappen dankzij de 14 inch wielen

  De grote 14 inch wielen verbeteren de rijeigenschappen. De wegligging is beter, en er is meer contact met het wegdek. Dat betekent meer grip wat een handige bijkomstigheid is tijdens regenachtig weer. Tegelijkertijd heb je ook minder last van oneffenheden in het wegdek, en van dat extra stukje comfort zal de bestuurder zeker profiteren. Voor sommige bezorgdiensten is het ook van belang dat de lading die wordt bezorgt ook minder door elkaar wordt geschud. Denk bijvoorbeeld aan koolzuurhoudende drankjes. Kortom een zeer stabiele bezorgscooter dus.

  Bezorgscooter voor zowel korte- als lange bestuurders

  De bezorgscooter van Nipponia is geschikt voor korte en lange bestuurders. De zadelhoogte is slechts 75 centimeter en dat maakt hem heel toegankelijk. Vanwege zijn royale afmetingen kunnen ook lange bestuurders uitstekend zitten zonder ruimtegebrek. De zithouding is erg goed (vanwege het grote hoogteverschil tussen zadel en voetplateau) zodat er ook moeiteloos lange afstanden mee gereden kunnen worden. Deze bezorgscooter is dus ook een plezier om mee te rijden voor de bezorgers. Iedereen blij!

  Volledig digitaal dashboard met LCD beeldscherm

  Het dashboard bij de elektrische bezorgscooter is volledig digitaal. Het fraaie paneel laat direct alles duidelijk zien wat belangrijk is. De gereden snelheid wordt met grote cijfers aangeduid zodat de bezorger in een fractie van een seconde dit kan aflezen en de ogen op de weg kan houden. Veiligheid (en het voorkomen van bekeuringen) zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Natuurlijk is er ook een zeer duidelijke (dubbele) accumeter aanwezig, en andere tellers waaronder een tripmeter. Met de dubbele accumeter wordt de accucapaciteit van iedere accu afzonderlijk weergeven in het beeldscherm.

  Cruise control voor de lange afstanden

  Cruise control maakt het rijden nog meer ontspannen. Je kunt de scooter namelijk zelf gas laten geven. Deze functie kun je aan- en uitzetten. Zodra een van de remmen wordt ingeknepen dan schakelt de functie direct weer uit.

  USB aansluiting in een waterdicht opbergvak

  Er is links onder het stuur een waterdicht opbergvak aanwezig welke is voorzien van een USB aansluiting. Zo kan de telefoon veilig droog worden meegenomen, en tegelijkertijd worden opgeladen!

  Alarmsysteem met afstandsbediening

  De bezorger kan de scooter eenvoudig op alarm zetten met de afstandsbediening. Zodra de scooter beweegt klinkt er een luide sirene. Het op slot zetten is iets wat bezorgers niet doen bij bezorgscooters, dus een alarm is een waardevolle toevoeging.

  Keyless Go

  Keyless Go wil zeggen dat je zonder sleutel in het contact kunt rijden. Je kunt namelijk met de afstandsbediening de scooter aan en uit zetten.

  Beter zich en beter zichtbaar dankzij LED verlichting

  Bezorgscooters maken vaak in de avonduren heel wat kilometers, en ‘s-avonds is het vaak donker. In dat geval wil je een bezorgscooter hebben die goed zichtbaar is in het verkeer. Met de e-Viball hoef je daar zeker niet aan te twijfelen want hij is compleet uitgerust met krachtige LED verlichting. Ook voor de bezorger is de krachtige LED verlichting een uitkomst want het zicht wordt daardoor ook een stuk beter. Seinen met het grootlicht is ook mogelijk bij deze scooter om de aandacht te krijgen van andere weggebruikers. De dagrijverlichting maakt rijden overdag nog veiliger.

  Nipponia e-Viball bezorgscooter kopen

  Bij ons kun je de Nipponia e-Viball bezorgscooter kopen, en wel in een snorscooter zonder helmplicht of bromscooter met helmplicht. Er zijn een heleboel opties waaruit je kunt kiezen om de scooter nog completer te maken, van windscherm tot Pizza koffer. Neem daarom gerust een kijkje.

  Subsidie voor bedrijven - extra goedkope bezorgscooter

  Bedrijven kunnen omgerekend een flinke korting krijgen door het aanvragen van een subsidie. Er zijn een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie, maar die zijn minder streng dan je zou denken. Een van de voorwaarden is dat de aanschafprijs minimaal 2500,- euro ex.btw moet zijn, en dat is de e-Viball bezorgscooter. De subsidie kan oplopen tot 50% en daarmee kun je deze bezorgscooter dus goedkoop aanschaffen. Hier kun je meer lezen over de subsidieregeling voor elektrische scooters voor bedrijven.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Nipponia e-viball ebezorgscooter

  MOTOR 1500W (L1e)

  BATTERY Lithium-ion 61.2V 28.6AH

  MAX. RANGE 58/80 km

  MOTOR CONTROLLER VECTOR (FOC)

  Max. POWER 2.0 kW at 1250 rpm

  Max. TORQUE (Nm/rpm) 14.8 Nm at 1250 rpm

  FULL CHARGE TIME (h) 8

  Max. SPEED (km/h) 45 (25)

  GRADEABILITY CAPACITY 13o

  Front/Rear brake DISC

  FRONT TYRE 80/90-14

  REAR TYRE 90/90-14

  SEAT HEIGHT (mm) 750

  WEIGHT (kg) 105

  WHEELBASE (mm) 1260

  OVERALL SIZE (mm) 1850x690x1140

  Charger (Ampere) 8

  BRAKING SYSTEM CBS

  LED lights YES


  * Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
  ** inclusief één batterij

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Nipponia e-Viball bezorgscooter heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters