Elektrische step

Elektrische step kopen? De step is een zeer praktisch en compact vervoersmiddel die je voor allerlei doeleinden in kunt zetten. Sommige modellen zijn klein en licht van gewicht waardoor je ze ook gemakkelijk mee kunt nemen in de auto. Andere modellen hebben toch meer het formaat van een scooter. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze ze de looks hebben van een step, dus een lage opstap en een groot plateau voor de voeten.

Killerbee E-Chopper

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
2.399,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3

Doohan iLark - elektrische step / driewieler opvouwbaar

Aanbieding is nog 1 uur geldig
1.749,95 1.199,95
Lease vanaf € 27,90 p/m
Betaal 3x € 409,98 via logo iDEAL IN3

Ecruiser X1 fat tire escooter

 
2.575,90
Lease vanaf € 59,89 p/m
Betaal 3x € 880,10 via logo iDEAL IN3

Ecruiser Cafecruiser

 
3.325,90
Lease vanaf € 77,33 p/m
Betaal 3x € 1.136,35 via logo iDEAL IN3

Ecruiser Echopper V8

 
2.625,90
Lease vanaf € 61,05 p/m
Betaal 3x € 897,18 via logo iDEAL IN3

Ecruiser Echopper 3.0

 
2.725,90
Lease vanaf € 63,38 p/m
Betaal 3x € 931,35 via logo iDEAL IN3

Ecruiser GTS 3.0

 
2.625,90
Lease vanaf € 61,05 p/m
Betaal 3x € 897,18 via logo iDEAL IN3

Ecruiser GTS 4.0

 
2.725,90
Lease vanaf € 63,38 p/m
Betaal 3x € 931,35 via logo iDEAL IN3

Ecruiser Echopper M2

 
3.225,90
Lease vanaf € 75,00 p/m
Betaal 3x € 1.102,18 via logo iDEAL IN3
 • Verschillende E Step modellen

  Elektrische steps

  De elektrische steps die Fast Furious Scooters aanbied zijn van beste kwaliteit! Wij bieden elektro steps zonder dat je niet met openbaar vervoer hoeft te reizen naar je school of werk. De e steps kan 25 km/h en dat is best veel.

  Daarom is het belangrijk om aan je gezondheid te denken van de perfecte elektrische step is speciaal ontwikkeld om op de fietspad te kunnen zonder dat je hoeft te fietsen. Deze bijzondere bromfiets die e step wordt genoemd heeft naast de maximale snelheid ook andere regels.

  Denk hierbij aan een helm dragen op de openbare weg. De luchtbanden die in de e steps zitten zijn speciaal gemaakt om op een onverhard terrein gebruikt te kunnen worden.

  Elektrische step online kopen

  Lijkt het je een leuk idee om een keer langs te komen bij ons op de zaak? Wij bieden verschillende voertuigen zoals een cantabrommobiel en gehandicaptenvoertuig. wij zullen je altijd te woord staan!

  Verschillende soorten elektrische steps

  Bij ons heb je verschillende soorten elektrische steps, denk hierbij aan de Ecruisers, Doohan en de Sunra. Deze type e steps hebben allemaal een lcd scherm. Dus het maakt niet uit welke type elektrische step je koopt een volle accu is belangrijk en vergeet niet de helm te dragen voordat je e step in beslag genomen wordt.

  Een e step is bedoeld om van a naar b te kunnen. Net als een fiets heb je bij een e step ook een achterlicht.

  Een elektrische step moet net als andere voertuigen veilig zijn, controleer daarom eerst de specificaties voor je er een aanschaft.

  Openbare weg of openbaar vervoer?

  Was je van plan om de stem op een openbare weg te rijden of ga je toch met de trein reizen naar je school of werk? Dan is de elektrische step vaak ook inklapbaar en kan dus meegenomen worden en je kunt er altijd mee rondrijden. Het maakt dus niet uit waar je je gaat verplaatsen het beste is om deze e step eerst op te laden en banden goed laten op pompen.

  Want de steps hebben vaan luchtbanden deze eisen eerst goed opgepompt te worden voordat ze de openbare weg op gaan.

  - Anti lek banden

  Wat zijn anti lek banden bij de elektrische steps?

  de beste manier om een lekke band te voorkomen is om deze producten aan de te schaffen. Is er een topsnelheid met deze banden?

  ons antwoord is, de maximale snelheid bij de e step is zoals bij ieder normale band 25 km h.

  Elektrisch steppen

  Nu je weet dat een e step bestaat wordt het tijd om er een aan te schaffen want wie wilt er nu niet elektrisch steppen?

  E step kopen doe je dus bij Fast Furious Scooters want deze bijzondere bromfiets is nog beter dan een elektrische scooter.

  Elektrische step gebruikt

  Heb je nooit een elektrische step gebruikt, en weetje niet hoe je moet steppen? dan hoef je geen cursus te volgen. De elektrische steps gebruiken op een openbare weg of woon werkverkeer is niet zo spannend als je dacht. De lcd scherm geeft je precies aan hoe hard je mag rijden, zo voorkom je dat je te hard rijd.

  Een step in verschillende formaten, van klein tot groot

  Heeft een elektrische step grote wielen of kleine wielen? Tegenwoordig kun je een elektrische step kopen in verschillende maten. Zo is er de kleine estep met kleine wielen die opklapbaar is en weinig weegt, en de grote elektrische step met kenteken. Een elektrische step met kenteken mag de openbare weg op, en is in tegenstelling tot een klein model wel legaal.

  Grote steppen die over het algemeen ook een zadel hebben, rijden een stuk comfortabeler, zijn een stuk veiliger. En bovendien kun je er meer kilometers mee rijden. Een aantal modellen kunnen zelfs 45 km per uur!

  Meer weten over elektrische steppen?

  Lees dan beslist verder!

  We behandelen alle onderwerpen, van actieradius tot aan het opladen van de accu, en van banden tot aan de regels die gelden voor deze bijzondere elektrische vervoermiddelen.

  elektrische step

  Een step in verschillende formaten, van klein tot groot

  Heeft een elektrische step grote wielen of kleine wielen? Tegenwoordig kun je een elektrische step kopen in verschillende maten. Zo is er de kleine estep met kleine wielen die opklapbaar is en weinig weegt, en de grote elektrische step met kenteken. Een elektrische step met kenteken mag de openbare weg op.

  En is in tegenstelling tot een klein model wel legaal. Grote steppen die over het algemeen ook een zadel hebben, rijden een stuk comfortabeler, zijn een stuk veiliger. Bovendien kun je er meer kilometers mee rijden. Een aantal modellen kunnen zelfs 45 km per uur! Meer weten over elektrische steppen? Lees dan beslist verder!

  We behandelen alle onderwerpen, van actieradius tot aan het opladen van de accu, en van banden tot aan de regels die gelden voor deze bijzondere elektrische vervoermiddelen.

  Wat is de definitie van een elektrische step?

  We leggen eerst de definitie uit van een step voor een duidelijke beeldvorming. Een elektrische step is een vervoermiddel, van origine met 2 wielen, met een langwerpig maar smal voetplateau.

  Je plaatst de voeten achter elkaar in plaats van naast elkaar zoals bij een normale scooter. Het voetplateau ligt laag bij de grond wat het opstappen en afstappen lekker makkelijk maakt.

  De wielen zijn relatief klein. En tot slot is er een hoog stuur zodat je staand kunt sturen. Een zadel van een elektrische step ontbreekt aan het geheel omdat dat tijdens het steppen met de voet overbodig is. Het is immers een vervoermiddel waarbij je blijft staan, en rolt. Enigszins vergelijkbaar met een skateboard op 2 wielen, maar dan met een stuur. Dit is in ieder geval hoe het vervoermiddel er vooral vroeger uitzag.

  Nu is er een nieuw elektrisch tijdperk aangebroken waarbij vervoermiddelen flink veranderen! Tegenwoordig hoef je niet meer zelf te steppen, want er is een elektromotor bij de e steps die het werk voor jou doet.

  Je hoeft alleen nog maar gas te geven. De remmen zijn beter geworden, en bij sommige modellen kun je zelfs lekker zitten en cruisen.

  Voordat je deze elektrische step gaat gebruiken, zorg er wel voor dat de accu vol is en dat je deze niet op de markt gekocht hebt.

  Ook hou je de topsnelheid in de gaten want ondanks de elektromotor, kun je met een elektrische step ook vallen.

  Wat is het verschil tussen een kleine elektrische step en een grote?

  Als eerst willen we het verschil tussen de kleine en grote step elektrisch uitleggen. Het aanbod aan elektrische steps groeit snel, en dat resulteert ook in de verschillende modellen die nu op de markt komen. Zo kun je een kleine electrische step kopen, maar ook een grote elektrische step kopen met zadel en kenteken.

  De form factor en het formaat verschillen niet alleen veel van elkaar, maar ook de mogelijkheden. De mogelijkheden en voordelen met de grote variant zijn ook een stuk groter. Daar vertellen we je hieronder meer over.

  Voordelen van een kleine- en grote e-step

  De kleine e step heeft een aantal grote voordelen. Zo neemt hij weinig plek in beslag waardoor je hem makkelijk in je schuur of gang kunt stallen.

  Hij is redelijk licht van gewicht dus je kunt hem ook mee de trap opnemen, of in de kofferbak tillen wanneer hij ingeklapt is.

  Gemiddeld wegen de kleine en beste elektrische steps 9 en 15 kilo. Bovendien is een kleine elektrische step goedkoop in aanschaf. Voor een paar honderd euro heb je er al een.

  Met de grote e step kun je overal rijden.

  De wielen zijn ook groot dus de kans dat je met de onderkant ergens op vast blijft hangen, wat een gevaarlijke situatie op zou kunnen leveren, is bijzonder klein. De veiligheid is hoog omdat je in de meeste gevallen over een veel grotere wielmaat beschikt. Een elektrische step heeft bredere banden. Die hebben met meer grip, en de wielen zijn uitgerust met een veel betere rem.

  Je beschikt over schokbrekers en een zadel waardoor het een stuk aangenamer rijden is, en je het veel langer uithoudt. Voor lange afstanden zijn grote modellen veel beter geschikt omdat je een goede zithouding hebt, en er veel comfort is.

  Daarnaast kun je met de accu van de elektrische step ook een grotere afstand overbruggen, en zijn er accu-upgrades beschikbaar.

  Nadelen van een kleine- en grote e-step

  Er kleven ook een aantal nadelen aan de meeste elektrische steps. In de meeste gevallen mag je er de weg niet mee op, wat we straks verder gaan toelichten. Door de kleine omvang, kleine accu, en kleine wielen, is het rijcomfort van een nieuwe elektrische step matig, de veiligheid niet optimaal, en het rijbereik beperkt. Voor lange afstanden is hij minder goed geschikt dan een grote elektrische step.

  Voor asfalt is het prima, maar een onverharde weg moet je er beslist mee vermijden. Het vermogen is ook zeer beperkt en dat betekent dat je moet lopen wanneer je een wat steile helling tegenkomt. De snelheid neemt vrij snel af wanneer het wegdek omhoog loopt.

 • Estep kopen, leasen of betalen in 3 termijnen

  Estep leasen

  Een Estep leasen kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een elektrische step van hoge kwaliteit, maar niet het volledige aankoopbedrag in één keer wilt betalen. Met het leasen van een Estep betaal je een vast maandbedrag gedurende een bepaalde periode, waardoor de kosten gespreid worden en je meer financiële flexibiliteit hebt. Het grote voordeel van het leasen van een Estep is dat je altijd beschikt over een betrouwbare, goed onderhouden elektrische step zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge aanschafkosten of onderhoudskosten. Bovendien kun je bij sommige aanbieders van Esteps het leasecontract tussentijds opzeggen of verlengen, afhankelijk van jouw behoeften.

  Betalen in 3 termijnen via IN3

  Als je liever geen leasecontract wilt aangaan, maar wel de aankoop van een Estep wilt spreiden, dan kun je ook kiezen voor betalen in 3 termijnen via IN3. Met IN3 betaal je de aankoop van de Estep in 3 termijnen, zonder rente of bijkomende kosten. Het eerste termijn betaal je direct bij aankoop, het tweede termijn na 30 dagen en het derde termijn na 60 dagen. Op deze manier kun je genieten van jouw nieuwe Estep zonder dat je meteen het volledige bedrag hoeft te betalen. Het betalen in termijnen via IN3 is een goede optie als je niet direct het volledige aankoopbedrag wilt of kunt betalen, maar toch wilt profiteren van de voordelen van een elektrische step. Bovendien kun je met betalen in termijnen via IN3 snel en gemakkelijk online betalen, zonder dat je hoeft te wachten op goedkeuring van een financieringsmaatschappij.

  Voordelen van het kopen van Esteps

  Het kopen van een Estep biedt vele voordelen ten opzichte van het huren of leasen van een elektrische step. Ten eerste is een elektrische step een duurzame en milieuvriendelijke manier van transport. Door te kiezen voor een Estep verminder je jouw CO2-uitstoot en draag je bij aan een schoner milieu. Bovendien is een Estep efficiënter dan andere vormen van transport, omdat je gemakkelijk door het verkeer kunt manoeuvreren en geen last hebt van files of parkeerproblemen. Ten tweede biedt het kopen van een

  Estep financiële voordelen op de lange termijn. Hoewel de initiële aankoopkosten hoger kunnen zijn dan bij het huren of leasen van een elektrische step, ben je op de lange termijn goedkoper uit. Bij het kopen van een Estep betaal je immers alleen de aankoopprijs, terwijl je bij het huren of leasen vaak te maken hebt met extra kosten zoals huurkosten, servicekosten of vervangingskosten. Bovendien behoudt een Estep zijn waarde beter dan bijvoorbeeld een brandstof step, waardoor je ook nog eens een goede inruilwaarde hebt wanneer je besluit om de Estep te verkopen.

  Keuzevrijheid bij het kopen van E-steps

  Een ander voordeel van het kopen van een Estep is dat je volledige keuzevrijheid hebt bij het kiezen van jouw ideale elektrische step. Bij het huren of leasen van een step ben je vaak gebonden aan de beschikbare modellen van de aanbieder, terwijl je bij het kopen van een Estep zelf kunt bepalen welke kenmerken belangrijk zijn voor jouw specifieke situatie. Wil je bijvoorbeeld een Estep met een hoge actieradius, een snel oplaadsysteem of een opvouwbaar design? Dan kun je bij het kopen van een Estep zelf de modellen vergelijken en kiezen welke het beste bij jou past. Door het kopen van een Estep ben je dus verzekerd van een volledig op jouw wensen afgestemde elektrische step

  Elektrische steps voor volwassenen

  Elektrische steps zijn steeds populairder aan het worden, niet alleen onder jongeren, maar ook onder volwassenen. Een elektrische step is een efficiënt en milieuvriendelijk vervoersmiddel dat volwassenen de mogelijkheid biedt om zich snel en gemakkelijk te verplaatsen in stedelijke gebieden. Daarnaast is het gebruik van een elektrische step ook goed voor de gezondheid, omdat je bij het steppen je been- en buikspieren traint. Elektrische steps zijn er in verschillende modellen en prijsklassen. Zo zijn er elektrische steps met een hoge actieradius en maximale snelheid voor lange afstanden, maar ook kleinere en lichtere modellen die gemakkelijk zijn mee te nemen in het openbaar vervoer of in de kofferbak van de auto. Door de diverse mogelijkheden is er altijd wel een elektrische step te vinden die past bij jouw specifieke situatie.

  Voordelen van e steps voor volwassenen

  Het gebruik van een elektrische step als vervoersmiddel voor volwassenen biedt vele voordelen. Ten eerste is het een efficiënte en snelle manier om je te verplaatsen in de stad. Door de compacte vorm en het lichte gewicht van de elektrische step kun je gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren en vermijd je files en parkeerproblemen. Ten tweede is het gebruik van een elektrische step milieuvriendelijk en duurzaam. Door te kiezen voor een elektrische step draag je bij aan een schoner milieu en verminder je jouw CO2-uitstoot. Ten derde biedt een elektrische step financiële voordelen op de lange termijn. Door te kiezen voor een elektrische step in plaats van bijvoorbeeld een auto, bespaar je op kosten zoals brandstof en onderhoudskosten.

  Elektrische scooter step met kenteken en wegtoelating

  Een elektrische scooter step met kenteken en wegtoelating is een ideale oplossing voor volwassenen die op zoek zijn naar een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke manier om zich te verplaatsen in stedelijke gebieden. Met een kenteken en wegtoelating mag je namelijk op de openbare weg rijden en hoef je niet per se op het fietspad te blijven. Dit biedt meer vrijheid en flexibiliteit in het verkeer. Een elektrische scooter step met kenteken en wegtoelating is verkrijgbaar in verschillende modellen en prijsklassen.

  Zo zijn er elektrische scooter steps met een hoge actieradius en maximale snelheid voor lange afstanden, maar ook kleinere en lichtere modellen die gemakkelijk zijn mee te nemen in het openbaar vervoer of in de kofferbak van de auto. Door de diverse mogelijkheden is er altijd wel een elektrische scooter step te vinden die past bij jouw specifieke situatie.

  Voordelen van een elektrische scooter step met kenteken en wegtoelating

  Het gebruik van een elektrische scooter step met kenteken en wegtoelating biedt vele voordelen. Ten eerste biedt het meer vrijheid en flexibiliteit in het verkeer. Je hoeft niet per se op het fietspad te blijven, waardoor je bijvoorbeeld ook gemakkelijker door smalle straatjes kunt rijden. Ten tweede is het een efficiënte en snelle manier om je te verplaatsen in de stad.

  Door de compacte vorm en het lichte gewicht van de elektrische scooter step kun je gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren en vermijd je files en parkeerproblemen. Ten derde is het gebruik van een elektrische scooter step milieuvriendelijk en duurzaam. Door te kiezen voor een elektrische step scooter met kenteken en wegtoelating draag je bij aan een schoner milieu en verminder je jouw CO2-uitstoot.

  Nieuw Elektrische zitsteps

  Elektrische zitsteps zijn niet alleen comfortabel, maar ook praktisch en efficiënt. Ze zijn gemakkelijk te besturen en hebben een laag energieverbruik, waardoor je langere afstanden kunt afleggen op één enkele acculading. Bovendien zijn deze steps milieuvriendelijker dan traditionele voertuigen met verbrandingsmotoren en hebben ze lagere onderhoudskosten.

  Een ander voordeel van de elektrische zitstep is dat het een geweldige manier is om de stad te verkennen en te ontdekken. Je kunt snel en gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren en je hebt geen last van files en parkeerproblemen. Het zitje zorgt voor extra comfort tijdens langere ritten en de compacte grootte van de step maakt het gemakkelijk om te parkeren en op te bergen. Of je nu op zoek bent naar een alternatief voor de auto of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om door de stad te rijden, een elektrische zitstep is een uitstekende optie.