Honda scooter en brommerHonda_scooter_kopen_online

Wil je een Honda scooter kopen? Dan zit je bij Fast en Furious goed! Wij hebben namelijk de beste service en de laagste prijzen. Over heel Nederland hebben wij afhaal- en servicepunten zitten zodat je ook bij jou in de buurt je brommer of scooter kunt afhalen en kunt laten servicen. Je scooter thuis laten bezorgen kan uiteraard ook.

NIeuwe Honda Scooter

Een Honda scooter is een klasse product en lijn binnen Fast en Furious scooters. Uiteraard helpen wij je graag bij de aanschaf van een Honda scooter. Wij verkopen al sinds de start van Fast en Furious, Honda scooters en werken als sinds die tijd heel fijn met het scootermerk. Een Honda scooter is al jaren een toonaangevende scooter, brommer en snorfiets in de industrie. Een fantastisch merk met ultra moderne en veilige Honda scooters.

Honda Brommer kopen

Een Honda brommer is toonaangevend op het gebied van mobiliteit. Andere voordelen van een Honda brommer zijn veiligheid en er wordt gelet op het milieu. Tijdens het ontwerp wordt niet alleen gelet op de bestuurder maar ook zeker de bijrijder.  Een Honda brommer biedt ruimte en comfort voor iedere Honda liefhebber. Een Honda brommer, Honda scooter en Honda snorfiets loopt al jaren voorop. Ze zijn bijvoorbeeld uitgerust met veilige ABS-remsystemen en dat zie je terug bij hybride auto’s en motorfietsen. Het is niet voor niets dat Honda de slogan heeft “The Power of Dreams”. Het rijden op een Honda brommer, scooter of  snorfiets is dus een droom die werkelijkheid wordt.

Honda Bromfiets online

Een Honda bromfiets komt ook bij het Japanse bedrijf vandaan. Honda produceert al jaren de beste Honda bromfietsen, Honda scooters en Honda snorfietsen. Al is Honda zo oud, ze zijn zeker niet oubollig. De collectie Honda bromfietsen bestaan uit een futuristisch design en hebben daarnaast moderne Honda scooters. We horen altijd positieve reacties over bijvoorbeeld de Honda bromfiets door onze Honda liefhebbers.  

Honda Snorfiets 25 km.h

Een Honda snorfiets zien we natuurlijk al jaren in het straatbeeld. Het vertrouwen is groot in Honda en dus ook de Honda snorfietsen. Op alle Honda snorfietsen, Honda brommers en Honda scooters krijgt je daarom ook 2 jaar garantie op alle nieuwe scootermodellen, bromfietsen en snorfietsen.

Honda = Topkwaliteit

Honda maakt al vele jaren topkwaliteit brommers, scooters en motoren. De Japanse kwaliteit is oerdegelijk en betrouwbaar. Ga je een Honda kopen dan doe je een goede investering want je koopt iets goeds, waar je jarenlang plezier van hebt, en bovendien is het merk waardevast. Dat betekent dat wanneer je jouw Honda brommer of scooter later weer verkoopt, je er een goede prijs voor terug krijgt.

Honda NSC50R

De Honda NSC50R is een scooter uit de categorie supersport. Deze scooter ademt sportiviteit en ziet er bovendien super snel uit. De NSC50R is tot in de kleinste details uitgewerkt en een plaatje om te zien. De Honda lijkt zo van het racecircuit af te zijn gekomen. Aan de voorzijde zijn twee grote heldere koplampunits opgenomen waarin tevens de richtingaanwijzer is ingebouwd. Dit zorgt voor een extra sportieve look.

Grote wielen

De grote 14 inch velgen dragen bij aan de looks en aan de veiligheid. De velgdiameter van 14 inch is voor een scooter bovengemiddeld. Hierdoor wordt de omtrek van het wiel ook groter en krijg je een groter contactoppervlak tussen band en wegdek. Dit resulteert in een betere grip waardoor de prestaties ook sportiever zijn. Aan de voorzijde zit een grote geventileerde remschijf welke zorgt voor extra remkracht.

Sportief en toch comfortabel

De zithouding bij de Honda NSC50R is uiterst comfortabel en tegelijkertijd sportief. Ook een passagier achterop heeft niets te klagen. Deze kan tevens gebruik maken van de uitklapbare aluminium zijsteps.

Motorblok van de NSC50R

De Honda NSC50R beschikt over een indrukwekkend 50cc motorblok met injectie. Zowel bij lage als hoge toeren haal je nog meer vermogen uit het blok. De acceleratie is lekker snel en ook het starten van een koude motor gaat moeiteloos. Dankzij de injectie technologie is het motorblok nog veel zuiniger dan het gemiddelde 4-takt motorblok. De NSC50-R heeft namelijk een verbruik van 1 op 52!

Honda Vision 50

De Honda Vision bestaat al vele jaren. Het eerste model kwam in de jaren ‘90 uit. Ondertussen zijn er vele facelifts en re-designs geweest wat de scooter van nu tot een super moderne scooter heeft gemaakt.

Sportief, modern en praktisch

De Honda Vision 50 is een moderne, sportieve en vooral praktische scooter. Lange afstanden rijden is gewoon fijn op deze scooter. De Vision is zeker voor dagelijks gebruik geschikt. Hij beschikt namelijk over alle belangrijke eigenschappen waarover een werkpaard moet beschikken. Het rijden is heerlijk comfortabel en de zithouding is subliem. Hij voelt stevig en solide aan en tegelijkertijd is hij bijzonder wendbaar in het drukke stadsverkeer.

Aan de voorkant heeft de Vision een groter wiel dan aan de achterkant. Voor is er namelijk een 16 inch velg aanwezig en achter een 14 inch velg. Het grotere voorwiel draagt bij aan de goede wegligging, het comfort en de veiligheid, doordat het contact met het wegdek groter is.

Moderne motor

Net als de Honda NSC50R beschikt ook de Honda Vision 50 over een super modern 4-takt motorblok met injectie. De brandstof wordt hierbij rechtstreeks in de cilinder ingespoten en onder druk gehouden door een brandstofpomp. Starten met koude dagen is een eitje met deze scooter. Ook is de Vision een zuinige scooter met een brandstofverbruik van 1 op 52. De injectie technologie zorgt er bovendien voor dat de prestaties zowel bij lage als hoge toeren voortreffelijk zijn.

honda-scooters