Scooter kopen omgeving Amstelveen en omstreken

Een scooter kopen in Amstelveen in omgeving? Dan moet je bij onze Fast & Furious online scooterwinkel zijn. Online een scooter kopen vanuit Amstelveen en omstreken is nog nooit zo simpel geweest. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor passende accessoires, en ook het onderhouden van je voertuig doen we graag voor je. Wij voeren diverse services voor scooters en brommers uit. Woon je in omliggende plaatsen zoals Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Lijnden, Abcoude, Gaasperdam, Weesp, Nieuwveen, Zevenhoven, Hoofddorp of Diemen? Ook in dat geval kun je een scooterkopen in Amstelveen of omstreken via de Fast & Furious scooterwinkel. Naast online bestellen is het ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze showroom.

 • Escooter kopen in Amstelveen?

  Scooter kopen in Amstelveen: is een escooter een interessante optie?

  Er zijn vele voordelen aan een scooter kopen in Amstelveen en omgeving bij ons. Zo kun je bij ons kiezen uit diverse soorten scooters. Een variant die de laatste tijd steeds populairder wordt is de escooter. Escooter staat voor elektrische scooter. Zoals de naam al aangeeft, wordt er gebruik gemaakt van een elektrische motor in plaats van een benzinemotor. Het is niet zonder reden dat deze switch gemaakt wordt. Benzinemotoren zijn nu eenmaal slechter voor het milieu door de diverse schadelijke gassen die ze uitstoten. Mensen vinden het milieu een belangrijk thema en kiezen hierdoor dan ook steeds vaker voor een escooter. Het is dus niet opmerkelijk dat je de laatste steeds vaker mensen op deze variant scooter of brommer ziet rijden.

  Waarom zou je kiezen voor een escooter?

  Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het aanschaffen van een escooter een slim idee is. Als je een scooter wilt kopen in Amstelveen en omstreken, kan dit de variant zijn waarvoor je kiest. Dit komt onder meer door de elektrische motor. Er worden geen schadelijke gassen uitgestoten, wat een escooter tot een groene keuze maakt. Elektrische motoren maken minder geluid en bovendien is de kwaliteit van deze motoren beter dan ooit. Ze hebben meer vermogen dan je zou verwachten en je kunt een hoge snelheid behalen. Bovendien is het bij onze scooterwinkel mogelijk om je elektrische scooter of brommer op te laten voeren. Escooters vallen daarnaast op doordat ze minder onderhoud nodig hebben in vergelijking met scooters met een benzinemotor. Tevens komen er minder vaak mankementen voor, vinden er minder storingen plaats en zijn er minder opstartproblemen. Genoeg redenen om voor een escooter te kiezen, kortom.

  Escooters in allerlei soorten en maten

  Bijkomend voordeel als je een scooter gaat kopen in Amstelveen en omgeving is dat je bij Fast & Furious de keuze hebt uit vele modellen. Er zijn weinig online scooterwinkels die beschikken over een uitgebreider assortiment. Naast standaard elektrische scooters en brommers kun je bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor een elektrische bromscooter of een elektrische snorscooter. De keuze is geheel aan jou. Daarom is Fast & Furious de beste keuze voor jou als je een scooter wilt kopen in Amstelveen en omstreken.

  Kan ik accessoires voor mijn escooter bij jullie kopen?

  Om het meeste uit je scooter te halen, zul je moeten beschikken over een aantal accessoires. Daarnaast kan het zijn dat onderdelen van je scooter of brommer van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Ook hier kunnen accessoires bij helpen. Binnen ons assortiment tref je tevens vele accessoires voor escooters aan. Per model heb je andere opties qua accessoires. Hoe uitgebreider je scooter is, hoe meer er mogelijk is. Zo zijn er zelfs scooters met geavanceerde LED verlichting en mooie displays. Maar ook voor accessoires als valbeugels, banden, uitlaten en windschermen kun je bij ons terecht. Dat is het mooie van een scooter kopen in Amstelveen en omgeving via onze site: je kunt bij ons voor alles terecht.

 • Kopen, leasen of IN3?

  Scooter kopen in Amstelveen en omgeving: waarom kiezen voor Fast & Furious?

  Je hebt hierboven al kunnen lezen dat je bij onze online scooterwinkel de keuze hebt uit vele varianten scooters en brommers. Naast de escooter zijn er diverse andere modellen waarvoor je kunt kiezen. Voor ieder budget is er een passend vervoermiddel te vinden. Natuurlijk mogen ook de grotere merken van nu niet ontbreken, bijvoorbeeld de Vespa Scooter, Riva scooters en de Piaggio Zip. Voor welk model je ook kiest, je weet zeker dat je deze scooter voor de beste prijs van nu kunt aanschaffen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor accessoires, service en onderhoud. Fast & Furious helpt iedere brommer liefhebber.

  Maak de overstap naar een escooter

  Scooters en brommers met een benzinemotor zijn nog altijd bij ons verkrijgbaar. Tegelijkertijd heb je hierboven kunnen lezen dat er vele voordelen verbonden zitten aan het gebruik van een escooter. Alhoewel vele mensen nog altijd denken dat een voertuig met een benzinemotor superieur is aan een vergelijkbaar model met een elektrische motor, blijkt dit in de praktijk enorm mee te vallen. Elektrische scooters en brommers zijn beter dan ooit, en daar kun jij nu de vruchten van pakken. Bovendien draag je zo ook je steentje bij aan een beter milieu. Dat zien we graag. Door het gebrek aan onderhoud en de kleinere kans op storingen schelen escooters je flink wat geld qua onderhoud en services. Daarom is het zeker het overwegen waard om voor deze variant scooter te kiezen.

  Je bent altijd welkom in onze showroom

  Een scooter kopen in Amstelveen of omstreken is dankzij onze online webshop simpeler dan ooit. Toch zullen er vele klanten zijn die hun nieuwe voertuig het liefst ook een keer in het echt willen zien. Zo krijg je toch het beste beeld van een scooter of brommer. Bij Fast & Furious ben je altijd welkom in onze showroom. Vanuit Amstelveen of één van de omliggende plaatsen is onze showroom goed bereikbaar met de auto. Zo kun je jouw potentiële scooter of brommer in het echt bekijken voordat je een beslissing maakt. Bovendien vind je op onze site alle info die je nodig hebt over het voertuig, zodat je jezelf goed kunt inlezen. Onze showroom staat vol met de mooiste modellen van dit moment.

  Wij helpen je graag

  Bij Fast & Furious denken we altijd met je mee. Mocht je advies nodig hebben, dan staan we je met raad en daad bij. Misschien twijfel je wel tussen twee modellen. Gebaseerd op je voorkeuren en wensen geven we je graag advies. Maar ook als je niet zeker weet welke accessoires het beste passen bij je voertuig, geven we je hier graag advies over. Tevens hebben wij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk. Daarom kun je bij ons kiezen uit diverse betaal manieren. Eén van de betaal manieren waarvoor je kunt kiezen is IN3. Bij deze betaal manier is het mogelijk om in drie stappen het aankoopbedrag af te rekenen. Het eerste gedeelte betaal je wanneer je de aankoop doet. Het tweede gedeelte betaal je na 30 dagen, waarna je het derde deel na 60 dagen aan ons betaalt. Natuurlijk kun je ook gewoon meteen afrekenen, de keuze is geheel aan jou. Betaal je via onze webshop, dan kun je kiezen uit meerdere betaalmethodes.

  Scooter leasen is nu ook mogelijk

  Een scooter kopen in Amstelveen of omgeving is mogelijk, zowel bij onze showroom als via onze online scooterwinkel. Tegenwoordig heb je bij ons ook de optie om een scooter te leasen. In feite huur je in dat geval de scooter of brommer totdat je dit voertuig na een specifieke periode hebt afbetaald. Bij ons heb je de keuze uit meerdere termijnen: 12, 18, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Hoe langer de termijn is, hoe lager het bedrag is dat je per maand moet afrekenen. Je bepaalt geheel zelf voor welke termijn je kiest. Na het afbetalen van het voertuig is de brommer of scooter geheel de jouwe.

 • Onderhoud in Amstelveen

  Service en onderhoud

  Een scooter kopen in Amstelveen en omstreken is één ding, maar waar kun je terecht voor service en onderhoud aan je scooter of brommer? Wij maken het je gemakkelijk, want ook voor het onderhouden van je voertuig kun je terecht bij Fast & Furious. Ieder scooter rendeert beter als er van tijd tot tijd onderhoud uitgevoerd wordt. Onderhoud houdt je voertuig in opperste conditie en voorkomt grotere schadeposten in de toekomst. Via onze site of per telefoon kun je een service en onderhoud afspraak maken. Hierbij heb je de optie om gebruik te maken van onze haal en breng service. Je hebt zelf de keuze. We kunnen je scooter of brommer zowel ophalen als terug brengen, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen van één van deze twee opties gebruik te maken. Natuurlijk mag je ook je tweewieler zelf komen brengen en weer op komen halen. Bij Fast & Furious heb je de keuze uit meerdere servicepakketten. Hierdoor is er altijd wel een servicepakker te vinden dat bij je past.

  Nog altijd maken we het mee dat klanten denken dat onderhoud helemaal niet nodig is. Dat is zonde, want door onderhoud uit te voeren kun je een hoop problemen voorkomen. Als je kleine defecten te lang onbehandeld laat, zullen ze leiden tot grotere problemen. Grotere problemen zijn lastiger om te repareren en leveren je hierdoor meer kosten op. Dit is helemaal het geval wanneer je deze kosten vergelijkt met de kosten die je kwijt zou zijn aan onderhoud bij onze scooterwinkel. Van een Vespa Primavera tot aan Piaggio Zip Custom, met elk model kun je bij ons terecht voor service en onderhoud. Ook met het onderhouden van je elektrische scooter helpen we je graag. Daarnaast kunnen we zowel standaard als elektrische scooters en brommers voor je opvoeren.

 • Scooter modellen

  Wat zijn de toppers uit ons aanbod?

  Natuurlijk hebben ook wij zo onze persoonlijke favorieten. Als je een scooter wilt kopen in Amstelveen of omgeving, zijn deze modellen absolute aanraders. Deze scooters behoren tot verschillende prijsniveaus. Waar je ook voor kiest, de beste prijzen vind je bij onze online scooterwinkel. Tevens schaf je bij ons passende accessoires aan en kun je bij ons terecht voor service en onderhoud van je voertuig.

  Vespa scooter

  Vespa scooter is om meerdere redenen een uitstekende keuze. Ten eerste is er het hoge rijcomfort. Rijden op een Vespa scooter zoals de Vespa Sprint of de Vespa Primavera is simpelweg genieten. Elk moment op de weg is een genot. Daarnaast zien de scooters van Vespa er allen stijlvol uit. Italiaanse klasse noemen ze dat. De praktijk leert ons tevens dat Vespa’s scooters zijn waar je op kunt bouwen. Ze vertonen niet snel mankementen en ze gaan lang mee. Twee van de beste modellen van dit moment zijn de Vespa Sprint en de Vespa Primavera. Beide varianten zijn toppers. Daarnaast valt op dat ieder model iets unieks heeft. Bij de Vespa Sprint zijn dit de karakteristieke velgen en koplampen, bij de Vespa Primavera gaat het om de 4.3” full colour TFT display.

  Piaggio Zip

  Een andere topper uit ons aanbod is de Piaggio Zip. Ook deze scooter kun je in diverse varianten bestellen, zoals bijvoorbeeld de Piaggio Zip SP en de Piaggio Zip Custom. Welk model je ook kiest, je bent gegarandeerd van een hoog rijcomfort en een hoge kwaliteit. Dat alles voor een lage prijs. Bovendien heb je de keuze uit meerdere varianten scooters, zoals bijvoorbeeld een snorscooter of een bromscooter. De duurzame manier waarop deze Piaggio Zip geproduceerd is, is nog een pluspunt. Twee toppers uit deze serie zijn de Piaggio Zip SP en de Piaggio Zip Custom. Deze laatste variant is een aanrader als je houdt van een sportieve scooter die er stijlvol uitziet.

  Riva scooters

  Andere favorieten uit ons aanbod zijn de Riva scooters. De kans is groot dat je in het straatbeeld van tegenwoordig geregeld iemand op een Riva scooter voorbij ziet rijden. Riva scooters zijn bijzonder populair. Dit komt onder meer door de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. In vergelijking met de hierboven genoemde merken kosten Riva scooters minder, maar ze boeten absoluut niet in op het gebied van kwaliteit. Daarom zijn deze scooters optimaal voor mensen met een lager budget. Geliefde modellen uit ons assortiment zijn de Riva Fast en de BTC Riva Lux. Tevens kun je bij ons elektrische Riva scooters bestellen. 

 • Overige Scooterwinkels