opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

1.849,00 1.599,95

Klantenbeoordelingen

1470 Beoordelingen

Edwin de Vos gaf gemiddeld een 9

23-01-2020 meer...

Abdrahman Moussa gaf gemiddeld een 8

22-01-2020 meer...

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Onze voordelen

Ophaal service voor garantie, onderhoud en reparatie. Zie omschrijving voor meer info.

Onze scooterprijs: 0,00

Bekijk de scooter informatie

Kies uw custom scooter opties

onderhoud

kies hier uw onderhouds beurt of optie reparatie

Transport
Pimp your Ride
U scooter word zo goed mogelijk gepoest en zo ver kan in nieuwe staat gebracht het uiterlijk.
Krassen worden weg gepolijst zover mogelijk, of terwijl een flink wasbeurt voor de scooter.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
0,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
 • (scooter) omschrijving

  Scooter aanmelden voor reparatie of beurt

  Je kunt je scooter via deze pagina aanmelden voor het volgende:

  • Een beurt
  • Een reparatie
  • Een garantie aanvraag
  • Een schade herstelling

   

  Zelf brengen/halen of onze haal- & breng service

  Kom je de scooter zelf brengen? Maak dan altijd van te voren een afspraak.

   

  Geen zin, tijd, of mogelijkheid om je scooter zelf in Alphen a/d Rijn langs te brengen? Geen probleem want wij kunnen jouw scooter ook ophalen en/of terugbrengen op afspraak.

   

  Nederland: Een enkele rit kost €50,-. Halen + brengen kost €75,-. (excl. eilanden)

  België: Een enkele rit kost €75,-. Halen + brengen kost €125,-.

   

  Onderhoudsbeurt

  Wil je jouw scooter aanmelden voor een beurt? Dan kan dat via deze pagina. De 1e beurt (500/1000km) is gratis wanneer je hem zelf binnenbrengt. Voor de onderdelen en het arbeidsloon betaal je dus niets. Wil je er transport bij (dus ophalen en/of terugbrengen) dan komen er alleen transportkosten bij. Kleine garantiewerkzaamheden worden ook meteen opgelost.

  Om je scooter aan te melden rekenen wij €1,- om hem via de site te registreren.

   

  2de beurt

  Voor de 2de beurt (2500-3000km) rekenen wij gemiddeld €99,95. Dit is inclusief arbeidsloon en onderdelen/materialen/vloeistoffen. De eventuele transportkosten komen hier bovenop.

   

  3de beurt

  Voor de 2de beurt (5000-6000km) rekenen wij gemiddeld €124,95. Dit is inclusief arbeidsloon en onderdelen/materialen/vloeistoffen ex lampen, banden en remmen. De eventuele transportkosten komen hier bovenop.

   

  Beurt - 9000km of meer

  Heeft je tweewieler 9000 kilometer of meer gelopen, dan is een onderhoudsbeurt zeker aan te raden. Met een beurt voorkom je onnodige slijtage en daarmee ook onverwachte kosten en ongemakken. Standaard worden er een aantal zaken vervangen zoals olie, filters, en andere slijtage gevoelige onderdelen. De gehele scooter wordt nagelopen, en er worden verschillende onderdelen gereinigd. De remmen en het motorblok worden opnieuw afgesteld. Zo kan je brommer of scooter er weer voorlopig tegenaan. De prijs van deze beurt is gemiddeld €149,95 exclusief banden, remmen en eventuele transportkosten.

   

  Kenmerken van een beurt

  De genoemde prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde onderhoud. We bellen je na binnenkomst van de tweewieler altijd even op om te bespreken wat onze bevindingen zijn. Zo sta je nooit voor verrassingen.

   

  Scooter of brommer kapot

  Is je scooter of brommer kapot dan is dat vervelend en ongemakkelijk. Bij Fast en Furious kun je snel je tweewieler weer laten repareren, ongeacht wat er stuk is. Wij kunnen de bromfiets of scooter zelfs komen ophalen en terugbrengen wanneer dit je zelf niet lukt. De transportkosten hiervoor vind je op deze pagina. Is je tweewieler kapot, meld hem dan via deze pagina aan. Als wij de scooter onderzocht hebben en precies weten wat er kapot is, nemen we contact met je op om de kosten en mogelijkheden te bespreken.

   

  Pech onderweg

  Ben je met de auto al lid van de ANWB, dan is je scooter gratis meeverzekerd. Heb je geen auto en wil je pechhulp voor alleen je scooter? Dan kost dat je nog geen €50,- per jaar.

   

  Aanmelden voor garantie

  Via deze pagina kun je de brommer of scooter aanmelden voor een garantie reparatie. Zelf binnenbrengen kost je uiteraard niets. Wil je dat wij de tweewieler komen ophalen en/of terugbrengen, dan worden de standaard transportkosten gehanteerd.

   

  Schade laten repareren

  Wanneer je brommer of scooter schade heeft opgelopen, dan kun je ook deze pagina gebruiken om hem aan te melden. Veel mensen laten hun tweewieler ophalen omdat rijden niet meer mogelijk is, of veilig is. Bij ons kun je gebruik maken van de transportservice, maar dat hoeft niet natuurlijk.

   

  Bij schade onderzoeken we je brommer of scooter, en brengen we in kaart wat er allemaal vervangen kan of moet worden om hem weer in orde te krijgen. Wij nemen contact met je op om dit te bespreken. Heb je voor de verzekering een schaderapport nodig? Bij ons ook geen probleem!

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (8)

  Ophaal service voor garantie, onderhoud en reparatie. Zie omschrijving voor meer info.
  Recensie 1 tot en met 8 (van de 8 recensies). Resultaat:  1 
  Toegevoegd op: vrijdag, 10 januari 2020
  Na veel aanloop problemen nu tevreden. Goed werk Jack! Alleen moet de snelheid nog omhoog.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 27 september 2019
  Prima ervaring hier gehad. Goede prijs en service. Levertijd duurde wat langer(4 weken)maar dat had ik wel over voor die prijs. Vriendelijke klantenservice(Jans).
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 12 september 2019
  Het duurde enige tijd vorodat de brommer opgehaald werd, ik moest daar zelf nog achteraan bellen. De servicebeurt zelf werd goed uitgevoerd en een krom handsvat werd geheel hersteld wat het wachten weer helemaal waard maakte.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 06 september 2019
  Ben zeer tevreden met het ophalen en terug brengen van de scooter. En reparatie is naar verwachting uitgevoerd
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 05 september 2019
  werd netjes behandeld en zelfs door de monteur opgebeld met de vraag of er nog iets mankeerde voor hij aan de scooter begon.. alleen jammer dat ik mijn scooter voor ruim een week krijt was, komt waarschijnlijk doordat ik in het zuiden van het land woon..
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 31 augustus 2019
  Aardige bezorger, scooter rijdt nu top!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 18 augustus 2019
  Scooter werd netjes opgehaald rond 13:00 en precies 2 weken later ook netjes om 13:00 afgeleverd. Kon ook eerder afgeleverd worden, maar had niet opgelet dat ik al met een paar dagen na ophalen gebeld was om af te leveren. Top service al vanaf aanschaf van me scooter. 👍
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 28 juli 2019
  Hoewel F&F en mijn woonplaats behoorlijk ver van elkaar verwijderd zijn, kan ik oprecht zeggen dat de ophaalservice geweldig is. Niet alleen snel maar ook nog punctueel en dat is al een zeldzaamheid op zich. Je wordt keurig een half uur vantevoren gebeld met de mededeling dat ze bijna op de bestemming zijn. Zelf ben ik een leek als het gaat om technische zaken maw woorden je kunt mij vanalles wijsmaken over de scooter. Bij F&F wordt niet alleen alles perfect gemaakt, het wordt je ook nog eens mondeling toegelicht, ze nemen er ook alle tijd voor ondanks de drukte. Enthousiaste mensen in een eerlijk en betrouwbaar bedrijf waar de klant nog ouderwets koning is! Mvg, Guido Verkerk
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page