Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.849,00 1.599,95
Klantenbeoordelingen
1379 Beoordelingen

Maarten gaf gemiddeld een 7

20-08-2019 meer...

Imad gaf gemiddeld een 10

19-08-2019 meer...

Joep gaf gemiddeld een 9

19-08-2019 meer...

a koppers gaf gemiddeld een 9

19-08-2019 meer...

yoni gaf gemiddeld een 8

19-08-2019 meer...
Onze voordelen

Ophaal service voor garantie, onderhoud en reparatie. Zie omschrijving voor meer info.

4978 keer bekeken
Bekijk de scooter informatie
Onze scooterprijs: 0,00

Totale prijs:
0,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal

Stel hier uw scooter samen

onderhoud

kies hier uw onderhouds beurt of optie reparatie

Transport
Totale prijs:
0,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal

Scooter aanmelden voor reparatie of beurt

Je kunt je scooter via deze pagina aanmelden voor het volgende:

  • Een beurt
  • Een reparatie
  • Een garantie aanvraag
  • Een schade herstelling

 

Zelf brengen/halen of onze haal- & breng service

Kom je de scooter zelf brengen? Maak dan altijd van te voren een afspraak.

 

Geen zin, tijd, of mogelijkheid om je scooter zelf in Alphen a/d Rijn langs te brengen? Geen probleem want wij kunnen jouw scooter ook ophalen en/of terugbrengen op afspraak.

 

Nederland: Een enkele rit kost €50,-. Halen + brengen kost €75,-. (excl. eilanden)

België: Een enkele rit kost €75,-. Halen + brengen kost €125,-.

 

Onderhoudsbeurt

Wil je jouw scooter aanmelden voor een beurt? Dan kan dat via deze pagina. De 1e beurt (500/1000km) is gratis wanneer je hem zelf binnenbrengt. Voor de onderdelen en het arbeidsloon betaal je dus niets. Wil je er transport bij (dus ophalen en/of terugbrengen) dan komen er alleen transportkosten bij. Kleine garantiewerkzaamheden worden ook meteen opgelost.

Om je scooter aan te melden rekenen wij €1,- om hem via de site te registreren.

 

2de beurt

Voor de 2de beurt (2500-3000km) rekenen wij €99,95. Dit is inclusief arbeidsloon en onderdelen/materialen/vloeistoffen. De eventuele transportkosten komen hier bovenop.

 

3de beurt

Voor de 2de beurt (5000-6000km) rekenen wij €124,95. Dit is inclusief arbeidsloon en onderdelen/materialen/vloeistoffen. De eventuele transportkosten komen hier bovenop.

 

Beurt - 9000km of meer

Heeft je tweewieler 9000 kilometer of meer gelopen, dan is een onderhoudsbeurt zeker aan te raden. Met een beurt voorkom je onnodige slijtage en daarmee ook onverwachte kosten en ongemakken. Standaard worden er een aantal zaken vervangen zoals olie, filters, en andere slijtage gevoelige onderdelen. De gehele scooter wordt nagelopen, en er worden verschillende onderdelen gereinigd. De remmen en het motorblok worden opnieuw afgesteld. Zo kan je brommer of scooter er weer voorlopig tegenaan. De prijs van deze beurt is €149,95 exclusief eventuele transportkosten.

 

Kenmerken van een beurt

De genoemde prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde onderhoud. We bellen je na binnenkomst van de tweewieler altijd even op om te bespreken wat onze bevindingen zijn. Zo sta je nooit voor verrassingen.

 

Scooter of brommer kapot

Is je scooter of brommer kapot dan is dat vervelend en ongemakkelijk. Bij Fast en Furious kun je snel je tweewieler weer laten repareren, ongeacht wat er stuk is. Wij kunnen de bromfiets of scooter zelfs komen ophalen en terugbrengen wanneer dit je zelf niet lukt. De transportkosten hiervoor vind je op deze pagina. Is je tweewieler kapot, meld hem dan via deze pagina aan. Als wij de scooter onderzocht hebben en precies weten wat er kapot is, nemen we contact met je op om de kosten en mogelijkheden te bespreken.

 

Pech onderweg

Ben je met de auto al lid van de ANWB, dan is je scooter gratis meeverzekerd. Heb je geen auto en wil je pechhulp voor alleen je scooter? Dan kost dat je nog geen €50,- per jaar.

 

Aanmelden voor garantie

Via deze pagina kun je de brommer of scooter aanmelden voor een garantie reparatie. Zelf binnenbrengen kost je uiteraard niets. Wil je dat wij de tweewieler komen ophalen en/of terugbrengen, dan worden de standaard transportkosten gehanteerd.

 

Schade laten repareren

Wanneer je brommer of scooter schade heeft opgelopen, dan kun je ook deze pagina gebruiken om hem aan te melden. Veel mensen laten hun tweewieler ophalen omdat rijden niet meer mogelijk is, of veilig is. Bij ons kun je gebruik maken van de transportservice, maar dat hoeft niet natuurlijk.

 

Bij schade onderzoeken we je brommer of scooter, en brengen we in kaart wat er allemaal vervangen kan of moet worden om hem weer in orde te krijgen. Wij nemen contact met je op om dit te bespreken. Heb je voor de verzekering een schaderapport nodig? Bij ons ook geen probleem!

Ophaal service voor garantie, onderhoud en reparatie. Zie omschrijving voor meer info.
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat:  1 
Toegevoegd op: zondag, 18 augustus 2019
Scooter werd netjes opgehaald rond 13:00 en precies 2 weken later ook netjes om 13:00 afgeleverd. Kon ook eerder afgeleverd worden, maar had niet opgelet dat ik al met een paar dagen na ophalen gebeld was om af te leveren. Top service al vanaf aanschaf van me scooter. 👍
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Toegevoegd op: zondag, 28 juli 2019
Hoewel F&F en mijn woonplaats behoorlijk ver van elkaar verwijderd zijn, kan ik oprecht zeggen dat de ophaalservice geweldig is. Niet alleen snel maar ook nog punctueel en dat is al een zeldzaamheid op zich. Je wordt keurig een half uur vantevoren gebeld met de mededeling dat ze bijna op de bestemming zijn. Zelf ben ik een leek als het gaat om technische zaken maw woorden je kunt mij vanalles wijsmaken over de scooter. Bij F&F wordt niet alleen alles perfect gemaakt, het wordt je ook nog eens mondeling toegelicht, ze nemen er ook alle tijd voor ondanks de drukte. Enthousiaste mensen in een eerlijk en betrouwbaar bedrijf waar de klant nog ouderwets koning is! Mvg, Guido Verkerk
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Rekenvoorbeeld Lease:

Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
-----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page