Elektrische driewieler kopen?

Elektrische scooters zijn scooters met 3 wielen. Het 3de wiel veranderd niet alleen veel aan het ontwerp van de traditionele scooter, maar ook aan de rijervaring. Het is namelijk een stuk leuker om te rijden op een elektrische driewieler! Elektrisch rijden is spotgoedkoop en dat maakt het nog leuker. Bij ons kun je ieder type scooter met 3 wielen kopen, upgraden met mooie accessoires waaronder een nog dikkere accu, en hem gewoon laten thuisbezorgen alsof het een pizza is. Zelfs kopen op afbetaling is mogelijk via onze webshop! Een aantal elektrische driewieler modellen is zelfs zonder helmplicht of rijbewijs!

Nipponia Pride 3 wiel scooter Zonder helmplicht of rijbewijs

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
3.599,95 2.499,95
Lease vanaf € 58,12 p/m
Betaal 3x € 854,15 via logo iDEAL IN3

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 1 dag geldig
7.399,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

For Motion Trice - Trike scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.299,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Nipponia 2Fast scootmobiel

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.599,95 2.199,95
Lease vanaf € 51,15 p/m
Betaal 3x € 751,65 via logo iDEAL IN3

For Motion Triflex scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.449,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Move V28 driewieler

Aanbieding is nog 1 dag geldig
4.849,95 4.449,95
Lease vanaf € 103,46 p/m
Betaal 3x € 1.520,40 via logo iDEAL IN3

IVA TR3 2.0 driewiel scootmobiel

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.999,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Move Magic M1

Aanbieding is nog 1 dag geldig
3.195,95 2.695,95
Lease vanaf € 62,68 p/m
Betaal 3x € 921,12 via logo iDEAL IN3

Move Vigorous T415

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.899,95 2.495,95
Lease vanaf € 58,03 p/m
Betaal 3x € 852,78 via logo iDEAL IN3

Doohan iLark - elektrische step / driewieler opvouwbaar

Aanbieding is nog 13 uur geldig
1.749,95 1.199,95
Lease vanaf € 27,90 p/m
Betaal 3x € 409,98 via logo iDEAL IN3

Doohan Itank elektrische driewieler

Aanbieding is nog 13 uur geldig
3.499,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Doohan Itango elektrische driewieler

Aanbieding is nog 13 uur geldig
2.799,95 2.199,95
Lease vanaf € 51,15 p/m
Betaal 3x € 751,65 via logo iDEAL IN3
 • Voordelen van elektrische driewielers en modellen infomatie

  3 wielers is een verzamelnaam

  Als je naar de bovenstaande producten kijkt zie je allerlei elektrische vervoermiddelen met 3 wielen. Soms 2 voorwielen, en soms 2 achterwielen, waardoor je op een totaal van 3 wielen komt.

  Bij ons kun je een scooters kopen met 2 voorwielen, een elektrische driewieler en een scooters kopen met 2 achterwielen. Je kunt ook kiezen voor een scootmobiel met 2 achterwielen (zonder rijbewijs of helm), kiezen voor brommobielen met 2 achterwielen (scooter met dak), steps met 3 wielen (2 voorwielen), brommobielen (zonder rijbewijs of helm uit de categorie scootmobiel), en nog veel meer bijzondere 3 wiel scooters.

  Voordelen van een elektrische driewieler

  De elektrische driewieler kent enorm veel voordelen. Zo heeft het 3de wiel voordelen, maar het elektrisch rijden op zichzelf ook. Op de voordelen van het 3de wiel gaan we straks dieper op in, want eerst gaan we je de voordelen van elektrisch rijden uitleggen.

  Voordelen van een elektromotor

  Wanneer een scooter of een elektrische driewieler elektrisch is, is er geen brandstofmotor aanwezig maar een elektromotor. De verbrandingsmotor bestaat uit honderden onderdelen. Dat maakt hem slijtagegevoelig en onderhoudsgevoelig. Elektromotoren zijn bij al onze drie wiel modellen onderhoudsvrij. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van koolborstels die ooit vervangen hoeven te worden. Dit type motoren worden ook wel brushless of borstelloos genoemd.

  De elektromotor is niet gevoelig voor storingen, en 100% schoon

  De brandstofmotor op benzine is storingsgevoelig en stoot schadelijke uitlaatgassen uit, ondanks de nieuwe EURO5 norm. Een elektromotor van een elektrische driewieler is niet storingsgevoelig, en stoot geen uitlaatgassen uit. Sterker nog, er is geen uitlaat aanwezig! De elektromotor maakt geen herrie zoals een benzinemotor dat doet, en draait niet stationair wanneer je stilstaat. Kortom verbruikt hij geen energie wanneer je niets van hem vraagt.

  Achterwiel

  modellen, en bij de meeste elektrische driewieler modellen is er zelfs geen ketting of riem aanwezig welke de motor met het achterwiel verbindt, wat we ‘overbrenging’ noemen. Vele motoren zitten bij elektrische voertuigen namelijk in het achterwiel ingebouwd! Bij elektrische scooters heb je dus met heel wat minder onderdelen te maken. Slimmer en efficiënter dus.

  Onderhoudskosten zijn bij elektrische driewielers veel lager

  Een ander voordeel van elektrische driewielers is dat de onderhoudskosten een stuk lager liggen ten opzichte van modellen met een benzinemotor. Het elektrische motorblok is niet complex, ten opzichte van een benzinemotor.

  Een benzinemotor heeft olie nodig, kleppen die met enige regelmaat afgesteld moeten worden, een bougie die stuk kan, en een cilinder, zuiger, ontsteking, koppeling, vario, uitlaat, v-snaar, en startmotor die allemaal een beperkte levensduur hebben. De elektromotor van de elektrische driewieler vervangt al deze onderdelen in 1x en dat maakt het qua onderhoud en reparaties een stuk goedkoper! Jaarlijks spaar je daar snel een 150 euro mee uit.

  Scooter 3 wielen veel stabieler

  Heeft u naat de elektrische driewieler ook een scooter 3 wielen? Dan ervaar je een stabieler rijgedrag. Het is te vergelijken met een extra been aan de grond. Wanneer een scooter 3 wielen heeft dan kun je bovendien sneller door de bocht zonder een angstig gevoel te ervaren dat je wel eens onderuit zou kunnen gaan. Heeft je scooter 3 wielen dan ben je bovendien veel wendbaarder op een veilige manier!

  Wat is het verschil tussen 2 voorwielen of 2 achterwielen?

  Eigenlijk kunnen we de scooters met 3 wielen niet allemaal over 1 kam scheren. Er zit namelijk een groot verschil in het classificatie en rijgedrag tussen de elektrische driewielers of scooters met 2 voorwielen, en de scooters met 2 achterwielen.

  Scooters met 2 achterwielen

  De modellen met 2 achterwielen zijn vaak brommobielen of scootmobielen. Het voordeel bij deze modellen is dat je niet omvalt terwijl je stilstaat. Verder rijden ze als een normale scooters. Brommobielen zij scooters met een dak en zijn geheel gesloten. Bovendien zijn ze uitzonderlijk luxe, althans die van ons.

  Scootmobielen zijn bedoeld voor mensen met een beperking of handicap, maar iedereen kan er een kopen en erop of ermee rijden. Zo kun je ook een elektrische driewieler kopen in plaats een brommobiel. Voor scootmobielen heb je geen rijbewijs nodig of een helm nodig! Veel van onze scootmobielen zijn ook aan te passen qua handicap, dus een gaspedaal of rem pedaal kan ook worden gemonteerd! Je kunt bij ons ook een brommobiel kopen waarvoor geen helm of rijbewijs nodig is.

  Elektrische driewieler vs een scooter met 2 voorwielen

  De scooters met 2 voorwielen zijn daarentegen een heel ander verhaal. Vaak zijn dit elektrische brommers, elektrische scooters, of elektrische steps.

  Scooters met 2 voorwielen hebben een compleet ander rijgedrag in de positieve zin. Het rijgedrag is veel dynamischer en sportiever. Je kunt sneller door een bocht, en hoeft je geen zorgen te maken dat je onderuit gaat in een bocht. Het biedt je een veel groter veiligheidsgevoel. Je hebt namelijk dubbel zoveel grip doordat je een extra voorwiel hebt.

  Wie eenmaal op een elektrische driewieler gereden heeft, is verkocht. Het rijdt namelijk veel leuker en veiliger dan een normale tweewieler. Dat verschil merk je direct.

  Beide voorwielen zijn van een eigen rem voorzien waardoor de remweg korter is dan bij tweewielers. Ook zijn beide voorwielen voorzien van hun eigen schokbreker zodat het rijcomfort optimaal is, ook in de bocht. Qua wendbaarheid scoort hij wederom heel erg goed. Merken die veel van dit soort modellen op de markt hebben zijn Doohan en Move, welke dus meer elektrische driewieler volwassenen maken.

  Driewiel varianten

 • Driewielers kopen, leasen of betalen in 3 termijnen

  Elektrische driewieler(s) kopen of leasen

  Bij het kopen of leasen van een elektrische driewieler zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om te kijken naar het bereik van de elektrische driewieler en of dit voldoet aan jouw dagelijkse behoeften. Daarnaast is het vermogen van de motor en de maximale snelheid belangrijk om te overwegen. Ook is het goed om te kijken naar de kwaliteit en duurzaamheid van de elektrische driewieler, en of deze is voorzien van de nieuwste technologieën en functies. Bij het kopen of leasen van een elektrische driewieler kun je ook profiteren van fabrieksgarantie en kun je de elektrische driewieler personaliseren naar jouw smaak en behoeften. Onze specialisten kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte elektrische driewieler die past bij jouw wensen en budget.

  Elektrische driewieler(s) voor volwassenen

  Elektrische driewielers zijn een uitstekende optie voor volwassenen die op zoek zijn naar een veilige, stabiele en comfortabele manier om te reizen. Met drie wielen bieden deze voertuigen meer stabiliteit dan tweewielige alternatieven, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden elektrische driewielers vaak een betere zitpositie en een comfortabelere rijervaring dan traditionele tweewielige scooters. Elektrische driewielers zijn ook ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit, omdat ze gemakkelijk toegankelijk zijn en vaak voorzien zijn van handige functies zoals een verstelbare stoel en stuurbekrachtiging. Of je nu op zoek bent naar een elektrische driewieler voor persoonlijk gebruik of voor zakelijke doeleinden, wij bieden een breed scala aan opties om uit te kiezen en onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte elektrische driewieler voor jouw behoeften.

  Driewieler(s) betalen in 3 termijnen via IN3

  Bij het kopen van een elektrische driewieler kan het prijskaartje behoorlijk hoog zijn, vooral als je op zoek bent naar de nieuwste technologieën en functies. Gelukkig biedt IN3 de mogelijkheid om de aankoop van een elektrische driewieler in 3 termijnen te betalen, waardoor het makkelijker wordt om de kosten te spreiden. Met IN3 betaal je de aankoop in 3 termijnen, zonder rente of bijkomende kosten. Het eerste termijn betaal je direct bij aankoop, het tweede termijn na 30 dagen en het derde termijn na 60 dagen. Op deze manier kun je genieten van je nieuwe elektrische driewieler zonder dat je meteen het volledige bedrag hoeft te betalen.

  Voordelen van betalen in termijnen via IN3

  Het betalen in termijnen via IN3 heeft verschillende voordelen. Ten eerste hoef je niet meteen het volledige bedrag te betalen, waardoor je meer financiële flexibiliteit hebt en de kosten kunt spreiden. Dit kan vooral handig zijn als je bijvoorbeeld onverwachte uitgaven hebt gehad of als je een elektrische driewieler van hogere prijsklasse wilt aanschaffen. Daarnaast is het betalen in termijnen via IN3 rentevrij en zonder extra kosten, waardoor je geen extra financiële lasten hebt. Op deze manier kun je de aankoop van een elektrische driewieler makkelijker maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge rentekosten of andere bijkomende kosten.