BTC retro scooters

BTC retro scooters zie je steeds vaker rijden. Niet zo gek want ze zijn mooi en goedkoop. Fast en Furious heeft de gehele collectie van BTC dus bij ons kun je altijd slagen voor een mooie BTC retro scooter.

BTC Grande Retro GT2 EURO5

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.799,95 1.599,95
Lease vanaf € 37,20 p/m
Betaal 3x € 546,65 via logo iDEAL IN3

BTC Felice Euro5

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.899,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

BTC Felice Sport Euro5

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.899,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

BTC Felic Luxury EURO5

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.299,95 1.799,95
Lease vanaf € 41,85 p/m
Betaal 3x € 614,98 via logo iDEAL IN3

Veel keuze bij BTC als het om retro gaat

BTC heeft vooral veel retro scooters in haar assortiment zitten. Het merk telt ongeveer 20 tweewielers waarvan er 12 retro modellen zijn. De modellen kun je opdelen in drie categorieën. De eerste categorie is afgeleid van de Vespa. De tweede categorie zijn de XL scooters met chopper design. Deze hebben een breed stuur, veel chrome, en een extra groot zadel. De derde categorie heeft veel retro kenmerken en zijn ook schitterend om te zien. Zo slaag je altijd bij BTC als het om een retro scooter gaat. Ze hebben namelijk bijzonder veel keuze.

Waarom voor BTC kiezen

Waarom je voor een BTC retro scooter zou kiezen is eenvoudig. Je kunt namelijk goedkoop een prachtige retro scooter kopen die er bovendien heerlijk rijdt. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed van je krijgt voor weinig geld veel scooter. Het merk is innovatief en heeft zelfs e-scooters (elektrische scooters) in haar assortiment zitten!

Elektrische retro scooters

E-scooters (elektrische scooters) nemen ook toe in populariteit. Niet zo gek want elektrisch rijden heeft een aantal voordelen. Zo is er geen uitstoot of herrie, zijn de kosten per kilometer lager omdat opladen goedkoper is dan benzine tanken, en zijn de onderhoudskosten goedkoper. Elektrische retro scooters zijn sinds kort ook aan het assortiment van BTC toegevoegd. Kijk maar eens naar de BTC E-Riva of de BTC E-Cruise.

Retro modellen

De modellen die zo familie zouden kunnen zijn van de Vespa zijn de BTC Riva Sport, de BTC Riva Lux, en de BTC Riva Luxury welke de extra luxe uitvoering is van de Riva Lux.

De modellen met een chopper uitstraling die beschikken over een breed stuur, een extra royaal zadel, en veel chromen details zijn de BTC Legend, de BTC Fosti Grande Retro, en de BTC Grande Retro GT2.

De BTC retro modellen die net weer even anders zijn, zijn de BTC Classic, de BTC Riva Lux 2, de BTC Cruise en de BTC CEO.

Veel accessoires verkrijgbaar

Het leuke aan een retro scooter van dit merk is dat er veel opties en accessoires verkrijgbaar zijn. Denk aan een windscherm, valbeugelset, chromen- of  verwarmde handgrepen, een usb of 12 volt aansluiting, een voor- of achterdrager, en ga zo maar door. In onze accessoirelijst vind je ze allemaal. Bovendien monteren wij ze gratis!

BTC retro scooter kopen

Online een BTC retro scooter kopen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk alle BTC retro scooters die er maar zijn in het assortiment zitten. Bovendien kun je meteen verschillende opties laten monteren waarbij we de montage gratis doen.

Retro model kopen op afbetaling

Kies je voor de optie leasen, dan betaal je het aankoopbedrag in termijnen af. Leasen is dus kopen op afbetaling. Zo kun je goedkoop een nieuwe BTC retro scooter kopen voor slechts enkele tientjes per maand. Je kunt je nieuwe tweewieler laten thuisbezorgen maar ook afhalen bij een van onze servicepunten.