Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
2.198,00 1.999,95
Klantenbeoordelingen
950 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 9

10-12-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

09-12-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

04-12-2017 meer...
Onze voordelen

Scooter Reparatie / Onderhoud

Een scooter reparatie is bij FastFurious ten alle tijden mogelijk. Wij begrijpen maar al te goed dat u goed mobiel moet zijn en dat uw scooter snel en voor een goede prijs gerepareerd moet worden. Wanneer u uw scooter bij ons brengt dan wordt uw scooter of uw brommer binnen enkele dagen gerepareerd. Wanneer u zelf niet in de positie bent om uw scooter te brengen of op te halen dan kunnen wij dit ook voor u doen. Als uw scooter bij ons in de werkplaats gemaakt wordt, is het voor u natuurlijk mogelijk een scooter of een brommer te huren voor de prijs van 25 euro per dag zodat u toch ten alle tijden mobiel bent. Klik hier om uw scooter ter reparatie aan te bieden of om een offerte aan te vragen voor de scooter reparatie. Snel meer weten over onze prijzen van repareren of ophalen en of bezorgen van je scooter of brommer klik hier.

scooter-reparaties

Scooter Reparatie | Onze service

Een scooter reparatie proberen we bij ons zo soepel, snel en vooral georganiseerd te laten verlopen. Om dit te realiseren hebben we een specifiek onderhoudsschema ingesteld. Deze is hetzelfde als wanneer de scooter uit de fabriek komt. Dit heeft verschillende redenen welke van belang zijn voor de scooter zelf. Op de eerste plaats staat de levensduur van scooter. Door het onderhoudsschema dat wordt gehanteerd, garanderen wij de levensduur van de scooter zodat deze ten alle tijden zo lang mogelijk mee gaat. Daarnaast proberen we door het schema de fabrieksgarantie te behouden. Dit komt door het feit dat de leveranciers van de scooters bijhouden of de scooter of brommer op tijd het nodige onderhoud laat uitvoeren. Ten derde laten we het onderhoud en de scooter reparaties uitvoeren om ongemakken, zoals het uitvallen van de scooter terwijl u op de weg bent, te minimaliseren en te voorkomen. Dit is vooral van belang bij de 4-takt scooters welke tijdens de eerste 1500 kilometer de stand van de kleppen regelmatig er een handje van hebben om te verlopen.

 

Scooter repareren | Kosten en Tijdscooter-serivce-beurt

Wij van FastFurious proberen ten alle tijden een geweldige ervaring aan onze klanten te geven en een hoogwaardige service. Om deze reden is de eerste beurt van de scooter, welke tot en met de eerste 500 kilometer is, geen kosten. Dit doen wij omdat we bij ons een visie hanteren dat de handelingen die worden uitgevoerd door ons tijdens de eerste beurt een onderdeel zijn van het volledig rij-klaar maken van de scooter. Een scooter repareren tegen kosten begint bij ons dus pas vanaf de tweede beurt. Tijdens de eerste beurt is voor voor ons ook de uitgelezen mogelijkheid om imperfecties van de scooter op te sporen en te verhelpen zodat uw rijervaring optimaal is na de aanschaf van uw nieuwe scooter.

 

Scooter Onderhoud | Beschikbaarheid

Bij ons kunt u ten alle tijden de scooter brengen of aan ons vragen deze bij u op te halen. Wanneer uw scooter reparatie voltooid heeft en wij u gebeld hebben met het bericht dat de scooter klaar is, heeft u 5 dagen de tijd om deze op te halen. Wanneer het voor u niet gaat lukken de scooter binnen dit termijn op te halen, brengen wij €2.50 per dag in rekening voor het stallen van uw scooter.

 

Scooter reparatie/onderhoudscooter-onderhoud

Een scooter reparatie is bij FastFurious ten alle tijden mogelijk. Wij begrijpen maar al te goed dat u goed mobiel moet zijn en dat uw scooter snel en voor een goede prijs gerepareerd moet worden. Wanneer u uw scooter bij ons brengt dan wordt uw scooter of uw brommer binnen enkele dagen gerepareerd. Wanneer u zelf niet in de positie bent om uw scooter te brengen of op te halen dan kunnen wij dit ook voor u doen. Als uw scooter bij ons in de werkplaats gemaakt wordt, is het voor u natuurlijk mogelijk een scooter of een brommer te huren voor de prijs van 25 euro per dag zodat u toch ten alle tijden mobiel bent. Klik hier om uw scooter ter reparatie aan te bieden of om een offerte aan te vragen voor de scooter reparatie.

 

Scooter Reparatie | Onze service

Een scooter reparatie proberen we bij ons zo soepel, snel en vooral georganiseerd te laten verlopen. Om dit te realiseren hebben we een specifiek onderhoudsschema ingesteld. Deze is hetzelfde als wanneer de scooter uit de fabriek komt. Dit heeft verschillende redenen welke van belang zijn voor de scooter zelf. Op de eerste plaats staat de levensduur van scooter. Door het onderhoudsschema dat wordt gehanteerd, garanderen wij de levensduur van de scooter zodat deze ten alle tijden zo lang mogelijk mee gaat. Daarnaast proberen we door het schema de fabrieksgarantie te behouden. Dit komt door het feit dat de leveranciers van de scooters bijhouden of de scooter of brommer op tijd het nodige onderhoud laat uitvoeren. Ten derde laten we het onderhoud en de scooter reparaties uitvoeren om ongemakken, zoals het uitvallen van de scooter terwijl u op de weg bent, te minimaliseren en te voorkomen. Dit is vooral van belang bij de 4-takt scooters welke tijdens de eerste 1500 kilometer de stand van de kleppen regelmatig er een handje van hebben om te verlopen.

 

Scooter repareren | Kosten en Tijdscooter-reparatie

Wij van FastFurious proberen ten alle tijden een geweldige ervaring aan onze klanten te geven en een hoogwaardige service. Om deze reden is de eerste beurt van de scooter, welke tot en met de eerste 500 kilometer is, geen kosten. Dit doen wij omdat we bij ons een visie hanteren dat de handelingen die worden uitgevoerd door ons tijdens de eerste beurt een onderdeel zijn van het volledig rij-klaar maken van de scooter. Een scooter repareren tegen kosten begint bij ons dus pas vanaf de tweede beurt. Tijdens de eerste beurt is voor voor ons ook de uitgelezen mogelijkheid om imperfecties van de scooter op te sporen en te verhelpen zodat uw rijervaring optimaal is na de aanschaf van uw nieuwe scooter.

 

Scooter Reparatie Prijs Indicatie

Hieronder vindt u een prijsindicatie voor verschillende technische reparaties of onderhoud van uw scooter. Dit betreft bijvoorbeeld het ophalen en terugbrengen van uw scooter (na de reparatie) en welke prijzen hieraan gekoppeld zijn en binnen welke straal dit is. Verder hebben we overzichtelijk de prijzen van een service beurt voor u opgesomd. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent wanneer u uw scooter wilt laten repareren bij ons. Tot slot vindt u de prijzen van het vangen van verschillende onderdelen van uw scooter hieronder. U kunt het uiteraard ook zelf doen wanneer u in onze scooteronderdelenshop zoekt.

 

Haal en bezorgkosten

 • 0-10 km – 20 euro, ophalen en bezorgen is in totaal 30 euro
 • 11-25 km – 35 euro, ophalen en bezorgen is in totaal 50 euro
 • > 26 km – 50 euro, ophalen en bezorgen is in totaal 75 euro.

 

Zoals in de bovenstaande prijsopgave is te zien, is het voor u de helft voordeliger om de scooter heen en weer door ons te laten verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk het vervoer zelf te regelen zodat u helemaal geen bezorgkosten betaalt. Hieronder hebben we voor u de kosten voor een service beurt opgesomd.

 

Service Beurt

 • 2-takt scooter/brommer Service Beurt: 75 euro Exclusief onderdelen
 • 4-takt scooter/brommer Service Beurt: 100 euro Exclusief onderdelen

 

De bovenstaande prijzen zijn echter wel Richtprijzen. Dit heeft te maken met het feit dat elke scooter weer in een andere staat verkeert. Uiteraard zullen wij u wel voor uw specifieke scooter een prijsopgave sturen voordat we beginnen met de scooter reparatie. Hieronder vindt u een prijsoverzicht voor verschillende taken die wij regelmatig uitvoeren tijdens het repareren van een brommer of een scooter voor een van onze klanten.

 

 • Opvoeren: Vanaf 35 euro
 • Band Vervangen: 20 euro (exclusief band)
 • Gas/rem/choke/km kabel vervangen: 35 euro
 • Remmen vervangen: 20 euro
 • Lamp vervangen: 15 euro
 • V-snaar vervangen: 35 euro
 • Scooter start niet Onderzoek: 25 euro
 • Uitlaat vervangen: 25 euro
 • Lekke band plakken: 7,50 euro
 • Afvoeren van de scooter: vanaf 35 euro
 • Carburateur schoonmaken: 50 euro
 • Scooter rijklaar maken: 50 euro
 • Blok reviseren: 300 euro Exclusief materialen
 • Scooter afstellen/carburateur/rollen/koppeling: 50 euro

 

Wanneer u dus voor uzelf duidelijk heeft wat er moet gebeuren of u wilt dit laten bepalen door onze specialisten, dan kunt u uzelf aanmelden voor een reparatie.

 

Scooter Onderhoud | Beschikbaarheid

Bij ons kunt u ten alle tijden de scooter brengen of aan ons vragen deze bij u op te halen. Wanneer uw scooter reparatie voltooid heeft en wij u gebeld hebben met het bericht dat de scooter klaar is, heeft u 5 dagen de tijd om deze op te halen. Wanneer het voor u niet gaat lukken de scooter binnen dit termijn op te halen, brengen wij €2.50 per dag in rekening voor het stallen van uw scooter.

 
Als je gebeld word dat de scooter klaar staat, heb je 2 weken de tijd om de scooter op te halen. Mocht de scooter na 2 weken nog niet zijn opgehaald zullen er 5 euro per dag stalling kosten inrekening worden gebracht voor elke dag dat de scooter langer dan 2 weken bij ons staat na dat deze klaar is.

Fast Furious scooters
Rijnhavenkade 8
2404 HB Alphen aan den Rijn
Nederland
0900-3278387 35 cent per minuut
info@fastfurious.nl
IBAN: NL57INGB0007625716
BIC: INGBNL2A
KvK: 27154525
Btw: NL8025.56.437.B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien

qshops logo - rdw logoFast Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page