Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.599,00 1.299,95
Klantenbeoordelingen
1271 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 10

24-04-2019 meer...

gaf gemiddeld een 10

24-04-2019 meer...

gaf gemiddeld een 9

22-04-2019 meer...
Onze voordelen

Scooter reparatie en onderhoud

Bij Fast en Furious kun je iedere scooter laten repareren en onderhouden, van Vespa tot Chinees. Wij begrijpen als geen ander dat een brommer of scooter een belangrijk vervoersmiddel is en dat je deze niet lang kunt missen. Daarom doen wij er alles aan om het reparatie- of onderhoudstraject zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. De meeste reparaties duren slechts enkele dagen.

 

Kun je geen moment zonder vervoer, dan kun je natuurlijk een brommer of scooter huren om de reparatietijd te overbruggen. Dit kan voor slechts 25,- euro per dag!

 

scooter-reparaties

 

Ophaalservice

Een kapotte brommer of scooter krijg je niet altijd eenvoudig bij ons. Daarom hebben wij ook een ophaalservice zodat je toch je brommer of scooter gerepareerd kunt krijgen. Als hij klaar is kun je er voor kiezen om hem zelf op te halen, of hem thuis te laten bezorgen. Met ons kun je alle kanten op! Bel ons dus gerust wanneer je startproblemen hebt, een lekke band, of een ander probleem.

 

Ter reparatie aanbieden

Wil je contact met onze werkplaats over het maken van een afspraak voor de ophaling van je kapotte scooter, wanneer je hem zelf het beste langs kunt brengen, of wat de reparatie ongeveer gaat kosten? Neem dan contact op.

 

Soepele en snelle servicescooter-serivce-beurt

Onze georganiseerde werkplaats medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld, waardoor het reparatieproces sneller verloopt. Bovendien beschikken zij over veel ervaring waardoor defecten sneller gelokaliseerd en opgelost kunnen worden. Het resultaat van onze ervaren monteurs is dat door de ruime kennis de reparaties in kortere tijd klaar zijn, en dat daardoor de reparatie uiteindelijk ook goedkoper wordt.

 

Specifiek onderhoudsschema

Om de levensduur en betrouwbaarheid van de scooter en de onderdelen te kunnen waarborgen, is er een specifiek onderhoudsschema opgesteld. Er zijn 3 goede redenen om je te houden aan het onderhoudsschema.

 

 • Ten eerste is dit om aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie. Dit is een vereiste van de fabrikant zelf.

 

 • Ten tweede weet je dat je brommer of scooter zo lang mogelijk meegaat.

 

 • Ten derde waarborg je de betrouwbaarheid. Niets is zo vervelend als ver van huis te zijn en dat je brommer of scooter je in de steek laat.

 

Een bekend fenomeen bij 4-takt scooters is dat de kleppen bijgesteld moeten worden na de eerste 1500km. Dit gebeurt bij een onderhoudsbeurt. Doe je dit niet dan is de kans groot dat je startproblemen krijgt, of andere motorische problemen.

scooter-onderhoud

Gratis 1e beurt tot 500km

Wij van Fast en Furious proberen te allen tijden een hoogwaardige service te bieden. Om deze reden is de eerste beurt van de scooter, welke tot en met de eerste 500 kilometer is, zonder  kosten. De eerste onderhoudsbeurt is meer dan alleen de klepspeling controleren. De gehele brommer of scooter wordt compleet nagelopen, en ieder boutje en moertje wordt gecontroleerd. Ons doel is om jouw rijervaring zo optimaal mogelijk te houden.

 

Ophalen na reparatie

Zodra de scooter of brommer is gerepareerd, dan bellen wij je op. Je hebt dan 5 dagen de tijd om de gerepareerde tweewieler (of 3 wieler) op te halen. Ben je niet in de gelegenheid om hem binnen dit termijn op te halen, dan kun je hem tegen 2,50 euro per dag aan stallingskosten bij ons laten staan. Na 2 weken vanaf het moment dat je bent gebeld, zijn de stallingskosten 5,00 euro per dag.

 

Kosten van een reparatie

De prijs van een reparatie is verschillend. Niet ieder probleem is namelijk hetzelfde. Wij hebben wel een overzicht van prijsindicaties om je een goed beeld te geven van de reparatiekosten. Niet alleen de kosten van een reparatie, maar ook de kosten van de het halen- en brengen, en de servicebeurten maken wij inzichtelijk.

scooter-reparatie

 

Kosten van het halen- en brengen

Alleen thuis ophalen in NL €50.- ** (zelf ophalen in Alphen aan den Rijn)
Retour heen en terug NL €75.- **
Alleen ophalen in BE €75.- (zelf ophalen in Alphen aan den Rijn)
Retour heen en terug BE €125.-

** Uitgesloten voor de eilanden

 

De scooter langs brengen mag uiteraard ook en dat is kosteloos! Wel eerst van te voren telefonisch een afspraak inplannen a.u.b.
Werkplaats Alphen aan den Rijn:  Dinsdag tm Zaterdag van 12:00 tm 16:45 bereikbaar.

 

Zoals je in de bovenstaande prijsopgave kunt zien, is halen + brengen voordeliger in verhouding, dan alleen het ophalen. Bovendien is het voor de meeste mensen een stuk gemakkelijker.

 

Service beurt (onderhoudsbeurt)

 • 2-takt scooter/brommer Service Beurt: 75 euro Exclusief onderdelen
 • 4-takt scooter/brommer Service Beurt: 100 euro Exclusief onderdelen

 

De bovenstaande prijzen zijn echter wel Richtprijzen. Dit heeft te maken met het feit dat elke scooter weer in een andere staat verkeert. Wij maken een specifieke prijsopgave voordat we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Zo beslis je zelf wat je wel en niet gedaan wilt hebben.

 

Reparatie prijzen en andere kosten

Hieronder tref je een lijst met veel voorkomende reparaties. Zo krijg je een goed beeld van wat het je gaat kosten.

 • Opvoeren: Vanaf 35 euro
 • Band Vervangen: 20 euro (exclusief band)
 • Gas/rem/choke/km kabel vervangen: 35 euro
 • Remmen vervangen: 20 euro
 • Lamp vervangen: 15 euro
 • V-snaar vervangen: 35 euro
 • Scooter start niet Onderzoek: 25 euro
 • Uitlaat vervangen: 25 euro
 • Lekke band plakken: 7,50 euro
 • Afvoeren van de scooter: vanaf 35 euro
 • Carburateur schoonmaken: 50 euro
 • Scooter rijklaar maken: 50 euro
 • Blok reviseren: 300 euro Exclusief materialen
 • Scooter afstellen/carburateur/rollen/koppeling: 50 euro

 

Neem contact met onze werkplaats op wanneer je van andere zaken een prijs wilt weten.

Fast Furious scooters
Christiaan huygensweg 10
2408 AJ Alphen aan den Rijn
Nederland
0900-3278387 35 cent per minuut
(bent u al klant, zie factuur voor telefoonnummer)
info@fastfurious.nl
IBAN: NL57INGB0007625716
BIC: INGBNL2A
KvK: 27154525
Btw: NL8025.56.437.B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page

Totaal 18814 geplaatste bestellingen.Nu 27 winkelende bezoekers!