Aangepaste scootmobielen kopen

Op zoek naar een aangepaste scootmobiel die tevens betaalbaar is? Wij helpen je hier graag mee. Bij ons kun je namelijk goedkoop een aanpasbare scootmobiel kopen van hoge kwaliteit. Een goede kwaliteit elektrische scootmobiel hoeft niet duur te zijn, want dat bewijzen wij met onze elektrische Gomax scootmobielen.
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat:  1 

Gomax Fast scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.999,00 2.199,00 of lease al vanaf 45,00 per maand
129765 keer bekeken

Gomax Pride Scootmobiel / elektrische driewieler

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.599,00 2.799,95 of lease al vanaf 57,00 per maand
134795 keer bekeken

Gomax Trimo driewiel scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
4.199,95 3.489,95 of lease al vanaf 71,00 per maand
171739 keer bekeken

Gomax LX benzine driewieler / scootmobiel 50cc 4-takt EURO4

 
3.999,00 3.749,95 of lease al vanaf 76,00 per maand
185637 keer bekeken
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat:  1 

Aangepast op de handicap

De zoektocht naar een geschikte elektrische scootmobiel is niet altijd even gemakkelijk. Niet iedereen kan namelijk met de handen gas geven en remmen. Bij Fast en Furious scooters kun je aangepaste scootmobiel kopen waarbij we hem aanpassen aan jouw handicap! Duimgas, voetgas, voetrem, draaibare stoel, en andere zaken zijn bij ons wel mogelijk, en betaalbaar! In de accessoirelijst, bij het scootmobiel zelf, vind je alle denkbare opties en mogelijkheden
 
 

Wij passen de scootmobiel aan

Gomax scootmobielen passen wij geheel naar wens aan. In de accessoirelijst kun je uit heel veel aanpassingen kiezen waarbij je meteen ziet wat de eventuele extra kosten zijn. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een voetrem, voetgas, duimgas, een motorrem, en een comfortstoel. Geen kracht in de handen om gas te geven of te remmen? Geen probleem! Wij kunnen namelijk ook een gaspedaal en rempedaal monteren op de elektrische scootmobielen.
 
Voor mensen met een slechte rug hebben wij de comfortstoel. Deze luxe stoel zit niet alleen heerlijk, maar is ook op allerlei manieren te verstellen. Bovendien is hij draaibaar zodat je ook vanaf de zijkant kunt opstappen. Ook ideaal voor mensen met knieproblemen of pijnlijke gewrichten, pezen, of spieren.
 

Reusachtig veel kilometers maken op een volle accu

Mobiel zijn geeft je extra vrijheid, net als veel kilometers kunnen maken op een accu. Daarom hebben wij ook accupakketten waarmee je enorm veel kilometers kunt rijden. 200 kilometer rijden op een opgeladen accu is mogelijk en haalbaar! Dit zijn echte kilometers en geen theoretische waarden die je in de praktijk niet haalt. Grotere accupakketten worden tevens geleverd met een snellader zodat je in korte tijd de accu flink kunt bijladen.
 

Kopen op afbetaling geen probleem

Voor wie het aankoopbedrag niet op de bank heeft staan kan alsnog een scootmobiel kopen. Wij bieden namelijk een scootmobiel lease aan waarbij je het aankoopbedrag in maandelijkse termijnen aflost. Alle extra opties en accessoires kun je in de afbetaalregeling meenemen zodat je niets zelf bij hoeft te leggen. In 3 termijnen betalen zonder rente is ook mogelijk. Kies in dat geval voor onze IN3 betaalmethode. Zodoende heb je 60 dagen de tijd om het bedrag bij elkaar te krijgen.