Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.999,00 1.799,95
Klantenbeoordelingen
1394 Beoordelingen

Annebien gaf gemiddeld een 6

11-09-2019 meer...

Melisa gaf gemiddeld een 10

10-09-2019 meer...

Bob Wegman gaf gemiddeld een 9

08-09-2019 meer...

louise mobach gaf gemiddeld een 10

07-09-2019 meer...

Leon gaf gemiddeld een 4

06-09-2019 meer...
Onze voordelen

Piaggio scooterPiaggio scooters kopen bij fast and furious

Ben je op zoek naar een Piaggio scooter? Dit merk staat voor kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Op deze pagina vind je de modellen die FastFurious scooters in haar assortiment heeft. We hebben zowel de Piaggioscooter 50cc, waarmee je maximaal 45 kilometer per uur kunt rijden, als de Piaggio snorscooter, waarmee je maximaal 25 kilometer per uur kunt bereiken. Bij deze laatste is een helm niet verplicht. Het is altijd fijn als je zelf de vrijheid hebt en met een Piaggio scooter naar buiten kunt. Steeds meer mensen vinden de vrijheid prettig en willen daarom ook een vervoersmiddel hebben wat veilig is en waardoor ze zichzelf snel kunnen vervoeren. In ieder geval is de Piaggio scooter daar een goede oplossing voor waar je nu snel ook zelf gebruik van kunt maken.

Populaire modellen zijn: Piaggio Fly, Piaggio Liberty en Piaggio Zip.

Piaggio scooter kopen

Wanneer je een Piaggio scooter wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen vele verschillende scootermodellen en scootermerken. Wanneer je bij ons een scooter wilt kopen, kun je deze bestellen in onze webshop. Ook kun je terecht in onze showroom wanneer je een Piaggio scooter wilt kopen. Heb je advies nodig bij het kopen van een Piaggio scooter? Dan helpen wij je uiteraard graag hierbij. In overleg met jou bepalen we welke scooter het beste bij je past. Het is belangrijk dat je alvast na gaat denken over welke wensen je hebt. Je kunt vervolgens contact met ons opnemen en dan kunnen wij aangeven wat de mogelijkheden zijn die we voor je hebben. Maar je kunt uiteraard ook op onze website een kijkje nemen zodat je weet welke modellen wij hebben als het over de Piaggio scooter gaat.

Een Piaggio scooter online bestellen in onze webshop

Je kunt je Piaggio scooter kopen of Leasen bij ons en je Piaggio scooter wordt thuisbezorgd door heel Nederland voor slechts € 49.95. In onze Piaggioscootershop kies je makkelijk tussen een Piaggio snorfiets (25 km/h) of Piaggio bromfiets (45km/h). Ook de gewenste kleur van je Piaggio scooter selecteer je makkelijk vanuit je luie stoel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en andere plaatsen in Nederland. Ook de betaling gaat eenvoudig en snel via onze online Piaggioshop vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den haag en andere plaatsen in Nederland. Je kunt in onze online PiaggioShop betalen via iDeal, op factuur of via de lease. Een of twee weken later wordt je Piaggioscooter thuisbezorgd. Het is daarom goed dat je nu alvast gaat bekijken wat je mogelijkheden zijn en welke wensen je hebt, aan de hand daarvan kan er snel een keuze worden gemaakt. Hoe eerder je je keuze gaat maken, hoe eerder je de voordelen gaat ervaren van het merk. Al veel mensen zijn je voor gegaan en zij genieten dagelijks van de vele voordelen, nu ben je zelf aan de beurt! Dus neem de tijd en kies je eigen model uit zodat je gaat genieten van alle voordelen die wij je kunnen bieden!

Motorscooters

Piaggio maakt naast snorscooters en bromscooters ook motorscooters. Een van de meest populaire scooter modellen in de motorcategorie is de Piaggio MP3. De MP3 van Piaggio is een stoere motor met 2 voorwielen en 1 achterwiel. Het leuke aan de MP3 is dat je met een B-rijbewijs de openbare weg opkunt en kunt deelnemen aan het verkeer. Een B-rijbewijs is een autorijbewijs. Omdat de Piaggio MP3 voorzien is van 3 wielen valt deze in de categorie auto en heb je geen motorrijbewijs of helm nodig. Een helm is wel verstandig omdat je hoge snelheden kunt halen en dat dit bijdraagt aan je eigen veiligheid.  

Tijd besparen & Veiligheid

De Piaggio MP3 zorgt voor veel tijdwinst omdat je tussen het fileverkeer door kunt rijden. Daarnaast is deze motorscooter voorzien van alle gemakken die je je maar kunt bedenken. Zo zijn er diverse veiligheidssystemen aanwezig waaronder ABS. ABS zorgt er voor dat tijdens het remmen de wielen niet kunnen blokkeren en dat je sneller stil staat.  

Piaggio MP3 Leasen

De Piaggio MP3 is in een 300- en 500cc variant te verkrijgen en wie hem wilt leasen kan ook bij Fast&Furious terecht. Bij ons kan een motorscooter zelfs zakelijk geleased worden. Het voordeel van leasen is dat je maandelijks een vast laag bedrag betaald en dat je meteen een gloednieuwe scooter kunt rijden.  

Super betrouwbaar

Wist je dat Piaggio een van de meest betrouwbare scootermerken is? Dit scootermerk staat niet alleen voor design maar ook voor kwaliteit. Er wordt veel zorg besteed aan precisie wat resulteert in betrouwbaarheid. Hierdoor kun je jaren lang plezier hebben van je 2- of 3 wieler. Om de betrouwbaarheid te waarborgen adviseren wij altijd om tijdig onderhoud te plegen. Ook voor onderhoud kun je bij Fast&Furious Scooters prima terecht. Wij weten precies wat een scooter nodig heeft en zorgen dat alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd.  

Piaggio_scooters

Piaggio scooteronderdelen kopen? @scooteronderdelenshop.com

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page