Aprilia scooters en brommers

Aprilia is een Italiaans scootermerk. Al vele jaren maakt Aprilia scooters, brommer, en motoren. Waar ze mee opvallen is het sportieve Italiaanse design en uitmuntende rijgedrag. Alles straalt snelheid en racing uit bij dit Italiaanse merk. Veel bromfietsen lijken op echte motoren. Dit komt doordat de Aprilia modellen met verschillende motorblokken worden geleverd waaronder 50cc, 125cc en 250cc.

Aprilia SXR EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.899,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3
 • Aprilia scooter en brommer modellen

  Aprilia maakt degelijke scooters

  Alle scooters en brommers van het merk Aprilia zijn degelijk en gebouwd voor een hogere snelheid. In Italië, waar ze allemaal vandaan komen, kennen ze geen snelheidslimiet voor een brommer of scooter. De 50cc uitvoeringen mogen daar gewoon 70km p/u kunnen rijden, wat ze dus technisch gezien ook kunnen. In Nederland zit de wet anders in elkaar en hebben we de 50cc bromfietsen onderverdeeld in een 25km snorfiets en een 45km bromfiets. De tweewielers worden voordat ze hierheen komen ‘afgevoerd’. Afvoeren is het tegenovergestelde van opvoeren waarbij de brommers juist langzamer gemaakt worden. Origineel zijn ze dus een stuk sneller. Hieruit kun je opmaken dat ze voor een hogere snelheid gebouwd zijn. Hierdoor kunnen ze meer verdragen en kun je ze degelijk noemen.

  Een ander leuk weetje van Aprilia is dat veel modellen in zowel een 50cc als 125cc worden verkocht. Het enige verschil is het motorblok zelf. Het frame, de vering en zelfs de remmen zijn gewoon hetzelfde. Ook hieruit kun je opmaken dat dit scootermerk sterker is dan andere merken.

  Scooter modellen

  Op dit moment kun je van Aprilia de SXR 50 scooter kopen. Dit is het enige EURO5 model die ze nu in de categorie 50cc hebben zitten. Voorheen kon je ook Aprilia scooters kopen uit de SR serie. Dit waren de SR50-R, de SR50 Street en de SR50 Motard. Het design onderling is compleet anders waardoor je echt 3 verschillende scooters had. De SR-serie heeft een 2-takt motorblok welke weinig onderhoud kent en eenvoudig is op te voeren. Lees opvoeren als origineel maken. De nieuwe SXR is een scooter met een 4-takt motorblok.

  Brommer modellen

  Wil je een Aprilia brommer kopen dan moet je er rekening mee houden dat dit allemaal schakelbrommers zijn. Schakelen leer je zo en is niet moeilijk. Het vergt wel even wat oefening. Een voordeel van schakelen is dat je sneller bent en in feite op een echte motor rijdt met slechts 50cc. Wel de looks van een racemotor of crossmotor maar zonder motorrijbewijs.

  De Aprilia RS lijkt op een racemotor welke zo van het circuit afkomt. De Aprilia RX en SX lijken op crossmotoren. Het grootste verschil tussen de RX en SX zijn de banden. Bij de Aprilia SX heb je straatbanden en de Aprilia RX heeft noppenbanden welke vooral offroad hun werk goed doen.

  Aangezien je op dit moment geen nieuwe schakelbrommer van Aprilia kunt kopen, verwijzen we je graag door naar de categorie schakelbrommers waar je onder andere schakelbrommers terugvindt van de merken Killerbee en Beta. Deze modellen zijn tevens voorzien van een EURO5 motorblok.

 • Kopen, leasen of IN3?

  Aprilia scooter kopen

  Je kunt bij ons voordelig een Aprilia scooter kopen. De Aprilia SXR 50 is een 50cc bromscooter met het uiterlijk van een motorscooter. Lekker groot, luxe, comfortabel, en fantastische rijeigenschappen.

  De SXR van Aprilia is het neusje van de zalm. Dit 50cc model is tevens voorzien van Full LED verlichting, een dashboardkastje met USB aansluiting, een hagelnieuw i-Get motorblok met 3-kleppen en injectie, een royaal zadel, en een luxe bergruimte met verlichting. De scooter is ruim genoeg voor 2 volwassen personen en heeft een wegligging waar je U tegen zegt!

  Scooter kopen op afbetaling

  Bij ons kun je iedere scooter kopen op afbetaling, dus ook de Aprilia SXR scooter. Kopen op afbetaling noemen wij leasen in onze online scooterwinkel. Door te leasen betaal je per maand voor je scooter. Aprilia heeft veel extra opties waaruit je kunt kiezen, en ook die kun je in de lease onderbrengen. Voor 1 vast bedrag per maand ben je dan helemaal klaar.

  Alle scooters kun je in 3 termijnen betalen

  Zonder rente te betalen kun je iedere scooter bij ons betalen in 3 termijnen. De IN3 betaalmethode is namelijk geen financiering, dus je betaalt ook geen rente. Wat bij een financiering gebruikelijk is, is een BKR check. Er wordt dan gekeken of je in het verleden een negatieve registratie hebt opgelopen bij het BKR. Wanneer je kiest voor de IN3 betaalmethode dan wordt hier niet naar gekeken. Iedereen kan daardoor gebruik maken van de IN3 betaalregeling!

  Thuisbezorgen of afhalen

  Thuisbezorgen en afhalen kan beide. Wij hebben meerdere afhaal- en servicepunten in Nederland zitten. Dat betekent dat je bij jou in de buurt je nieuwe Aprilia scooter kunt afhalen en er meteen mee kunt wegrijden, mits je de verzekering hebt geregeld. De verzekering kun je ook via ons regelen! Woon je niet direct in de buurt van een van onze vestigingen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de scooter thuis te laten afleveren.

 • Het merk Aprillia

  Aprillia scooter merk

  Aprilia is een van de weinige bedrijven die snappen dat een scooter meer is dan een economisch verantwoorde manier om van A naar B te komen. Veel fabrikanten zien de scooter als goedkope opstap naar een volwaardige motor en missen daarmee de focus die nodig is om in het scooter segment te excelleren. Zoals ook Vespa, produceert Aprilia scooters voor echte scooter-enthousiastelingen. Dit uit zich in spannende designs en baanbrekende technologie, zelfs in de lichtere 50cc modellen.

  Aprilia: 1945 tot nu

  Aprilia is in 1945 in Italië van start gegaan als producent van compacte brom- en motorfietsen. Hoewel de line-up tegenwoordig ook wat indrukwekkende, volwaardige motoren bevat, zijn ze nooit gestopt met het maken van geweldige kleinere tweewielers. Met de SR50 R, SR50 Motard en SR50 Street produceert Aprilia enkele van de populairste scooters van het moment. De Aprilia RS, RX en SX vormen daarnaast een spannende lijn bromfietsen die niet onder doen voor de looks en techniek van hun grote broers.

  Aprilia scooter reparatie

  Hoewel Aprilia wereldwijd bekend staat om haar uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, kan het natuurlijk voorkomen dat uw tweewieler een reparatie nodig heeft. In dat geval is Fast  Furious Scooters, als experts op het gebied van Aprilia scooter reparatie, een voor de hand liggende keuze. Onze jarenlang ervaring met het merk en haar producten, maakt dat we uw scooter snel weer in top conditie hebben. Heeft u aanvullende vragen over Aprilia of Fast Furious scooters? We staan 7 dagen in de week telefonisch voor u klaar.