Kymco scootmobiel

Zoek je een hoogwaardig invalidenvoertuig of gehandicaptenvoertuig? Zoek dan niet verder, want met een Kymco scootmobiel haal je iets goeds in huis! Kymco heeft verschillende scootmobielen in het assortiment zitten zodat iedereen kan slagen. Kymco staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, en mobiliteit! Meerdere redenen dus om een Kymco scootmobiel te kopen!

Kymco Maxer snel Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.549,95 4.349,95
Lease vanaf € 101,14 p/m
Betaal 3x € 1.486,23 via logo iDEAL IN3

Kymco Agility Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.199,95 3.849,95
Lease vanaf € 89,51 p/m
Betaal 3x € 1.315,40 via logo iDEAL IN3

Kymco Maxer Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.299,95 4.049,95
Lease vanaf € 94,16 p/m
Betaal 3x € 1.383,73 via logo iDEAL IN3

Kymco Maxi XLS Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.899,95 3.649,95
Lease vanaf € 84,86 p/m
Betaal 3x € 1.247,07 via logo iDEAL IN3

Kymco Midi XLS Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.299,95 3.049,95
Lease vanaf € 70,91 p/m
Betaal 3x € 1.042,07 via logo iDEAL IN3

Kymco New Super 8 Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.099,95 2.749,95
Lease vanaf € 63,94 p/m
Betaal 3x € 939,57 via logo iDEAL IN3

kymco K-Lite Comfort Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.349,95 3.099,95
Lease vanaf € 72,07 p/m
Betaal 3x € 1.059,15 via logo iDEAL IN3

Kymco MINI LS Comfort Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.199,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3
 • Kenmerken Kymco scootmobielen

  Wat hebben de scootmobielen met elkaar gemeen?

  Een van de kenmerken van een Kymco scootmobiel is dat ze allemaal beschikken over 4 wielen. Het zijn dus vierwiel scootmobielen. 4-wiel scootmobielen zijn stabieler dan 3-wiel scootmobielen. Het verschil merk je voornamelijk wanneer je schuin een stoep op of af wilt rijden. Op de rechte weg zul je het verschil in stabiliteit verder niet snel merken.

  Wat de Kymco scootmobielen ook onderscheidt is het ergonomisch vormgegeven stuur. Het ergonomische stuur is uitgerust met gashendels die je naar je toe kunt halen of van je af kunt duwen. In tegenstelling tot andere gehandicaptenvoertuigen hoef je bij een Kymco dus niet aan een gashendel te draaien. Bovendien kun je in bijna alle gevallen met een hand het gas bedienen om zodoende naar voor of naar achter te rijden.

  Wat je ook op iedere Kymco vierwieler tegenkomt is een knop om de snelheid traploos mee te regelen. Met de draaiknop kun je dan precies instellen hoe snel je wilt rijden. Mogelijk wil je ook naast iemand kunnen rijden die loopt, bijvoorbeeld je partner. Met een Kymco 4-wieler is dat dus geen enkel probleem.

 • Kymco scootmobielen modellen

  De Kymco scootmobiel modellen in het kort toegelicht

  Om een snel overzicht te krijgen van de Kymco scootmobiel modellen, lichten wij de modellen even kort toe.

  Kymco Agility

  De Kymco Agility is een bijzonder luxe vervoermiddel voor mensen die slecht ter been zijn. De Agilty heeft compacte afmetingen en zit toch bijzonder ruim. Zelfs lange mensen hebben een zee van ruimte. De stoel is bijzonder luxe en kan op allerlei manieren worden aangepast. De stoel kan zelfs draaien zodat je vanaf de zijkant kun instappen en uitstappen. Een hobbelige weg is voor dit model geen enkel probleem want de vering is geweldig. Ieder wiel heeft namelijk zijn eigen schokbreker. Met de 600 Watt motor heb je meer dan voldoende vermogen om alles te kunnen. Ook dit model is uitgevoerd met fraaie LED verlichting, een 12 volt aansluiting, en een luxe digitaal dashboard.

  De topsnelheid van de Kymco Agility ligt op 12,8 km per uur en hij heeft een bereik van 40 kilometer.

  Kymco Maxer

  De Kymco Maxer is het vlaggenschip uit de scootmobielen serie van Kymco. Dit is het grootste en meest luxe model in de collectie. De Maxer heeft sublieme vering en grote wielen. Je kunt daarmee ook over onverhard terrein rijden. Denk hierbij aan een grasveld, of aan het bos. De stoel is bijzonder luxe te noemen. Deze is draaibaar, en kan in alle richtingen versteld worden. Tevens kan de stuurkolom eenvoudig worden aangepast. Zowel kleine als grote mensen kunnen hier riant op zitten. Het dashboard is volledig digitaal en zelfs uitgerust met een klokje en temperatuurmeter. Zelfs een 12 volt aansluiting is aanwezig! Wat wil je nog meer?

  Je kunt de Kymco Maxer kopen in 2 uitvoeringen:

  • Kymco Maxer - 15km per uur
  • Kymco Maxer Snel - 19 km per uur


  Het rijbereik van de krachtige Maxer is 55 kilometer.

  Kymco Midi XLS

  De Kymco Midi XLS is een vierwieler met een uitstekende wegligging en vering. Dat samen met de zeer goed verstelbare stoel en stuurkolom kun je heerlijk zitten en rijden. Het dashboard is niet ingewikkeld en begrijpbaar voor iedereen. Zo hebben de knoppen ieder een eigen kleur gekregen. De extra brede voorkant houdt wind en regen tegen waardoor je warmer en droger buiten kunt rijden. Ook is er fraaie LED verlichting aanwezig waardoor je beter ziet en gezien wordt.

  De topsnelheid van de Kymco Midi XLS ligt op 12,8 km per uur en de 4-wieler heeft een bereik van 40 kilometer!

  Kymco Maxi XLS

  De Kymco Maxi XLS is de grotere versie van de Kymco Midi XLS. De Maxi XLS is iets breder, langer, en hoger, en kan ook een zwaarder persoon hanteren. Naast zijn iets forsere afmeting is hij ook sneller en heeft hij een groter bereik.

  De topsnelheid van de Maxi XLS is 15 kilometer per uur, en zijn bereik is 57 kilometer.

  Kymco New Super 8

  De Kymco New Super 8 is een zeer fraai vormgegeven invalidenvoertuig met grote mogelijkheden. Hij zit in een sportief jasje en dat maakt hem een echte eyecatcher. De stoel is goed te verstellen, er is een USB aansluiting, en het dashboard is super overzichtelijk. De schokbrekers kunnen worden afgesteld zodat dit perfect aansluit bij het veergedrag wat de bestuurder het meest prettig vindt. Tot slot is er aan de voorkant een verhoging voor de voeten zodat mensen op meerdere manieren comfortabel kunnen zitten.

  De topsnelheid van de Kymco New Super 8 is 12,8 kilometer per uur en het rijbereik is 32 kilometer.

  Kymco K-Lite Comfort

  De Kymco K-Lite Comfort is een scootmobiel die zichzelf elektrisch kan opvouwen met behulp van de afstandsbediening. Het inklappen of uitklappen duurt slechts 15 seconden! Wanneer hij is ingeklapt, dan kun je hem rechtop zetten en zelfs in een kast opbergen, zo klein kan hij worden. Ook rechtop kan hij makkelijk verplaatst worden want onderaan zitten 4 wielen. Meenemen op reis of in de auto wordt door zijn compacte afmetingen erg makkelijk gemaakt.

  De topsnelheid van de K-Lite Comfort ligt op 6,4 kilometer per uur. Met de standaard accu kun je 15 kilometer rijden. Optioneel kun je ook voor een 2de accu kiezen waarmee het bereik naar 30 kilometer uitgebreid kan worden!

  Kymco Mini LS Comfort

  De Kymco Mini LS Comfort is een comfortabel scootmobiel die je in slechts 45 seconden helemaal uit elkaar kunt halen. De gehandicapten scooter bestaat namelijk uit 4 onderdelen die makkelijk in de auto passen. De Mini LS Comfort is licht van gewicht, en heeft zeer compacte afmetingen. Je kunt hem zien als volwaardig scootmobiel vanwege zijn hoge comfort, en hij heeft slechts een bescheiden breedte van slechts 52 centimeter. Daarmee kun je dus ook door de smalle doorgang bij de kassa van een supermarkt.

  Ook de Kymco Mini LS Comfort heeft een topsnelheid van 6,4 kilometer per uur en een bereik van maar liefst 26 kilometer. Ook ver van huis kun je dus heel mobiel zijn.

  Rijbewijs en minimum leeftijd

  Voor geen enkel model heb je een rijbewijs nodig. Invalidenvoertuigen zijn namelijk uitgezonderd van de regelgeving. Voor modellen die sneller dan 10 kilometer per uur kunnen moet je wel minimaal 16 jaar oud zijn. Voor de modellen die dat niet halen mag je dus ook jonger zijn dan 16!

 • Kopen, leasen, IN3 of subsidie

  Kymco scootmobiel kopen

  Met een Kymco haal je iets goeds in huis. Dit merk heeft heel goed gekeken naar wat mensen met een beperking nodig hebben en daar gehoor aan gegeven. Zo zijn de modellen praktisch, comfortabel, en kun je ze in alle gevallen dagelijks gebruiken.

  Kymco staat bekend om haar kwaliteit en is al vele decennia een trouwe speler op de markt. Een Kymco scootmobiel kopen doe je het best bij ons. Wij leveren hem namelijk rijklaar thuis af en bij ons kun je ook terecht voor de service en het onderhoud. Wij kunnen ze de scootmobiel thuis komen ophalen voor een onderhoudsbeurt of reparatie!

  Binnen 60 dagen betalen zonder rente!

  Een van de voordelen van onze online scootmobiel winkel is dat je bij ons een Kymco scootmobiel kunt kopen en daarvoor 60 dagen de tijd krijgt om hem te betalen. Interesse? Kies dan voor de IN3 betaalmethode!

  Hoe werkt betalen met IN3? Dat vertellen we je! Tijdens het afrekenen van een invalidenvoertuig kun je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Betalen met IDeal is bijvoorbeeld een mogelijkheid, maar betalen met IN3 ook. Betaal je met IN3 dan reken je in de webshop slechts ⅓ af. Binnen 30 dagen betaal je het 2de deel, en binnen 60 dagen betaal je het 3de deel. Hierbij betaal je dus geen rente. Naar een eventuele BKR registratie kijken we ook niet. IN3 is namelijk geen financiering!

  Kymco scootmobiel leasen

  Betaal je liever per maand in plaats van in 1x of in 3x? Kies dan voor een Kymco scootmobiel leasen! Met leasen kun je eenvoudig per maand betalen voor je gehandicaptenvoertuig. Iedere maand betaal je hetzelfde vaste bedrag. Leasen kun je regelen in onze online webwinkel en daarbij kun je direct zien hoeveel je een Kymco gehandicaptenvoertuig je per maand gaat kosten. Het voordeel van leasen is dat je geen aanspraak hoeft te maken op je spaargeld. Wil je er nog extra’s bij hebben zoals een windscherm, regenkleding, een beenkleed, of iets heel anders? Ook dat kun je dan leasen en per maand betalen!

  Vraag eenvoudig een scootmobiel subsidie

  Mensen die minder mobiel zijn kunnen aanspraak maken op scootmobiel subsidie. De overheid heeft hiervoor 2 subsidies in het leven geroepen. Zo bestaat er het PGB en de WMO. In sommige gevallen kun je zelfs op beide aanspraak maken.

  Een subsidie aanvragen doe je op de website van de gemeente waarin je woont. Dit kan Amsterdam zijn, Rotterdam, Den Haag, of een kleine gemeente waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Allemaal hebben ze een website waarop je de subsidie kunt aanvragen.

  Veel gemeenten vragen om een offerte en die kun je bij ons direct downloaden zonder kosten. Bij alle Kymco scootmobielen kun je onder de ‘kopen’ knop op de knop ‘Offerte aanvragen voor WMO/PGB’ klikken. Je kunt dan de 4-wieler aankleden met opties als je dat zou willen, of kiezen voor een onderhoudspakket, en dan de offerte downloaden. De offerte kun je vervolgens op de website van de gemeente weer uploaden. Meer dan dat is het niet!