Elektrische Killerbee scooter

Een elektrische scooter kopen? Kies dan voor een elektrische Killerbee scooter! Killerbee scooters zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Zo zijn ze standaard uitgerust met een boel luxe opties, een Lithium accupakket, en halen ze veel kilometers op de accu. Daarnaast rijden ze ook erg goedkoop. Opladen kost je namelijk slechts 50 cent per 100 kilometer!

Killerbee Fatbike

Aanbieding is nog 6 uur geldig
2.349,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Killerbee Move S1000 4-wiel Scootmobiel met verstelbare lage comfortstoel

Aanbieding is nog 6 uur geldig
3.699,95 2.999,95
Lease vanaf € 69,75 p/m
Betaal 3x € 1.024,98 via logo iDEAL IN3

Killerbee Move SF1000 4-wiel Scootmobiel met verstelbare hoge comfortstoel

Aanbieding is nog 6 uur geldig
3.999,95 3.399,95
Lease vanaf € 79,05 p/m
Betaal 3x € 1.161,65 via logo iDEAL IN3

Killerbee VXL Electrico

Aanbieding is nog 6 uur geldig
2.899,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Killerbee VXL Electrico DeLuxe

Aanbieding is nog 6 uur geldig
3.099,95 2.249,95
Lease vanaf € 52,31 p/m
Betaal 3x € 768,73 via logo iDEAL IN3

Killerbee Electrica

Aanbieding is nog 6 uur geldig
2.899,95 2.499,95
Lease vanaf € 58,12 p/m
Betaal 3x € 854,15 via logo iDEAL IN3
 • Killerbee e-scooter modellen

  Elektrische Killerbee modellen

  Voorheen kon je alleen benzine modellen van Killerbee kopen, maar tegenwoordig is er ook een nieuwe lijn neergezet met elektrische scooters. Hieronder vind je de Killerbee escooters.

  Killerbee VXL Electrico

  De VXL Electrico is een fraaie elektrische retro scooter die veel weg heeft van de Vespa Sprint met de ronde koplamp. Dit model is standaard uitgerust met LED verlichting, een USB aansluiting, 2 remschijven, luxe knipperlichten, een geribbeld zadel, een fraai digitaal dashboard, een extra zijstandaard, en uitneembare accu’s. Je kunt de scooter upgraden met een extra accu voor een nog groter bereik.

  Killerbee VXL Electrico DeLuxe

  De Killerbee VXL Electrico DeLuxe is de luxe versie van de normale Electrico. Zo beschikt dit model standaard over een hoog windscherm en een luxe valbeugelset. De kleur van het windscherm kun je zelf bepalen. Je kunt namelijk kiezen uit transparant of smoke. Het transparante windscherm is geheel doorzichtig, welke ook wel helder genoemd wordt. Een smoke windscherm is getint van kleur wat vergelijkbaar is met een zonnebril.

  De valbeugels beschermen de scooter tegen kleine ongelukje. Zo’n ongelukje kan ook zijn dat iemand op een onvoorzichtige manier zijn of haar scooter naast die van jou parkeert. In dat geval worden de beugels geraakt en niet je lak. De beugelset maakt de scooter nog fraaier om te zien.

  Killerbee Electrica

  De Killerbee Electrica is een wat grotere scooter, en er is voor nog meer comfort gezorgt voor een eventuele passagier. Dit model is namelijk tevens uitgerust met een luxe rugsteun! Of je nu wel of niet met een passagier gaat rijden, de rugsteun maakt de scooter nog fraaier om te zien. Ook de Electrica heeft een fraai zadel met ribbelpatroon in de breedte. Dit benadrukt zijn sportieve kant. Ook dit model kan uitgerust worden met een extra accu om het actieradius te verdubbelen!

  Het verschil tussen de Electrica en Electrico

  Het verschil tussen de Killerbee Electrica en de Killerbee Electrico is op de eerste plaats het model. De Electrico is een echte retro scooter. De Electrica is juist weer van een heel ander ontwerp. De wielmaat van de Electrica is 12 inch en die van de Electrico 10 inch. Daarmee is de Electrica een slag groter.

  Beide modellen beschikken over een 2000 Watt BOSCH motor en een Lithium accupakket waarmee je 60 kilometer op 1 accu kunt rijden. Er is tevens plaats (bij beide modellen) voor een extra accu om het actieradius te verdubbelen!

 • Killerbee, accu, motor en onderhoud

  Veel upgrades mogelijk!

  Ondanks dat de Killerbee scooters al vrij luxe van zichzelf zijn, zijn er toch nog een hoop extra opties en upgrades waaruit je kunt kiezen om de scooter nog luxer te maken. Zo kun je niet alleen de accu upgraden naar 2 accu’s voor een dubbel zo ver rijbereik, maar kun je ook kiezen voor een stuurkabelslot, een GPS tracker, smoked knipperlichten, white wall banden, een ander kleur zadel, een voordrager, een beugel op het voorspatbord, een handvat slot, een topkoffer om een helm mee te kunnen nemen, en zelfs een telefoonhouder! In de optielijst vind je per scooter alle mogelijkheden.

  Onderhoudsvriendelijke BOSCH motoren

  Killerbee rust haar elektrische scooters uit met hoge kwaliteit onderdelen. Zo is niet alleen het accupakket van een bekend merk, maar ook de elektromotor. Voor de elektromotor heeft Killerbee gekozen voor een BOSCH motor. De BOSCH motor is 100% onderhoudsvrij en levert een vermogen van 2000 Watt. De 2000 Watt motor zorgt voor krachtige rijprestaties waarbij het niet uitmaakt of je iemand achterop meeneemt. Ook voor een steile helling deinst hij niet terug!

  Lithium accu welke tevens uitneembaar is

  Killerbee heeft gemak voorop gezet. Zo zijn de accu’s altijd uitneembaar. Onder het zadel zitten de accu’s verstopt, en door een stekker los te halen kun je de accu eenvoudig uitnemen. Doordat er Lithium accu’s gebruikt zijn, zijn de accu’s niet reuze zwaar. Mocht je de scooter graag in de schuur willen zetten, maar daar is geen stopcontact, dan kun je ook de accu uitnemen en op iedere andere gewenste plek opladen. Je hebt immers alleen een stopcontact nodig. Met de meegeleverde oplader ben je dan vrij in de plek van het opladen. Je zou in theorie ook de accu op je werk kunnen opladen.

  Hoeveel kost het om een Killerbee accu op te laden?

  Het opladen van een Killerbee accu (elektrische scooter) kost je ongeveer 30 cent. Daarmee kun je dan 60 kilometer rijden, mits je voor 2 accu’s gekozen hebt. Een 2de accu verdubbelt het rijbereik en zodoende kun je 120 kilometer rijden. Om 120 kilometer te kunnen rijden ben je dan aan oplaadkosten 60 cent kwijt. Dit is 10 keer goedkoper dan wat je aan benzine kwijt zou zijn bij een benzinescooter.

  Is een extra accu erbij nemen slim om te doen?

  Het is slim om een Killerbee escooter te kopen met een extra accu erbij. De accu kun je namelijk als 2de accu in je scooter plaatsen om het rijbereik te verdubbelen, of thuis aan de lader hebben liggen voor het geval dat je huidige accu leeg is. Zo kun je altijd door.

  Wanneer je 2 accu’s tegelijk gebruikt dan hoef je de scooter minder vaak op te laden, en dat is goed voor de levensduur van de accu’s. Voor alle accu’s geldt het volgende; de levensduur wordt beïnvloed door ze vaak op te laden. Nu kun je ze sowieso 1000x opladen dus je hoeft niet bang te zijn dat je accu snel stuk gaat. Maar mocht je 3x in de week de accu moeten opladen omdat je veel kilometers met de scooter maakt, dan is het toch raadzaam om te kiezen voor een extra accu. Daarmee hoef je de 1,5 x per week de oplader erbij te pakken.

  Kies je voor de scooter lease, waarbij je de Killerbee per maand betaalt, dan kun je ook de extra accu per maand betalen! En dat geldt overigens ook voor alle extra’s die je erbij wilt nemen, dus ook voor een helm of slot.

 • Kopen, leasen of IN3

  Elektrische Killerbee kopen

  In onze online scooterwinkel kun je ook een elektrische Killerbee kopen. Deze escooters zijn zeer goed betaalbaar, en je krijgt er een luxe scooter voor terug met een BOSCH motor en Lithium accu pakket! Veel escooter voor weinig geld. Kopen kan gewoon online via onze webshop. Je kunt de scooter geheel naar wens samenstellen en thuis laten bezorgen. Afhalen bij een van onze vestigingen is natuurlijk ook mogelijk.

  Killerbee leasen

  Wil je de Killerbee leasen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Betalen per maand is geen enkel probleem. Je bepaalt zelf de looptijd van de lease. Leasen is kopen op afbetaling dus je huurt de scooter niet. Je bent vanaf dag 1 direct de volle eigenaar! Wil je er extra’s bijkopen zoals een windscherm, slot, helm, of een extra accu? Dan kun je ook al deze zaken in de lease onderbrengen. Je betaalt dan 1 vast bedrag per maand.

  Betalen in 3 termijnen kan natuurlijk ook!

  Wil je geen Killerbee leasen, maar kom je nog net een klein beetje te kort om hem direct in 1x te betalen? Geen probleem, want bij ons kun je ook in 3 termijnen betalen. De IN3 betaalmethode heeft niets met een financiering te maken en je betaalt dus ook geen rente. Er wordt zelfs niet naar een eventuele negatieve BKR registratie gekeken. Iedereen kan dus met IN3 betalen.

  Het werkt heel simpel:

  Je koopt de Killerbee scooter naar keuze en gaat naar afrekenen. Bij de vraag hoe je wilt betalen kies je voor “IN3”. Vervolgens betaal je het eerste termijn en dat is een derde van het bedrag. De overige 2 delen die dan overblijven betaal je volgende maand en die maand erop, dus binnen 30 en 60 dagen.

  Welke Killerbee ga jij kopen?