opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

3.939,00 3.299,95

Klantenbeoordelingen

1446 Beoordelingen

Klaasgaf gemiddeld een 10

19-11-2019 meer...

Richardgaf gemiddeld een 9

13-11-2019 meer...

Alfons gaf gemiddeld een 9

12-11-2019 meer...

Rob gaf gemiddeld een 10

12-11-2019 meer...

Hans v Hoofgaf gemiddeld een 10

10-11-2019 meer...

Onze voordelen

SYM scooters

Sym scooter kopen bij Fast and furious

Ben je toevallig al bekend met de Sym scooters? Als je een scooter gaat kopen is een Sym zeker de overweging waard! Sym is namelijk een van de grootste gemotoriseerde tweewieler fabrikanten ter wereld met moderne productiefaciliteiten in landen zoals Taiwan, Vietnam en China. Daarnaast werken ze nauw samen met Peugeot en zijn veel onderdelen hetzelfde.
 

Waarom een Sym scooter kopen

De scooters van Sym zijn erg goed van kwaliteit, en rijden bovendien erg lekker. Je kunt kiezen uit zeer uiteenlopende modellen, van sportief tot aan retro. Op dit moment is er helaas nog geen elektrische Sym scooter, maar die zit er wel aan te komen. Van andere merken verkopen wij inmiddels wel verschillende elektrische scooters.

Meer over de fabrikant

Sym scooters is opgericht in 1961 en vanaf dat moment liggen een aantal kernwaarden ook daadwerkelijk in hun DNA verankerd. Deze kernwaarden gaan over duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid. Sym ontwikkelt mobiliteitsoplossingen waarmee de ‘Quality of life’ keer op keer weer wordt verbeterd. Hierbij wordt er ook veel aandacht besteed aan veiligheid, milieu en werkomstandigheden.
Doordat de markt verandert, samen met de behoeftes van eindgebruikers, kan Sym zich zeer goed onderscheiden van alle andere tweewieler fabrikanten door de sterke variatie in modellen, van viertakt brandstofmotoren tot aan elektromotoren. Iedereen kan dus in feite slagen bij dit merk.
 

Verschillende scootermodellen

Sym heeft alle denkbare modellen wel in haar assortiment zitten, van retro tot aan modern, en van super sport tot aan bezorgscooter. Bij dit merk kun je dus altijd slagen. Een bijkomend voordeel is dat het kwalitatief goede merk tevens goed betaalbaar is.
 
  • Retro scooters zijn de Sym Allo en de Sym Fiddle.
  • Zakelijke modellen zijn de Sym Jet14 en de Sym Symphony.
  • Sportieve modellen zijn de Sym Crox50 en de Sym Orbit II
  • Eigenzinnige modellen zijn de Sym Mio
 

Jet14

De Jet14 is een zeer volwassen scooter om te zien en heeft veel weg van een motorscooter. Vanwege zijn volwassen afmetingen heb je dan ook zeer veel zitruimte, en en is de zithouding tegelijkertijd zeer comfortabel. Zoek je een ruime 2-persoons scooter, dan moet je absoluut de Sym Jet14 kopen!
 

Orbit II en III

Je kunt zowel de Orbit II als Orbit III kopen. Het is niet dat de II nieuwer is dan de III maar qua uiterlijk verschillen ze net even wat van elkaar. Zo zitten de richtingaanwijzers bij de Orbit 3 in het stuur en bij de Orbit 2 in de voorkap. Ook is de III net wat sportiever vormgegeven.
 

Mio

De Mio is een fijne compacte scooter en tegelijkertijd super modern. Zo is er LED dagrijverlichting aanwezig, LED knipperlichten, en is het motorblok voorzien van injectie.
 

Fiddle II en III

Van de Fiddle zijn er ook 2 modellen, namelijk de Fiddle II en de Fiddle III. Ook hier weer geldt dat de II niet ouder is dan de III maar dat het model net even anders is. De Fiddle II is wel een stukje goedkoper en tegelijkertijd een serieuze concurrent voor vele Chinese scooters omdat het prijsverschil klein is. Echter is het kwaliteitsverschil heel groot want de Fiddle II is een zeer goede en betrouwbare scooter.
 

Crox 50

De Crox 50 heeft wat offroad trekjes en een behoorlijk sportief karakter. Zijn uiterlijk daagt je uit om het ruigere terrein op te zoeken. Stoer is hij in ieder geval, en vanwege de LED dagrijverlichting ben je goed zichtbaar in het verkeer. Verder is er een digitale snelheidsmeter aanwezig waardoor je vlot de snelheid kunt aflezen.
 

Allo

De Allo is een sierlijke retro scooter die zo uit Italië gekomen lijkt te zijn. Het brede chopper stuur en de vele chromen accenten kenmerken deze fijne scooter. Hij is compact en gaat graag overal met je mee naar toe, van school tot werk.
 

Symphony

De Symphony valt meteen op door zijn grote wielen. Dankzij de grote wielmaat is de wegligging subliem en biedt hij tegelijkertijd veel ruimte aan lange bestuurders. Hij oogt wat zakelijk maar is tegelijkertijd toch toch sportief.
 

X-Pro

De X-Pro is een van de meest verkochte bezorgscooters die veel ingezet wordt bij pakketbezorgers en pizzakoeriers. Niet zo verwonderlijk want iedereen rijdt er zeer makkelijk mee weg. Daarnaast is het een zeer goedkope bezorgscooter van goede kwaliteit.
 

Sym scooter kopen

Bij ons kun je een Sym scooter kopen en meteen aankleden met verschillende opties waaronder een windscherm, een topkoffer, handvatverwarming, andere banden, een USB of 12 volt aansluiting, andere verlichting en ga zo maar door.
 
Betalen kan in 1x via bijvoorbeeld IDeal, in 3x (3 termijnen/binnen 60 dagen betalen), of op afbetaling (leasen)
 

Scooter leasen

Een scooter leasen gaat eenvoudig en kan gewoon in onze webshop. Wij noemen kopen op afbetaling ook wel leasen. Leasen kan in maandelijkse termijnen en al vanaf 30 euro per maand. Je hoeft dus niet eerst het bedrag bij elkaar te sparen en te wachten, want kies je voor leasen, dan koop je nu en betaal je later beetje bij beetje af.
 

Laten bezorgen of zelf ophalen

Bij ons kun je jouw nieuwe scooter zelf komen halen bij onze service vestigingen, maar ook eenvoudig thuis laten bezorgen. Bezorgkosten zijn door heel Nederland hetzelfde. Amsterdam kent hetzelfde tarief als Eindhoven, Groningen, of Texel!

 

sym_scooters

Kijk ook is hier voor Sym scooteronderdelen

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page