Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
3.739,00 3.139,95
Klantenbeoordelingen
1399 Beoordelingen

Rik gaf gemiddeld een 10

20-09-2019 meer...

Jimmmy gaf gemiddeld een 9

20-09-2019 meer...

Tristan gaf gemiddeld een 8

20-09-2019 meer...

Ruud Dijkhuizen gaf gemiddeld een 8

20-09-2019 meer...

Joris gaf gemiddeld een 10

19-09-2019 meer...
Onze voordelen

SYM scooters

Sym scooter kopen bij Fast and furious

Ben je toevallig bekend met de SYM scooters? Als je een scooter gaat kopen is een SYM zeker de overweging waard! Dit is een van de grootste gemotoriseerde tweewielerfabrikanten ter wereld met moderne productiefaciliteiten in landen zoals Taiwan, Vietnam en China. SYM scooter is opgericht in 1961 en vanaf dat moment liggen een aantal kernwaarden in hun DNA verankerd. Het gaat bij scooter over duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid.Bij de duurzaamheid gaat het over de zorg voor de producten en de leefomgeving. SYM scooters ontwikkelt mobiliteitsoplossingen waarmee de ?Quality of life? altijd weer wordt verbeterd door aandacht voor veiligheid, milieu en werkomstandigheden. Dit kan niet zomaar gerealiseerd worden, daarvoor hebben zij een sterke betrokkenheid met de steeds veranderende markt, de samenleving en de daarbij behorende behoeftes van eindgebruikers en werknemers. Dit is dan ook de reden dat SYM scooters zich kan onderscheiden van alle andere tweewielerfabrikanten en het resultaat zie je terug in de sterke modellenlijn met viertaktmotoren en elektroscooters van SYM scooter. Er is een SYM scooter voor iedereen, daarvoor kun je bij ons nu een kijkje komen nemen en dan kom je er snel achter!

Populaire modellen zijn: Sym Allo, Sym Fiddle, Sym Jet 4, Sym Mio, Sym Orbit 2, Sym Symphony, Sym Symply en Sym X-Pro.

SYM scooter kopen

Wil je graag een SYM scooter kopen? Dan kunnen wij je daarbij zeker helpen. Steeds meer mensen willen de vrijheid hebben en lekker een eindje kunnen rijden. Dit kun je nu ook wanneer je voor een van onze scooters kiest. Wanneer je een scooter wilt kopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen vele verschillende scootermodellen en scootermerken. Wanneer je bij ons een scooter wilt kopen, kun je deze bestellen in onze webshop. Ook kun je terecht in onze scooter showroom wanneer je een scooter wilt kopen. Als je advies nodig hebt bij het kopen van een scooter dan helpen wij je uiteraard graag hierbij. In overleg met jou en je wensen bepalen we welke scooter het beste bij je past.

Onze SYM shop

Je kunt nu een kijkje nemen in onze SYM shop. Deze is geschikt voor SYM scooters in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den haag en alle andere steden in Nederland. Je Sym scooter koop of lease je makkelijk vanuit huis en is daarom geschikt voor al onze klanten in heel Nederland. Je SYM scooter wordt thuisbezorgd door heel Nederland voor slechts € 49.95. Je kiest in onze SYM scootershop gemakkelijk tussen een SYM snorfiets (25 km/h) of SYM bromfiets (45km/h). Ook de gewenste kleur van je SYM scooter selecteer je eenvoudig vanuit je luie stoel in welke plaats dan ook in Nederland. Je kunt nu eenvoudig vanuit huis je SYM scooter en SYM-accessoires uitzoeken in onze SYM shop. Ook de betaling gaat eenvoudig en snel via onze online SYM shop. Je kunt in onze online SYM shop betalen via iDeal, op factuur of via de lease. Een of twee weken later wordt je scooter thuisbezorgd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en andere plaatsen in Nederland. Ga er daarom eens goed voor zitten en bekijk de mogelijkheden die je hebt als je nu een scooter zoekt.

Ervaringen Sym scooter

Iedereen die voor de eerste keer op een Sym scooter stapt is meteen verkocht. Een Sym scooter rijdt namelijk heerlijk. Sym heeft daarnaast een erg goede/prijs kwaliteit verhouding waarbij je veel waar krijgt voor je geld. Er worden kwalitatief goede onderdelen gebruikt welke de betrouwbaarheid en duurzaamheid ten goede komt. Veel mensen hebben een positieve ervaring met dit scooter merk en blijven hierdoor het merk trouw.  

Veel keuze

Bij het scootermerk Sym kun je terecht voor verschillende modellen van sportief tot en met retro. De sportieve modellen zijn Sym Jet 4 en Sym Symphony. Wil je een scooter met een retro look dan kom je terecht bij de Sym Fiddle en de Sym Allo. Ben je op zoek naar een eigenzinnige scooter dan is de Sym Mio, de Sym Symply of de Sym Orbit 2 wellicht iets voor je.

 

Gunstig geprijsd

Zoals je eerder hebt kunnen lezen krijg je veel waar voor je geld als je voor een Sym scooter gaat. Voor een goede 1000 Euro kun je al een kwalitatief goede scooter kopen waar je jarenlang plezier van kunt hebben. De techniek is doorontwikkeld waar je veel profijt van hebt. Zo zijn in feite alle Sym scooters zuinig en veilig. Wist je overigens dat er 2 jaar garantie op een Sym scooter zit?  

Populaire modellen

De Sym Fiddle 2 is een veel verkocht model en heeft al veel mensen blij gemaakt. Sinds kort is ook de Sym Fiddle 3 uit waardoor de Fiddle 2 nog scherper geprijsd is. Ook de Sym Symphony ST en Sym Symply zijn erg in trek.  

Bezorgservice

Laat je nieuwe Sym scooter gewoon thuis bezorgen! Woon je niet direct bij ons in de buurt maar wil je wel van onze scherpe prijzen en service genieten? Bestel je scooter dan gewoon online en laat het bij je thuisbezorgen. Wij bieden ook scooterlease aan voor wie wilt kiezen voor een vast laag maandbedrag.  

sym_scooters

Kijk ook is hier voor Sym scooteronderdelen

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page