opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

1.999,00 1.699,95

Klantenbeoordelingen

1445 Beoordelingen

Richardgaf gemiddeld een 9

13-11-2019 meer...

Alfons gaf gemiddeld een 9

12-11-2019 meer...

Rob gaf gemiddeld een 10

12-11-2019 meer...

Hans v Hoofgaf gemiddeld een 10

10-11-2019 meer...

Mangaf gemiddeld een 1

08-11-2019 meer...

Onze voordelen

Retro scooter

Wat is een retro scooter? Bij een retro scooter gaat het over een scooter die in de jaren zestig erg populair was. Comfort en uitstraling zijn bij de retro scooter van belang. In Nederland is de retro scooter momenteel erg populair. Je kunt een retro scooter kopen in de 25 km/h uitvoering en in de 45 km/h uitvoering. Bij ons kun je terecht voor retro scooters van verschillende merken waaronder: IVA, Killerbee, Razzo, SYM en Turbho is kwalitatief gezien een van de betere merken op retro scooters gebied en wordt vanwege de kwaliteit gezien als een Europees scooter merk. IVA, Killerbee, Razzo en Turbho retro scooters zijn wat betreft de kwaliteit met elkaar te vergelijken, de verschillen tussen deze merken zitten in de prijzen en de garantiebepalingen van 1 of 2 jaar.

Kenmerken retro scooter

Je kunt de retro scooter kopen die 25 km/h gaat, maar er is ook een variant die 45 km/h gaat. In onze retro scootershop heb je de keuze uit een retro scooter snorfiets (25 km/h), retro scooter of retro scooter bromfiets (45km/h). Er zijn ook verschillende kleuren en diverse merken waar je uit kunt kiezen bij een retro scooter. 

 

Retro scooter kopen

Wil jij graag een retro scooter kopen? Dan kun je bij ons terecht. Ook de gewenste kleur van je retro scooter selecteer je gemakkelijk bij ons. De betaling gaat bij ons ook eenvoudig in onze online retro scooter shop vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en alle kleinere omliggende plaatsen (Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht). Je kunt in onze online retro scootershop betalen via iDeal, op factuur of via de lease. Kom er daarom nu achter welke retro scooter je wilt kopen en dan kun je snel je keuze maken. Er zijn namelijk veel modellen en deze kunnen je allemaal aanspreken. Maar welke retro scooter gaat het voor jou worden? Onze service is dat wanneer je bestelling is afgerond, dat dan een of twee weken daarna de retro scooter thuis wordt bezorgd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en alle kleinere omliggende plaatsen. retro-scooter

 

Retro scooter leasen

Als je voor onze retro scooter gaat, dan kun je deze kopen of leasen. De goedkope retro scooter is favoriet bij velen en wij verkopen dus veel verschillende goedkope retro scootermodellen en scootermerken. Wanneer je bij ons een goedkope retro scooter wilt kopen, kun je deze bestellen in onze webshop. Ook kun je terecht in onze showroom wanneer je een scooter wilt kopen. Heb je advies nodig bij het kopen van een scooter? Dan helpen wij je hierbij uiteraard graag. 

 

Retro scooter onderdelen en accessoires

Bij ons kun je naast de retro scooter zelf ook terecht voor verschillende retro scooter onderdelen en accessoires. Heb jij voor je retro scooter iets nodig? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, maar kun je nu in onze scooter webshop een kijkje nemen en je keuze maken. Het bestellen gaan erg eenvoudig en snel dus maak nu kennis met onze retro scooter onderdelen en accessoires. Ook een leuke cadeautip. Als jouw vriend of vriendin scooter rijdt, bekijk dan de accessoires. Wat zou hij of zij graag hebben voor zijn/haar scooter. Samen rondrijden Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een scooter, ga je daar zeker geen spijt van krijgen. Je doet jezelf er namelijk een groot plezier mee als je eens lekker rond kunt rijden. Weer of geen weer, je kunt er altijd even tussenuit en lekker genieten van een ritje. Er zijn ook mensen die samen wat kilometers afleggen en ergens tussendoor een hapje eten of drinken. Daar kun je zelf ook wat mee gaan doen. Het is namelijk goed om lekker in de buitenlucht te zijn en je gaat het rijden steeds leuker vinden. Jong en oud, iedereen kan op deze scooter genieten. Probeer het daarom nu zelf zodat je gaat ontdekken hoe fijn het is en dan begrijp je meteen waarom het zo populair is. Je kunt er altijd eentje huren of leasen, mogelijkheden genoeg en als je het echt leuk vindt kun je er meteen Retro scooter kopen.

 

Samen rondrijden

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een scooter, ga je daar zeker geen spijt van krijgen. Je doet jezelf er namelijk een groot plezier mee als je eens lekker rond kunt rijden. Weer of geen weer, je kunt er altijd even tussenuit en lekker genieten van een ritje. Er zijn ook mensen die samen wat kilometers afleggen en ergens tussendoor een hapje eten of drinken. Daar kun je zelf ook wat mee gaan doen. Het is namelijk goed om lekker in de buitenlucht te zijn en je gaat het rijden steeds leuker vinden. Jong en oud, iedereen kan op deze scooter genieten. Probeer het daarom nu zelf zodat je gaat ontdekken hoe fijn het is en dan begrijp je meteen waarom het zo populair is. Je kunt er altijd eentje huren of leasen, mogelijkheden genoeg en als je het echt leuk vindt kun je er meteen Retro scooter kopen.

 

Retro scooter merken

Er zijn vele scootermerken die retro modellen fabriceren. Zoals bij velen bekend is de Vespa de grondlegger geweest van het hedendaagse retro model. Momenteel zijn er veel fabrikanten die ook retro modellen fabriceren. Met name zijn er veel Chinese scooterfabrikanten welke hun marktaandeel snel zien groeien. Met andere woorden zijn er dus veel Chinese scooterfabrikanten welke ook retro modellen op de markt brengen. Bijna de helft van dit model scooters is van Chinese makelaardij. Een Chinese scooter kent zijn voor- en nadelen. Zo is de prijs bijzonder gunstig en krijg je een complete scooter voor weinig geld. Zoek je iets goedkoops en heb je een klein budget dan kom je al snel bij een Chinese scooter terecht. Echter moet je wel weten dat je hier ook inlevert op kwaliteit. De SYM scooter is wel een van de meest kwalitatieve Chinese scootermerken welke een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. Zoek je een scooter voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan raden wij je aan om voor een Europees merk te gaan. Onderdelen zijn makkelijker verkrijgbaar en de scooter is betrouwbaarder en duurzamer.

 

Herkomst scootermerk

Wil je weten welk scootermerk waar vandaan komt? Wij hebben een kort overzicht waarbij je snel kunt zien welke retro scooter waar vandaan komt.

Merk Werelddeel Land Modellen
Vespa Europa Italië Primavera en sprint
Turbho Azië China Rb-50, Rl-50, Rg-50 en Rm-50
Killerbee Azië China Custom, Locarno, XL, VXL, Milano en Torino
SYM Azië China Allo en Fiddle 3
Peugeot Europa Frankrijk Django
Iva Azië China Firenzo, Ibiza, Lux, Venti, Roma en Rio

 

Topsegment retroscooter

De Vespa is wellicht de duurste retro scooter maar ook een van de allerbeste en behoort daarmee tot het topsegment. De Vespa heeft bijzondere kenmerken en rijeigenschappen. Zo heeft elke Vespa een volledig metalen body welke uit één stuk is gefabriceerd. Geen rammelende kappen meer maar een degelijk geheel. Zo is de Vespa voorzien van nieuwe technische snufjes en heeft goed gekeken naar de zwakke punten van scooters in het algemeen. Hier heeft deze scooterfabrikant verbeteringen op aangebracht waardoor het een nog degelijker geheel is geworden. Zoek je een super betrouwbare en degelijke scooter die tevens het meest waardevast is onder alle scootermerken, neem dan een Vespa.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page

Totaal 22053 geplaatste bestellingen.Nu 56 winkelende bezoekers!