Killerbee Scooter kopenKillerbee kopen bij fast and furious

Wil je veel scooter voor weinig geld? Dan moet je een Killerbee scooter kopen! Voor minder dan 1000,- euro kun je uit 4 verschillende modellen kiezen. Bij ons kun je nog goedkoper een scooter rijden want je kunt een Killerbee al leasen voor slechts 18,- euro per maand!

4 Killerbee modellen

Killerbee heeft 4 scootermodellen en dat zijn de Custom, VXL, Torino en Roma. Alle modellen kun je kopen in zowel een snorscooter variant die 25km p/u kan als een bromscooter die 45km p/u kan.

Meer over de modellen lees je hieronder:

Custom

De Killerbee Custom is een stoere retro scooter met veel Italiaanse invloeden. De scooter beschikt over een breed stuur en een royaal zadel welke zelfs van een rugsteun is voorzien. De scooter doet je meteen denken aan een chopper. De wegligging is erg goed en rijden op deze scooter zorgt dan ook voor het grootste plezier.

VXL

De Killerbee VXL is een kloon van de Vespa LX. Als je het typenummer VXL omdraait en de V weglaat dan kom je tevens bij LX uit. De Vespa LX is een legendarisch model van Vespa en werd tot 2014 als zoete broodjes verkocht. Dit tijdloze Italiaanse retro scooter model zal nooit vervelen. De opvolger van de Vespa LX is de Primavera geworden. De verschillen tussen de LX en Primavera zijn overigens bijzonder klein. Alleen een kenner zal de details opmerken.

Torino

Ook de Killerbee Torino is een retro scooter van Italiaans design. Deze luxe klassieker beschikt over een breed stuur, een groot zadel, een rugsteun en een bagagerek achterop. De Torino heeft veel weg van de Custom maar beschikt over nog meer chromen details.

Roma

De Killerbee Roma heeft een sportief model en kun je kopen in 5 zeer goed bijpassende kleuren. Alle uitvoeringen beschikken over een zwart zadel behalve het antraciete model. Deze beschikt namelijk over een bruin zadel. Hij is bijzonder wendbaar in het drukke stadsverkeer en heeft een compacte afmeting.

Zuinig en betrouwbaar motorblok

Alle modellen van Killerbee beschikken over een betrouwbaar en zuinig motorblok. De motorblokken zijn op basis van de 4-takt technologie welke een gemiddeld verbruik kent van 1 op 40. Alle modellen beschikken aan de voorzijde over een schijfrem en aan de achterzijde over een trommelrem. Ook hebben ze allemaal zowel een kickstarter als een elektrische start. Verder zijn de scooters van alle gemakken voorzien die jij je maar kunt wensen.

Killerbee scooter kopen

Zoek je een leuke scooter voor weinig geld, dan moet je een Killerbee scooter kopen. Voor minder dan 1000,- euro heb je keuze uit 4 fantastische modellen waaronder zelfs een Vespa kloon! De scooter kun je eenvoudig laten thuisbezorgen of afhalen bij een van onze servicepunten verdeeld over Nederland. Daar kun je tevens terecht voor onderhoud indien dat nodig is.

De Killerbee kun je ook kopen op afbetaling. Voor slechts 18,- euro per maand rijd je al een gloednieuwe scooter. Wil je er een helm of slot bij? Ook alle extra’s kun je in de lease onderbrengen en ben je alsnog niet veel per maand kwijt.