AGM Retro scooters

AGM retro scooters zie je steeds meer rijden. Niet zo gek want ze zien er schitterend uit en zijn bovendien nog goedkoop ook! Bij Fast en Furious kun je de gehele AGM retro scooter collectie kopen. Alle modellen die er zijn hebben wij dus in ons assortiment zitten. AGM maakt vooral veel retro scooters, maar ze hebben naast retro ook nog andere modellen. Bij dit merk slaag je dus ook voor een sportieve scooter.

AGM Retro scooter

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
1.849,95 1.599,95
Lease vanaf € 37,20 p/m
Betaal 3x € 546,65 via logo iDEAL IN3

Agm Vx50si

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
1.879,95 1.649,95
Lease vanaf € 38,36 p/m
Betaal 3x € 563,73 via logo iDEAL IN3

Agm Vx50 Plus

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
1.999,00 1.799,95
Lease vanaf € 41,85 p/m
Betaal 3x € 614,98 via logo iDEAL IN3

Wat is nou een retro scooter

Een retro scooter is een tweewieler met een uiterlijk waarbij het design op scooters van vroeger is gebaseerd. Denk hierbij aan de Vespa. Maar AGM heeft ook chopper modellen met een breed stuur, veel chroom, en een royaal zadel waar ruimte genoeg is voor 2 volwassenen. Kijk maar eens naar de AGM Joy en de AGM retro.

De modellen die meer van een Vespa weg hebben zijn de AGM VX50, de AGM VX50S, en de AGM VX50Plus.

Modellen die weer een geheel eigen karakter hebben, maar ook voorzien zijn van een zeer mooi retro design, zijn de AGM New Flash, de AGM Star50 welke lijkt op de Peugeot Rapido van vroeger, de AGM Supreme, de AGM Swan, en de AGM Veterano.

Waarom AGM

AGM is een zeer betaalbaar merk die een goede prijs/kwaliteit weet te hanteren. De techniek is modern en ze rijden stuk voor stuk erg goed. Ze hebben relatief weinig problemen en zijn zowel voor plezier als dagelijks gebruik inzetbaar. Wat het design betreft zijn ze helemaal up to date en mag je er zeker mee gezien worden.

Elektrische retro scooter

Tegenwoordig kun je kiezen uit een normale scooter op benzine en een elektrische scooter (e-scooter). AGM heeft ook e-scooters in haar assortiment zitten, namelijk de AGM ECO, de AGM E-VX50, en de AGM e-Cargo Delivery. Alleen de AGM E-VX50 is een elektrische retro scooter.

Elektrisch rijden heeft voordelen. De kosten per kilometer zijn lager omdat elektriciteit goedkoper is dan benzine. Ook het onderhoud is goedkoper want een e-scooter heeft vanwege het elektrische motorblok beduidend minder onderhoud nodig.

Veel opties en accessoires

Wij hebben veel opties en accessoires voor AGM retro scooters. Denk hierbij aan een windscherm, topkoffer, 12volt of usb aansluiting, valbeugels, led verlichting, handvatverwarming, white wall banden, en ga zo maar door. Bij ons is de montage altijd gratis!

AGM retro scooter kopen

Wil je een mooie AGM retro scooter kopen, dan ben je in onze online scootershop aan het juiste adres. Je kunt iedere scooter volledig customizen zodat hij helemaal aan jouw smaak voldoet. Bovendien kun je nagenoeg ieder model in verschillende mooie kleuren kopen.

Verschillende leuke acties

Regelmatig hebben wij verschillende leuke acties waarbij je van een extra korting of voordeel kunt genieten. De ene keer krijg je er een gratis slot bij cadeau, en de andere keer wordt je tweewieler gratis thuisbezorgd.
 

Retro scooter kopen op afbetaling

In onze shop kom je ook de optie ‘leasen’ tegen. Leasen wil zeggen dat je hem kunt betalen in termijnen. Kopen op afbetaling dus. Leasen heeft het grote voordeel dat je het aankoopbedrag kunt spreiden over 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Zo kun je lekker goedkoop een mooie retro scooter kopen van AGM.

Naast thuis laten bezorgen kun je jouw aankoop ook afhalen bij een van onze servicepunten.