Ecooter

Hoogwaardige elektrische scooter kopen? Kies dan voor een Ecooter! Ecooter is een toonaangevend scootermerk dat zich volledig richt op elektrische scooters. Zelfs de budget escooters kun je beschouwen als premium scooters, want zelfs die zijn van heel goede kwaliteit! Bekijk de modellen hieronder:

Ecooter ET2

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.549,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Ecooter ET3

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.699,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3

Ecooter E2

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.999,95 2.299,95
Lease vanaf € 53,47 p/m
Betaal 3x € 785,82 via logo iDEAL IN3

Ecooter E3

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
3.399,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Ecooters zijn betrouwbaar, duurzaam, en heel modern

Ecooter is een merk dat zich richt op innovatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid, en zeker ook niet onbelangrijk op de bestuurder. Met een Ecooter zit je altijd veilig, of je nu de duurste of goedkoopste koopt. Ze rijden fantastisch en zijn heel comfortabel. De moderne techniek verhoogt bovendien het rijgenot. Zo zijn er allerlei handige gadgets die zeker van pas gaan komen.

Informatie over de Ecooter modellen in het kort

Hieronder lees je de highlights van de verschillende ecooter modellen.

Ecooter ET2

De Ecooter ET2 is een zeer budgetvriendelijke elektrische scooter waarbij je absoluut waar krijgt voor je geld. Hij beschikt over een unieke aandrijflijn met middenmotor en een 1500W motor. De middenmotor maakt de scooter een stuk krachtiger en efficiënter en dat merk je. Het maximale bereik is 70 kilometer bij dit model. In deze prijsklasse ga je absoluut niets beters vinden!

Ecooter ET3

De Ecooter ET3 is de enige escooter met een naafmotor uit de collectie. Met zijn 2000W motor ben je lekker vlot, zelfs met iemand achterop. Hij is namelijk verrassend ruim. Standaard is de ET3 uitgerust met een alarmsysteem, keyless go, en nog meer leuke gadgets. Het maximale bereik is 80 kilometer en een helm opbergen onder de buddy behoort tot de mogelijkheden. Ook dit model is bijzonder scherp geprijsd.

Ecooter E3

De Ecooter E3 is een van de nieuwste modellen uit het gamma en dit model beschikt over een 14 inch voorwiel voor nog meer rijcomfort. Het bereik kan tot 220 kilometer worden opgeschroefd door gebruik te maken van 2 accu’s. Bovendien is hij uitgerust met een heleboel gadgets. Je kunt niet alleen keyless rijden, maar ook met een NFC en card de scooter unlocken. Dit model valt beslist in het hoge segment en is zeer hoogwaardig. Een van de highlights is de enorme opbergruimte onder het zadel. Daar kunnen andere scooters nog een puntje aan zuigen. Ook is er een 7 inch tft beeldscherm en een handige app!

Ecooter E2

De Ecooter E2 kun je zowel in een snorscooter en bromscooterversie kopen, als motorscooter. De motorscooter is de E2 M40 of de E2 M60. Het verschil tussen de snor/brom en de motorscooter is alleen de elektromotor en accupacks. De brom- en snorscooter zijn dus met hun 3000W motor net zo degelijk als de motorscooter met een 4000W motor. Een super degelijke machine dus! De E2 is voorzien van keyless go, een hub motor, en een Samsung accupakket. Hij accelereert supersnel en gaat voor heel veel plezier zorgen.

Scooters met hub motoren

De meeste modellen van Ecooter zijn uitgerust met een zogeheten hub motor. Een hub motor wordt ook wel middenmotor genoemd. De E2, E3, en ET3 zijn uitgerust met zo’n middenmotor. De hubmotor zit dus meer naar voren geplaatst en je zou kunnen zeggen dat het traditionele scooter concept van de brandstofmotor grotendeels in tact is gebleven. Echter is de verbrandingsmotor dan vervangen door de elektromotor. Er is dus nog een aandrijving van de motor naar het achterwiel. De constructie is erg populair omdat het heel service vriendelijk is.

Mocht je achterband bijvoorbeeld lek raken, dan kan het wiel eenvoudig worden gedemonteerd en de band worden verwisseld. Alleen de ET3 heeft dus een naafmotor, net als 95% van de elektrische scooters op de markt. Natuurlijk zijn alle elektromotoren onderhoudsvrij en worden er geen koolborstels toegepast. Dat maakt ze uitermate duurzaam.

Ecooter gebruikt Greenway accu’s met Samsung of LG cellen

De accucellen bepalen grotendeels de kwaliteit van de accu. Nu maakt het een groot verschil of er budget cellen gebruikt worden of A-kwaliteit cellen. Zo zit er ook verschil in een batterij van de Action of een Duracell. Nu zijn de Greenway accu’s niet alleen toonaangevend en zeer betrouwbaar, maar ook voorzien van A-kwaliteit accucellen van de merken Samsung of LG. Daarmee zit je dus altijd goed! Bovendien zijn de accu’s uitneembaar en kun je ze op iedere gewenste plek opladen. Waar Ecooter een stapje verder gaat dan andere merken, is een betere connector gebruiken tussen de accu en scooter. De accu-connector is veel hoogwaardiger en dat garandeert de duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Escooter waar een helm onder het zadel past

Eccooter leek het eerste merk te zijn dat doorhad dat de gebruiker het heel prettig vind om een helm onder het zadel op te kunnen bergen. De bergruimte bij de Ecooter ET2 is welliswaar erg krap maar een kleine helm zou nog kunnen. Maar bij de ET3, E2 en E3 Ecooters kun je heel makkelijk een helm opbergen onder het zadel. Direct uitwijken naar een topkoffer is dus niet nodig, tenzij je de helm van je eventuele passagier ook droog wil kunnen opbergen.

Elektrische scooter met uitgebreide garantie

Ecooter staat ook bekend om haar uitgebreide garantie. Zo geeft het merk 2 jaar tot 20.000 kilometer. Je moet dan wel heel veel rijden om zoveel kilometers te halen, en dat schept toch wel wat vertrouwen.

Ecooter kopen

Door een Ecooter te kopen haal je iets goeds in huis. Deze enigszins zakelijk ogende scooters zijn van topkwaliteit en heel robuust. Daarnaast ligt het rijcomfort bovengemiddeld hoog en kun je er ook van op aan dat de accu’s voorzien zijn van A-kwaliteit cellen. Wat wil je nog meer? Kopen en betalen gaat in onze online scooterwinkel heel eenvoudig. Zo kun je naast betalen met IDeal ook kiezen voor betalen in 3 termijnen of zelfs leasen.

Escooter leasen

Een escooter leasen is ideaal voor mensen die het liefst maandelijks willen betalen voor hun vervoermiddel. Maandelijks aflossen brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo hoef je niet te beschikken over spaargeld en hoef je ook niet te wachten totdat je het bedrag bij elkaar gespaard hebt. Je kunt hem namelijk vandaag al bestellen! Thuisbezorgen behoort ook tot de opties natuurlijk.

Spreid het bedrag in 3 termijnen

Het aankoopbedrag in 3 gelijke termijnen opsplitsen is ook mogelijk. Betaal tijdens het bestellen het eerste deel via IDeal en de 2 delen die overblijven kun je ieder binnen 30 dagen voldoen. Zo kun je vandaag al je nieuwe elektrische scooter kopen zonder dat je het complete bedrag op je rekening hebt staan!