Brommobiel kopen

Wist je dat Fast Furious Scooters de beste brommobiel verkoopt? In feite zijn er ongeveer 1.000 geregistreerde brommobielen in ons land. Dit aantal lijkt elk jaar groter te worden! Als je overweegt om je eigen brommobiel aan te schaffen, kijk dan eerst eens in onze Nederlandse webshop. We hebben allerlei kleine voertuigen beschikbaar en u kunt ze krijgen met financiering als u ervoor kiest om te kopen.

MOVE CityCar - 45 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
12.999,95 12.099,95
Lease vanaf 221,43 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II scootmobiel

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf 115,29 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf 115,29 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf 325,10 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf 331,78 p/m
 
 • Uitleg over Brommobielen

  Wat is een Brommobiel

  Een brommobiel is een zeer kleine auto, meestal met slechts twee zitplaatsen. Ze zijn populair in Europa. Waar ze vaak worden gebruikt als stadsauto of forenzenauto. Deze auto's zijn meestal minder dan drie meter lang en hebben motoren van minder dan 700 cc.

  brommobiel

  Hoe bestuur je deze kleine auto's?

  Je vraagt je misschien af hoe je zelfs een brommobiel bestuurt. Nou, het is eigenlijk niet zo heel anders dan in een gewone auto rijden. Het grootste verschil is dat deze voertuigen veel kleiner zijn. Dus je moet voorzichtiger zijn bij het manoeuvreren in krappe ruimtes. Hier zijn een paar tips voor het besturen van deze voertuig

  In wat voor auto wil jij gezien worden?

  Een brommobiel wordt steeds populairder omdat mensen op zoek zijn naar efficiëntere en milieuvriendelijkere manieren om zich te verplaatsen. En wat is er leuker dan het besturen van een kleine auto? Bent u vandaag nog op zoek naar een brommobiel. Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. We hebben een grote selectie van auto's om uit te kiezen. We zijn er zeker van dat u de perfecte voor u zult vinden. Wacht dus niet langer, ga naar onze webshop en begin vandaag nog met winkelen voor uw nieuwe voertuig!

  45 km auto/brom mobiel

  Waarom zijn wij de beste webshop

  Wij zijn de beste webshop omdat we brommobielen verkopen van de beste kwaliteit. Onze auto's hebben het perfecte formaat voor stadsritten en zijn extreem zuinig. Bovendien bieden we gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan €100. Als u vandaag toch nog op zoek bent naar een geweldige deal voor een brommobiel. Neem dan zeker eens een kijkje bij ons!

 • Onze modellen

  Onze producten

  Wij zijn een Nederlandse webshop die gespecialiseerd is in brommobiel, scootmobielen en scooters. We hebben een breed scala aan brommobielen, van elektrisch tot op gas. Onze prijzen zijn onverslaanbaar en we bieden gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan €100. We hebben ook een loyaliteitsprogramma waarmee u punten kunt verdienen voor toekomstige aankopen. Dus als u vandaag op zoek bent naar een voertuig, neem dan zeker eens een kijkje bij ons!

  Waarom brommobielen de perfecte voertuigen zijn voor senioren

  Als u ouder bent dan 60, lijkt een auto misschien meer een verplichting dan een actief, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn! Als u ervoor kiest om een brommobiel te bezitten en in een van de 28 staten woont waar deze kleine voertuigen op de weg mogen, zult u merken dat deze voertuigen speciaal zijn ontworpen met het oog op senioren. En als je nog steeds niet overtuigd bent. Lees dan verder om meer te weten te komen over wat microcars zo'n geweldige optie maakt voor senioren.

  brommobielen

  Waarom senioren van een brommobiel houden

  1. Een brommobiel is perfect voor senioren omdat ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn. 2. Ze zijn ook zeer zuinig in brandstof, wat ideaal is voor mensen met een vast inkomen. 3. Een brommobiel is ook geweldig om door de stad te reizen zonder te maken te hebben met verkeer. 4. Ze zijn gemakkelijk te parkeren en nemen niet veel ruimte in beslag. 5. Deze voertuigen zijn ook zeer betaalbaar, wat belangrijk is voor senioren met een vast inkomen. 6. Ze zijn ook erg veilig, wat altijd een topprioriteit is voor senioren. 7. Over het algemeen bieden deze voertuigen senioren de perfecte mix van gemak, betaalbaarheid en veiligheid.

  Voordelen voor senioren

  1. Een brommobiel kan gemakkelijker in- en uitstappen dan een grotere auto. Dit kan vooral handig zijn voor senioren die moeite hebben met mobiliteit. 2. Ze zijn vaak goedkoper dan traditionele auto's, wat belangrijk kan zijn voor senioren met een vast inkomen. 3. Ze zijn ook zuiniger, waardoor senioren geld kunnen besparen op gas. 4. Brommobiel is vaak kleiner en lichter dan traditionele auto's, waardoor ze gemakkelijker te hanteren en te parkeren zijn. 5. Veel voertuigen zijn uitgerust met functies die ze veiliger kunnen maken voor senioren om te rijden, zoals automatisch remmen en waarschuwingssystemen voor het verlaten van de rijstrook. 6. Sommige auto's hebben zelfs functies die senioren kunnen helpen verbonden te blijven, zoals handsfree bellen en GPS-navigatie.

 • Video uitleg