Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.700,00 1.449,95
Klantenbeoordelingen
1245 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 9

22-03-2019 meer...

gaf gemiddeld een 8

21-03-2019 meer...

gaf gemiddeld een 9

20-03-2019 meer...
Onze voordelen

Scooter kopen

Scooter kopen bij Fast Furious Scooters

Online een scooter kopen is tegenwoordig een stuk sneller dan een scooter te kopen in een fysieke winkel. Dit komt omdat je eenvoudig de scooter modellen met elkaar kunt vergelijken op het moment dat het jou het beste uitkomt.

De scooter kun je heel gemakkelijk laten thuisbezorgen of afhalen bij een van onze afhaalpunten. Onze afhaal- en servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Hierdoor is de kans groot dat er ook een bij jou in de buurt zit.

  • Scooter kopen op afbetaling
  • Nieuwe of 2dehands
  • Scooter kopen tips
  • Onze Winkels

Scooter op afbetaling

Scooter kopen op afbetaling? Bij Fast en Furious kan dat gewoon. Wij hebben een interessante leaseconstructie zodat je het hele bedrag niet in een keer hoeft neer te leggen. Zo kun je toch een nieuwe scooter kopen zonder dat je over het hele bedrag hoeft te beschikken.

 

scooter-kopen-gratis-slot-betalen-via-Ideal

 

De looptijd bepaal je zelf en daarmee ook het maandbedrag. Een langere looptijd betekent een lager maandbedrag. Bij ons kun je kiezen voor een leasetermijn van 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. De afbetalingsregeling is zo flexibel dat je ook een deel kunt leasen en een deel direct kunt betalen. Ook mag je altijd tussentijds extra aflossen zonder dat daar extra kosten bij komen.

Tweedehands scooter aanschaffen of toch nieuw

Wanneer je veel waarde hecht aan de betrouwbaarheid van een scooter, dan raden we je een nieuwe scooter aan. Bij een tweedehands scooter is vaak de technische staat onbekend en kunnen de kosten daarbij flink oplopen. Het zou vervelend zijn wanneer je een hoop geld hebt uitgegeven en je mooie tweewieler op kort termijn stuk gaat. Bovendien krijg je, wanneer je een nieuwe scooter koopt, ook garantie. Wanneer je een nieuwe scooter een te grote uitgave vindt, dan kun je ook gebruik maken van onze leaseconstructie waarbij de maandelijkse kosten erg laag zijn.

 

Betaalmogelijkheden

Wanneer je in onze online webshop een scooter hebt gevonden dan kun je gebruik maken van diverse online betaalmogelijkheden waaronder iDeal, Bancontact en Mister Cash. Ook kun je kiezen om vooruit te betalen via de bank of een betaalregeling te treffen waarbij je in termijnen betaalt. In onze scootershop noemen wij dat leasen. Zo kun je toch de scooter kopen die je mooi vindt, zonder dat je over veel geld hoeft te beschikken. In onze winkel kun je contant afrekenen en pinnen. De scooter leasen kan zowel in de winkel als online. Kom je naar de winkel toe, neem dan een geldig legitimatiebewijs en een bankpas mee.

 

Meer dan alleen scooters

Bij Fast&Furious kun je niet alleen een nieuwe scooter aankopen maar ook terecht voor heel veel accessoires om je scooter verder mee aan te kleden. Naast scooters kun je bij ons ook een schakelbrommer, ATV en Quad kopen.

 

Milieubewust rijden

Wie wat extra’s wil doen voor het milieu kan kiezen voor een elektrische scooter. Het voordeel hiervan is dat er geen uitlaatgassen zijn en dus ook geen CO2 uitstoot is. Hij is altijd gebruiksklaar omdat er geen verbrandingsmotor gestart hoeft te worden. Startproblemen kent de elektrische scooter daarom niet. Elektrische scooters worden steeds goedkoper en je kunt al een elektrische scooter kopen vanaf zo’n 1500,- Euro!

scooter-kopen

Scooter kopen tips

Wanneer je een scooter wil gaan kopen dan kun je het beste eerst onze scooter kopen tips pagina doorlezen. Hier lees je waar je aan moet denken bij het uitkiezen van een scooter. Denk daarbij aan de frequentie dat je de scooter gaat gebruiken. Is deze voor dagelijks gebruik zoals woon- werkverkeer of puur voor plezier.

 

De goedkope scooters zijn niet altijd een even goede keuze wanneer je ze intensief gaat gebruiken. Er zit namelijk een kwaliteitsverschil in. Vooral bij dagelijks gebruik is de betrouwbaarheid extra belangrijk. Chinese scooters zijn uitstekend geschikt om als plezierscooter in te zetten maar iets minder geschikt om elke dag te gebruiken, mits het voor hele korte ritjes is. Een ander belangrijk punt, bij het kiezen van een scooter, is de snelheid.

 

Er bestaat namelijk een bromscooter en een snorscooter. De bromscooter rijdt maximaal 45 km p/u en de snorscooter 25 km p/u. Bij de brom variant ben je verplicht een helm te dragen.

 

Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een nieuwe scooter dan kun je gebruik maken van onze online adviestool genaamd ‘welke scooter past bij mij’. Je mag ook mailen of bellen natuurlijk voor persoonlijk advies. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur, 7 dagen per week. Bel ons op 0900-327.8387

Scooter kopen in onze winkel

Uiteraard ben je van harte welkom in onze fysieke winkel in Alphen a/d Rijn of bij een van onze afhaalpunten. Het voordeel hiervan is dat je de scooter kunt uittesten, en indien voorradig meteen kunt meenemen. Wij geven je met alle plezier de informatie waarnaar je op zoek bent. Uiteraard kun je achteraf ook de scooter kopen via onze webshop. Ook het leasen van een scooter kan ter plaatse bij ons in de winkel worden geregeld evenals online.

Het kopen kun je gewoon online doen en het afhalen wellicht bij jouw in de buurt. Onze afhaal- en servicepunten zijn gevestigd in de volgende provincies:

 

 

Wanneer je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een nieuwe scooter dan kun je gebruik maken van onze online adviestool genaamd ‘welke scooter past bij mij’. Je mag ook mailen of bellen natuurlijk voor persoonlijk advies. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 13.00 en 21.00 uur, 7 dagen per week. Bel ons op 0900-327.8387.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page