Elektrische retro / riva scooters

Ben je op zoek naar een elektrische retro / riva scooter? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Alle elektrische retro’s hebben wij op deze pagina namelijk verzameld.

Killerbee VXL Electrico

Aanbieding is nog 6 uur geldig
2.899,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Killerbee VXL Electrico DeLuxe

Aanbieding is nog 6 uur geldig
3.099,95 2.249,95
Lease vanaf € 52,31 p/m
Betaal 3x € 768,73 via logo iDEAL IN3

Nipponia eLegance

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.899,95 2.099,95
Lease vanaf € 48,82 p/m
Betaal 3x € 717,48 via logo iDEAL IN3

AGM E-VX50

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
2.699,95 2.099,95
Lease vanaf € 48,82 p/m
Betaal 3x € 717,48 via logo iDEAL IN3

IVA Lux Electric

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.299,95 1.799,95
Lease vanaf € 41,85 p/m
Betaal 3x € 614,98 via logo iDEAL IN3

IVA Lux Electric Special

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.999,95 2.499,95
Lease vanaf € 58,12 p/m
Betaal 3x € 854,15 via logo iDEAL IN3

Beperkt aanbod

Regelmatig komen er nieuwe elektrische retro scooter modellen bij, maar het aanbod elektrische retro blijft nog redelijk beperkt. Op dit moment kun je wel kiezen uit drie mooie elektrische retro scooters, een van AGM en twee van BTC.

De AGM E-VX50 en de BTC E-Riva hebben veel weg van de bekende Vespa Primavera. Dit type retro scooter is een van de meest verkochte modellen omdat ze er prachtig uitzien. Vespa is wereldwijd bijzonder populair wat mede te danken is aan het gelikte design. Ook de BTC E-Cruise mag er wezen. Deze scooter valt in de categorie retro maar heeft toch een heel modern tintje. Wat hem die moderne uitstraling geeft is de LED verlichting.

Moderne techniek

Wat alle drie de scooters met elkaar gemeen hebben is de moderne techniek. Zo zijn ze allemaal voorzien van zowel een schijfrem op het voor- als achterwiel. Wat ze nog meer met elkaar gemeen hebben is dat ze beschikken over een 3000 Watt elektromotor welke in het achterwiel zit gebouwd. Er wordt dus niet gebruik gemaakt van een snaar die naar het achterwiel loopt en daardoor is het systeem nog onderhoudsvriendelijker. Bij de BTC E-Cruise is de motor van het merk Bosch.

De accu’s ontlopen elkaar niet zoveel waardoor je ongeveer dezelfde afstand kunt afleggen op een volle accu. De BTC E-Riva heeft een 60 volt loodaccu. De AGM E-VX50 en de BTC E-Cruise hebben een Lithium accu. Een loodaccu is bij vervanging wat goedkoper dan een lithium accu.

Opladen en rijden

Het opladen van een accu duurt gemiddeld 6 uur. Met een volle accu kun je ongeveer 60 tot 80 kilometer rijden, afhankelijk van de snelheid die je rijdt. Een elektrische snorscooter haalt vaak net iets meer kilometers dan een elektrische bromscooter. Is de accu leeg, dan moet je deze eerst weer opladen voordat je verder kunt. Ga je vooral korte ritjes maken dan is een elektrische scooter uitstekend geschikt. Ga je wat langere ritten maken zoals 10km heen en 10km terug, dan is na 3 keer de accu leeg. Je kunt wel een 2de lithium accu meebestellen bij de E-VX50 en E-Cruise. Is je huidige accu leeg, dan kun je die wisselen met de andere accu. Hierdoor hoef je niet te wachten totdat de accu is opgeladen.

Waarom kiezen voor een e-scooter

Een e-retro scooter oftewel elektrische retro / riva scooter heeft een aantal voordelen. Rijden is super goedkoop want opladen is +/- 6,5 keer goedkoper dan benzine tanken. Een e-scooter heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Alleen de remmen en banden zoals bij iedere scooter moeten in de gaten gehouden worden. Bij een elektrische retro zijn startproblemen, herrie, uitlaatgassen, stotteren, warmdraaien, inhouden, en laag vermogen bij lage toeren allemaal verleden tijd. De elektrische retro is dus altijd gebruiksklaar en fluisterstil. Ook met iemand achterop beschik je over het volledige vermogen.

Elektrische retro kopen

Wil je een elektrische retro / riva kopen dan zit je bij ons goed. Wij hebben veel accessoires en opties waaruit je kunt kiezen waarbij de montage gratis is. Thuisbezorgen kan maar afhalen ook wanneer je in de buurt woont van een van onze servicepunten.

Kopen op afbetaling kan natuurlijk ook. Betaal eenvoudig het bedrag in maandelijkse termijnen af waardoor je voor een paar tientjes per maand onbezorgd kunt rijden. Accessoires van slot tot windscherm kun je ook in termijnen betalen. Leasen kun je via onze site regelen maar ook in de winkel.