Killerbee retro scooters

Bij Fast en Furious ben je aan het juiste adres voor Killerbee retro scooters. Wij hebben namelijk alle Killerbee modellen in ons assortiment zitten, en leveren jouw retro scooter rijklaar voor je deur af. Afhalen bij een van onze servicepunten is natuurlijk ook geen enkel probleem. Accessoires monteren wij gratis, en bovendien kun je een Killerbee retro scooter kopen op afbetaling!

Killerbee VXL EURO5

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.799,95 1.499,95
Lease vanaf € 34,87 p/m
Betaal 3x € 512,48 via logo iDEAL IN3

Killerbee Custom EURO5

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.999,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Killerbee Torino 4-takt 50cc EURO5

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.999,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Killerbee Sport EURO5

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.899,95 1.499,95
Lease vanaf € 34,87 p/m
Betaal 3x € 512,48 via logo iDEAL IN3

Killerbee Luxe EURO5

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.899,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Killerbee VXL Special EURO5

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.999,95 1.599,95
Lease vanaf € 37,20 p/m
Betaal 3x € 546,65 via logo iDEAL IN3

Killerbee VXL R-Cup EURO5

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.999,95 1.599,95
Lease vanaf € 37,20 p/m
Betaal 3x € 546,65 via logo iDEAL IN3
 • Killerbee retro modellen

  Prachtige retro modellen

  Killerbee is een scootermerk dat niet stil zit, en continu bezig is om trendy modellen op de markt te brengen. Qua techniek zit het ook snor bij dit merk want de toegepaste techniek is modern waarbij tevens de prijs/kwaliteit bijzonder goed is. Van dit scootermerk kun je namelijk voor weinig geld veel retro scooter kopen!
   
  Van dit retro scooter merk kun je momenteel 9 verschillende modellen kopen, welke luisteren naar de naam: Custom, VXL, VXL Special, VXL R-Cup, Torino, Sport, Luxe, Sport RST, en Meo.
   

  Een korte uitleg over de retro modellen

   

  Retro model CUSTOM

  De Custom is een royaal bemeten retro scooter met chopper uitstraling. Hij heeft een extra groot zadel met rugsteun, een breed stuur, en veel chromen details. Prachtig en stoer tegelijkertijd.
   

  VXL model

  De Killerbee VXL kun je bij ons in verschillende uitvoeringen kopen. Zo kun je kiezen uit de standaard VXL, maar ook uit een VXL Special en een VXL R-Cup.
   
  Het VXL model is een zeer fraaie retro scooter en heeft veel weg van de Vespa Primavera (met de ronde koplamp). Hij valt iets kleiner uit dan de normale Vespa omdat hij 10inch velgen heeft i.p.v. 12inch. De techniek is uiterst modern en hij is standaard uitgerust met LED verlichting.
   
  De VXL Special en R-Cup zijn qua kleurstelling anders dan de normale VXL. De Special heeft mat zwarte kappen, een glanzend spatbord, en een wit/groene GT stickerset. De R-Cup heeft een gesplitste kleurstelling waarbij de voorkant glans wit is, en de achterkant mat zwart. De stickerset bevat een aantal rode elementen wat hem een sportiever voorkomen geeft.
   

  Retro model TORINO

  De Torino is net als de Custom een Killerbee retro scooter met chopper uitstraling. De kenmerken daarvan zijn een groot zadel en een breed stuur. De verschillen tussen de Torino en Custom zijn klein. Het grootste verschil tussen deze twee tweewielers is de voorkant welke net een andere look hebben.
   

  Sport en Sport RST

  De Sport en Sport RST zijn beide retro modellen waarbij de sportieve Vespa Sprint als inspiratie is genomen. Dit is het Vespa model met de rechthoekige koplamp.
   
  De normale sport is in een heleboel kleuren verkrijgbaar waaronder ook een aantal zeer speciale kleuren die je niet vaak ziet. De Sport RST is extra sportief en voorzien van rode accenten op de kappen en velgen. Zowel de normale Sport als de Sport RST zijn standaard uitgerust met een luxe klapdrager! Zoek je een sportieve retro scooter voor weinig geld, dan is de Killerbee Sport of Killerbee Sport RST absoluut een aanrader.
   

  Luxe model

  De Killerbee Luxe is een heel speciale retro scooter welke standaard is voorzien van een aantal prachtige opties. Denk aan een 2-delig (opgesplitst zadel) met ruitpatroon, white wall banden (banden met witte zijkanten), LED verlichting, een klapdrager, veel opbergruimte, en daarnaast zijn er nog veel meer extra opties mogelijk!

   

  Retro model MEO

  Onder de retro scooters is de Killerbee MEO waarschijnlijk de meest chique van allemaal. Hij heeft een bijzonder stijlvol ontwerp en is voorzien van moderne technieken waaronder LED knipperlichten.
 • Waarom Killerbee kopen?

  Waarom een Killerbee kopen

  Het merk Killerbee is populair vanwege zijn prijs en het design. Je kunt namelijk goedkoop een mooie retro scooter kopen van dit merk. Op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid scoren deze scooters erg goed in verhouding met hun prijs. Alle scooters, zowel de bromscooters als snorscooters, zijn voorzien van een zeer efficiënt 4-takt motorblok welke aan de nieuwe Euro4 emissienorm voldoet. Je mag er dus iedere milieuzone mee inrijden! Je kunt gewoon op Euro95 autobenzine rijden, maar we raden je Euro98 aan omdat dit beter is voor alle scooter motorblokken. Eens per jaar de olie verversen is in veel gevallen ruim voldoende. De techniek is modern en uiteraard zijn ook alle Killerbee retro scooters voorzien van een kickstart en elektrische start.
   

  Maakt er een Full Option scooter van!

  Nagenoeg alle Killerbees kun je upgraden en omtoveren tot een Full Option model. Er zijn namelijk zeer veel opties voor te verkrijgen die wij bovendien gratis voor je monteren. Denk aan speciale LED richtingaanwijzers met bijvoorbeeld een Audi look, LED tubes, USB aansluiting, andere remmen of uitlaat, en zelfs opvoeren behoort tot de mogelijkheden waarbij de garantie niet vervalt! Kijk in de accessoirelijst bij het model scooter om alle mogelijkheden te bekijken.
   

  Snorscooters en bromscooters

  Ieder model kun je als snorscooter en bromscooter kopen. Het verschil tussen deze twee tweewielers is dat de snor zonder helm gereden mag worden en maximaal 25km per uur gaat. Bij de brom is wel een helm verplicht want die kan maximaal 45km per uur rijden.
 • Kopen, leasen of IN3?

  Killerbee retro scooter kopen

  Bij ons ben je aan het juiste adres om een Killerbee retro scooter te kopen. Je kunt een snorscooter kopen maar ook een bromscooter. De vraag is of je 45km per uur met helm wilt rijden, of 25km per uur zonder helm.
   

  Betaal in 3 termijnen (zonder rente of financiering)

  Bij ons kun je naast de Pin in de winkels, ook afrekenen met IDeal en IN3. De eerste 2 kennen de meeste mensen al, maar de IN3 nog niet. Met IN3 betaal je jouw scooter in 3 termijnen en verdeel je het aankoopbedrag in 3 delen. Hierdoor kun je de retro scooter alsnog kopen ook al kom je op dit moment nog net iets te kort. Lees hier alles over de IN3 betaalmethode!
   

  Leasen - kopen op afbetaling - in max. 72 maanden

  Liever een scooter kopen op afbetaling? Bij ons kun je jouw nieuwe scooter ook leasen! Met leasen betaal je in maandelijkse termijnen waarbij je zelf controle hebt over het maandbedrag. Vooraf kun je namelijk zelf beslissen in hoeveel maanden je de Killerbee retro scooter wilt leasen.
   
  Wij brengen je scooter thuis tegen een vast laag tarief van 49,95 euro, ongeacht waar je in Nederland woont. Woon je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, of op een van de Waddeneilanden? Het maakt bij ons niet uit want het thuisbezorgen heeft bij ons 1 prijs! Liever zelf afhalen bij een van onze vestigingen? Kijk dan in het overzicht waar onze filialen zitten.