Nipponia escooters

Voor weinig geld een goede escooter kopen? Kies dan voor Nipponia! Dit merk levert hoge kwaliteit voor een lage prijs, zonder dat je op design in hoeft te leveren. Op dit moment kun je 3 fantastisch mooie Nipponia modellen kopen die ieder weer hun eigen verhaal hebben. Lees hieronder verder.

FD Motors F7 - e-bezorgscooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.299,95 3.999,95
Lease vanaf € 93,00 p/m
Betaal 3x € 1.366,65 via logo iDEAL IN3

Nipponia Volty

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.199,95 1.599,95
Lease vanaf € 37,20 p/m
Betaal 3x € 546,65 via logo iDEAL IN3

Nipponia eLegance

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.899,95 2.099,95
Lease vanaf € 48,82 p/m
Betaal 3x € 717,48 via logo iDEAL IN3

Nipponia e-Viball

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.399,95 2.999,95
Lease vanaf € 69,75 p/m
Betaal 3x € 1.024,98 via logo iDEAL IN3

FD Motors F3 - Beste koop 2024!

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.749,95 3.249,95
Lease vanaf € 75,56 p/m
Betaal 3x € 1.110,40 via logo iDEAL IN3
 • Hoge kwaliteit escooters

  Hoge kwaliteit escooters

  Nipponia gebruikt hoge kwaliteit onderdelen met een lange levensduur. Zo worden de elektrische tweewielers uitgerust met een Bosch motor, schijfremmen, en remklauwen met dubbele remzuigers. Alle accupakketten zijn upgradebaar, verwisselbaar, en van het Lithium type. Dat betekent razendsnel opladen en een lange levensduur.

  Een aantal modellen beschikken zelfs over remleidingen met een gevlochten stalen mantel, en andere technische innovaties zoals Yamaha en Vespa dat ook zouden doen. Nipponia is een merk dat kwaliteit en degelijkheid hoog in het vaandel heeft zitten, en een serieuze concurrent voor vele Europese A-merken. Wel dezelfde kwaliteit maar een stuk goedkoper geprijsd.

 • Nipponia modellen

  Nipponia e-REX

  We beginnen met de Nipponia e-REX escooter, want dit is echt een prijsvechter. Voor zo weinig geld zoveel scooter… dat doen er maar weinig na. De e-REX is super betaalbaar, sportief, en rijdt geweldig. Hij rijdt net zo sportief als dat hij eruit ziet. De wegligging is stabiel wat mede aan de 12 inch wielen te danken is. Onder het zadel tref je een enorme bergruimte aan waar je wel 3 accu’s in kwijt kunt.

  Nipponia Volty

  De Volty van Nipponia is een eigenzinnige sportieve elektrische scooter met een gewaagd ontwerp. Hij is modern, futuristisch, en toch heel praktisch. Onder het stuur is een klein opbergvak aanwezig, en onder het zadel tref je een nog veel grotere ruimte aan. 2 accu’s passen probleemloos. Een USB aansluiting ontbreekt natuurlijk niet aan dit prachtige model.

  Nipponia eLegance

  De Nipponia eLegance is een directe concurrent van de Vespa Elettrica welke 3x zo duur is. De e-Legance is namelijk ook elektrisch en voorzien van een zeer mooi retro design. Deze alleskunner heeft een 3000 Watt Bosch motor voor de aandrijving, en ook een zee aan opbergruimte onder het zadel. Ook bij deze escooter kun je 3 accu’s onder het zadel kwijt. Verder is de eLegance een bijzonder ruime escooter want mensen boven de 2 meter hebben alsnog voldoende ruimte voor hun benen en knieën, en iemand achterop meenemen is ook geen enkel probleem.

  Nipponia Dragon-E

  De Nipponia Dragon-E is een echte draak! De elektrische brommer is enorm pittig, letterlijk en figuurlijk. Er is geen enkele elektrische brommer die hetzelfde pittige rijgedrag vertoont! De supermotard uitvoering maakt hem tegelijkertijd heel bijzonder want op dit moment zijn er nagenoeg nog geen elektrische brommers die zich alleen qua uiterlijk al kunnen meten met de Dragon-E, laat staan zijn rijgedrag.

  Nipponia e-Viball (normaal en als bezorgscooter)

  De Nipponia e-Viball is een van de nieuwste modellen uit de collectie, en is zowel verkrijgbaar als normale snorscooter/bromscooter als bezorgscooter. De e-Viball is een echt werkpaard en heeft alle technische updates gehad die je maar kunt bedenken. Hij is volledig uitgevoerd met LED verlichting, en hij beschikt over een CBS remsysteem. Zijn grote 14 inch wielen zorgen voor veel rijcomfort. Het royale grote zadel biedt plek voor 2 personen die beide heerlijk kunnen zitten. Deze high-end scooter is bovendien met een extra accu uit te breiden om het rijbereik te verdubbelen. Zien = kopen!

  EICMA beurs Milaan

  Op de EICMA 2019 beurs in Milaan waren er 2 prachtige nieuwe modellen te bewonderen die tot het top-segment behoren. De nieuwe Nipponia modellen luisteren naar de naam F3 en F7. Oorspronkelijk zijn de door FD-motors ontworpen maar behoren nu tot de Nipponia groep.

  De F3 en F7  zijn escooters waar je u tegen zegt. Ze behoren dan ook niet zonder reden tot het topsegment. De motortechniek en accutechniek zijn namelijk van een nog hoger niveau dan we reeds al gewend zijn van elektrische scooters en andere elektrische tweewielers. Daarnaast zijn de gebruikte materialen van nog hogere kwaliteit waardoor de e-scooters proFessioneel inzetbaar zijn.

  Het verschil tussen de F3 en F7 escooters

  Beide modellen zijn gebouwd voor professioneel gebruik waarmee bedoeld wordt dat het echte werkpaarden zijn die continu inzetbaar zijn. Ze zijn dan ook gebouwd om heel veel kilometers af te leggen. Het verschil tussen de F3 en F7 is dat de F3 een tweepersoons scooters is, en de F7 een echte elektrische bezorgscooter is. De F3 wordt vaker door particulieren aangekocht en de F7 meer door bedrijven vanwege zijn uitstekende bezorg mogelijkheden en inzetbaarheid.

  Nipponia F3

  De Nipponia F3 is een echte High-End scooter op elektriciteit. Het bijzondere aan dit oerdegelijke model is de motorconstructie. Bij escooters kom je normaal gesproken 2 type overbrengingen tegen bij de elektromotor.

  Het eerste type is de snaar. De motor drijft via een snaar (of riem) het achterwiel aan. De snaar is een slijtagegevoelig onderdeel en doordat de motor wat van het achterwiel af geplaatst moet worden (nog voor de achterbrug), lever je vaak ook in op de bagageruimte onder het zadel. 

  De tweede type overbrenging is de motor in het achterwiel zelf. Hierbij zijn er geen slijtagegevoelige onderdelen, maar er is ook geen overbrenging. Dat betekent dat de motor hoge piekstromen vraagt van de accu, en dat is iets minder efficiënt dan bij een snaar-overbrenging.

  De motorconstructie is bij de Nipponia F3 uniek, want de motor zit aan het achterwiel waarbij er gebruik wordt gemaakt van een overbrenging met tandwielen. Dit is een mix van type 1 en type 2, en veel gunstiger op alle vlakken. Eigenlijk is het niet uniek, want er is nog 1 scooter op de markt die ook gebruik maakt van deze techniek, en dat is de Vespa Elettrica. Vespa is, zoals bij velen bekend, zeer vooruitstrevend qua techniek. Echter kost de Vespa Elettrica ook 2x zo duur als de F3, en qua kwaliteit is de F3 zeker ook niet minder!

  Je kunt de F3 kopen als snorscooter (25) en als bromscooter (45). Beide modellen hebben een zeer groot bereik op het accupakket. Een ander uniek punt aan Nipponia escooters is dat de accupakketten bijna altijd uitbreidbaar zijn, en dat er geen fictieve waardes worden genoemd over hoeveel kilometer je op een accu kunt halen. Met de F3 haal je 140 kilometer wanneer je 25km zou rijden. Een accu upgrade levert je nog eens 25% extra bereik op.

  Opladen gaat bovendien ook bijzonder vlot bij de F3 Nipponia, want opladen kan in slechts 2,5 uur tijd.

  Nipponia F7 bezorgscooter

  De elektrische Nipponia F7 bezorgscooter behoort ook tot de F-serie welke staat voor High-End. De F7 is ontworpen om 7 jaar mee te gaan als bezorgscooter. Op de markt ga je geen enkele bezorgscooter vinden die deze uitspraak aandurft. De constructie bij de F7 is letterlijk ijzersterk. Zwakke punten die bij bezorgscooters voorkomen, zijn veel zwaarder uitgevoerd bij de F7, en daarmee is hij uitermate geschikt voor zware bezorg toepassingen onder een belasting van 160kg. 

  De F7 is net als de F3 voorzien van een CBS remsysteem. Met een CBS remsysteem kun je met 1 remhendel zowel het voor als achterwiel mee afremmen. Het is een remkrachtverdeler waarbij je de remmen optimaal benut en de tweewieler in korte tijd mee tot stilstand brengt.

  Het rijbereik van de Nipponia F7 is ongekend. Met de accu kun je namelijk 200 kilometer afleggen, en een accu verwisselen doe je in een handomdraai. Zo kun je de bezorgscooter dus continu inzetbaar houden.

  De F7 is eenvoudig inzetbaar in een indoor- en outdoor omgeving omdat hij volledig elektrisch is. Er zijn een groot aantal opties waarmee je de elektrische bezorgscooter kunt uitbreiden om hem nog functioneler te maken. Denk bijvoorbeeld aan een GPS locator.

 • Subsidie Nipponia escooters

  50% aan subsidie voor ondernemers!

  Ondernemers opgelet! Ga je een Nipponia escooter zakelijk gebruiken, dan kun je mooi gebruik maken van een interessante subsidieregeling waarbij de overheid 50% meebetaald. De subsidieregeling heet MIA/VAMIL en daar lees je hier meer over.

  Goedkoper rijden

  Met een e-scooter kun je een stuk goedkoper rijden. De prijs van elektriciteit ligt namelijk 6x lager dan die van benzine. Bovendien spaar je ook een hoop geld uit met het onderhoud. Elektrische scooters hebben nagenoeg geen onderhoud nodig want met een jaarlijkse oliewissel krijg je niet te maken. Ook het afstellen van het motorblok is niet aan de orde want de elektromotor is namelijk geheel onderhoudsvrij!

  Nipponia escooter kopen

  Bij ons kun je een Nipponia escooter kopen, en daarbij kun je kiezen uit meerdere mooie modellen. Zo kun je bij dit merk terecht voor een stadsscooter, een retro scooter, en zelfs een sportmodel!

  Kopen op afbetaling is ook mogelijk! Met leasen betaal je maandelijks voor je scooter en kun je voor een paar tientjes per maand al rijden. Aangezien je ook op het onderhoud en de brandstof flink kunt besparen, zijn de kosten onderaan de streep dus erg laag.

  Met onze IN3 betaalmethode kun je bovendien in 3 delen betalen zonder dat er sprake is van een lening of krediet. Geen rente of kredietcheck dus. Heb je een groot gedeelte van het bedrag op de bank maar nog niet alles, dan kun je toch nu een nieuwe elektrische scooter kopen!