Elektrische Scooter kopen

Elektrische scooter kopen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben veel keus, en daarbij kun je tevens profiteren van extra online voordeel. Kopen op afbetaling is bij ons geen enkel probleem, en ook de eventuele extra’s kun je in termijnen betalen. Wil je de e-scooter laten thuisbezorgen of afhalen bij een van onze vestigingen?

 • Wat is een Escooter?

  Wat is een elektrische scooter?

  escooter-kopenEen elektrische scooter is in feite een doodnormale scooter waarbij het benzine motorblok vervangen is door een elektromotor. In plaats van benzine te tanken, hoef je alleen de accu op te laden en dat is bovendien goedkoper. Je kunt een elektrische scooter kopen als 25km snorscooter of snorbrommer, en als 45km bromscooter of bromfiets. Deze worden ook wel Esnorfiets, Esnorscooter, Ebrommer, of Ebromfiets genoemd. Een e-scooter heeft een aantal voordelen en die vertellen we je hieronder uitgebreid.

  Voordelen van een e-scooter

  De e-scooter, ook wel bekend als electrische scooter of Escooter zonder streepje na de ‘E’, heeft veel voordelen. We sommen ze eerst even op:

  • Geen startproblemen
  • 95% minder storingsgevoelig
  • 95% minder onderhoud nodig
  • Super goedkoop rijden (50 cent per 100km)
  • Fluisterstil
  • Veel krachtiger
  • Geen milieuzone die je tegenhoudt
  • Geen stinkende uitlaatgassen

  Je bespaart dus niet alleen op brandstofkosten, maar ook op onderhoudskosten. Daarnaast is de elektrische scooter betrouwbaarder.

  Nadelen van de Escooter

  Waar veel voordelen zijn te vinden, zijn ook vaak wel nadelen aanwezig, en bij de Escooter is dat ook het geval. Met een benzinescooter kun je ongeveer zo’n 250 km aan een stuk rijden, want dat haal je wel op een tank. De Escooter heeft een minder groot bereik. Op een volle accu haal je vaak maximaal 120 kilometer, tenzij je kiest voor een accu upgrade. In dat geval kun je wel een 200 kilometer halen, maar de upgrade kost natuurlijk ook een paar extra centen.

  Benzine tanken kost relatief weinig tijd. De meeste mensen komen wel in de buurt van een benzinestation. Anders is er vast wel een binnen 5 minuten te vinden. Het tanken zelf kost ongeveer een minuut of 3 inclusief het afrekenen. Opladen van de accu kost een stuk meer tijd, gemiddeld namelijk 6 uur.

  De meeste mensen laden hun elektrische vervoermiddel ‘s-nachts op zodat ze de volgende dag weer een opgeladen brommer of scooter mee kunt pakken.

  Elektrische scooter rijde

 • Geen start problemen & minder onderhoud

  Startproblemen zijn verleden tijd

  Startproblemen zijn verleden tijd met een e-scooter. De elektromotor is namelijk altijd direct klaar voor gebruik. Bovendien hoef je hem niet in te rijden, of warm te laten lopen voordat je volgas geeft. Je beschikt altijd direct over al het vermogen, of het nu warm of koud is buiten.

  Veel minder onderhouds- en storingsgevoelig

  Een normaal benzine motorblok bestaat uit honderden onderdelen waarvan een groot deel continu in beweging zijn. Slijtagegevoelige en onderhoudsgevoelige onderdelen zijn onder andere de zuiger, de zuigerveren, de bougie, de bobine, de uitlaat, de koppeling, de kleppen, de rolletjes, en de carburateur. Bij een e-scooter heb je alleen te maken met de elektromotor welke uit één onderdeel bestaat, en rechtstreeks is verbonden met het achterwiel via een aandrijfriem (bij de meeste modellen). De techniek is veel eenvoudiger en daarmee ook veel minder onderhouds- en storingsgevoelig. Bij een Escooter hoef je in feite alleen nog maar op de remmen en banden te letten. Onderaan de streep is dat bovendien goedkoper!

  100% schoon en fluisterstil

  Elektrische Scooters kopenHerrie maakt een elektrische scooter in ieder geval niet, en schadelijke en stinkende uitlaatgassen zijn ook niet aan de orde. De e-scooter is fluisterstil en het enige wat je hoort is het geruis van de banden. ‘s-ochtends, of ‘s-avonds laat maak je dus ook geen buren wakker. Doordat er geen uitstoot is mag je iedere milieuzone betreden. Weliswaar is Amsterdam momenteel nog de enige stad die een zone kent waarbij enkele verbrandingsmotor types verboden zijn, maar deze lijst zal in de toekomst naar verwachting worden uitgebreid.

  Een feit is dat elektromotoren veel krachtiger zijn dan verbrandingsmotoren.

  Spotgoedkoop scooter rijden

  Een elektrische scooter is veel goedkoper wanneer je naar de kosten per kilometer kijkt. Met een normale brandstof snor- of bromscooter ben je ongeveer 2 euro kwijt per 50 kilometer. De kosten om de accu op te laden zouden in dit geval rond de 30 cent liggen. Een groot verschil dus. Ook het onderhoud is stukken goedkoper want het motorblok heeft geen onderhoud nodig. In 99% van de gevallen zijn elektrische scooters uitgerust met een borstelloze motor. Een borstelloze motor heeft geen koolborstels die kunnen slijten, dus hij is vrij van onderhoud. Waar je wel op moet blijven letten zijn de banden en de remmen, net als bij iedere bromfiets of snorfiets.

  Sterker dan een benzinemotor

  De elektromotor bij een electrische scooter is veel krachtiger dan een benzinemotor Dit wil zeggen dat je sneller op kunt trekken en sneller op topsnelheid bent. Dekracht is continue aanwezig dus een helling omhoog gaat ook even soepel. Niet alle e-scooters zijn gelijk, dus kijk even naar de specificaties.

 • Accu’s, rijbereik, opladen, en motor

  Hoe werkt volt en ampère bij een accu?

  De accu is een belangrijk onderdeel bij de elektrische scooter. De accu bepaalt namelijk hoe lang je met de brommer of scooter kunt rijden.

  Bij de specificaties van een accu kom je normaal gesproken 2 eenheden tegen, volt (V) en ampère (A). Wat volt en ampere is en doet, leggen we aan de hand van het volgende voorbeeld uit.

  Wanneer je bij een waterkraan de kraan opendraait komt er water uit de kraan. Hoe verder je de kraan opendraait, hoe meer water eruit komt. De hoeveelheid water kun je vergelijken met volt. De druk (kracht) waarmee het water uit de kraan komt kun je vergelijken met ampère.

  Een motor zou dus in theorie sneller draaien bij een hoger voltage (volt). Wil je dat de motor meer kracht levert, dan heb je meer ampère nodig.

  Bij accu’s zie je vaak ook de term Ah voorbij komen. Ah staat voor ampère/uur, dus het aantal ampère per uur.

  De term Wh oftewel Watt uur wordt ook soms gebruikt bij accu’s om aan te geven hoeveel energie ze kunnen leveren. Watt bereken je door ampère te vermenigvuldigen met het aantal volt. De formule hiervoor is V x A. Als voorbeeld levert een 48 V accu bij 20 Ah een vermogen van 960 Watt in een uur.

  Eigenlijk komt het erop neer dat hoe meer Ah de accu heeft, hoe langer je de motor van ampère kracht kunt voorzien. Dit vertelt dus iets over het uithoudingsvermogen.

  De kracht van de motor in Watt

  Bij een elektrische scooter wordt er vaak gesproken over hoeveel Watt de motor is. Zo kan je brommer of scooter een 1000 Watt motor hebben, een 1500 Watt, of wellicht wel een 3000 Watt.

  Hoe hoger het wattage van de motor, hoe krachtiger hij is, maar ook hoe meer energie hij verbruikt. Het energieverbruik op een piekmoment, dus wanneer hij veel energie moet leveren zoals het optrekken, ligt dan bij een 1000 Watt motor op 1000 Watt.

  Om Watt terug te rekenen naar volt en ampère deel je het aantal Watt door het aantal Volt en kom je bij de ampère uit, dus het stroomverbruik. Een 48 volt motor van 1000 Watt zou dus op een piekmoment 20,83 Ampère verbruiken (1000/48).

  Om dit een uur lang te kunnen volhouden heb je een 20,83Ah accu nodig. In praktijk gebruik je alleen bij het optrekken of een helling omhoog zoveel energie, en heb je op een vlak wegdek minder energie nodig. Daardoor kun je met een 20Ah accu meer dan 1 uur rijden.

  Voor normale omstandigheden heb je aan een 1000 Watt motor al voldoende. Meer Watt’s levert je een snellere en krachtigere scooter op die sneller op topsnelheid is, en bovenaan de heuvel is. Het aantal Watt kun je min of meer vergelijken met het aantal PK’s van een auto motor.

  Wat betekent actieradius?

  Het actieradius vertelt je iets over hoeveel kilometer je kunt rijden op een accu, dus het rijbereik. Elektrische vervoersmiddelen met een accu die veel Ah’s heeft halen in het algemeen meer kilometers op een acculading. Maar zoals je net ook al hebt kunnen lezen in het kopje ‘de kracht van de motor in Watt’, hangt het er ook vanaf hoeveel Watt je motor is. Een brommer of scooter met een 72 volt 30 Ah accu zal meer kilometers kunnen rijden met een 1000 Watt motor dan een 3000 Watt motor.

  Gelukkig staat in principe bij elk elektrische tweewieler, driewieler of vierwieler aangegeven hoeveel kilometer je kunt rijden per accupakket. Zo weet je meteen hoeveel effect het heeft om voor een accu upgrade te kiezen.

  De accu upgrade is vaak heel zinvol want hierdoor hoef je ook minder vaak op te laden, en staat je vervoersmiddel vaker standby om gebruikt te worden.

  Welke verschillende soorten accu’s zijn er?

  Bij elektrische vervoersmiddelen zoals bij brommers, scooters, driewielers, of vierwielers kom je meestal 4 verschillende soorten accu’s tegen. Welk van de 4 types er standaard gebruikt wordt hangt sterk af van de fabrikant, en het type vervoermiddel. De accu bepaalt mede de prijs omdat de ene technologie goedkoper is dan de ander.

  De 3 types die je bij ons tegenkomt zijn: Lood, Lood/Gel, Gel, en Lithium. De lood accu is het goedkoopst. Daarna komt Lood/Gel, gel, en Lithium. Een brommer of scooter met een loodaccu heeft vaak een lagere instapprijs dan een model die al meteen voorzien is van een Lithium pack.

  • Lood is goedkoop, zwaar (loodzwaar), en heeft een levensduur van ongeveer 500 oplaadbeurten.
  • Lood/gel is meestal iets lichter dan de loodaccu, en heeft een iets langere levensduur dan de normale loodaccu. Ook is deze beter bestand tegen ontlading en lage temperaturen. Bij lagere temperaturen houdt de Lood-Gel-accu beter zijn capaciteit vast.
  • De Gel accu is nog beter dan de Lood/Gel accu, en is al weer een stapje duurder. Deze accu houd nog beter zijn capaciteit vast bij lage temperaturen, en heeft een langere levensduur.
  • De Lithium-accu is het duurst, maar brengt ook meteen een aantal extra voordelen met zich mee. Lithium (wat ook in je smartfoon zit), is licht van gewicht, vaak makkelijk uitneembaar, heeft een hogere capaciteit (meer ampère) ten opzichte van zijn eigen afmeting, en kan tot 2000 keer opgeladen worden.

   Bovendien verloopt het oplaadproces bij Lithium een stuk sneller. Lithium kun je namelijk in enkele uren van 0 naar 75% laden, en daar is bij Gel of Lood meer tijd voor nodig.

  Zoek je een scooter of bromfiets die heel veel kilometers op een acculading kan afleggen, dan moet je een model kopen met Lithium of de accu upgraden naar Lithium.

  Hoeveel tijd kost het om een escooter op te laden?

  Het opladen van je escooter kost gemiddeld 6 uur tijd. De oplaadtijd hangt af van de accutechnologie, de acculader, en de hoeveelheid energie die nog in de accu zit.

  Lood en gel accu’s hebben meer tijd nodig om op te laden dan een Lithium accu wanneer ze evenveel capaciteit (Ah) bevatten. Het opladen van een Lithium accu van helemaal leeg naar helemaal vol gaat ongeveer 2x zo snel. Een Lithium accu van 0% naar 75% opladen doe je in veel gevallen in slechts 2 uur. De lood- of gel accu heeft daar zeker 4-5 uur voor nodig.

  Lood accu’s kunnen 500 keer opgeladen worden en Lithium accu’s 2000 keer. De levensduur van Lithium is dus een heel stuk langer. Wanneer je voor een loodaccu kiest (of gel) dan is het alsnog verstandig om een grotere accu te kiezen, dus met meer capaciteit. Zodoende kun je meer kilometers rijden en hoef je hem minder vaak op te laden, waardoor hij langer meegaat.

  e-scooters aanschaffen online

 • Welke escooter is het beste?

  Welke escooter is het beste?

  Welke escooter het beste is, hangt af van een aantal persoonlijke voorkeuren en jouw interpretatie van beste escooter. Voor de een betekent dat een onverwoestbare machine, en voor de ander een model met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Als we de escooters opdelen in 3 segmenten, waarbij we kijken naar kwaliteit en prijs, dan komen uit op een budget segment, een middensegment, en een top segment.

  Beste escooters - topsegment

  In het topsegment komen we 2 modellen van FD-motors tegen, namelijk de F3 en F7. Nu is de F7 een echte bezorgscooter, maar de F3 betreft wel een normaal model. De F3 kunnen we eigenlijk op de 1e plaats zetten want degelijker dan dit ga je geen e-scooter vinden. De F3 kan in 2,5 uur opgeladen worden en 100km rijden!

  Op nummer 2 staat de Vespa Elettrica. Niet alleen prachtig om te zien, maar hij zit ook ingenieus in elkaar zoals we niet anders van Vespa gewend zijn.

  Op nummer 3 staat de Nipponia eLegance, een prachtige retro scooter welke ook beschikt over high-end techniek, net als de Vespa. De Nipponia is alleen stukken betaalbaarder!

  Op nummer 4 staat de Doohan iTank. De iTank is een geweldige elektrische driewieler die zeer robuust is, en waarmee je vol gas door bochten heen kunt. Een echte fun machine!

  Op nummer 5 staat de NIU MQI GT Sport. Deze elektrische scooter heeft een 3000W Bosch motor en een dubbele accu voor een groot rijbereik. NIU scooters zijn in het algemeen ook erg luxe, maar de MQI GT Sport doet daar nog een schepje bovenop! Deze high-end machine is eigenlijk een elektrische motorscooter welke je nu als elektrische bromscooter kunt kopen.

  1. FD-motor F3 (en F7)
  2. Vespa Elettrica
  3. Nipponia eLegance
  4. Doohan iTank
  5. NIU MQI GT Sport

  Beste escooters - middensegment

  In het middensegment komen we opnieuw de Nipponia eLegance tegen, en dan wel op de 1e plaats. Hij is namelijk degelijk en betaalbaar.

  Op de 2de plaats staat de IVA e-Go S5 welke met de dubbele accu 160km haalt. Standaard zit er een Bosch motor in, en het enigszins eigenzinnige design wordt ook gewaardeerd.

  Op de 3de plaats staat de BTC eCuise, een fraaie retro scooter die overeenkomsten heeft met Vespa als het om design gaat. De eCruise heeft een 3000 Watt sterke motor, en dat is bovengemiddeld.

  Op de 4de plaats staat de Gomax Dragon-e, en dat is geen scooter maar brommer. De brommer heeft meer weg van een sportieve toermotor, en is groter dan hij lijkt op de foto. Hij is uitgerust met een 72 volt 1500 Watt motor, en dankzij de hoge spanning van 72 volt is het een zéér vlotte machine!

  Op de 5de plaats staat de NIU NQI Lite. De NIU scooter is bijzonder luxe, groot genoeg voor 2 personen, en voorzien van een 1800W Bosch motor. Van de NQI serie kun je de Lite, de Sport, en de Long Range kopen. De Long Range heeft een extra accu waarmee je tot 120 kilometer kunt rijden!

  1. Nipponia eLegance
  2. IVA e-GO S5
  3. BTC eCruise
  4. Gomax Dragon-e
  5. NIU NQI Lite

  Beste escooters - budget

  Bij de beste budget e-scooters met een zeer aantrekkelijke prijs, staat de Nipponia eRex bovenaan op nummer 1. Deze fantastische scooter heeft een ontzettend goede prijs/kwaliteitverhouding want je krijgt absoluut waar voor je geld. Bovendien heeft hij een prachtig sportief design wat bij velen goed in de smaak valt.

  Op nummer 2 bij budget scooters staat de IVA e-GO S4, welke het kleine broertje van de S5 is die ook een 2de plek scoort maar dan in het middensegment.

  Op nummer 3 staat de Nipponia Volty. Wederom scoort Nipponia verrassend goed want het merk zet werkelijk goede en betaalbare kwaliteit op de markt waarbij je tevens niet in hoeft te leveren op design. Met andere woorden is de Volty ook een erg mooie scooter om te zien!

  Op nummer 4 komen we wederom een IVA tegen en ditmaal de e-GO S3. De S3 is een zeer compacte scooter met een 1750 Watt sterke Boschmotor in het achterwiel. Een echte light-weight machine welke zeer goed hanteerbaar is.

  Op nummer 5 staat de NIU UQI. Dit is wellicht de duurste in het rijtje maar ook de meest uitgebreide escooter qua opties. De NIU is voorzien van een alarm welke de alarmmelding ook zichtbaar maakt op de telefoon wanneer je de app hebt geïnstalleerd. Verder beschikt hij ook over automatische richtingaanwijzers en cruise control!

  1. Nipponia eRex
  2. IVA e-GO S4
  3. Nipponia Volty
  4. IVA e-GO S3
  5. NIU UQI

  (De budget e-scooters hierboven hebben tevens allemaal een Lithium accupakket!)

 • Kopen, IN3 of leasen?

  Elektrische scooter kopen

  Een Elektrische scooter kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een E-scooter online aanschaffen kan bij Fast Furious Scooters via de webshop maar ook bij een van onze fysieke winkels. Je kunt kiezen voor thuisbezorgen of afhalen. Wij hebben in de buurt van veel grote steden servicepunten zitten waar je de scooter kunt afhalen, maar ook kunt langsbrengen voor garantie of onderhoud.

  elektrische_scooters

  Met de IN3 methode kun je ook je escooter bestellen en betalen in drie termijnen zonder rente, financiering of bkr check. Tijdens het afrekenen voldoe je het eerste termijn. Vervolgens krijg je dertig dagen om het tweede termijn te voldoen, en daarna nog eens 30 dagen om het derde termijn te voldoen. In totaal betaal je het hele aankoopbedrag dus binnen 60 dagen. Alsnog gespreid betalen, maar dan zonder rente of lening.

  E-Scooter aanschaffen

  Wanneer je bij Fast Furious een elektrische scooter aanschaft, geniet je van een aantal aantrekkelijke voordelen. Op dit moment kun je voor minder dan 1500 euro al een escooter kopen! De escooter kan bij je thuis worden afgeleverd voor slechts 49,95. Hierbij maakt het niet uit qua prijs of je in Amsterdam woont om in Limburg. Naast de aantrekkelijk lage verzendkosten hebben wij een enorm assortiment aan scooters. Naast elektrische snorfietsen verkopen wij ook elektrische bromfietsen. Het verschil tussen de snor- en bromfiets is dat de snorfiets maximaal 25km per uur kan en de bromfiets 45km per uur. Bij een elektrische bromfiets ben je overigens ook verplicht om een helm te dragen. Ook een helm, slot, of kleding kun je bij ons kopen!

  Een brommer kan ook elektrisch

  Je ziet tegenwoordig steeds meer bromscooters en snorscooters die elektrisch zijn, dus die op elektriciteit rijden, maar echte brommers kom je nog niet veel tegen. Zoek je een echte stoere brommer die juist meer op een motor lijkt, en toch elektrisch is, dan kun je de Gomax Dragon-E kopen! Hij wordt ook wel het Gomax Monster genoemd en dat is niet voor niets.

  Grote steden

  Een elektrische scooter biedt met name in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Utrecht en Leiden veel uitkomst. In grote steden is er veel luchtvervuiling aanwezig. Een electrische scooter heeft geen uitstoot en is daardoor een schoon vervoermiddel. In de grote stad biedt een scooter ook het voordeel dat er geen parkeergeld betaald hoeft te worden. Bovendien zijn verschillende gemeenten zelfs met subsidies bezig om elektrisch rijden nog interessanter te maken.

  Welke scooter kopen

  Wanneer je een scooter kopen wilt dan zijn er een aantal dingen waarmee je rekening dient te houden. Op de eerste plaats is het belangrijk te weten of het een brom- of snorfiets model moet zijn. Daarnaast beschikken de meeste mensen over een bepaald budget. De prijsklasse is dus ook belangrijk om vooraf te weten waarin je iets zoekt. Houdt er rekening mee dat je in veel gevallen ook een goed slot nodig hebt en in het geval van een elektrische bromscooter ook een helm. Heb je al een voorkeur voor een bepaald merk of type scooter?

  Proefritje maken

  Wij begrijpen dat je wellicht eens een proefritje wilt maken en heel benieuwd bent hoe zo’n scooter rijdt. Bij ons kan dat! Wij hebben in Alphen a/d Rijn een fysieke winkel waar je elk model kunt uittesten. Kom langs of maak een afspraak.

  Elektrische Scooter Leasen

  Wie niet over een groot budget beschikt kan ook zijn of haar elektrische scooter leasen. Voor een vast laag maandbedrag kun je namelijk een gloednieuwe brommer of scooter uitzoeken. Na goedkeuring van het leasecontract krijg je de brom- of snorscooter, of andere twee, drie, of vierwieler meteen mee of wordt hij thuis afgeleverd. Leasen (kopen op afbetaling) kun je ook heel gemakkelijk online regelen! Afbetalen kan in 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Accessoires waaronder een windscherm, slot, of accu-upgrade, kun je ook in de lease meenemen. In 1x klaar dus.

  Via de Spray lease methode weet je binnen 1 minuut of je lease aanvraag goedgekeurd wordt. Met Spray kun je in tegenstelling tot de andere lease methode van Santander slechts leasen tot 36 maanden. Daarnaast is er een limiet van 4999,- euro.

  Subsidie voor elektrische vervoermiddelen met MIA VAMIL!

  Zakelijke gebruikers opgelet! Wisten jullie dat er subsidie gegeven wordt door de overheid voor elektrische voertuigen die zakelijk ingezet of gebruikt worden? Ben je ondernemer en ga je een elektrsche scooter inzetten voor pizzabezorging, of er zelf op rijden om op het werk te komen, of naar klanten toe te gaan? Dan betaalt de overheid een flink stuk mee! De MIA VAMIL regeling kan je een subsidie van 50% opleveren. Dat betekent dat een escooter van 2500 euro je slechts 1250 euro kost. Lees hier meer over de MIA VAMIL subsidie regeling voor escooters.

  escooter kopen via in3 betalen in termijnen

FAQ - Elektrische Scooter

1. Wat zijn de voordelen van het kopen van een elektrische scooter bij Fast & Furious Scooters?

Bij Fast & Furious Scooters profiteer je van diverse voordelen bij het kopen van een elektrische scooter, zoals een ruim aanbod van merken en modellen, concurrerende prijzen, deskundig advies, garantie op de aangekochte elektrische scooter en verschillende financieringsopties. Daarnaast bieden ze ook uitstekende klantenservice en ondersteuning na de aankoop.

2. Welke merken elektrische scooters zijn er beschikbaar bij Fast & Furious Scooters?

Fast & Furious Scooters biedt een breed scala aan merken elektrische scooters, zoals Niu, Vespa, Peugeot, Kymco, SYM, en Super Soco. Ze hebben modellen voor verschillende behoeften en budgetten. Bezoek hun website voor het volledige assortiment en beschikbare modellen.

3. Hoe lang gaat de accu van een elektrische scooter mee en hoe laad ik deze op?

De levensduur en actieradius van de accu van een elektrische scooter zijn afhankelijk van het merk, model en de capaciteit van de accu. Gemiddeld kun je verwachten dat een volledig opgeladen accu tussen de 50 en 100 kilometer meegaat. Om de accu op te laden, sluit je de lader aan op een gewoon stopcontact en op de accu of het laadpunt op de scooter. Het opladen kan enkele uren duren, afhankelijk van de capaciteit en het type accu.

4. Wat zijn de onderhoudskosten van een elektrische scooter?

De onderhoudskosten van een elektrische scooter zijn over het algemeen lager dan die van een benzinescooter, omdat er minder bewegende delen zijn en geen olie ververst hoeft te worden. De belangrijkste onderhoudskosten zijn gerelateerd aan de banden, remmen, verlichting en de accu. Regelmatig onderhoud door een specialist, zoals Fast & Furious Scooters, kan helpen om je elektrische scooter in optimale conditie te houden en de levensduur te verlengen.

5. Kan ik een proefrit maken op een elektrische scooter bij Fast & Furious Scooters?

Ja, je kunt een proefrit maken op een elektrische scooter bij Fast & Furious Scooters. Neem contact op met een van hun vestigingen of maak een afspraak via hun website om een proefrit te plannen. Een proefrit is een uitstekende manier om te bepalen welke elektrische scooter het beste bij je behoeften en rijstijl past voordat je tot aankoop overgaat.