Custom scooters - uniek en exclusief!

Wat is een custom scooter? Je hoort de term steeds vaker, maar wat houdt het precies in? Op deze pagina gaan we je het haarfijn uitleggen zodat je straks precies weet wat een custom scooter is en wat het inhoudt.

 • Kies voor uniek

  Kies voor exclusief

  Een scooter vanuit de fabriek is een standaard scooter, en daar rijden er een heleboel van rond. Dit betekent dat jouw scooter niet uniek is, want er zijn veel mensen die precies dezelfde hebben. Vooral van populaire modellen, waaronder de Vespa look-a-like’s, rijden er veel van rond. Ook jij wilt misschien zo’n scooter, want hij is gewoon mooi en betaalbaar. Wat dan wel kan gebeuren is dat je de verkeerde scooter van het slot probeert te halen omdat die scooter exact lijkt op die van jou!

 • Custom made scooters

  Custom scooter

  Voor wie een unieke scooter wil rijden, of liever iets speciaals wil hebben, hebben wij een custom scooter. Een custom scooter is een scooter waar het een en ander bij is aangepast. Je moet dan denken aan andere onderdelen waardoor de looks veranderen. Extra accessoires monteren zoals een voor- of achterdrager, of een windscherm behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, maar dat maakt de scooter nog steeds geen custom scooter.

  Wat wel van de scooter een custom scooter maakt, is wanneer de standaard onderdelen vervangen worden door hele andere onderdelen. Om het wat concreter te maken moet je denken aan een andere voorkap, zoals bij de Piaggio Zip SP, of zwarte onderdelen die normaal een metaalkleur hebben. Of… high tech richtingaanwijzers zoals je bijvoorbeeld bij Audi’s ziet!

 • Op maat gebouwd

  Op maat gebouwd

  Een custom scooter wordt op maat gebouwd en dat wil zeggen dat je zelf kunt bepalen hoe hij eruit moet gaan zien, en wat je wel of niet geupgrade wilt hebben. Hierdoor wordt de scooter uniek en is de kans heel klein dat er 2 precies dezelfde in de omgeving rondrijden.

  In het upgraden gaan wij heel ver, want naast opvoeren, kun je bijvoorbeeld ook de remmen upgraden waarbij je andere remschijven krijgt en sportieve remblokken. Wij kunnen zelfs de scooter of velgen in een andere kleur laten spuiten als jij dat wilt. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

  Black Pack

  Matte kleuren zijn op dit moment erg in, en die worden vaak gecombineerd met een zogeheten Black Pack. Bij een Black Pack worden alle onderdelen die een metaal- of chroom kleur hebben vervangen door zwarte of mat zwarte onderdelen, en daardoor krijg je een compleet nieuwe look. Mensen zullen opkijken en zien meteen dat jij een heel speciale scooter hebt die ze nog niet eerder hebben gezien.

  Special LED editions

  Wij hebben een aantal Vespa Sprint en Piaggio Zip modellen die tot de categorie “Special LED edition” behoren. Hierbij is de verlichting compleet aangepakt en vernieuwd, waarbij je rondom LED verlichting hebt, en de scooter wordt uitgerust met LED dagrijverlichting, en zeer speciale knipperlichten. Weglopende Audi knipperlichten zijn als voorbeeld mogelijk, maar ook LED tubes. Ook de LED tubes zie je bij de nieuwste (duurdere) auto’s terug. Scooters zijn vanaf nu dus ook zeer exclusief te maken en deze exclusieve scooters noemen we custom scooters!

 • Angel EYE & Full option

  Angel Eye koplamp

  Een van de meest waardevolle toevoegingen is wel de Angel Eye koplamp. Aangezien de verlichting altijd brandt, wil je ook dat dit iets speciaals uitstraalt. De Angel Eye koplamp onderscheidt zich van andere koplampen doordat er een verlichtingsring aanwezig is welke rond een oog zit. In het oog (de Eye) zie je geen lamp zitten, maar die is er wel. Dat maakt de Angeleye bijzonder en mooi tegelijkertijd. Tegenwoordig zijn alle Angel Eye koplampen uitgerust met High-Power LEDS welke zorgen voor een enorme lichtopbrengst. Het maakt de scooter nog specialer en exclusiever. Zeker wanneer je een custom scooter zelf gaat samenstellen, dan mag de Angel Eye koplamp natuurlijk niet ontbreken.

  Full option

  In onze webshop kom je enkele Full option modellen tegen. Full option scooters zijn voorzien een boel extra accessoires, en dat maakt ze nog luxer. De Full option uitvoering is dus de meest luxe en complete versie die je maar kunt kopen. Bovendien is een Full option scooter altijd wat voordeliger geprijsd dan dat je hem zelf op dezelfde manier samenstelt.

  Bouw zelf of kies

  Nagenoeg iedere scooter kun je bij ons customizen, wat betekent dat je hem zelf naar wens kunt aankleden. Alle opties die er bestaan hebben wij in onze accessoirelijst zitten. Aangezien wij een vakkundig team aan specialisten hebben rondlopen, hebben wij ook een aantal Piaggio Zip en Vespa Sprint modellen in ons assortiment zitten welke al deels gecustomized zijn. Wij hebben vooraf gekeken welke combinaties er mooi uitspringen, en wat de scooters nog exclusiever maakt. Deze modellen vind je terug wanneer je kijkt bij de Vespa Sprint custom of bij de Piaggio Zip SP custom.

  Ieder model kun jij zelf nog finetunen waarbij je zelf dus kunt bepalen of je de richtingaanwijzers, als voorbeeld genomen, wilt laten voorzien van zwart verlichtingsglas, of smoked. De looks kun je dus naar je persoonlijke voorkeuren afstemmen.

 • Kopen of leasen?

  Custom scooter kopen

  Bij ons kun je een custom scooter kopen, en betalen op meerdere manieren waaronder ‘op afbetaling’. Zo kan iedereen toch een exclusieve scooter kopen zonder daarvoor eerst lang te hoeven sparen. Wanneer je voor een van onze Full option modellen gaat, dan ben je tevens extra voordelig uit.

  Verschillende betaalmogelijkheden

  Betalen kan bij ons op verschillende manieren. Onlangs hebben wij de IN3 betaalmethode geïntroduceerd waardoor je een scooter tot €4000,- euro ook in 3 termijnen kunt betalen (zonder rente, binnen 60 dagen). Je kunt hem dus direct afrekenen, in 3 termijnen betalen, of geheel op afbetaling! Wil je het hele bedrag in termijnen betalen, kies dan voor onze scooter lease. Een custom scooter kost in sommige gevallen slecht €10,- meer dan het normale model, dus de kosten vallen mee, en tegelijkertijd krijg je er een heleboel voor terug!