IVA scooter kopenIva_scooters_kopen

Wil je een IVA scooter kopen? Doe dat dan bij ons. Wij hebben namelijk de beste prijzen, beste service en het grootste betaalgemak! Laat je scooter eenvoudig thuisbezorgen of haal hem zelf af bij een van onze afhaalpunten verspreid over heel Nederland. Bij de afhaalpunten kun je ook terecht voor garantie en onderhoud. Bovendien kun je de scooter kopen op afbetaling!

IVA modellen

Op dit moment telt het scootermerk IVA 6 modellen. Dit zijn Sublime, GTE, Jet, Lux, Venice en Venti. De Sublime en de GTE zijn de laatst nieuwe modellen van het merk. Hieronder vertellen we je in het kort iets over deze modellen.

Sublime

De IVA Sublime is niet alleen het nieuwste model uit de collectie, maar meteen ook het paradepaardje. De meeste retro modellen die je voorbij ziet komen, zijn afgeleid van bekende ontwerpen, maar de Sublime is wat dat betreft uniek. Hij is chique, stijlvol, en elegant tegelijkertijd, en is bovendien zeer geschikt voor twee personen. Zoek je iets unieks, dan is dit zeker een aanrader. 

GTE

De IVA GTE is het sportmodel en in deze prijsklasse ga je zeker geen mooiere vinden. De rijprestaties en wegligging zijn erg goed en deze scooter mag zeker gezien worden. Zijn prijs is wellicht budget, maar zijn uiterlijk zeker niet. Ook de GTE behoort tot de laatste nieuwe aanwinst van dit merk.

Jet

De IVA Jet is een van de meest sportieve modellen die deze fabrikant op de markt heeft gebracht. Naast een zeer sportief uiterlijk zijn de rijprestaties ook erg indrukwekkend.

Lux

De IVA Lux is een kloon van de zeer populaire Vespa LX. De echte LX kun je helaas niet meer bestellen omdat deze sinds 2014 niet meer gemaakt wordt. De opvolger van de LX is de Primavera geworden. Het verschil tussen de LX en Primavera is erg klein.

Venice

De IVA Venice heeft veel weg van de Roma maar is toch net even anders. Zo beschikt de Venice over een rugsteuntje voor de passagier en zitten de richtingaanwijzers niet op het stuur maar in de voorkant van de scooter. De Venice heeft bovendien meer chromen elementen.

Venti

De IVA Venti is een bijzondere en stoere retro scooter met een eigenzinnige look. Het stuur lijkt van een naked bike te komen en geeft hem een beetje een off road gevoel. Bij deze scooter zijn de Italiaanse kenmerken duidelijk aanwezig.

Elektrische IVA scooters

Naast een scooter op benzine kun je ook een eltrische IVA scooter kopen! IVA heeft onlangs een aantal elektrische modellen op de markt gebracht die je ook zeker even moet bekijken!
Wat de modellen met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal beschikken over een Bosch elektromotor!
 

E-Go S3

De IVA E-Go S3 heeft speelse vormen, en ziet er zeer modern uit. Ten opzichte van de S4 en S5 heeft de S3 het meeste een retro karakter. Hij is voorzien van een 1750 Watt motor in het achterwiel en heeft een 60 Volt 26Ah accu. Ook al is deze escooter lekker compact, toch is er ruimte voor een passagier achterop!
 

E-Go S4

De IVA E-Go S4 mag ook zeker gezien worden. Dit stijlvolle model beschikt over een 1500 Watt motor van Bosch en heeft een 48 Volt 24 Ah accu. Qua prijs is hij net wat goedkoper dan de S3. Je kunt de S4 zien als het instapmodel. Qua elektrische scooters is dit een van de goedkoopste die je maar kunt kopen.
 

E-Go S5

De IVA E-go S5 is net als de S3 en S4 een elektrische scooter, maar is dan uitgevoerd met een zeer krachtige elektromotor van maar liefst 3000 Watt! De extra vermogenswinst is duidelijk merkbaar tijdens het accelereren want dat doet hij super vlot. Qua looks lijkt hij het meest op de S4. Qua bouw is de E-Go S5 iets groter dan de andere twee modellen, en beschikt hij over 12 inch wielen in plaatst van 10 inch. Daarmee is hij net wat beter geschikt voor de wat langere bestuurders.
 

Oudere modellen

Een aantal modellen zijn uit het assortiment gehaald en worden helaas niet meer gemaakt. De oude modellen zijn de Firenzo, de Ibiza, de Ygo, en de Roma. De GTE en de Sublime zijn hiervoor in de plaats gekomen.

Nieuw GY11 motorblok / Euro4

Alle IVA scooters zijn voorzien van een hagelnieuw 4-takt motorblok. Dit motorblok welke de typenaam GY11 met zich meedraagt, is de opvolger van het bekende GY6 motorblok. Het GY11 motorblok is op meerdere vlakken verbeterd. Zo is de koeling en de smering binnenin het blok beter geworden waardoor er minder slijtage plaatsvindt. De motorblokken zijn tevens voorzien van de nieuwe injectie technologie waarbij prestaties beter zijn geworden. Het vermogen wordt nu beter verdeeld over het toerenbereik en het brandstofverbruik is nog lager geworden. Ook starten de scooters sneller als daarvoor. Een goede reden dus om een IVA scooter te kopen! Uiteraard voldoen ze allemaal aan de strenge Euro4 emissienorm waardoor je iedere milieuzone mag betreden.

Goedkoop een scooter kopen

Wil je goedkoop een scooter kopen? Koop dan een IVA scooter. Je kunt namelijk uit 6 trendy modellen kiezen voor een zeer concurrerende prijs! Alle modellen kun je zowel kopen in een snorscooter uitvoering (25 km p/u) als bromscooter uitvoering (45km p/u).

Scooter kopen op afbetaling

Bij ons kun je de IVA scooter ook kopen op afbetaling. Je rijdt hem al vanaf 17,- euro per maand! De scooter kun je aankleden met vele extra opties waaronder een topkoffer, usb aansluiting, windscherm, winterbanden, en ga zo maar door. Alle extra’s kun je bovendien in de afbetalingsregeling (lease) onderbrengen zodat je niet veel geld extra kwijt bent.

Laat je scooter eenvoudig thuisbezorgen voor een vast bedrag, of kom hem afhalen bij een van onze servicepunten!