Menu
opc_loader
Wegens de vakantieperiode en drukte is de showroom in Alphen a/d rijn in augustus tijdelijk geopend van dinsdag t/m zaterdag van 13:00 t/m 17:00 en vrijdag t/m 19:00
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
Klantenbeoordelingen
1122 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 8

14-08-2018 meer...

gaf gemiddeld een 6

12-08-2018 meer...

gaf gemiddeld een 10

05-08-2018 meer...
Onze voordelen

Iva scooter kopenIva_scooters_kopen

Wil je een IVA scooter kopen? Doe dat dan bij ons! Wij hebben namelijk de laagste prijzen, de beste service en het grootste betaalgemak. Laat je scooter eenvoudig thuisbezorgen of haal hem zelf af bij een van onze afhaalpunten verspreid over heel Nederland. Bovendien kun je de scooter kopen op afbetaling.

IVA modellen

Op dit moment telt het scootermerk IVA 8 modellen. Dit zijn Firenzo, Ibiza, Jet, Lux, Roma, Venice, Venti en Ygo. Hieronder vertellen we je in het kort iets over de modellen.

 

Firenzo

De IVA Firenzo is een unieke scooter met een gewaagd uiterlijk. Het is een retro scooter met een sportief karakter en een bijzonder mooie kleurstelling. Je kunt de Firenzo kopen in 4 prachtige kleuren. De chromen details zorgen voor een extra chique geheel.

 

Ibiza

De IVA Ibiza is een Vespa kloon. Hij lijkt namelijk als 2 druppels water op de Vespa Primavera. Bovendien kun je deze Vespa Primavera kloon in 12 trendy kleuren te bestellen!

 

Jet

De IVA Jet is een van de meest sportieve modellen die deze fabrikant op de markt heeft gebracht. Naast een zeer sportief uiterlijk zijn de rijprestaties ook erg indrukwekkend.

 

Lux

De IVA Lux is een kloon van de zeer populaire Vespa LX. De echte LX kun je helaas niet meer bestellen omdat deze sinds 2014 niet meer gemaakt wordt. De opvolger van de LX is de Primavera geworden. Het verschil tussen de LX en Primavera is erg klein.

 

Roma

De IVA Roma is een luxe retroscooter in een chopper uitvoering. De Roma is een brede scooter met een breed stuur en een zeer royaal zadel. Er zijn veel chromen elementen en er is zelfs een luxe achterdrager aanwezig.

 

Venice

De IVA Venice heeft veel weg van de Roma maar is toch net even anders. Zo beschikt de Venice over een rugsteuntje voor de passagier en zitten de richtingaanwijzers niet op het stuur maar in de voorkant van de scooter. De Venice heeft bovendien meer chromen elementen.

 

Venti

De IVA Venti is een bijzondere en stoere retro scooter met een eigenzinnige look. Het stuur lijkt van een naked bike te komen en geeft hem een beetje een off road gevoel. Bij deze scooter zijn de Italiaanse kenmerken duidelijk aanwezig.

 

Ygo

De IVA Ygo is een kloon van de zeer populaire Piaggio Zip. De Zip staat bekend om zijn compacte afmetingen en goede besturing. Door zijn eenvoudige besturing is hij tevens de meest wendbare scooter binnen de stad.

 

Speciaal voor de dames

Dit scootermerk heeft 2 modellen in de kleur roze! Houd je van roze dan kun je kiezen uit de Lux 50 (de Vespa LX kloon) en de Venti.

 

Goedkoop een scooter kopen

Wil je goedkoop een scooter kopen? Koop dan een IVA scooter. Je kunt namelijk uit 8 modellen kiezen welke allemaal onder de 1000,- euro zijn! Alle modellen kun je zowel kopen in een snorscooter uitvoering (25 km p/u) als bromscooter uitvoering (45km p/u).

 

Scooter kopen op afbetaling

Bij ons kun je de IVA scooter ook kopen op afbetaling. Je rijdt hem al vanaf 17,- euro per maand! De scooter kun je aankleden met vele extra opties. Ook deze kun je in de afbetalingsregeling (lease) onderbrengen zodat je niet veel geld kwijt bent.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page