Afhaalpunten, Servicepunten, Showrooms en contact Fast&Furious Scooterwinkel

Contact Fast & Furious Scooterwinkel

Onderstaand contactformulier kunt u gebruiken wanneer u nog vragen heeft betreffende een scooter kopenscooter leasen of scooter reparatie. Uiteraard beantwoorden wij ook alle andere vragen. Wij kunnen u helpen wanneer uw emailadres is ingevuld en het helpt nog meer wanneer u ook uw naam invoert. De beveiligingscode gebruiken wij om geen spam in onze mailbox te krijgen. Geen zin om contact op afstand te hebben? Kom gerust langs in onze scootershop waar deskundig persoon altijd voor uw klaar staat, bekijk de route naar onze winkel. Hieronder vindt u de tijden dat onze winkel geopend is en wanneer wij u dus kunnen voorzien van deskundig advies. Op zondag en op maandag zijn wij gesloten dus wanneer u op zaterdag contact met ons opneemt, is het mogelijk dat u op dinsdag een antwoord ontvangt.

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - HOOFDVESTIGING

  Koperweg 21, 2401 LH - 0900-3278387 (35 cent per minut) Di t/m Do 10:00/17:00, Vrij tot 18:00, Za tot 17:00 of mailen naar Info@fastfurious.nl

  ►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

  Openingstijden winkel (tijdelijke aanpassing openingstijden i.v.m. vakanties)

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag - 10:00 - 17:00
  • Woensdag - 10:00 - 17:00
  • Donderdag - 10:00 - 17:00
  • Vrijdag - 10:00 - 18:00
  • Zaterdag - 10:00 - 17:00

Offerte aanvragen

Wanneer kan ik een offerte aanvragen? U heeft de website volledig bekeken en u heeft vragen betreffende het totaalbedrag. Op de website vindt u bijna alle antwoorden en bedragen van de betreffende scooters en onderdelen. Mochten er nog dingen onuidelijk zijn of u heeft bijvoorveeld vragen of het leasen van een scooter, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Tijdens onze bovenstaande openingstijden is het voor ook een goede optie om op de knop Live Advies te klikken. Er zal dan een scherm met een chat naar voren komen waardoor u uw brandende vragen gelijk kunt stellen.

Status bestelling

Bent u benieuwd naar de status van uw bestelling? U kunt inloggen op uw account. We hebben een artikel zelf service waar bijna alle vragen worden beantwoord. Komt u er niet uit of heeft u een hele andere vraag neem dan contact op met de klantservice (zie voor telefoonnummer uw factuur) of vul het onderstaande contactformulier in! Wanneer u via het contact formulier een vraag heeft gesteld, maar u heeft nog geen antwoord ontvangen? Dan kan het zijn dat deze geblokkeerd is in het E-mailsysteem. Neem dan contact op via de chat of via de telefoon (zie voor telefoonnummer uw factuur).

Telefonisch contact

Het is uiteraard ook mogelijk om ons even te bellen. Heeft u reeds een bestelling geplaatst of heeft u een vraag over garantie van een bij ons gekocht product, kijk dan op de factuur voor ons gratis telefoonnummer, voor overige vragen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0900 3278387. De kosten hiervoor bedragen 35 cent per minuut. 

Wij zijn te bereiken van Di/Vrij van 10.00/18:00 en Zat 10.00/17:00 (zon- en feestdagen gesloten).

Contact formulier