Bezorgscooter

Bezorgscooters zijn ideaal om bijvoorbeeld pizza, Chinese of andere warme maaltijden te bezorgen in combinatie met een speciaal geïsoleerde topkoffer, maar uiteraard ook voor het bezorgen van pakketten. Je kunt ook een elektrische bezorgscooter kopen en daarbij 50% terugkrijgen via de subsidieregeling!

Kymco Agility Carry EURO5

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
2.499,95 2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Sym X-Pro 50 EURO5

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.799,95 2.599,95
Lease vanaf € 60,45 p/m
Betaal 3x € 888,32 via logo iDEAL IN3

Piaggio Liberty Delivery

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.099,00 2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

AGM Goccia Delivery

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.299,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3

FD Motors F7 - e-bezorgscooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.299,95 3.999,95
Lease vanaf € 93,00 p/m
Betaal 3x € 1.366,65 via logo iDEAL IN3

IVA E-GO S5 Bosch delivery

Aanbieding is nog 8 uur geldig
3.099,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

SYM E1 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
3.099,95 2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

NIU NQI Cargo

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
3.699,95 3.699,95
Lease vanaf € 86,02 p/m
Betaal 3x € 1.264,15 via logo iDEAL IN3

SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
5.399,95 5.199,95
Lease vanaf € 120,90 p/m
 

bezorg e-scooter subsidies MIA Vamil

Verschillende bezorgscooters

Wij ons kun je verschillende bezorgscooters kopen. Naast benzine modellen kun je ook elektrische bezorgscooters kopen. Bezorgscooters zijn gebouwd en ontworpen om continu ingezet te worden voor bezorgingen. Ze zijn verzwaard waardoor ze een hoger gewicht kunnen dragen. Bij een aantal modellen, waaronder die van FD motors, is bijvoorbeeld ook de standaard extra robuust uitgevoerd. Dit is iets wat bij veel bezorgscooters een zwak punt is en vaak kapot gaat.

Niet alle bezorgscooters zijn standaard uitgerust met een pizzakoffer want niet iedere bezorgen heeft zo’n koffer nodig. Het is maar net waarvoor je de bezorg scooter gaat inzetten natuurlijk. Pizzakoffers (geïsoleerde koffers) zijn altijd optioneel bij te bestellen mocht deze niet standaard al aanwezig zijn op de pizzabrommer.

Beste pizza scooter

Een van de pizzascooters die er uitspringt is de F7 van FD motors. Dit is de meest high end pizzascooter/bezorgscooter die wij verkopen. De FD motors F7 is een absoluut werkpaard, 100% elektrisch, en zelfs uit te rusten met een bijzonder groot accupakket waarmee je gegarandeerd 200km kunt afleggen. Opladen doe je in slechts 3,5 uur. Deze pizzascooter is uitgerust met dubbele remschrijven en een USB aansluiting voor het gebruik van een navigatiesysteem. De F7 is gebouwd voor 7 jaar intensief gebruik en krijgt standaard 2 jaar garantie op het accupakket. Met de subsidieregeling krijg je bovendien 50% terug op de hele bezorgscooter. Kies je voor de accu uitbreiding, dan krijg je ook daar 50% voor terug. Lees hieronder meer over de subsidieregeling voor elektrische scooters.

Pizzascooter merken

Wij hebben verschillende merken waarvan je een pizzascooter kunt kopen. Dit zijn AGM, IVA, Kymco, Sym, Peugeot, Torrot, Piaggio, en FD motors. De merken die benzine bezorg scooters maken zijn Piaggio, Peugeot, AGM, SYM, en Kymco. De merken die elektrische bezorgscooters maken zijn FD motors, Torrot, AGM, en IVA.

Benzine modellen:

 • Piaggio Liberty Delivery
 • Peugeot Tweet Pro Delivery
 • Kymco Agility Delivery
 • Kymco Agility Carry
 • Sym X-Pro 50
 • AGM Cargo Delivery

Elektrische modellen:

 • FD Motors F7
 • Torrot Muvi City
 • AGM eCargo
 • IVA E-GO S5

Subsidieregeling voor elektrische scooters

Ga je een elektrische bezorgscooter kopen dan kun je gebruik maken van de MIA Vamil subsidieregeling. Er is namelijk een subsidie beschikbaar van 50%. Een bezorgscooter op elektriciteit die normaal 3000 euro kost (ex.btw), kost je dan uiteindelijk 1500,- euro (ex.btw). Ook wanneer je de scooter bij aanschaf laat voorzien van een extra accupakket, dan kun je rekenen op de subsidie.

Er zijn echter wel een paar regels waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor de subsidie. De aanvraag heeft de overheid gelukkig heel simpel gehouden. In de basis moet je het minimale aankoopbedrag 2500,- euro (ex.btw) zijn, en moet je een Nederlandse onderneming hebben waarbij je vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting betaald. In ons blog kun je meer lezen over de subsidieregeling voor elektrische bezorgscooters.

Voordelen van elektrische scooters

Elektrische scooters hebben een hoop voordelen. Zo is er geen uitstoot, en mag je er iedere milieuzone mee in. Handig voor binnen Amsterdam. Er is geen motorblok welke olie kan lekken dus je kunt hem zonder problemen binnen stallen in je winkel. De elektromotor heeft geen onderhoud nodig, in tegenstelling tot een motorblok op benzine. Tot slot zijn de kosten per kilometer een stuk lager want elektrisch rijden is ongeveer 6 maal goedkoper dan rijden op benzine. Veel voordelen dus!

Een bezorgscooter kopen

Een bezorgscooter kopen kan eenvoudig via onze online webshop. In de accessoirelijst kun je aangeven welke opties je er extra bij wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een USB of 12volt aansluiting, wanneer deze niet standaard op de bezorgbrommer zit. Ook een windscherm, koffer, verwarming, winterbanden, GPS tracker, beschermbeugels, of extra zijstandaard zijn opties waaruit je kunt kiezen.

Afhalen bij verschillende servicepunte is een optie, maar bezorgen doen wij ook. Wanneer de scooter bezorgd wordt, dan kost je dit slechts €49.95.

Bezorgscooters zijn voornamelijk handig in de grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en bijvoorbeeld Leiden, en bruikbaar voor alle bezorgdiensten. Doordat de binnenstad zo druk is, is het over het algemeen veel gemakkelijker om voor de jongens met een scooter door de stad te gaan voor de bezorgingen. Daarnaast zijn de warmte bakken makkelijk te plaatsen zodat iedere maaltijd bezorgd kan worden zoals het hoort.

Bezorg Scooter Leasen

Een bezorgscooter leasen is natuurlijk ook ten alle tijden mogelijk. Dit is vooral een uitstekende optie voor u en uw bedrijf wanneer u niet in een keer een groot bedrag wilt uitgeven aan een aantal scooters voor uw business. Wanneer u kiest voor bezorgscooters leasen dan betaald u maandelijks een bedrag voor de bezorgscooters met een maximum periode van 72 maanden. Na deze periode in het uiteraard mogelijk om de geleasde scooters te kopen. Een bezorgscooter leasen is daardoor dus de perfecte manier om uw bedrijf te groeien zonder op voorhand een groot bedrag uit te geven. Hiermee minimaiseert u dus het risico van de investering. Uiteraard is het voor u ook mogelijk om samen met ons te overleggen hoe alles in z’n werk gaat. Wanneer u langskomt bij onze vestiging in Alphen aan de Rijn kan een van onze specialisten u helemaal verder helpen. Waneeer u een bezorg scooterverzekering nodig heeft, dan is ook deze gelijk af te sluiten in de winkel bij ons. Het natuurlijk wel van belang dat u als bedrijf gedekt bent mocht er onverhoopt een opgeluk gebeuren.

Bezorgscooter thuisbezorgd

Een bezorgscooter bezorgen wij ook thuis of op de zaak. Wij bezorgen door heel Nederland voor een vast tarief. Ook voor een elektrische bezorg scooter ben je bij ons aan het juiste adres, en ieder model kun je uitrusten en aankleden zoals je dat zelf wilt, dus ook met 12 volt of usb aansluiting!

Wie de scooter zakelijk inzet kan bovendien profiteren van een aantrekkelijke premie waardoor je in de meeste gevallen 50% van het aankoopbedrag terugkrijgt! Nog een reden dus om hier je bezorgscooter te kopen!