BTC scooters

Zoek je een BTC scooter of brommer, dan zit je bij ons goed. Bij ons kun je namelijk iedere BTC scooter kopen, en iedere brommer. Een ander merk die zoveel keuze heeft als dit merk ga je niet snel vinden. Naast normale scooters verkoopt het merk ook Elektrische scooters waarbij de naam met “E-” begint, schakelbrommers, en zelfs scootmobielen! Welke brommer of scooter model je ook wilt kopen, bij BTC slaag je gegarandeerd!

BTC Raw Hanway 50 Caferacer EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.399,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

BTC Felice Euro5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
1.899,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

BTC Felice Sport Euro5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
1.899,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

BTC Felic Luxury EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.299,95 1.799,95
Lease vanaf € 41,85 p/m
Betaal 3x € 614,98 via logo iDEAL IN3

BTC Grande Retro GT2 EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
1.799,95 1.599,95
Lease vanaf € 37,20 p/m
Betaal 3x € 546,65 via logo iDEAL IN3

BTC City scooter EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
1.599,95 1.449,95
Lease vanaf € 33,71 p/m
Betaal 3x € 495,40 via logo iDEAL IN3

Hanway Scrambler EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.999,00 2.699,95
Lease vanaf € 62,77 p/m
Betaal 3x € 922,48 via logo iDEAL IN3
 • Welke modellen je allemaal kunt kopen?

  Elektrische BTC scooters

  Wil je een elektrische BTC scooter kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Wij verkopen van nagenoeg ieder merk een e-scooter, en natuurlijk ook van het scootermerk BTC.

  -BTC E-Riva

  De E-Riva is een elektrische scooter welke qua design geïnspireerd is door de Vespa Primavera, een bekend retro model. De E-riva is verkrijgbaar in een 25km en 45km per uur versie, en is uitgerust met een 3kW elektromotor.

  -BTC E-Cruise

  De E-Cruise is de elektrische versie van de gewone Cruise. De brandstofmotor is hierbij vervangen door een krachtige elektromotor. Net als de normale Cruise is dit model prachtig om te zien!

  Escooters steeds populairder

  Elektrische tweewielers, en met name escooters, nemen flink in populariteit toe. Een BTC escooter als voorbeeld genomen is goedkoop in aanschaf en ook goedkoop om mee te rijden.

  De kosten per kilometer zijn zeer laag omdat benzine een veel duurdere brandstof is dan elektriciteit. Rijden op stroom kost 6 keer minder, en daarnaast schommelen de prijzen een stuk minder sterk.

  Het elektrische motorblok is onderhoudsvrij en dat van een benzine scooter niet. Een benzine motorblok heeft normaal gesproken ieder jaar onderhoud nodig. Hierbij wordt de olie vervangen, de snaar of riem gecontroleerd op slijtage, en worden er andere slijtagegevoelige onderdelen die met het motorblok te maken hebben gecontroleerd of vervangen. De elektromotor heeft al deze controles niet nodig, en bovendien zijn er geen slijtagegevoelige onderdelen. Dat maakt een BTC escooter dus veel goedkoper qua onderhoud.

  Wat het milieu en de milieuzones betreft, zit het met een elektrische BTC scooter ook wel snor. Een e-scooter mag namelijk altijd een milieuzone in, en dat geldt niet voor alle scooters op benzine. Daarnaast is een elektrische tweewieler beter voor het milieu omdat er geen schadelijke uitlaatgassen zijn.

  Mooier design en beter rijbereik

  Een BTC escooter is prachtig om te zien. Vroeger waren escooters ronduit lelijk en onpraktisch, maar daar is veel verandering in gekomen. Tegenwoordig is een e-scooter qua uiterlijk niet meer te onderscheiden van de normale benzine versie, en soms nog veel futuristischer en mooier! Omdat alles elektrisch is, zijn er ook meer gadgets aan boord waaronder cruise control en een achteruitrij functie. Sommige modellen hebben standaard een alarm erop zitten, en andere een Keyless go systeem waarbij je kunt rijden zonder sleutel.

  Vandaag de dag kun je veel meer kilometers rijden op een accu, en accu’s zijn ook een stuk goedkoper geworden. Hierdoor is de BTC escooter ook goedkoop qua aanschaf. Opladen gaat sneller en gemakkelijker, en sommige modellen hebben optioneel zelfs een groter accupakket waarmee je nog meer kilometers kunt afleggen.

  Retro modellen

  Retro scooters zijn erg populair omdat ze een tijdloos ontwerp hebben en toch heel modern zijn. Meestal hebben ze 10 of 12 inch wielen wat ze erg wendbaar maakt. De ideale stadsscooter dus! De modellen hieronder zijn allemaal retro scooters.

  -BTC Riva Lux

  De Riva Lux is een mooie retro scooter, welke qua model is geïnspireerd door de Vespa Primavera. Zo’n mooie scooter voor zo weinig geld ga je niet snel vinden. Bovendien is hij in heel veel verschillende kleuren te koop.

  -BTC Riva Luxury

  De Riva Luxury heeft wel veel van de Primavera Touring van Piaggio. De Luxury is eigenlijk de luxe versie van de Riva Lux en wordt geleverd met een sportief windscherm, een klapdrager achterop, en een tweedelig zadel.

  -BTC Riva Lux II

  De Riva Lux II lijkt niet veel op de gewone Lux of Luxuxry. Wel is het een heel mooie retro scooter met een geheel eigen design. Wil je geen 13 in een dozijn scooter, dan moet je de BTC Riva Lux II kopen.

  -BTC Riva Sport

  De Riva Sport heeft zich laten inspireren door de bekende Vespa Sprint welke ook een retro model is. De Riva Sport wordt gekenmerkt door zijn rechthoekige koplamp en sportieve beugel achterop.

  -BTC Legend

  De Legend is een stoere Italiaanse retro scooter met chopper kenmerken. Een breed stuur en rugsteun voor de passagier zijn hier enkele kenmerken van. De Legend wordt ook wel een XL scooter genoemd vanwege zijn riante afmetingen.

  -BTC Grande Retro GT2

  De Grande Retro GT2 kun je enigszins vergelijken met de Legend welke ook een retro scooter is met chopper kenmerken. Ook deze scooter heeft een stoer opengewerkt en breed stuur, en een rugsteun voor de passagier.

  -BTC Fosti Grande Retro

  Qua naam lijkt de Fosti Grande retro veel op de Grande Retro GT2, maar de Fosti is toch net weer wat anders. Vooral de kleurstelling en de vorm van de voorkant is anders. Verder is het ook een retro scooter met chopper eigenschappen.

  -BTC Classic

  De Classic is eigenlijk een vreemde eend in de bijt, maar wel heel origineel en leuk. De Classic is een eigentijdse retro scooter met een kenmerkende koplamp, en opengewerkt stuur met een chromen tellerpartij. Het zadel heeft een sportieve vorm en is wat aan de korte kant. Echt geschikt voor 2 personen is hij niet, en dat maakt hem weer extra sportief.

  Stadscooters

  Van BTC kun je ook een stadsscooter kopen. Een stadsscooter kenmerkt zich door een prettig rijgedrag binnen in een drukke stadsomgeving waar je veel verkeersopstoppingen, stoplichten, drempels, en smalle straatjes tegenkomt. De wendbaarheid is daarbij extra belangrijk. De onderstaande modellen zijn ideaal binnen de stad.

  -BTC Zip Streetline

  De BTC Zip Streetline lijkt bijzonder veel op de Piaggio Zip. De Zip is erg populaire vanwege zijn wendbare karakter, mooie design, en compacte afmeting. Toch kun je hier met 2 personen goed op zitten. 

  -BTC City

  De City is een sportieve stadsscooter welke aan de meeste verwachtingen prima voldoet. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed. Tevens is dit een van de goedkoopste scooters die je maar kunt kopen.

  Sportieve scooter

  Ook wanneer je een sportieve scooter wilt kopen, slaag je bij dit merk. Het onderstaande model straalt puur racing en snelheid uit en is een absolute aandachtstrekker!

  -BTC R8

  De BTC R8 is een van de meest sportieve sdie je maar kunt vinden. Bovendien ga je geen goedkopere scooter vinden van dit kaliber dan de R-8! Het leuke is dat je hem kunt kopen als snor- en bromscooter, en dat hij voorzien is van LED verlichting. Verder heeft hij een grote brandstoftank en een zuinige brandstofmotor.

  Chique scooter

  Wanneer je een unieke en echt chique scooter zoekt dan moet je eens naar het onderstaande model kijken!

  -BTC CEO NEW

  De BTC CEO NEW is de opvolger van de CEO, en op technisch vlak verbeterd. Zo is deze chique retroscooter op benzine uitgerust met een zuinige brandstofmotor en LED verlichting! Op deze scooter voel je je een echte baas! Naast een aantal sierlijke chromen accenten beschikt hij ook over een instrumentenpaneel met analoge toerenteller en digitale snelheidsmeter.Optioneel zijn er nog een aantal leuke accessoires voor te verkrijgen!

  Scootmobielen

  Zoek je een elektrisch scootmobiel met 3 wielen die er bovendien mooi uitziet? Dan kun je op dit moment uit twee modellen kiezen!

  -BTC Tres scootmobiel

  De Tres bewijst dat een scootmobiel ook mooi kan zijn. Hij is volledig elektrisch, voorzien van een luxe stoel met armleuningen, en is vooral bijzonder vanwege zijn topsnelheid.

  -BTC Tri E-Cruise

  De Tri E-Cruise is de elektrische versie van de Cruise, en uitgerust met 3 wielen. Waarschijnlijk is dit de mooiste scootmobiel die er tot nu toe gemaakt is! Hij is chique, elegant, en uitgerust met een luxe stoel. Heel erg mooi, en heel goedkoop!

  Schakel brommers (en motoren)

  Wil je een retro schakelbrommer of motor kopen, dan ben je bij dit merk aan het juiste adres! Momenteel zijn er 2 brommer modellen te koop (50cc) en een motor met 125cc cilinder waar je een motorrijbewijs voor nodig hebt.

  -BTC Hanway Muscle 50

  De Hanway Muscle is een 50cc schakelbrommer welke alleen verkrijgbaar is als 45km bromfiets. Retro is ook weer in bij bromfietsen lijkt het want dit model is gebaseerd op de caferacer van vroeger. Hij is ijzersterk en uniek!

  -BTC Raw 50 Caferacer

  De Raw 50 is een stoere schakelbrommer welke net een motor lijkt. Sterker nog, de verschillen tussen deze bromfiets en een echte motor zijn vrij klein. Het grootste verschil is de 50cc cilinder waardoor deze in de categorie bromfiets valt.

  -Hanway Scrambler

  De Hanway Scrambler is een stoere 50cc retro schakelbrommer op benzine met een off-road look. De 50cc en 125cc uitvoering verschillen zeer weinig van elkaar, behalve het motorblok. Dit wil tegelijkertijd zeggen dat de bromfiets dus gebouwd is op de krachten en snelheden die bij een 125cc motor vrijkomen. Dit maakt hem dus ijzersterk als bromfiets!

  -BTC Hanway Caferacer 125

  De Hanway Caferacer is een 125cc motorfiets met een sportief retro uiterlijk. Bij het design is heel goed op de kleine details gelet waardoor deze motor een heel bijzondere verschijning is. Wil je veel aandacht trekken en in stijl de weg op, dan moet je deze Hanway Caferacer kopen!

 • BTC kopen, leasen of betalen via IN3

  Goedkope scooter kopen

  Wil je een goedkope scooter kopen, dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Het aanbod goedkope scooters is namelijk erg groot. Voor minder dan 1500 euro heb je veel keuze! Bovendien is de prijs kwaliteit verhouding erg goed en krijg je veel scooter voor je geld.

  BTC e-scooter kopen

  Bij ons kun je een BTC e-scooter kopen en hem meteen uitrusten met een heleboel extra opties en accessoires. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander zadel, een windscherm, andere verlichting, andere banden, een valbeugelset, en nog veel meer. Zo kun je jouw BTC escooter nog verder personaliseren en praktischer maken dan hij al is.

  Escooter van BTC leasen

  Voor het leasen van een BTC escooter ben je bij ons ook aan het juiste adres. Leasen brengt een hoop financiële vrijheid met zich mee want voor een paar tientjes per maand kun jij onbezorgt scooter rijden. Spaargeld is dus niet nodig!

  Meer betaalgemak met IN3

  Heb je gewoon wat extra betaalruimte nodig, maar wil je niet leasen? Kies dan voor IN3. Met IN3 kun je de BTC betalen in 3 termijnen. IN3 is geen lening en je betaalt ook geen rente. Het eerste termijn voldoe je tijdens het bestellen van je scooter, het tweede termijn binnen 30 dagen en het derde termijn binnen 60 dagen. Zo krijg je dus 2 maanden om het hele bedrag bij elkaar te krijgen!

  BTC scooter kopen

  Bij ons kun je iedere BTC scooter kopen, maar natuurlijk ook alle scootmobielen, motoren, en schakelbrommers. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want je krijgt veel voor weinig geld. Qua design heeft het merk zich veelal laten inspireren door de grote merken waardoor je altijd kunt kiezen uit mooie modellen.

  Kopen op afbetaling is natuurlijk ook mogelijk. Betaal je liever in maandelijkse termijnen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Afbetalen kan in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Alle scooters en scootmobielen kun je uitrusten met veel extra’s (opties en accessoires). Ook deze items kun je in het afbetaal programma meenemen! Thuisbezorgen kan, maar afhalen ook in een van onze winkels.