Retro scooter breed stuur

Wil je een retro scooter breed stuur kopen, dan zit je hier goed! Op deze pagina vertellen we namelijk welke retro scooters allemaal een breed stuur hebben.

BTC Grande Retro GT2 EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
1.799,95 1.599,95
Lease vanaf € 37,20 p/m
Betaal 3x € 546,65 via logo iDEAL IN3

Killerbee Custom EURO5

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
1.999,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Killerbee Torino 4-takt 50cc EURO5

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
1.999,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Waarom een retro scooter met breed stuur

Een retro scooter met breed stuur straalt iets speciaals uit, en rijdt ook speciaal. Het brede stuur zorgt namelijk voor een bijzondere en ontspannen rijervaring. Het is te vergelijken met een chopper (motor model) waarbij je lekker ontspannen achterover zit. Brede sturen maken de looks van de scooter totaal anders. Over het algemeen is het zadel ook wat groter waardoor je heerlijk en riant kunt zitten. Voor een eventuele passagier achterop is het vaak ook feest want ongeveer de helft van de modellen heeft ook nog eens een luxe rugsteun.

 

XL scooter

Gemiddeld gezien zijn scooters met brede sturen ook wat groter qua afmeting. Hierdoor worden ze ook wel een XL scooter genoemd. XL staat voor Extra Large. Een XL scooter rijdt niet moeilijk, integendeel, want alles is lekker ruim bemeten waardoor je zeer gemakkelijk op en af stapt. Ook voor beginners dus een prima scooter om mee te starten.

 

Welke scooters hebben een breed stuur

Er zijn een aantal scooter merken die retro modellen hebben met een breed stuur. Denk daarbij aan AGM, BTC, IVA, Killerbee, en Turbho.

Zoek je een retro scooter breed stuur, dan moet je een van de onderstaande modellen hebben:

  • AGM Retro
  • AGM Joy
  • Sym Allo
  • BTC Legend
  • BTC Grande Retro GT2
  • BTC Fosti Grande Retro
  • IVA Venice
  • Killerbee Custom
  • Killerbee Torino
  • Turbho RG-50

Scooters met brede sturen zijn momenteel nog allemaal benzine scooters (Euro4). Je kunt ze dus nog niet kopen als escooter (elektrische scooter).

Alle bovenstaande benzine modellen kun je kopen als snorscooter en bromscooter. Bij de snor hoef je geen helm te dragen want die gaat niet harder dan 25km per uur. Bij de brom is wel een helm verplicht want die gaat maximaal 45km per uur.

 

Retro scooter kopen

Bij Fast en Furious ben je aan het juiste adres voor het kopen van een retro scooter. Wij hebben nagenoeg alle modellen die er bestaan. Mocht je de nieuwe tweewieler nog verder willen aankleden met bijvoorbeeld een windscherm, sier- of valbeugels, of een USB aansluiting, dan zit je bij ons ook goed. De montagekosten zijn bij ons gratis!

Betalen in termijnen

Liever het aankoopbedrag betalen in termijnen? Ook dat kan natuurlijk. In de online webshop kun je kiezen voor leasen. Leasen is hetzelfde als kopen op afbetaling. Je bent direct de eigenaar en kunt het bedrag in 12 tot 72 maanden terugbetalen.

Afhalen of bezorgen

Kom je nieuwe scooter afhalen bij een van onze servicepunten, of laat hem eenvoudig rijklaar bij je thuisbezorgen. De prijs van het bezorgen is altijd even duur. Het maakt dus niet uit of je in Amsterdam woont, in Rotterdam, in Eindhoven, of op Texel.