Scootmobiel 3 wielen kopen

Ben je op zoek naar een comfortabele en veilige manier om je te verplaatsen? Overweeg dan een 3 wiel scootmobiel. Deze handige voertuigen bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele scooters en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Bij Fast And Furious Scooters help ik jou bij het kiezen van de juiste 3 wiel scootmobiel die past bij jouw behoeften, en geef ik tips voor onderhoud en reparaties.

IVA e1000 Scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.449,95 1.699,95
Lease vanaf 31,11 p/m
Betaal 3x 580,82 via logo IN3 capayable

IVA z1000 Scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.549,95 2.199,95
Lease vanaf 40,26 p/m
Betaal 3x 751,65 via logo IN3 capayable

Zonder helmplicht of rijbewijs 25 km/h Nipponia Pride

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
3.599,95 2.799,95
Lease vanaf 51,24 p/m
Betaal 3x 956,65 via logo IN3 capayable

For Motion Fast One scootmobiel

 
2.199,95
Lease vanaf 40,26 p/m
Betaal 3x 751,65 via logo IN3 capayable

Move Vigorous T412

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.699,95 2.195,95
Lease vanaf 40,19 p/m
Betaal 3x 750,28 via logo IN3 capayable

IVA TR3 driewiel scootmobiel

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.949,95 2.299,95
Lease vanaf 42,09 p/m
Betaal 3x 785,82 via logo IN3 capayable

Nipponia 2Fast scootmobiel

 
2.199,95
Lease vanaf 40,26 p/m
Betaal 3x 751,65 via logo IN3 capayable

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II scootmobiel

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf 115,29 p/m
 

Move V28 scootmobiel

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
4.449,95 3.949,95
Lease vanaf 72,28 p/m
Betaal 3x 1.349,57 via logo IN3 capayable
 • Veschillende soorten scootmobielen met 3 wielen

  Soorten 3 wiel scootmobielen

  Er zijn twee soorten 3 wiel scootmobielen: opvouwbare en vaste modellen. Opvouwbare scootmobielen zijn gemakkelijk te transporteren en op te bergen, terwijl vaste modellen over het algemeen meer stabiliteit bieden tijdens het rijden. Beide opties hebben hun eigen voordelen afhankelijk van de gebruikersbehoeften en -voorkeuren.

  /scootmobiel 3 wielen

  Opvouwbare 3 wiel scootmobielen

  Zijn de ideale oplossing voor mensen die graag willen reizen met hun scootmobiel. Deze modellen zijn niet alleen lichtgewicht, maar kunnen ook compact worden opgevouwen zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn in bijvoorbeeld een auto of vliegtuig. Hieronder vind je een aantal van de beste opvouwbare modellen voor reizen:

  Naast het handige formaat bieden deze modellen ook comfortabele stoelen. Dit zorgt ervoor dat je zonder problemen lange afstanden kunt afleggen en extra lang van jouw uitstapjes kunt genieten.

  Vaste 3 wiel scootmobielen

  Krachtige vaste modellen met lange afstandsbereik

  Onze krachtige vaste 3 wiel scootmobielen hebben een lange afstandsbereik, zodat u zonder onderbrekingen kunt reizen. Dit maakt ze ideaal voor langere ritten en uitstapjes. Met deze scootmobielen kunt u genieten van de vrijheid en onafhankelijkheid om overal naartoe te gaan.

  • Krachtig motorvermogen
  • Grote batterijcapaciteit
  • Lange afstanden mogelijk

  Modellen met geavanceerde veiligheidskenmerken

  Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit bij Fast and Furious Scooters. Daarom bieden wij vaste 3 wiel scootmobielen aan die zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidskenmerken. Zo weet u dat u comfortabel en beschermd op weg bent.

  • LED verlichting voor beter zichtbaarheid
  • Automatische remmen voor snel stoppen
  • Stabiele constructie

  Aanpasbare en aanpasbare vaste modellen

  Fast and Furious Scooters biedt ook diverse opties in aanpassingen van de vaste 3 wiel scootmobiel naar uw wensen of behoeften; zoals extra beenruimte, verstelbare stuurkolommen, verschillende stoelopties of zelfs andere kleuren dan standaard verkrijgbaar zijn.

  • Aanpasbaar interieur
  • Verschillende kleuropties beschikbaar
  • Extra beenruimte beschikbaar
 • Kieze van de juiste driewiel scootmobiel

  Hoe kies ik de juiste 3 wiel scootmobiel?

  Bij het kiezen van de juiste 3 wiel scootmobiel is het belangrijk om te letten op het zitcomfort en de verstelbaarheid. Zorg dat de stoel goed past bij jouw lichaam en dat je deze kunt aanpassen naar wens.

  Naast comfort is ook snelheid en actieradius een belangrijke factor in je keuze voor een 3 wiel scootmobiel. Bedenk hoe ver je wilt rijden en met welke snelheid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan onderweg.

  driewiel-scootermobielen

  Zitcomfort en verstelbaarheid

  Een 3 wiel scootmobiel moet comfortabel zijn om op te zitten, vooral als je er lange afstanden mee gaat afleggen. Onze stoelen zijn ontworpen met ergonomie in gedachten en bieden maximaal comfort tijdens het rijden. Verstelbare armleuningen ondersteunen een goede houding en verminderen de druk op uw nek en rug.

  Onze 3 wiel scootmobielen hebben verstelbare stoelen waardoor passagiers van verschillende lengtes een goede positie kunnen vinden. Bovendien zijn onze armleuningen ook aanpasbaar om nog meer comfort te bieden.

  Om oververhitting te voorkomen hebben we gebruik gemaakt van ademende materialen die lucht doorlaten voor extra ventilatie tijdens warme dagen.

  Extra functies:

  • Ergonomisch ontwerp
  • Verstelbare armleuningen
  • Ademend materiaal dat oververhitting voorkomt

  Snelheid en actieradius

  Als het gaat om de keuze van een 3 wiel scootmobiel, is snelheid en actieradius een belangrijke overweging. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

  • Controleer de snelheidslimiet van de scootmobiel op basis van lokale wetgeving.
  • Kies een batterij die past bij uw dagelijkse activiteiten en zorg ervoor dat u voldoende bereik heeft.
  • Overweeg ook de oplaadtijd van uw scootmobiel om te voorkomen dat u zonder stroom komt te zitten.

  Het kiezen van een 3 wiel scootmobiel met voldoende snelheid en actieradius kan u helpen onafhankelijk te blijven terwijl u geniet van meer bewegingsvrijheid.

  Extra functies en accessoires

  Veiligheidsvoorzieningen zijn van groot belang bij een 3 wiel scootmobiel. Hierbij kun je denken aan verlichting en remmen, welke het autorijden veiliger maken. Daarnaast is het handig om opbergruimte te hebben voor boodschappen of persoonlijke spullen tijdens het rijden. Verschillende aanpassingsmogelijkheden, zoals manden of tassen, kunnen ook toegevoegd worden om aan uw behoeften te voldoen.

  • Verlichting
  • Remmen
  • Opbergruimte voor boodschappen of persoonlijke spullen
  • Manden of tassen als aanpassingsmogelijkheden
 • Onderhoud van scootmobiel met 3 wielen

  Onderhoud en reparaties van een 3 wiel scootmobiel

  Bij het onderhouden van een 3 wiel scootmobiel is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren en indien nodig bij te vullen. Daarnaast is het raadzaam om de remmen, verlichting en accu regelmatig na te kijken en eventueel bij te stellen of vervangen. Het schoonmaken van de scootmobiel met een zachte doek en water voorkomt vuil-ophoping en zorgt voor langere levensduur.

  scootmobiel 3 wielerWanneer er reparaties nodig zijn aan uw 3 wiel scootmobiel is het verstandig dit door een professionele monteur uit te laten voeren. In sommige gevallen kan zelfs vervanging van onderdelen noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld wanneer er schade is opgetreden aan de carrosserie, motor of elektronica. Door tijdige reparatie blijft uw scootmobiel veilig in gebruik en kunt u zonder zorgen genieten van uw mobiliteitshulpmiddel.

  Tips voor onderhoud

  Maak regelmatig schoon en inspecteer de 3 wiel scootmobiel om ervoor te zorgen dat deze altijd in goede staat verkeert. Hier zijn enkele tips voor onderhoud:

  • Reinig het frame, de stoel en andere oppervlakken van uw scootmobiel met een milde zeepoplossing.
  • Controleer of alle bouten, moeren en schroeven goed vastzitten.
  • Inspecteer remmen, banden, lichten en richtingaanwijzers op slijtage of beschadiging.

  Controleer ook regelmatig de bandenspanning om veiligheid te garanderen. Zorg er ook voor dat het oliepeil voldoende is om problemen met de motor te voorkomen. Laat daarnaast periodiek een professionele check-up uitvoeren door onze gekwalificeerde technici om ervoor te zorgen dat uw 3-wielige scootmobiel optimaal blijft werken.

  Reparaties en vervanging van onderdelen

  Vervang versleten remmen tijdig om gevaarlijke situaties te voorkomen. Het is belangrijk om de remmen te laten controleren en vervangen door een erkende specialist wanneer nodig. Repareer of vervang beschadigde verlichting voor optimale veiligheid in het donker. Goed functionerende verlichting is essentieel voor uw veiligheid op de weg.

  Laat alleen erkende specialisten reparaties uitvoeren om kwaliteit te waarborgen. Onze gekwalificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen uw scootmobiel snel en efficiënt repareren, zodat u weer veilig op pad kunt gaan.

  • Vervang versleten remmen tijdig
  • Controleer regelmatig de werking van uw verlichting
  • Laat alleen erkende specialisten reparaties uitvoeren
 • Scootmobiel met 3 wieler aanschaffen

  Scootmobiel kopen bij Fast And Furious Scooters

  Bij Fast and Furious Scooters bieden wij een ruim assortiment aan 3 wiel scootmobielen. Het vermogen van onze scootmobielen varieert van 350W tot 1200W. Daarnaast zijn al onze 3 wiel scootmobielen inclusief oplader en accu. Hierdoor kunt u direct genieten van uw nieuwe mobiliteitshulpmiddel.

  Wist u dat een 3 wiel scootmobiel vaak compacter en wendbaarder is dan een 4 wiel scootmobiel? Dit maakt de 3 wiel scootmobiel populair onder mensen die behoefte hebben aan een lichtgewichte en manoeuvreerbare scootmobiel. Bij Fast and Furious Scooters kunt u ook een 3 wiel scootmobiel leasen. Zo kunt u eerst ervaren of een 3 wiel scootmobiel bij u past voordat u tot aankoop overgaat. Bij ons kunt u veilig en betrouwbaar betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDeal en IN3.

  3 wiel scootmobiel kopenEen van onze populaire modellen is de Nipponia Pride. Deze elektrische scootmobiel heeft een standaard accu bereik van 40km en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door de compacte afmetingen en de goede wendbaarheid is deze scootmobiel ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld winkelcentra, musea of op beurzen.

  Wilt u meer informatie over onze 3 wiel scootmobielen of wilt u advies bij het maken van de juiste keuze? Dan helpen onze deskundige medewerkers u graag verder. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Bij Fast and Furious Scooters bent u verzekerd van kwaliteit, service en betrouwbaarheid bij het kopen of leasen van een 3 wiel scootmobiel.

  Wat is de maximale snelheid van een 3-wiel scootmobiel?

  De maximale snelheid van een 3-wiel scootmobiel kan variëren per model en vermogen. Bij Fast and Furious Scooters bieden wij 3 wiel scootmobielen met een vermogen van 350W tot 1200W en een maximale snelheid tot 25 km/h. Het is belangrijk om te weten dat de maximale snelheid van een scootmobiel afhankelijk is van de wet- en regelgeving in uw regio en dat u zich te allen tijde aan deze regels dient te houden. Onze deskundige medewerkers kunnen u hierover meer informatie geven en u adviseren bij het kiezen van de juiste scootmobiel.

  Bent u op zoek naar een compacte en wendbare scootmobiel? Dan is een 3 wiel scootmobiel wellicht de juiste keuze voor u. Bij Fast and Furious Scooters bieden wij een breed assortiment aan 3 wiel scootmobielen met verschillende vermogens en maximale snelheden.

  Onze 3 wiel scootmobielen zijn inclusief oplader en accu, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe mobiliteitshulpmiddel. Daarnaast kunt u bij ons ook een 3 wiel scootmobiel huren om eerst te ervaren of dit type scootmobiel bij u past.

  Populaire modellen

  Een van onze populaire modellen is de Nipponia Pride. Deze elektrische scootmobiel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en heeft een standaard accu bereik van 40km. Door de compacte afmetingen en goede wendbaarheid is deze scootmobiel ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld winkelcentra, musea of op beurzen.

  Bij het kiezen van gehandicaptenvoertuigen is het belangrijk om te weten dat de maximale snelheid kan variëren per model en vermogen. Bij Fast and Furious Scooters bieden wij een breed assortiment aan.

  Bij het kiezen van een 3-wiel scootmobiel zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar uw eigen wensen en behoeften. Waar wilt u de scootmobiel voor gebruiken? Hoe ver wilt u ermee kunnen rijden? En bent u op zoek naar een compact model of juist een meer robuuste scootmobiel?

  Specificaties

  Daarnaast is het van belang om te kijken naar de specificaties van de scootmobiel. Zoals eerder genoemd, kan de maximale snelheid variëren per model en vermogen. Ook het gewicht van de scootmobiel, het maximale draaggewicht en de afmetingen zijn belangrijk om in overweging te nemen.

  Bij Fast and Furious Scooters vinden wij het belangrijk om u bij het maken van de juiste keuze te ondersteunen. Onze deskundige medewerkers staan daarom altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte 3-wiel scootmobiel.

  Wat zijn de voordelen van een 3-wiel scootmobiel?

  Een 3-wiel scootmobiel biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere mobiliteits-hulpmiddelen. Zo zijn 3-wiel scootmobielen over het algemeen compacter en wendbaarder dan 4-wiel scootmobielen, waardoor ze gemakkelijker te manoeuvreren zijn in kleine ruimtes en drukke omgevingen. Daarnaast zijn 3-wiel scootmobielen vaak lichter in gewicht, wat het vervoer en opbergen ervan vergemakkelijkt.

  Een ander voordeel van een 3-wiel scootmobiel is dat ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit maakt ze ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en regelmatig van binnen- naar buitenomgeving moeten wisselen. Bovendien bieden 3-wiel scootmobielen vaak een goede zitpositie en comfortabele vering, wat het rijden op oneffen terrein of langere afstanden aangenaam maakt.

  Kwaliteit

  Kortom, als u op zoek bent naar een compacte, wendbare en veelzijdige scootmobiel, dan zijn de 3-wielers zeker het overwegen waard. Bij Fast and Furious Scooters helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte scootmobiel 3-wiel die past bij uw wensen en behoeften. Onze scootmobielen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien bieden wij een uitgebreide service en garantie, zodat u altijd verzekerd bent van een betrouwbare en veilige mobiliteitshulpmiddel.

  Contact en proefrit

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze 3-wiel scootmobielen oftewel gehandicaptenvoertuig of breng een bezoek aan onze showroom om ons assortiment te bekijken en uit te proberen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Bij Fast and Furious Scooters bent u verzekerd van een betrouwbare partner in mobiliteit.