Elektrische scooters van SYM

Het merk SYM is een scootermerk dat al vele jaren bestaat. Voorheen bestond het assortiment alleen uit scooters met een verbrandingsmotor (benzine), maar tegenwoordig kun je ook een elektrische SYM scooter kopen!

Sym E-Mio e-scooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.599,95 3.399,95
Lease vanaf € 79,05 p/m
Betaal 3x € 1.161,65 via logo iDEAL IN3

Sym E-Fiddle IV e-scooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.799,95 3.699,95
Lease vanaf € 86,02 p/m
Betaal 3x € 1.264,15 via logo iDEAL IN3

SYM E1 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.099,95 2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

SYM E2 Xpro elektrische bezorgscooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
5.399,95 5.199,95
Lease vanaf € 120,90 p/m
 
 • Het e-scooter merk SYM

  Een scootermerk met veel trouwe fans

  Het merk SYM heeft veel trouwe fans. Dit komt doordat het merk zeer goede en betrouwbare scooters maakt die er bovendien heel trendy uitzien. Qua modellen hebben ze een breed aanbod want je kunt zowel een sportieve SYM scooter kopen als een retro model. Iedereen slaagt dus gemakkelijk bij deze scooter fabrikant.
   

  SYM en Peugeot werken samen

  Voor wie het nog niet wist… SYM is onderdeel van Peugeot scooters welke tevens bekend staan om hun design en kwaliteit. Peugeot is een van de oudste scootermerken in omloop naast Vespa en Aprilia.
   

  Goede prijs/kwaliteitverhouding

  Een van de sterke punten van de SYM scooters is de prijs/kwaliteitverhouding. Ze maken relatief goedkope scooters die degelijk en betrouwbaar zijn. Het verleden heeft bewezen dat scooters van dit merk voor weinig problemen zorgen. Met de elektrische SYM scooters verwachten we dat dit dan ook niet anders is aangezien
 • SYM e-scooter bezorgscooters

  Elektrische SYM bezorgscooters

  Op dit moment kun je van SYM 2 elektrische bezorgscooters kopen. Dit zijn de SYM E1-Xpro en de SYM E2-Xpro. Het grootste verschil tussen de 2 is dat de E1-Xpro met 1 accu en 1 accu lader geleverd wordt, en de E2-Xpro met 2 accu’s en 2 acculaders.
   
  Bij deze elektrische bezorgscooters is er gekozen voor een Bosch elektromotor welke in het achterwiel is ingebouwd. De kracht van de motor wordt direct overgebracht op het wiel waardoor er geen overbrenging energie verloren gaat. Het heeft even geduurd voordat SYM ook aan de elektrische tweewielers begon, maar nu is het eindelijk zover.
   
  De E-Xpro is trouwens de opvolger van de SYM Xpro benzineversie. Bij de E-Xpro serie zijn er wat upgrades doorgevoerd omtrent het elektrisch rijden. Zo zijn ze klaar voor de toekomst.
   

  SYM escooters zijn goedkoper en betrouwbaarder

  SYM escooters (elektrische scooters) zijn goedkoper en betrouwbaarder dan vergelijkbare modellen met een verbrandingsmotor op benzine. De benzinemotor is opgebouwd uit veel draaiende en bewegende onderdelen welke onderhevig zijn aan slijtage. Bij een elektrische scooter is er slechts 1 onderdeel die aan aandrijvingskracht bron wordt ingezet en dat is de elektromotor.
   
  De elektromotoren van nu zijn onderhoudsvrij waarbij er geen gebruik meer wordt gemaakt van koolborstels welke kunnen slijten. Het onderhoud bij SYM escooters is hierdoor dus echt minimaal. Onderdelen zoals remmen en banden blijven voornamelijk het enige onderhoudspuntje want niet anders is bij benzinescooters.
 • Kopen, leasen of IN3?

  Elektrische SYM scooter kopen

  Wil je goedkoop een escooter kopen dan slaag je beslist bij het scootermerk SYM. De beschikbare elektrische SYM scooters vind je bovenaan op deze pagina. Ieder model kun je via onze handige configurator zelf samenstellen. Concreet betekent dit dat je hem verder kunt aankleden met allerlei opties en attributen om hem nog specialer of completer te maken. Zo kun je kiezen voor een windscherm, andere banden, een 12 volt aansluiting, een GPS tracker, een alarm, een topkoffer, handvatverwarming, en nog heel veel meer!
   

  Betaal gemakkelijk in 3 termijnen

  Vanaf nu hoef je niet meer te wachten totdat je het hele aankoopbedrag bij elkaar gespaard hebt. Je kunt namelijk ook een SYM escooter kopen en betalen in 3 termijnen. De mooie aan de IN3 betaalmethode is dat je geen rente betaalt en geen financiering aangaat. Er wordt dus ook niet gekeken naar een BRK notering. Hierdoor kan iedereen een SYM kopen! Hier kun je meer lezen over de IN3 betaalmethode.
   

  SYM escooter leasen

  Voor wie lekker goedkoop een escooter wil kopen, en daarvoor niet vooraf voor wil sparen, kan ook een SYM escooter leasen. Met leasen betaal je per maand af. Hierdoor kun je vanaf 20 euro per maand al een gloednieuwe escooter rijden. Het aantal termijnen bepaalt het maandbedrag. Hoe langer je erover doet, hoe lager de maandbedragen worden. Tussentijds wat extra aflossen is geen enkel probleem. Extra opties, van slot tot helm kun je ook in de scooterlease onderbrengen zodat je in 1x klaar bent.