Next hoge kwaliteit elektrische scooters kopen of leasen?

“Thank you, next” is een nummer van artiest Ariana Grande. Wij bedanken de Spaanse scooter fabrikant Next want zij laten zien dat niet alle goede scooters uit de Piaggio fabriek in Italië komen rollen. De nadruk op strak design in combinatie met hoogwaardige onderdelen heeft Next e-scooters snel tot een gerenommeerd merk gemaakt. Next luidt het volgende hoofdstuk in van elektrisch aangedreven brom- en snorscooter. Welk model ga jij kopen?

Next NX1 escooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.399,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Next Mojito escooter

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.899,95 3.299,95
Lease vanaf € 76,72 p/m
Betaal 3x € 1.127,48 via logo iDEAL IN3

Next Generation

De laatste jaren is er een revolutie gaande in de scooterwereld. De overstap van benzine scooters naar e-scooters gaat erg snel en er komen bijna dagelijks nieuwe merken bij. Dat is even wennen want nu kun je niet meer afgaan op bekende merken om je keuze te maken. Waarom zou je een Next scooter kopen? Omdat ze een goed oog hebben voor design met zowel moderne styling als een meer retro look. Dit is mogelijk omdat ze kwaliteit boven kwantiteit stellen. Met andere woorden; een goedkope scooter heeft niet altijd de laagste prijs maar biedt de beste kwaliteit voor wat je moet betalen.

Spaanse kwaliteit

Spanje is een land in Europa met een uniek karakter. Het is een heerlijke vakantiebestemming maar er gebeurt meer dan een siësta in de middag en een duik in de zee. Zo groeide het merk Seat uit van een budget Volkswagen tot een automerk dat regelmatig beter uit de testen kwam dan de Duitse VW modellen. Next klinkt niet Spaans maar de ontwerpers hebben hier hun thuisbasis. Zoals normaal is bij e-scooters worden onderdelen van meerdere merken samengevoegd tot een prachtig geheel. Denk aan krachtige 3000 Watt motoren of Lithium-ion accu’s. Wat betreft het design ligt Next een beetje tussen innovatief en traditioneel in. Zo is de Next NX1 een vlotte stadsscooter terwijl de Next Mojito meer aan de retro scooters uit Italië doet denken.

E-scooter voor ieder budget

De tijd dat een e-scooter duurder was dan een vergelijkbaar model op benzine is voorbij met de introductie van de Next NX1 escooter. Door de specificaties bescheiden te houden is het mogelijk gebleken om een fijne stadsscooter voor een aantrekkelijke prijs te bouwen. Dezelfde slimme technologie die ook in de premium modellen aanwezig zijn keren terug in deze goedkope scooter die 25 en 45 km/u uitvoering leverbaar is. De premium Next Mojito is een robuuste tweewieler die klassiek van vorm is en voorzien is van een uiterst krachtige motor. Het model is in thuisland Spanje ook als 125cc motor verkrijgbaar en deze degelijkheid zie je terug in de snor- en bromscooter edities van de Mojito in Nederland.

Fast & Furious Next scooters

Niet alleen bieden we de beste scooters tegen de laagste prijzen, we zorgen ervoor dat jouw Next escooter past binnen jouw budget. Bijvoorbeeld omdat je naast direct betalen met iDeal ook een Next scooter kunt leasen. Je betaalt dan in maandelijkse termijnen wat de druk op jouw besteedbaar inkomen flink zal verlagen. Wil je wel uitstel van betaling maar geen rente betalen? Kijk dan zeker even naar de optie voor in 3 termijnen betalen. Bij een Next IN3 kopen verdelen we de totale kosten inclusief accessoires in 3 gelijke delen die je per maand aflost. Zo heb je 60 dagen extra om het bedrag te voldoen.

Service en onderhoud

We laten je na aankoop niet aan je lot over. Zo kun je voor een onderhoudspakket kiezen bij aankoop van jouw Next e-scooter. Dan lopen we periodiek jouw scooter even na op belangrijke punten zodat je zorgeloos weer vele kilometers kunt afleggen. We hebben naast onze eigen werkplaats in Alphen aan den Rijn ook nog een aantal service centers en een Pick-up & Return service. Als je nog vragen hebt over Next scooters of over onze dienstverlening neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.