Doohan

Als je op zoek bent naar een elektrische twee- of driewieler die niet lijkt op dertien-in-één-dozijn dan is Doohan het merk voor jou. Deze Chinese fabrikant e-scooters bestaat nog niet zo lang maar heeft snel een diepe indruk gemaakt op scooter liefhebbers wereldwijd. Naast traditionele modellen met een moderne elektrische aandrijving vind je ook enkele unieke voertuigen in het assortiment die je nergens anders zult tegenkomen. Doohan kenmerkt zich naast het innovatieve design eveneens door het oog voor detail. Het is daarmee een premium merk dat het voorbeeld stelt voor de concurrenten.

Doohan iLark - elektrische step / driewieler opvouwbaar

Aanbieding is nog 2 uur geldig
1.749,95 1.199,95
Lease vanaf € 27,90 p/m
Betaal 3x € 409,98 via logo iDEAL IN3

Doohan Itank elektrische driewieler

Aanbieding is nog 2 uur geldig
3.499,95 2.799,95
Lease vanaf € 65,10 p/m
Betaal 3x € 956,65 via logo iDEAL IN3

Doohan Gelato (Vespa GTS look)

Aanbieding is nog 2 uur geldig
3.549,95 3.149,95
Lease vanaf € 73,24 p/m
Betaal 3x € 1.076,23 via logo iDEAL IN3

Doohan Itango elektrische driewieler

Aanbieding is nog 2 uur geldig
2.799,95 2.199,95
Lease vanaf € 51,15 p/m
Betaal 3x € 751,65 via logo iDEAL IN3

Doohan Romex

Aanbieding is nog 2 uur geldig
3.849,95 3.299,95
Lease vanaf € 76,72 p/m
Betaal 3x € 1.127,48 via logo iDEAL IN3

Doohan iDou

Aanbieding is nog 2 uur geldig
2.149,95 1.799,95
Lease vanaf € 41,85 p/m
Betaal 3x € 614,98 via logo iDEAL IN3
 • Doohan Modellen

  Doohan Gelato

  Cool als een Italiaans ijsje, dat is de Doohan Gelato. Dit model is duidelijk gebaseerd op de Vespa lijn scooters en dan met name de Super GTX serie. De ronde kappen, kleine wielen en de ronde koplamp verhullen het feit dat de Gelato stiekem een zeer moderne e-scooter is met superieure eigenschappen. Daarnaast is de prijs opvallend laag voor een e-scooter met deze specificaties. Zo heeft Vespa er een waardige concurrent bijgekregen.

  Doohan Romex

  Als je niet een beetje retro maar volledig retro zoekt dan is er geen betere beslissing dan de Doohan Romex kopen. Deze scooter lijkt zo te zijn weggereden uit een jaren vijftig film die zich afspeelt in Italië. Maar dan zonder CO2 uitstoot en je kunt een praatje met elkaar maken dankzij de stille elektrische motor. Het chroom accentueert de retro look terwijl de moderne display duidelijk laat zien hoeveel kilometer je nog kunt afleggen voordat je moet bijladen. Met twee accu’s hoef je echter niet bang te zijn om halverwege tot stilstand te komen.

  Doohan iLark

  Is het een step of is het een scooter? Waarom niet beide? De Doohan iLark is een bijzondere verschijning op drie wielen waar je op kunt staan of zitten. Je zit niet in een grijs gebied zoals bij e-steps het geval is, dit is ‘gewoon’ een elektrische scooter die tot 25 km/u rijdt en volledig voldoet aan de Europese regelgeving. Daarnaast is het een veelzijdige driewieler die opvouwbaar is, je ideale reisbuddy voor werk en plezier.

  Doohan iTank

  Eigenlijk is dit design veel te elegant om een tank te noemen, de Doohan iTank is wel een degelijke en robuuste driewieler. Er is naast de 25 km/u uitvoering ook een 45 km/u versie leverbaar. De unieke constructie met twee wielen voor en één wiel achter zorgt voor een goede wegligging en optimale wendbaarheid. Je kunt het model enigszins vergelijken met de MP3 van Piaggio maar dan een stukje sportiever en ook zeker goedkoper.

  Doohan iTango

  Als je enkele tientallen jaren geleden zou vragen aan Sci-Fi auteurs om het voertuig van de toekomst te beschrijven dan zou er waarschijnlijk een tekening van de Doohan iTango op papier verschijnen. Deze e-scooter heeft twee grotere wielen aan de voorzijde en een kleiner wiel achter. De stuurkolom is zo ontworpen dat je soepel kunt manoeuvreren met een perfecte wegligging. Dit is een fun scooter die ook zeer geschikt is voor woon- werkverkeer. De accu houdt het lang vol en is weer snel op te laden.

  Doohan iDou

  Het merk mag dan vooral bekend staan om driewielers, ze weten ook raad met innovatieve scooters op twee wielen. Zo is de Doohan iDou een soort update van de klassieke Puch modellen maar dan in een compleet nieuw jasje gestoken. Deze stadsscooter zul je steeds vaker zien rijden en het laat zien dat Chinese scooter merken echt niet meer achter de feiten aanlopen. Ze lopen juist vooruit met bijzondere modellen, hoogwaardige technologie en scherpe prijzen.

 • Kopen bij Fast & Furious

  Doohan kopen bij Fast & Furious

  Fast & Furious is officieel dealer van Doohan voertuigen in Nederland en kan naast verkooppunt ook zorg dragen voor onderhoud en reparatie. Je kunt bij iedere aankoop kiezen voor een onderhoudspakket zodat je jarenlang kunt genieten van jouw Doohan twee- of driewieler. We halen en brengen door heel Nederland en er zijn naast onze winkels ook veel servicepunten waar je terecht kunt.

  Naast een Doohan scooter kopen kun je ook leasen of IN3 betalen. Met gespreid betalen kun je sneller beslissen en je betaalt zoals het past bij jouw budget. Zo kun je direct die extra accu bestellen, dat windscherm voor koude dagen of voor een onderhoudspakket kiezen. Kijk voor alle informatie over een Doohan kopen op onze website of neem contact op met ons team voor persoonlijke ondersteuning.