4-wiel scootmobiel kopen?

Bent u op zoek naar een scootmobiel met 4 wielen om uw mobiliteit te vergroten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Fast And Furious Scooters biedt een breed scala aan 4 wiel scootmobielen, perfect voor mensen met beperkte mobiliteit. In dit artikel zullen we de voordelen van deze voertuigen bespreken en onze collectie presenteren. Lees verder en ontdek welke 4 wiel scootmobiel het beste bij u past!

For Motion On Four 4 wiel scootmobiel

 
2.999,95
Lease vanaf 54,90 p/m
Betaal 3x 1.024,98 via logo IN3 capayable

For Motion On Four Duo scootmobiel

 
3.099,95
Lease vanaf 56,73 p/m
Betaal 3x 1.059,15 via logo IN3 capayable

Elektrische rolstoel van IVA traveler

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
2.949,95 2.599,95
Lease vanaf 47,58 p/m
Betaal 3x 888,32 via logo IN3 capayable

Kymco Maxer snel Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.549,95 4.349,95
Lease vanaf 79,60 p/m
Betaal 3x 1.486,23 via logo IN3 capayable

Kymco Agility Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.199,95 3.849,95
Lease vanaf 70,45 p/m
Betaal 3x 1.315,40 via logo IN3 capayable

Kymco Maxer Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
4.299,95 4.049,95
Lease vanaf 74,11 p/m
Betaal 3x 1.383,73 via logo IN3 capayable

Kymco Maxi XLS Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.899,95 3.649,95
Lease vanaf 66,79 p/m
Betaal 3x 1.247,07 via logo IN3 capayable

Kymco Midi XLS Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.299,95 3.049,95
Lease vanaf 55,81 p/m
Betaal 3x 1.042,07 via logo IN3 capayable

Kymco New Super 8 Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.099,95 2.749,95
Lease vanaf 50,32 p/m
Betaal 3x 939,57 via logo IN3 capayable

kymco K-Lite Comfort Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
3.349,95 3.099,95
Lease vanaf 56,73 p/m
Betaal 3x 1.059,15 via logo IN3 capayable

Kymco MINI LS Comfort Scootmobiel

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.199,95 1.899,95
Lease vanaf 34,77 p/m
Betaal 3x 649,15 via logo IN3 capayable

Move Mini-on - 4 wiel scootmobiel

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.999,95 2.799,95
Lease vanaf 51,24 p/m
Betaal 3x 956,65 via logo IN3 capayable

Move Vigorous FJ-S600

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
3.299,95 2.765,95
Lease vanaf 50,62 p/m
Betaal 3x 945,03 via logo IN3 capayable
 • Versckillende moddellen

  Welke soorten 4 wiel scootmobielen zijn er?

  Er zijn verschillende soorten 4 wiel scootmobielen beschikbaar. Zo zijn er compacte modellen voor binnengebruik en robuuste modellen voor buiten. Ook zijn er opvouwbare varianten die gemakkelijk mee te nemen zijn in de auto.

  Daarnaast kan een 4 wiel scootmobiel ook verschillende snelheden hebben, variërend van 6 tot wel 25 kilometer per uur. Het is belangrijk om bij het kiezen van een type rekening te houden met uw specifieke behoeften en gebruikssituatie.

  scootmobielen met 4 wielen

  Hoe onderhoud ik een 4 wiel scootmobiel?

  Een 4 wiel scootmobiel heeft regelmatig onderhoud nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Het is belangrijk om de luchtbanden op de juiste spanning te houden en deze indien nodig bij te vullen. Daarnaast moet het frame van de scootmobiel schoon gehouden worden en kunnen eventuele schroeven of boutjes aangedraaid worden voor een stevigere constructie.

  Wat is het bereik van een 4 wiel scootmobiel?

  Een 4 wiel scootmobiel heeft over het algemeen een bereik van ongeveer 25 tot 50 kilometer op één acculading, afhankelijk van de fabrikant en het model. Dit is genoeg om lange afstanden af te leggen zonder zich zorgen te maken over opladen onderweg. Het bereik kan ook variëren op basis van factoren zoals terrein, snelheid en gewichtslimieten.

  Het is belangrijk om rekening te houden met het bereik bij de aanschaf van een 4 wiel scootmobiel. Zorg ervoor dat u een model kiest dat past bij uw dagelijkse behoeften en activiteiten, zodat u niet halverwege uw reis zonder stroom komt te zitten.

  Wat is de prijs van een 4 wiel scootmobiel?

  Een 4 wiel scootmobiel kan variëren in prijs afhankelijk van het model, merk en technische specificaties. Over het algemeen liggen de kosten tussen €1.000 en €5.000 euro, met een gemiddelde prijs van ongeveer €3.000 euro. Het is belangrijk om de verschillende opties te vergelijken om de beste deal te vinden die past bij uw persoonlijke behoeften en budget.

  Als u overweegt een 4 wiel scootmobiel aan te schaffen, is het verstandig om rekening te houden met extra kosten voor onderhoud, reparaties en accessoires zoals mandjes of regenhoezen. Het kiezen van een betrouwbare verkoper met goede klantenservice kan u ook geld besparen op lange termijn problemen of garantie claims.

  Wat zijn de voordelen van een 4 wiel scootmobiel?

  Een 4 wiel scootmobiel biedt meer stabiliteit en balans, waardoor het makkelijker wordt om obstakels te vermijden en soepeler te rijden op oneffen oppervlakken. Dit maakt de rit comfortabeler voor gebruikers met een beperkte mobiliteit. Bovendien hebben sommige modellen een hogere maximaal gewicht dan hun 3-wiel tegenhangers, wat betekent dat ze geschikt zijn voor grotere personen of mensen die extra bagage moeten vervoeren.

  Wat is een scootmobiel met 4 wielen?

  Een scootmobiel met 4 wielen is een voertuig dat mensen met beperkte mobiliteit in staat stelt zich zelfstandig te verplaatsen. Het verschil tussen een scootmobiel met 3 wielen en 4 wielen is dat de laatste meer stabiliteit biedt en minder snel omvalt. Dit maakt het rijden op ongelijke of hobbelige oppervlakken comfortabeler en veiliger.

  Een 4 wiel scootmobiel biedt ook een groter draagvermogen dan modellen met minder wielen, waardoor u meer persoonlijke spullen kunt meenemen tijdens uw ritten. De besturing van deze voertuigen is eenvoudig, wat het gemakkelijk maakt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers om ze onder controle te houden tijdens hun dagelijkse activiteiten.

  Waarom kiezen voor een 4 wiel scootmobiel?

  Een 4 wiel scootmobiel biedt meer stabiliteit en veiligheid dan een 3 wiel variant. Hierdoor is het gemakkelijker om over oneffenheden en hobbels op de weg te rijden, zonder dat u uit balans raakt. Daarnaast heeft u minder kans op kantelen in scherpe bochten of bij hogere snelheden. Ons advies is daarom om te kiezen voor een betrouwbare 4 wiel scootmobiel als veiligheid uw prioriteit heeft.

  Een ander voordeel van een 4 wiel scootmobiel is het comfort en gemak dat het biedt tijdens het rijden. Door de extra wielen wordt schokabsorptie verbeterd, waardoor uw rit soepeler verloopt, ook op ruwere oppervlakken. Bovendien zorgt de bredere basis voor meer ruimte en stabiliteit bij stilstand of wanneer u stilstaat in drukke gebieden zoals winkelstraten of markten. Dit maakt een vierwielige scootmobiel perfect geschikt voor langere afstanden of dagelijkse activiteiten buitenshuis waarbij comfort belangrijk is.

  Stabiliteit en veiligheid

  Onze 4 wiel scootmobiel biedt een stabiele en veilige rit, wat zorgt voor meer vertrouwen tijdens het rijden. De brede basis van de scooter draagt bij aan zijn stabiliteit en helpt om kantelen te voorkomen. Bovendien heeft onze scootmobiel een laag zwaartepunt voor extra evenwicht, waardoor hij minder snel omvalt. Dankzij de vier wielen biedt deze scootmobiel ook nog eens extra ondersteuning.

  Advies nodig over welke 4 wiel scootmobiel het beste past bij uw behoeften? Ons team staat klaar om u te helpen de juiste keuze te maken op basis van uw mobiliteitsbehoeften en budget.

  • Brede basis voor betere stabiliteit
  • Lage zwaartepunt voor meer evenwicht
  • Vier wielen bieden extra ondersteuning

  Comfort en gemak

  Onze 4-wiel scootmobiel biedt niet alleen stabiliteit en veiligheid, maar ook comfort en gemak. Hier zijn een paar functies die hierbij helpen:

  • Zachte vering voor een soepele rit: Onze scootmobiel is uitgerust met zachte vering om de schokken van hobbelige wegen op te vangen voor een prettige rijervaring.
  • Verstelbare stoel en stuurkolom voor persoonlijk comfort: Met onze verstelbare stoelen en stuurkolommen kunt u uw scootmobiel aanpassen aan uw specifieke behoeften, waardoor langere ritten veel aangenamer worden.
  • Handige opbergruimte om spullen mee te nemen: We weten dat het meenemen van spullen belangrijk is als je onderweg bent. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat er genoeg handige opbergruimte is om al uw benodigdheden mee te nemen.

  Als u advies nodig heeft bij het vinden van de juiste 4 wiel scootmobiel die past bij uw mobiliteitsbehoeften, staan wij altijd klaar om u te helpen.

  Onafhankelijkheid en vrijheid

  Onze 4 wiel scootmobiel en gehandicaptenvoertuig biedt u de onafhankelijkheid en vrijheid die u verdient. Met een grotere actieradius kunt u langere afstanden afleggen, terwijl de heldere led-verlichting ervoor zorgt dat u ook 's nachts veilig op pad kunt gaan. Bovendien is onze scootmobiel uitgerust met een krachtige motor waarmee hellingen of oneffen terrein geen probleem meer zijn.

  Advies over Onafhankelijkheid en Vrijheid:

  • Lange actieradius voor het afleggen van langere afstanden
  • Heldere led verlichting maakt veilig rijden in het donker mogelijk
  • Krachtige motor om elk terrein aan te kunnen

  Welke 4 wiel scootmobiel past bij mij?

  Een 4 wiel scootmobiel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een voertuig dat hun mobiliteit vergroot en hen in staat stelt grotere afstanden te overbruggen. Bij het kiezen van de juiste scootmobiel is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals gewicht, opvouwbaarheid en accessoires.

  Bij Fast And Furious Scooters hebben we verschillende modellen beschikbaar die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu extra comfort zoekt of meer stabiliteit nodig hebt tijdens het rijden, wij hebben de perfecte 4 wiel scootmobiel voor u. Neem contact met ons op om te ontdekken welk model het beste bij u past.

  Mobiliteit en afstanden

  Een 4 wiel scootmobiel biedt uitstekende mobiliteit en afstanden kunnen snel worden afgelegd dankzij de hoge snelheid van het voertuig. Daarnaast heeft een 4 wiel scootmobiel voldoende actieradius, wat ervoor zorgt dat men zonder problemen overal naartoe kan gaan. En met een krachtige motor is het trotseren van hellingen ook geen probleem meer.

  Gewicht en opvouwbaarheid

  Onze 4 wiel scootmobiel is niet alleen geschikt voor het vergroten van uw mobiliteit, maar ook voor eenvoudig transport. De lichtgewichte constructie maakt het mogelijk om de scootmobiel makkelijk mee te nemen en op te bergen. Daarnaast biedt onze scootmobiel diverse opvouwbare mogelijkheden om gemakkelijk in een auto of ander voertuig te passen.

  Een 'Split frame' functie maakt het nog eenvoudiger om de scootmobiel op te bergen doordat deze in delen gesplitst kan worden. Hierdoor kunt u de scooter bijvoorbeeld gemakkelijker meenemen naar uw vakantiebestemming, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt.

  • Lichtgewicht zodat de scootmobiel makkelijk mee te nemen is
  • Opvouwbare mogelijkheden voor eenvoudig transport in een auto of ander voertuig
  • 'Split frame' functie die de scootmobiel in delen splitst om gemakkelijker op te bergen

  Accessoires en extra's

  Upgrade uw 4 wiel scootmobiel met onze comfortabele accessoires en extra's. De 'Comfort seat' optie biedt extra comfort tijdens het rijden, zodat u langer kunt genieten van uw rit zonder last te krijgen van pijnlijke spieren of gewrichten. Onze handige 'Opbergtas' accessoire aan de achterkant van de stoel biedt extra opbergruimte voor al uw benodigdheden onderweg, zoals een flesje water, portemonnee of telefoon. En vergeet niet om voorbereid te zijn op regendagen of andere weersomstandigheden met onze praktische 'Regencover'.

  Onze Accessoires en Extra's:

  • Comfort seat optie voor extra comfort tijdens het rijden
  • Opbergtas als extra opbergruimte aan achterzijde scooterstoel
  • Regencover beschermt tegen regen en andere weersomstandigheden

  Onze collectie 4 wiel scootmobielen

  Onze collectie biedt een ruime keuze aan merken en modellen, waaronder For Motion, Nipponia en Move. Of u nu op zoek bent naar een compacte scootmobiel voor gebruik binnen of juist een robuust model voor buiten, wij hebben het allemaal.

  Een 4 wieler is de ideale manier om uw mobiliteit te vergroten en uit te breiden. Met onze hoogwaardige modellen kunt u zich veilig en comfortabel verplaatsen in elke situatie. Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog onze collectie!

  Vaste scootmobiel kopen

  Wilt u een vaste scootmobiel kopen? Dan bent u bij Fast And Furious Scooters aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide collectie van 4 wiel scootmobielen, waaronder merken als For Motion, Kmyco en Pride. Onze scootmobielen zijn elektrisch en leverbaar in verschillende topsnelheden. Daarnaast bieden wij gratis bezorging van uw scootmobiel aan huis.

  Onze scootmobiel met 4 wielen zijn licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen. Ze zijn voorzien van diverse opvouwbare mogelijkheden en een 'Split frame' functie, waardoor u de scootmobiel eenvoudig kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Upgrade uw scootmobiel met onze accessoires en extra's, zoals een comfort seat optie voor extra rijcomfort, een opbergtas voor extra opbergruimte en een regencover voor bescherming tegen regen en andere weersomstandigheden.

  Kortom, bij Fast & Furious Scooters vindt u de perfecte 4 wielers die passen bij uw persoonlijke situatie en wensen. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze showroom.

 • Serivce en onderhoud

  Service en onderhoud

  Onze 4 wiel scootmobielen zijn ontworpen om lang mee te gaan en u jarenlang de nodige mobiliteit te bieden. Om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel altijd in topconditie blijft, bieden wij garanties en reparatieservices aan die u gemoedsrust geven. Ook hebben wij onderhoudscontracten beschikbaar zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige kosten voor het onderhouden van uw voertuig. Met onze tips voor gebruik en onderhoud kunt u erop vertrouwen dat uw 4 wiel scootmobiel altijd optimaal presteert.

  Garantie en reparatie

  Wanneer u bij ons een scootmobiel met vier wielen aankoopt, kunt u rekenen op onze garantieregelingen. Mocht er binnen de garantieperiode iets mis zijn met uw scootmobiel, dan zorgen wij voor reparaties zonder extra kosten. Wij raden aan om tijdens de garantieperiode ten alle tijden bij ons terug te komen voor eventuele reparaties.

  Tijdens de garantieperiode bieden wij ook vervangend vervoer aan indien uw 4 wiel scootmobiel in reparatie is. Zo blijft u altijd mobiel en hoeft u zich geen zorgen te maken over transportproblemen. Onze klantenservice staat ten alle tijden klaar om mogelijke vragen of problemen omtrent garantieregelingen en reparaties te beantwoorden.

  Onderhoudscontracten

  Onze onderhoudscontracten bieden verschillende voordelen voor uw 4 wiel scootmobiel. We hebben contracten die passen bij uw specifieke behoeften en budget, waaronder periodiek onderhoud en reparatieservices. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw scootmobiel om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar blijft.

  Voordelen van onze verschillende soorten onderhoudscontracten zijn:

  • Kostenbesparend: Onze contractprijzen zijn lager dan de prijzen die u betaalt voor losse reparaties.
  • Prioriteitsservice: Als klant met een contract krijgt u prioriteitsservice boven niet contractuele klanten.
  • Betere prestatie van de scootmobiel: Met regelmatig gepland serviceonderhoud bent u verzekerd van goede prestaties op lange termijn.

  We raden ten zeerste aan om het periodiek onderhouden van uw 4 wiel scootmobiel serieus te nemen. Vergelijk onze aanbieders met andere opties op basis van prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Tips voor gebruik en onderhoud

  Veiligheid is van essentieel belang wanneer u rijdt op een 4 wiel scootmobiel. Hier zijn enkele maatregelen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u veilig blijft tijdens het rijden:

  • Draag altijd een helm, vooral bij hogere snelheden.
  • Gebruik de juiste verlichting en reflectoren om beter zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers.
  • Houd beide handen aan het stuur en gebruik geen mobiele telefoon of andere afleidende apparaten tijdens het rijden.

  Als eigenaar van een 4 wielers scootmobiel is onderhoud noodzakelijk om uw apparaat in goede staat te houden. Hieronder vindt u belangrijke punten voor regelmatig onderhoud dat u zelf kunt uitvoeren:

  • Reguliere reiniging en inspectie van banden, remmen en lichten.
  • Controleer de accu regelmatig op lekkage of beschadigingen.
  • Laad de accu volledig op na elk gebruik; vermijd overbelasting door hem niet langer dan nodig aan te laten staan.

  Houd deze tips in gedachten voor optimale prestaties van uw 4 wiel scootmobiel!

 • kopen, leasen of IN3

  Bestel nu uw 4 wiel scootmobiel

  Haalbaarheid en gemak zijn de beste voordelen van een 4 wiel scootmobiel. Wanneer u nu bestelt, kunt u binnenkort genieten van meer bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid. Met onze snelle levering en eenvoudige bestelproces kan uw nieuwe scootmobiel al snel bij u thuis zijn!

  beste 4 wiel scootmobiel kopen

  Bestelproces en levering

  Bij Fast And Furious Scooters kunt u gemakkelijk en snel een 4 wiel scootmobiel en gehandicaptenvoertuigen bestellen via onze online winkel. Na bestelling zorgen wij voor snelle levering binnen Nederland, zodat u uw nieuwe mobiliteitsoplossing zo snel mogelijk in huis hebt!

  Onze service gaat verder dan alleen het bezorgen van uw scootmobiel, wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis proefrit bij u thuis te maken voordat u tot aankoop overgaat. Zo weet u zeker dat deze 4 wiel scootmobiel geschikt is voor uw behoeften.

  • Eenvoudig online bestellen
  • Snelle levering binnen Nederland
  • Gratis proefrit bij u thuis

  Financiering en betaling

  Er zijn verschillende betaalopties beschikbaar bij het kopen van een 4 wiel scootmobiel bij Fast And Furious Scooters. U kunt bij ons contant betalen, via overschrijving of met behulp van pinpas en creditcard. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot gespreid betalen zodat u niet in één keer het volledige bedrag hoeft te betalen.

  Als u direct online betaalt, dan ontvangt u bovendien een aantrekkelijke korting op uw bestelling. Dit is een mooie manier om geld te besparen en tegelijkertijd te profiteren van onze hoogwaardige producten en uitstekende service. Bij Fast And Furious Scooters streven we altijd naar maximale klanttevredenheid door flexibele betaalmogelijkheden aan te bieden die passen bij uw specifieke situatie.

  Onze financierings- en betalingsopties op een rij:

  • Contante betaling
  • Overschrijving
  • Pinpas & Creditcard
  • Korting bij directe online betaling

  Onze tevredenheidsgarantie

  Bij Fast And Furious Scooters staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie aan die geldt voor al onze 4 wiel scootmobielen. Onze garantie bestaat uit een 'niet goed, geld terug' beleid en onbeperkte ondersteuning door onze klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om u te helpen met eventuele vragen of problemen.

  Onze prijs-kwaliteitverhouding is altijd de beste op de markt. We werken samen met betrouwbare leveranciers en hebben ons eigen netwerk van monteurs die alle scootmobielen grondig testen voordat ze naar onze winkel worden gestuurd.