Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
4.398,00 4.049,95
Klantenbeoordelingen
950 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 9

10-12-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

09-12-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

04-12-2017 meer...
Onze voordelen

Betalen bij Fast and Furious

Scooter kopen? Bij Fast and Furious hebben we een tal van mogelijkheden om te betalen. Een prachtige manier van shoppen in onze scootershop met scherpe prijzen en veilig betalen. Kom gerust langs en beleef het plezier van scooter rijden en gemakkelijk betalen.

 

Betaalmethoden

In onze professionele scootershop denken we uiteraard ook aan het betalingsgemak. Allereerst kunt u natuurlijk veilig aan de kassa betalen. De verwerking van betaling gaat via extreme en strikte veiligheidsnormen zodat u ongestoord van uw scooter kunt genieten.

 

Scooter leasen (scooter op afbetaling) klik hier voor meer informatie.

 

IDEAL

Betalen via IDEAL? Uiteraard is het mogelijk om te betalen via IDEAL! U kunt met IDEAL betalen wanneer u online een bestelling plaatst. Heel eenvoudig kan dan voor IDEAL worden gekozen. Met IDEAL betaalt u altijd snel en eenvoudig. Het is natuurlijk belangrijk dat u kunt betalen in een vertrouwde en bekende omgeving, daarom hebben wij voor IDEAL gekozen. Wanneer IDEAL is geselecteerd kan uw eigen bank worden gekozen met de daarbij behorende beveiligingsmethoden. Een groot voordeel van IDEAL is dat er geen extra betalingskosten bij komen kijken. Tevens kunnen scooters die voorradig zijn direct klaar worden gemaakt.

 

Mister Cash

Mister Cash is een betaalmethode voor klanten uit België. Het is dus mogelijk voor u uit België te pinnen in onze scootershop. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn ook via Mister Cash gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

 

Betalen via bankoverschrijving

Een veel gebruikte betaaloptie na IDEAL is betalen via bankoverschrijving. U heeft dat de keuze om een bedrag van 250 euro via overschrijving over te maken op naar Fast and Furious.

De betaling dient zelf via internetbankieren op onderstaande rekening te worden overgemaakt. Wanneer wij het bedrag hebben ontvangen zal de scooter rijklaar worden gemaakt. De 250 euro betreft dus een aanbetaling. Wanneer de scooter rijklaar is gemaakt wordt u gebeld. Het restant bedrag kan daarna bij de balie worden voldoen. Wordt de scooter thuisbezorgd of betreft het een lease overeenkomst dan kan ook het afgesproken bedrag via deze weg worden overgemaakt. Het voordeel van betalen via bankoverschrijving is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht. Een overschrijving kan een aantal dage onderweg zijn. Maakt u zich dus niet gelijk zorgen want het is afhankelijk van uw bank.

T.n.v : El caballo bv
Te : Alphen a/d Rijn, Nederland
Bankrekeningnr. NL57INGB0007625716

Vermeld bij overboeking altijd klant en ordernummer.

scooter betalen met ING Scooter betalen via ABN Amro Scooter betalen via Triodos Scooter betalen via Rabobank Scooter betalen via Van Lanschot Scooter betalen via Regiobank Scooter betalen via SNS Scooter betalen via ASN bank Scooter betalen via Knab

Betalen in de winkel

We hebben het hierboven al genoemd, betalen in de winkel. Wanneer u heeft gekozen om te bestelling te ophalen in onze scootershop kunt u uiteraard betalen aan de balie. Op de afhaalvestiging kunt u gemakkelijk met de pin betalen. Het bedrag dat is afgesproken wordt dan via een veilige betaling voldaan. Contant betalen is ook mogelijk in onze scootershop. We vragen u wel om zo goed als mogelijk gepast te betalen. Wegens veiligheidsvoorschriften hebben wij alleen kleine bedragen in onze kassa.

scooter kopen via online, via ideal

qshops logo - rdw logoFast Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page