Betalen bij Fast and Furious

Scooter kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste en tevens goedkoopste adres! Bij ons kun je niet alleen mooie scooters kopen, maar ook elektrische fietsen, quads, en motorscooters. Wij verkopen zelfs motorscooters met 3 wielen waarmee je met een motorrijbewijs mag rijden!

Betalen kan zowel in de winkel als online op verschillende manieren. De methodes die wij hebben gekozen zijn veelgebruikte methodes en bovendien zeer veilig in gebruik.

Online betalen

Betaalgemak en veiligheid vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor een beveiligde omgeving voor de online betalingen welke aan de hoogste eisen voldoen. Hier bieden wij onder andere IDeal en Mister Cash als betaalmethode. Betalen via een bankoverschrijving is ook mogelijk.

In 3x betalen

Liever niet het volledige aankoopbedrag in 1x betalen? Geen probleem! Bij ons kun je namelijk ook je tweewieler (tot 4000,- euro) in 3x betalen. Het eerste deel reken je direct af in de shop. Het 2de deel betaal je binnen 30 dagen en het 3de deel binnen 60 dagen. Zo kun je nu alvast de scooter kopen zonder dat je al over het hele aankoopbedrag hoeft te beschikken. Je bestelling verwerken wij alsof hij al volledig betaald is.

Scooter leasen

Een scooter leasen is een scooter kopen op afbetaling. Hiervoor hoef je het aankoopbedrag niet op de bankrekening te hebben staan. Het leasen kun je zowel online via onze scooter webshop regelen als in de winkel zelf. Voor een leaseaanvraag hebben wij vaak niet meer nodig dan een geldige legitimatie en je bankpas. Lees hier meer over onze scooter lease.

Online betaalmethoden

IDEAL

IDeal is een van de meest gebruikte online betaalmethodes in Nederland. Daarom kun je bij Fast en Furious scooters ook met IDeal betalen. Veel mensen vinden IDeal prettig omdat je snel kunt betalen in een veilige betaalomgeving.

Mister Cash

Mister Cash is een betaalmethode voor klanten uit België. Het is dus mogelijk om in Nederland je scooter te bestellen en in België af te laten leveren. Met Mister Cash kun je via de volgende banken betalen: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Ook kun je met MultiSafepay bij ons betalen! Mister Cash wordt ook wel eens betalen met Bancontact genoemd. In feite is dit gewoon hetzelfde.

Creditcard

Betalen met een creditcard (Visa/MasterCard/Maestro) is ook geen probleem. Echter zijn er wel bijkomende kosten met een creditcard betaling. Je betaalt namelijk 3,6% extra over het totaalbedrag. Net als bij een IDeal betaling doen wij er een gratis slot bij!

Betalen via bankoverschrijving

Een veel gebruikte betaaloptie na IDeal is betalen via een bankoverschrijving. Aanbetalingen kun je zowel via IDeal als per bankoverschrijving doen. Wanneer je kiest om een aanbetaling te doen, dan bedraagt deze 250,- euro. Het restant betaal je dan bij aflevering.

Scooter betalen - optie thuisbezorging

Je kunt op 3 manieren je scooter betalen wanneer je hem laat bezorgen:

  1. Je betaalt je scooter volledig in 1x
  2. Je least de scooter
  3. Je doet een aanbetaling van 250,- euro. Het restant kun je betalen op het moment dat de scooter tenaamgesteld is. Van het tenaamstellen krijg je bericht. Het restant kan per bankoverschrijving worden voldaan. Na ontvangst van de betaling maakt de chauffeur een bezorgafspraak. Een andere optie is dat je het restant aan de chauffeur betaald. Dit kan alleen contant en moet gepast zijn.

Houdt er rekening mee dat een bankoverschrijving enkele dagen kan duren. Hoe lang dit duurt verschilt weer per bank.T.n.v : El caballo bv
Te : Alphen a/d Rijn, Nederland
Bankrekeningnr. NL57INGB0007625716

Vermeld bij overboeking altijd klant en ordernummer.

scooter betalen via ing= Scooter betalen via abn amro scooter betalen via triodos scooter betalen via rabobank scooter betalen via van lanschot scooter betalen via regiobank scooter betalen via sns= scooter betalen via asn bank= scooter betalen via ing=knab

Betalen in de winkel

Betalen in de winkel kan zowel via de pin als contant. Voor contante betalingen vragen we wel om zo goed mogelijk gepast te betalen. Wegens veiligheidsvoorschriften hebben wij alleen kleine bedragen in onze kassa.

Indien er 250,- euro is aanbetaald, dan kan het restant bij de balie worden afgerekend wanneer de scooter wordt opgehaald. Alle afhaalvestigingen beschikken over een pinapparaat.

Scooter laten bezorgen

In plaats van de scooter op te halen bij een van onze vestigingen, kun je er ook voor kiezen om hem rijklaar thuis te laten afleveren. Dit kost slechts 49,95 euro!

scooter kopen via ideal