opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

Klantenbeoordelingen

1468 Beoordelingen

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Marjan gaf gemiddeld een 8

04-01-2020 meer...

Ams gaf gemiddeld een 8

29-12-2019 meer...

Onze voordelen

Scooter start niet

Mijn scooter start niet, wat moet ik doen? Wat kan ik zelf doen als mijn scooter niet start? Allereerst kan het veel oorzaken hebben waardoor je scooter niet start. Je scooter heeft zaken nodig zoals goede mengsel lucht en benzine, compressie in de cilinder en natuurlijk de bougievonken. De vraag mijn scooter start niet, wat te doen? is hier natuurlijk niet mee opgelost. We zullen hieronder de meest voorkomende oplossingen opsommen voordat je Fast Furious Scooters gaat inschakelen. We willen je natuurlijk niet onnodig op de kosten jagen.

scooter-start-niet

Scooter start niet

Je scooter start niet dan heeft dat meestal te maken met je bougie. Een bougie kan een aantal honderd kilometer mee maar is daarna wel versleten. Als hij niet functioneert in verband met vuiligheid is dat gemakkelijk op te lossen. Een nieuwe bougie is aan te schaffen in onze scooterwinkel. Geen brandstof is de simpelste om te controleren als je scooter niet start. Uiteraard zijn het basisbegrippen maar je weet het nooit. Het vervolg van het onderwerp: scooter start niet gaat technische verder onder de kop brommer start niet.
scooter-start-slecht

Brommer start niet

Je brommer start niet? Hierboven hebben we allereerst de meest gemakkelijke oplossingen opgesomd. Wat zijn meer mogelijkheden wanneer je te maken hebt met de onderwerpen: Brommer start niet of scooter start niet? Vuil of vieze brommer of scooter is vaak een oorzaak. Wanneer je brommer vies is kan je sproeier verstopt raken. Het kan dezelfde oorzaak geven aan je startonderbreker. Andere oorzaken zijn: Brandstof leiding bekneld, Beluchting van brandstoftank in orde, de afstellingen van je carburateur, cilinder vastgelopen, sluiting membraan, valse lucht en de zuigveren om een paar voorbeelden te noemen. Krijg je al hoofdpijn bij het lezen van de oorzaken kunnen wij het probleem gemakkelijk voor je oplossen in onze scootershop. We geven je ook tips en tricks mee om het probleem in het vervolg te verhelpen.

brommer-start-niet

Vespa start niet

Vespa start niet wat moet ik doen? Als je Vespa niet start dan kan je natuurlijk de bovenstaande mogelijkheden testen maar we willen je ook graag tips meegeven. Zoals hierboven genoemd zijn de onderwerpen “scooter start niet” en “Vespa start niet” veelvuldig gezocht online. Het probleem is dat je veel moet controleren om tot de conclusie te komen waarom je Vespa niet start. Het voordeel van een nieuwe scooter bij FastFurious scooters is dat wij een plan met je opstellen om onderhoudsbeurten in te plannen. Het voordeel is dat je langer kunt genieten van je scooter of brommer maar je komt niet snel terecht bij een onderwerp “brommer start niet” en “scooter start niet”.

vespa-start-niet

Pechhulp Scooter

Pechhulp nodig voor je scooter? Vaak heeft het te maken met slijtage. Bij slijtage denken we aan zuigerveren, oliepomp of valse lucht. De bougie is het meest voorkomende probleem. Hoe kan ik de ontsteking van benzinetoevoer controleren? Pak met een rietje 3 kwart benzine. Leeg het rietje in de cilinder onder de bougie! Start je brommer of scooter dan is het je toevoer. Het vonkje moet dan terugkomen.  

Accu check voor een kapotte of niet werkende accu. Werkt je choke niet dan zorgt dat altijd voor startproblemen.

Cilinder controle, om de cilinder controle uit te voeren, draai je de bougie eruit. Leg je vinger op de opening van de cilinder. Voelt het krachtig en wordt je vinger naar binnen gezogen dan is je cilinder nog heel. Als je cilinder kapot is zuigt deze geen vacuüm. Is je kickstart los of valt deze slap naar beneden dan is het waarschijnlijk de cilinder, zuigerveren of zuiger. Wij van Fast Furious scooters hebben een meter voor een werkende cilinder. Vragen of afspraak maken? Bel of mail ons gerust! Is je scooter het repareren niet meer waard? Dan kun je altijd een nieuwe scooter kopen of eventueel een nieuwe scooter leasen. Uiteraard kunnen wij ook de scooter reparatie uitvoeren!

 

 

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page