Over Ons Fast Furious & Furious scooters

Fast & Furious scooters is de grootste online scooterwinkel van Nederland. Wij verkopen veel meer dan alleen scooters! Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor een schakelbrommer, e-step, e-bike, scootmobiel, driewiel scooter, elektrische auto, en een custom scooter welke je zelf online samen kunt stellen!

Naast een tweewieler, driewieler, of vierwieler kopen, kun je ook bij ons terecht voor verkoop, service, opvoeren, ombouwen of customizen, reparatie, schadeherstel, en onderhoud. Wij hebben meerdere servicepunten door heel Nederland zodat je altijd snel en goed geholpen kunt worden.

Elektrisch en op benzine

Ons assortiment aan elektrische scooters groeit met de dag. Alles wat je op benzine kunt kopen, verkopen wij nu ook elektrisch. Wij hebben dus ook e-scooters, e-steps, e-bikes, e-driewielers, en elektrische scootmobielen. Naast brom- en snorscooters, kun je ook terecht voor motorscooters waaronder 125cc, 250cc, 300cc, en 350cc modellen. Bij sommige motorscooter modellen, zoals de Piaggio MP3, mag je ook rijden met een rijbewijs B!

Zowel elektrisch als op benzine hebben wij nagenoeg alle A- en B merken die er op de markt zijn. Merken die wij niet aanbieden zijn waarschijnlijk merken waar wij zelf niet achterstaan. Los van een scherpe lage prijs willen wij ook altijd een goed product afleveren waar u de komende jaren mee vooruit kunt.

Pickup & return service

Is je scooter of brommer kapot, en heb je hulp nodig? Voor zowel reparatie als onderhoud kun je gebruik maken van onze pickup & return service. Wij halen je brommer, scooter, of scootmobiel bij je thuis op en brengen hem weer terug wanneer hij gerepareerd is of zijn onderhoudsbeurt heeft gehad. Deze optie is uiteraard optioneel.

Bijzonder veel betaalmogelijkheden

Wat ons uniek maakt is dat wij zeer veel verschillende betaalmethodes hebben. Zo kunnen wij iedereen een passende betaalmogelijkheid bieden, of je nu geld op de bank hebt staan of niet.

Bij ons kun je onder andere betalen met IDeal, betalen in 3 termijnen met IN3 (zonder rente/BKR check), leasen in maximaal 72 maanden (met Santander), leasen in maximaal 36 maanden (met Spray), betalen per bankoverschrijving, of in de winkels betalen met de pinpas. Je kunt dus zowel een scooters kopen als scooters leasen!

Onze achtergrond

In 2005 is Fast & Furious opgericht door Derck en Jack Walker. Vrijwel iedere organisatie begint klein. Fast and Furious heeft vijf jaar lang het straatbeeld in het centrum van Alphen aan den Rijn bepaald totdat de aanvragen en het scooterverkoop explodeerden. We moesten op zoek naar een groter onderkomen met meer ruimte en kwamen uit bij het pand aan de Koperweg 21, 2401 HZ Alphen aan den Rijn. In het grotere pand kunnen we meer reparaties uitvoeren en hebben een ruimer en gevarieerder aanbod aan nieuwe en occasion scooters.

Merken in ons assortiment

De merken die wij voeren per categorie:

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - HOOFDVESTIGING

  Koperweg 21, 2401 LH - 0900-3278387 (35 cent per minut) Di t/m Do 10:00/17:00, Vrij tot 18:00, Za tot 17:00 of mailen naar Info@fastfurious.nl

  ►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

  Openingstijden winkel (tijdelijke aanpassing openingstijden i.v.m. vakanties)

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag - 10:00 - 17:00
  • Woensdag - 10:00 - 17:00
  • Donderdag - 10:00 - 17:00
  • Vrijdag - 10:00 - 18:00
  • Zaterdag - 10:00 - 17:00

Telefonisch contact

Het is uiteraard ook mogelijk om ons even te bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0900 3278387. De kosten hiervoor bedragen 35 cent per minuut. We zijn Di/Vrij van 10.00/18:00 te bereiken en Zat 10.00/17:00  (zon- en feestdagen gesloten).

fast-furious-scooterwinkel-nederland