Al het gemak onder één dak

Fast en Furious staat voor gemak! Naast een scooter kopen en in termijnen afbetalen kun je op 4 plaatsen in Nederland terecht voor service, onderhoud, garantie, en het afhalen van jouw nieuwe scooter.

Contact formulier

Winkel en showroom

winkel-locaties-fast-en-furious-scootersOnze scooterwinkel en showroom is in Alphen a/d Rijn gevestigd waar we bijna 75 verschillende scooters hebben opgesteld, van de bekende Vespa Sprint tot aan een van de meest verkochte scooters zoals de Piaggio Zip. Wil je een proefrit maken of de scooter eens in het echt zien? Kom dan langs. Het adres is Koperweg 21, 2401 LH Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland).

In onze showroom kun je meteen spijkers met koppen slaan. Je krijgt gratis en voor niets een persoonlijk advies met een kopje koffie. Heb je een keuze kunnen maken maar kun je de scooter niet in een keer betalen dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Je kunt namelijk ook voor een interessante financiering bij ons terecht. Een scooter leasen is namelijk zo geregeld en zodoende kun je de scooter betalen in termijnen. Zelfs de accessoires en opties kunnen in de lease worden ondergebracht. Ook een scooterverzekering regelen wij voor je waar je bijstaat. In feite kun je dus je scooter kopen en direct verzekeren bij Fast en Furious.

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - HOOFDVESTIGING

  Koperweg 21, 2401 LH - 0900 3278387 Di t/m Vrij 10:00/18:00, Za tot 17:00 of mailen naar Info@fastfurious.nl

  ►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

  Openingstijden winkel

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag - 10:00 - 18:00
  • Woensdag - 10:00 - 18:00
  • Donderdag - 10:00 - 18:00
  • Vrijdag - 10:00 - 20:00
  • Zaterdag - 10:00 - 17:00

Je scooter afhalen op 4 plaatsen in Nederland

Fast en Furious scooters heeft 4 afhaallocaties in Nederland. Je scooter kun je gewoon online bestellen en afrekenen. Kopen op afbetaling (leasen) is ook online snel geregeld.

In het bestelproces wordt je gevraagd of je de scooter thuis wil laten bezorgen of dat je hem wil komen ophalen. Woon je in de buurt van Alphen a/d Rijn, Harderwijk, Veen (Brabant), Maarsen, Groningen, Helmond, Den Haag, Alkmaar, Arnhem of Lutten dan heb jij geluk! Woon je verder weg, dan hebben wij altijd nog de bezorg optie.

Scooter laten thuisbezorgen

Waar je ook woont in Nederland, wij bezorgen de scooter bij je thuis voor slechts 59,95 euro per scooter / ebike / scootmobiel ! In 9 van de 10 gevallen is het niet lonend om zelf vervoer te gaan regelen om de scooter op te komen halen. Bovendien wordt de scooter verzekerd getransporteerd.

Service en onderhoud bij jouw in de buurt

Fast en Furious scooters heeft 8 servicelocaties waar je terecht kunt voor een onderhoudsbeurt en garantiereparatie. Ook wanneer je de scooter hebt thuis laten bezorgen dan kun je op de locatie terecht welke bij jouw het dichtst in de buurt is.

Service & Onderhoudslocaties zijn:

Zuid-Holland - Alphen a/d Rijn

Gelderland – Harderwijk

Utrecht → Utrecht

Gelderland – Arnhem

Fast en Furious heeft grote voorraden waardoor een snelle levering mogelijk is. Op de foto’s neem je een kijkje in onze magazijnen. Zie jij je nieuwe scooter daar al tussen staan?