Scooter inruilen

Wil je je oude scooter inruilen dan hebben wij hier een aantal tips voor je. Wanneer jouw oude scooter zijn beste tijd heeft gehad, of wanneer je toe bent aan een nieuwe scooter, dan is het tijd om hem te verkopen. Verkopen kan op verschillende manieren. Inruilen is uiteraard een optie, maar wanneer je je scooter zelf verkoopt op bijvoorbeeld Marktplaats, zal je er waarschijnlijk meer geld voor terug krijgen. Meer geld betekent minder bijleggen bij een nieuwe scooter, en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

scooter-ruilen-aankoop-nieuwe-scooter

Scooter verkopen op en advertentiesite

Marktplaats is de meest bekende verkoopsite als het gaat om tweedehands producten. Een tweedehands scooter verkopen doe je hier ook het beste. Tegen lage kosten kun je jouw gebruikte scooter eenvoudig aan de man brengen. Tegelijkertijd bereik je een groot publiek er komen hier namelijk veel geïnteresseerden. De beste prijs krijg je ongetwijfeld hier.

Een advertentie maken

een advertentie maken op Marktplaats is zeer eenvoudig. Bedenk een goede titel waar het merk, model, en bouwjaar in voorkomt. Maak een beschrijving (advertentietekst) waarin je duidelijk vertelt wat de plus en minpunten zijn aan jouw scooter. Mensen zijn ook vaak geïnteresseerd in de onderhoudsgeschiedenis, en de reden waarom je hem weg doet. Om te voorkomen dat mensen voor niets komen kun je het beste eerlijk zijn.

Goede foto's zijn zeer belangrijk. zorg ervoor dat je tenminste 4 foto's hebt van je scooter. Wat de prijs betreft kun je een vaste prijs neerzetten, of mensen laten bieden. Bieden is waarschijnlijk de beste manier om de hoogste prijs te krijgen.

Zorg dat je alle papieren bij elkaar hebt verzameld voordat je de scooter te koop aanbiedt.  Wanneer de scooter verkocht is moet je niet vergeten de verzekering op te zeggen, anders blijf je deze doorbetalen.

De prijs bepalen

Jij bent ongetwijfeld niet de enige die op Marktplaats dit type scooter te koop gaat aanbieden. Kijk voordat je de prijs bepaalt wat andere mensen voor hun scooter vragen. Zo heb je in ieder geval een goede richtprijs.

Een nieuwe scooter kopen

zodra je je tweedehands scooter hebt verkocht, kun je de opbrengst, en misschien door er nog wat bij te leggen, gebruiken om een nieuwe scooter te kopen.  Bij ons kun je al een nieuwe scooter kopen voor onder de €1000.

Wanneer je overweegt om een nieuwe scooter te kopen kun je misschien ook eens nadenken over een e-scooter. e-scooters zijn heel goedkoop geworden in aanschaf, en brengen veel voordelen met zich mee. Zo hoef je nagenoeg niet meer om te kijken naar het onderhoud, en zijn de brandstofkosten bijzonder laag. Een e-scooter rijdt namelijk op elektriciteit, en dat is 6 keer goedkoper dan benzine. Bij ons kun je verschillende e-scooters kopen, en bij een aantal modellen kun je zelfs een groter accupakket nemen waarmee je meer kilometers kunt afleggen op een volle accu.

In3 Betaalmethode

kies je voor onze in3 betaalmethode, dan hoef je misschien niet eens te wachten totdat je scooter verkocht is. Met de in3 betaalmethode heb je namelijk 60 dagen de tijd om het totaalbedrag bij elkaar te krijgen. Deze methode is extra interessant omdat er geen rente gerekend wordt en er geen sprake is van de lening. Er is dus ook geen BKR check.

Nieuwe scooter leasen

Je kunt ook een nieuwe scooter leasen. Leasen geeft je meer financiële vrijheid, waardoor je maandelijks meer geld overhoudt. Zo kun je een duurdere en betere scooter kopen zonder dat je daar veel meer per maand voor moet betalen. Met leasen beschik je over een groter budget waardoor je ook voor een a-merk kunt gaan. Kijk maar eens rond in onze shop wat er allemaal mogelijk is. Bij iedere scooter staat ook vermeld wat deze per maand zou kosten.

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien

Fast Furious scooters
Koperweg 21
2401 LH Alphen aan den Rijn
Nederland
0900 3278387 35 cent per minuut
(bent u al klant, zie factuur voor telefoonnummer)
info@fastfurious.nl
IBAN: NL57INGB0007625716
BIC: INGBNL2A
KvK: 27154525
Btw: NL8025.56.437.B01