scooter-kopen-in-3-termijnen

Scooter of brommer IN 3 termijnen betalen

Bij Fast en Furious kun je nu ook kiezen voor de betaaloptie: “in 3x betalen”. Dit wil zeggen dat je het aankoopbedrag niet in 1x betaalt, maar in 3 keer kunt betalen. Gespreid betalen dus zonder rente!

Een scooter kopen maken wij nog makkelijker en nog leuker want beschik je nu niet over het gehele aankoopbedrag, maar binnenkort wel, dan is deze betaalmethode een extra uitkomst. Heb je een bonus in het vooruitzicht, vakantiegeld, of salaris? Kies dan voor ‘in 3x betalen’ zodat je nu je scooter kunt kopen en later de rest betaald.

Scootmobiel in 3 keer betalen

Veel mensen met een beperking, die een scootmobiel kopen of willen kopen, hebben vaak een lager inkomen. Dat betekent dat het voor hen nog lastiger is, en meer tijd kost om het bedrag bij elkaar te sparen. Je moet dus langer wachten voordat je een scootmobiel kunt kopen. Met de IN3 betaalmethode hoef je vanaf nu niet nog 2 maanden te wachten totdat je het bedrag bij elkaar hebt, want je kun deze nu al aanschaffen.

scootmobiel gespreid betalen met in3Scootmobielen waaronder de driewielers en vierwielers kun je bovendien al goedkoop kopen bij ons. Mocht je het bedrag toch niet in 2 maanden bij elkaar kunnen krijgen, dan is de optie scootmobiel leasen wellicht iets voor je. Daarmee kun je het bedrag niet spreiden in 3x maar in 12, 18, 24, 36, 48, 60, of zelfs 72 termijnen.

Hoe werkt het?

Kies als betaalmethode in3. Het aankoopbedrag wordt in 3 termijnen verdeeld. Het 1e deel betaal je direct. Het 2de deel betaal je binnen 30 dagen en het derde deel binnen 60 dagen.

Deel 1: direct in de shop betalen

Deel 2: binnen 30 dagen

Deel 3: binnen 60 dagen

Wanneer gaan we met je bestelling aan de slag?

Wanneer je voor de betaaloptie ‘in3’ kiest en het eerste deel betaalt, dan gaan we direct met je bestelling aan de slag. Wij maken geen verschil tussen in 1x alles betalen of in 3x. Je krijgt dus even snel je brommer, snorfiets, snorscooter, scooter, of andere tweewieler, driewieler, of vierwieler geleverd!

Voorwaarden en voordelen

Iedereen kan gebruik maken van de ‘in 3 keer betalen’ betaalmethode. De enige voorwaarde is dat het totale aankoopbedrag niet hoger mag zijn dan 5000,- euro. BKR registratie? Geen probleem want met deze betaalmethode wordt er niet naar een BKR registratie gekeken. Ook al ben je geregistreerd bij het BKR, dan kun je alsnog een scooter kopen en betalen in 3 termijnen.Omdat er niet naar BKR gekeken wordt, is er ook geen sprake van een lening met deze betaalmethode. Je gaat dus geen lening aan en betaalt ook geen rente!

Andere betaalopties

Naast ‘in 3 x betalen’ kun je ook kiezen voor leasen. Met leasen betaal je het aankoopbedrag niet in 3 keer maar in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Iedere maand betaal je 1 termijn. Doordat je in meer termijnen kunt betalen ben je per maand nog goedkoper uit. Bij het leasen wordt er wel naar een BKR notering gekeken en zijn er inkomsten vereist. Je kunt bij ons dus altijd en gemakkelijk een scooter kopen of een scootmobiel kopen, of het nu een driewieler of vierwieler is.

De elektrische scooter ziet er hetzelfde uit

Vroeger zat er qua uiterlijk een verschil tussen de elektrische scooter en de normale bromscooter of snorscooter, maar tegenwoordig zie je het verschil niet meer terug in het design. Soms zijn de escooters zelfs nog iets mooier en luxer uitgerust! Bij de escooter, zoals de elektrische scooter genoemd wordt, is er geen verbrandingsmotor meer maar een elektromotor. Escooters kunnen net als normale snorscooters of bromscooters 25 km p/u of 45 km p/u rijden. Wat wel opvalt is dat ze over meer koppel beschikken waardoor ze ook sneller optrekken. Waaraan je een elektrische scooter kunt herkennen is dat er een uitlaat ontbreekt, en dat in het achterwiel een motor verwerkt zit. Andere uiterlijke kenmerken ga je niet vinden.

elektrische scooter betalen in 3 termijnenQua prestaties, en vooral qua kosten per kilometer is de elektrische escooter erg interessant. Het opladen van de accu is namelijk een stuk goedkoper dan tanken bij een bromfiets of snorfiets op benzine. De kosten per kilometer liggen ongeveer tien keer lager, en daarmee kun je jaarlijks een hoop geld uitsparen. Veel elektrische scooters zijn gunstig geprijsd en bovendien kun je ook die met IN3 betalen.

Fatbike aanschaffen? Betaal in termijnen met IN3!

Wil je een avontuurlijke en veelzijdige fatbike aanschaffen, maar ben je niet in staat om het hele bedrag in één keer te betalen? Geen zorgen! Met in3 kun je nu eenvoudig je fatbike in termijnen betalen zonder rente of extra kosten. Deze flexibele betaalmethode maakt het mogelijk om je droomfatbike aan te schaffen en de kosten te spreiden over drie gelijke termijnen. Zo hoef je niet langer te wachten om te genieten van de ultieme fietservaring op elk terrein. Kies voor in3 en verken de wereld op je gloednieuwe fatbike zonder financiële stress!

fatbike betalen in termijnen zonder rente

Piaggio Zip scooter

De Piaggio Zip is een van de meest populaire scooters. Niet alleen van dit moment, maar al jaren lang. De Piaggio Zip is een fantastische stadsscooter welke verkrijgbaar is als bromscooter en snorscooter. Zijn populariteit heeft hij te danken aan zijn prachtige design, zijn kwaliteit, en zijn aantrekkelijke prijs. De Piaggio Zip is namelijk een relatief goedkope scooter. Sinds kort is er ook een elektrische scooter uitgebracht die de Zip moet gaan opvolgen en dat is de Piaggio One.

Vespa scooter

De Vespa kent iedereen wel. De Vespa is namelijk een van de meest bekende scooters die er maar is. Je hebt de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. De Sprint is het sportieve broertje van de Primavera. Beide modellen zijn verkrijgbaar als snorfiets en bromfiets, dus 25 of 45 km p/u. Wat veel mensen niet weten is dat de Vespa retro scooter eigenlijk van het merk Piaggio is, net als de Piaggio Zip en de Piaggio One (elektrische scooter).

Net als alle andere scooters kun je ook een Vespa kopen en betalen met IN3.

Schakelbrommers in verschillende uitvoeringen

Dan hebben wij natuurlijk ook nog schakelbrommers in het assortiment zitten. De schakelbrommer is een bromfiets welke geen automatische versnellingen heeft zoals een scooter maar een versnellingsbak waarbij je zelf (met de voet) moet schakelen. Qua model en rijgedrag lijkt deze brommer het meeste op een motor. Bij ons kun je schakelbrommers kopen van verschillende merken waaronder Killerbee, BTC, Beta, en Nipponia. De Nipponia is trouwens een elektrische brommer! Schakelbrommers in snorfiets uitvoering bestaan helaas niet. Ze gaan namelijk allemaal 45 km per uur, en daarom vallen ze in de categorie brommer waarbij je ook een helm moet dragen.

Ook dit type bromfietsen kun je in 3 termijnen betalen zonder rente!

Hoe weet je of het een snorscooter of bromscooter is?

Het uiterlijk van een snorscooter en bromscooter kan exact hetzelfde zijn. Sterker nog, zijn ze identiek aan elkaar. Het enige technische verschil is dat de bromscooter 45 km gaat, en de snorscooter 25 km gaat. Je kunt ze uit elkaar halen door naar de kentekenplaat te kijken. Bromfietsen hebben een gele kentekenplaat, en snorfietsen een blauwe kentekenplaat.