In 3 keer betalen

scooter-kopen-in-3-termijnenBij Fast en Furious kun je nu ook kiezen voor de betaaloptie: “in 3x betalen”.
Dit wil zeggen dat je het aankoopbedrag niet in 1x betaalt, maar in 3 keer kunt betalen. Gespreid betalen dus zonder rente!
 
Een scooter kopen maken wij nog makkelijker en nog leuker want beschik je nu niet over het gehele aankoopbedrag, maar binnenkort wel, dan is deze betaalmethode een extra uitkomst. Heb je een bonus in het vooruitzicht, vakantiegeld, of salaris? Kies dan voor ‘in 3x betalen’ zodat je nu je scooter kunt kopen en later de rest betaald.
 

Scootmobiel in 3 termijnen betalen

Veel mensen met een beperking, die een scootmobiel kopen of willen kopen, hebben vaak een lager inkomen. Dat betekent dat het voor hen nog lastiger is, en meer tijd kost om het bedrag bij elkaar te sparen. Je moet dus langer wachten voordat je een scootmobiel kunt kopen. Met de IN3 betaalmethode hoef je vanaf nu niet nog 2 maanden te wachten totdat je het bedrag bij elkaar hebt, want je kun deze nu al aanschaffen.
 
Scootmobielen waaronder de driewielers en vierwielers kun je bovendien al goedkoop kopen bij ons. Mocht je het bedrag toch niet in 2 maanden bij elkaar kunnen krijgen, dan is de optie scootmobiel leasen wellicht iets voor je. Daarmee kun je het bedrag niet spreiden in 3x maar in 12, 18, 24, 36, 48, 60, of zelfs 72 termijnen.
 

Hoe werkt het?

Kies als betaalmethode in3. Het aankoopbedrag wordt in 3 termijnen verdeeld. Het 1e deel betaal je direct. Het 2de deel betaal je binnen 30 dagen en het derde deel binnen 60 dagen.
 
Deel 1: direct in de shop betalen
Deel 2: binnen 30 dagen
Deel 3: binnen 60 dagen
 

Wanneer gaan we met je bestelling aan de slag?

Wanneer je voor de betaaloptie ‘in3’ kiest en het eerste deel betaalt, dan gaan we direct met je bestelling aan de slag. Wij maken geen verschil tussen in 1x alles betalen of in 3x. Je krijgt dus even snel je brommer, scooter, of andere tweewieler, driewieler, of vierwieler geleverd!
 

Voorwaarden en voordelen

Iedereen kan gebruik maken van de ‘in 3 keer betalen’ betaalmethode. De enige voorwaarde is dat het totale aankoopbedrag niet hoger mag zijn dan 5000,- euro.
 
BKR registratie? Geen probleem want met deze betaalmethode wordt er niet naar een BKR registratie gekeken. Ook al ben je geregistreerd bij het BKR, dan kun je alsnog een scooter kopen en betalen in 3 termijnen.
 
Omdat er niet naar BKR gekeken wordt, is er ook geen sprake van een lening met deze betaalmethode. Je gaat dus geen lening aan en betaalt ook geen rente!
 

Andere betaalopties

Naast ‘in 3 x betalen’ kun je ook kiezen voor leasen. Met leasen betaal je het aankoopbedrag niet in 3 keer maar in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Iedere maand betaal je 1 termijn. Doordat je in meer termijnen kunt betalen ben je per maand nog goedkoper uit. Bij het leasen wordt er wel naar een BKR notering gekeken en zijn er inkomsten vereist. Je kunt bij ons dus altijd en gemakkelijk een scooter kopen of een scootmobiel kopen, of het nu een driewieler of vierwieler is.