Onderhoudspakketten - Garantie en Onderhoud

Iedere brommer, scooter of scootmobiel heeft standaard 2 jaar garantie. Bij sommige merken en/of types waaronder SYM krijg je zelfs 3 jaar garantie op de 50cc motor. Mocht er een onderdeel kapot gaan, dan valt dit onder garantie. Wat echter niet onder garantie valt is het arbeidsloon. Deze kosten komen dus wel voor je eigen rekening.

Om garantie te kunnen claimen moet iedere onderhoudsbeurt volgens het boekje zijn uitgevoerd. Het onderhoudsschema geeft namelijk aan bij welke kilometerstand de scooter een onderhoudsbeurt moet krijgen. Wanneer je je hieraan houdt, dan kun je garantie claimen.

Zowel onderhoudsbeurten kosten geld, als garantiereparaties. Bij garantiereparaties worden alleen de onderdelen dus vergoed door de fabrikant.

Hier kun je precies lezen wat een servicebeurt inhoudt

Voordeel van onze onderhoudspakketten

Met onze onderhoudspakketten kun je alle kosten afdekken. Zo weet je vooraf precies wat de kosten zijn, en wat je ervoor terugkrijgt. Hierdoor koop je 100% service vooraf in, en loop je achteraf niet tegen onverwachte kosten aan. Zowel de onderhoudsbeurten als het arbeidsloon voor het vervangen van kapotte onderdelen die onder garantie vallen worden hiermee dus afgedekt.

Welke pakketten hebben wij

Pakket 1 = 3 beurten incl onderdelen en arbeidsloon

Pakket 1 is goed voor de eerste 3 onderhoudsbeurten. Alle onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Gaat er een onderdeel binnen de garantieperiode stuk, dan wordt het arbeidsloon met dit pakket ook afgedekt. Het enige wat niet is inbegrepen zijn de transportkosten. Woon je in de omgeving van Alphen a/d Rijn dan heb je dit wellicht niet nodig.

Pakket 2 = 3 beurten incl onderdelen, arbeidsloon, en transportkosten

Dit pakket is hetzelfde als pakket 1 maar de transportkosten zijn dan ook inbegrepen. Onder transport wordt het ophalen en terugbrengen van jouw brommer of scooter verstaan.

Pakket 3 = 6 beurten incl onderdelen en arbeidsloon

Pakket 3 is goed voor 6 onderhoudsbeurten. Ga je de brommer of scooter meer voor het woon/werkverkeer inzetten, dan is dit pakket een betere keuze dan pakket 1. Ook hier worden alle onderdelen, vloeistoffen, arbeidsloon, en het arbeidsloon bij garantiereparaties afgedekt. De transportkosten zijn hierbij niet inbegrepen. De transport moet je dus zelf regelen.

Pakket 4 = 6 beurten incl onderdelen, arbeidsloon, en transportkosten

Pakket 4 is wederom hetzelfde als pakket 3 maar hierbij zijn de transportkosten ook inbegrepen. Je brommer of scooter krijgt dus 6 onderhoudsbeurten waarbij alle kosten zijn inbegrepen om je brommer of scooter in topconditie te houden.

Fast

Mobiliteitsgarantie voor scootmobiel WMO/PGB

Wij bieden een assortiment van onderhoudspakketten aan die speciaal zijn ontworpen voor klanten met een WMO/PGB budget, waarbij we een uitstekende mobiliteitsgarantie voor uw scootmobiel leveren. Met onze pakketten waarborgen we niet alleen de technische efficiency van uw scootmobiel, maar verzekeren we ook een zorgeloze ervaring op de weg.

Pakket 5: Onderhoudscontract voor WMO/PGB van 5 jaar, inclusief transport

Dit aanbod is speciaal gecreëerd voor scootmobielgebruikers met een WMO/PGB budget. Het pakket omvat een onderhoudscontract van vijf jaar, met inbegrip van transportdiensten en een eenmalige accuvervanging. Dit pakket is ideaal voor scootmobielen die voornamelijk worden ingezet voor korte ritten in de nabije omgeving. Het contract voorziet in drie onderhoudsbeurten waarbij alle essentiële onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Indien er een onderdeel defect raakt binnen de garantieperiode, dan zijn ook de arbeidskosten gedekt. De totale kosten voor dit pakket bedragen €2999,-, inclusief een eenmalige batterijvervanging.

Pakket 6: Onderhoudscontract voor WMO/PGB van 6 jaar, inclusief transport

Dit pakket lijkt op het voorgaande, maar strekt zich uit over een periode van zes jaar. Ook hier is een eenmalige accuvervanging inbegrepen. Dit pakket is ontworpen voor scootmobielen die vaak worden gebruikt voor langere ritten. Het bevat vijf onderhoudsbeurten waarbij alle noodzakelijke onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Mocht een onderdeel binnen de garantieperiode kapot gaan, dan zijn de arbeidskosten eveneens gedekt. De kosten voor dit pakket bedragen €3499,-, inclusief een eenmalige batterijvervanging.

Pakket 7: Onderhoudscontract voor WMO/PGB van 7 jaar, inclusief transport

Dit is ons meest uitgebreide onderhoudspakket met een looptijd van zeven jaar en een eenmalige accuvervanging. Het is geschikt voor scootmobielen die dagelijks worden gebruikt voor woon-werkverkeer of langere ritten. Het pakket voorziet in zeven onderhoudsbeurten waarbij alle essentiële onderdelen en vloeistoffen zijn inbegrepen. Mocht een onderdeel binnen de garantieperiode defect raken, dan zijn de arbeidskosten ook gedekt. De kosten voor dit pakket bedragen €3999,-, inclusief een eenmalige batterijvervanging.

De mobiliteitsgarantie voor scootmobiel binnen de WMO/PGB context is niet alleen een garantie voor betrouwbare service, maar ook voor uw onafhankelijkheid en gemoedsrust. Elk van deze pakketten is ontworpen met de behoeften van onze cliënten in gedachten, om ervoor te zorgen dat uw scootmobiel altijd in topconditie verkeert. Onze mobiliteitsgarantie voor scootmobiel zorgt ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over onvoorziene onderhoudskosten, en stelt u in staat om met vertrouwen en veiligheid de weg op te gaan.

Mobiliteitsgarantie is voor iedereen

Onze onderhoudspakketten 5, 6 en 7 zijn niet exclusief voor klanten met een WMO/PGB budget. Ook als u geen gebruik maakt van WMO of PGB, kunt u van deze pakketten profiteren. De mobiliteitsgarantie die we bieden is gericht op het waarborgen van uw onafhankelijkheid en zekerheid op de weg, ongeacht uw budget of financiële regeling. Met onze Mobiliteitsgarantie in combinatie met de ANWB Pechhulp voor de scootmobiel, streven we ernaar om een naadloze en zorgeloze rijervaring te bieden aan al onze klanten.

Waarom tijdig onderhoud laten plegen

Niet voor niets geven fabrikanten aan om een servicebeurt uit te laten voeren bij een bepaalde kilometerstand. Vooral de eerste 3 beurten zijn van groot belang. Het nieuwe motorblok moet inslijten en daarbij komen metaaldeeltjes vrij. Deze metaaldeeltjes komen in de olie terecht en wanneer je de olie niet ververst, dan kunnen ze voor onnodige slijtage zorgen van het motorblok. Tijdens een servicebeurt worden alle draaiende en bewegende delen gecontroleerd op speling, en worden ze indien nodig ingevet en afgesteld. Alleen op deze manier kan de werking worden gegarandeerd en blijft de garantie van kracht.

Hoeveel zijn de transportkosten

Kies je voor pakket 1 of 3, dan zijn de transportkosten niet inbegrepen. Voor deze pakketten kies je waarschijnlijk wanneer je in de directe omgeving van Alphen a/d/ Rijn woont. Mocht je brommer of scooter onverhoopt stuk gaan, dan moet je zelf de transport regelen. Een enkele rit kost € 49,95. De prijs voor ophalen of brengen is gelijk. Wil je een retour, dus ophalen en terugbrengen, dan kost dat € 90,- per keer. Wanneer je pakket 2 of 4 kiest ben je dus een stuk voordeliger uit en sta je nooit voor onverwachte kosten, dus ook niet bij pech onderweg.

Voorwaarden en uitzonderingen

Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een afspraak voor de servicebeurten. Een afspraak maken kan zowel via email als telefoon. De service loopt altijd via de hoofdvestiging in Alphen a/d Rijn. Pakketten of gedeelten daarvan kunnen niet worden ingewisseld voor geld of accessoires. De pakketten zijn maximaal 2 jaar geldig na aanschaf, en alleen te gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe brommer of scooter. Je kunt alleen een onderhoudspakket afnemen als particulier. Bedrijven kunnen hier geen gebruik van maken. Onderhoudspakket alleen geldige voor ons bekende klant en vervalt bij doorverkoop en/of total loss verklaringen en ongelukken.

Onderhoudspakket op afbetaling (leasen)

Wanneer je een brommer of scooter wilt kopen op afbetaling (leasen), dan kun je ook het onderhoudspakket mee leasen. Deze extra service kun je dan ook in maandelijkse termijnen aflossen waardoor je maximale zekerheid hebt, en minimale kosten.