Scooter kapot

Het kan altijd voorkomen dat je scooter kapot gaat om wat voor reden dan ook. Het is dan verstandig om een goede scootergarage uit te zoeken die veel verstand heeft van scooters en motoren. Wij van Fast en Furious scooter hebben al een jarenlange ervaringen met de reparatie van scooters. Wij hebben een groot aantal scooterspecialisten in ons team welke van elk merk en type scooter veel verstand hebben. Onze garage is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Hier kunt u altijd terecht met uw scooter, met en zonder afspraak. Het is ook altijd mogelijk om ons even te bellen als u problemen ondervindt met uw scooter. Wij kunnen u dan telefonische ondersteuning en advies geven over wat u het beste kan doen.

Wij hebben motorisch dus een hoop kennis in huis van alle scootermerken en types, maar u kunt ook bij ons terecht voor eventuele lak en kappenschade. In onze scooterwerkplaats staan verschillende soorten aparatuur waarmee wij elke soort schade kunnen behandelen. Van een simpele lakschade tot een grote kapschade, u kunt altijd bij ons terecht. Qua prijs zijn wij ook een goede keuze. Wij nemen altijd voorafgaand aan de schade te prijzen door met u en adviseren u wat u het beste kan doen of niet doen. Ons doel is om onze klanten altijd weer met een goed humeur uit onze zaak te laten gaan!

scooter-kapot

Vespa Kapot

Als u schade heeft aan uw Vespa kunt u ook altijd bij ons terecht. Als u deze Vespa bij ons in de showroom of webshop heeft besteld, heeft u bijna altijd nog recht op uw garantie van 2 jaar. Mocht het zo zijn dat deze schade buiten uw garantie valt kunnen wij ook altijd samen met u tot een mooie oplossing komen. Ons team heeft al jarenlange ervaring met Vespa’s dus wij weten wat we doen. Wij hebben elke soort schade of motorisch probleem al een keer gehad dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

 

Oplevertijd na reparatie

Wij streven ernaar om uw scooter zo snel mogelijk gerepareerd te hebben. Wij streven altijd om binnen een week uw scooter weer rijklaar te maken. Indien uw scooter klaar is om op gehaald te worden heeft u een ophaaltijd van 5 werkdagen. Indien het u niet gaat lukken om de scooter binnen die tijd op te halen, vragen wij een vergoeding van 2,50 per dag. Dit doen wij omdat wij geen ongelimiteerde opslagruimte hebben. Deze opslagruimte kost ons natuurlijk ook geld en het is zonde als daar te veel ruimte wordt verbruikt.

Wat kan ik doen als ik mijn scooter kapot is, maar ik deze eigenlijk altijd nodig heb?

Als u uw scooter bij ons ter reparatie aflevert kunt u bij ons gebruik maken van de huurservice. U kunt bij onze huurservice al een scooter huren voor slechts 25 euro per dag. Deze kunt u dan ongelimiteerd gebruiken om bijvoorbeeld naar uw werk te gaan of naar andere gelegenheden. Deze huur scooter kunt u dan door heel Nederland gebruiken in de gehuurde periode. Nadat uw scooter klaar is kan u op uw huurscooter uw eigen scooter weer komen ophalen en met uw eigen scooter weer naar huis, makkelijk toch!

Als u scooter kapot is en u daar nu vragen over heeft kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door het contactformulier op de site in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om ons even te bellen. Dan kunnen wij gelijk even het schade proces bespreken.
Als de reparatie te duur is of de scooter total loss is word helpen we u ook graag met een een nieuwe scooter kopen.

scooter-stuk