Verzendkosten en beleid

Bij Fast&Furious Scooters streven we ernaar om uw winkelervaring zowel online als offline zo soepel en transparant mogelijk te maken. We begrijpen dat het kiezen van de juiste verzendoptie een belangrijk aspect is van uw aankoopbeslissing. Daarom bieden we verschillende verzendmogelijkheden aan, elk ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn gebaseerd op verschillende factoren, waaronder het gewicht en de afmetingen van het product, wij hebben ervoor gekozen om een gemiddelde hiervan te nemen, de gekozen verzendmethode en het bezorgadres. Tijdens het afrekenproces worden de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat de bestelling definitief wordt geplaatst.

  • Gratis afhalen in de winkel: Voor degenen die dichtbij wonen of de voorkeur geven aan persoonlijke service, bieden we gratis afhalen in onze winkel aan.
  • Bezorging door heel Nederland*: Geniet van het gemak van bezorging aan huis door heel Nederland voor slechts €59,95.
  • Bezorging naar België*: Voor onze klanten in België bieden we bezorging aan huis tegen een tarief van €159,95. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht voor bepaalde eilanden of afgelegen gebieden.

* Let op, uitgezonderd zijn eilanden of afgelegen gebieden, waarvoor mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht of schriftelijke afspraken over worden gemaakt vanwege de moeilijk bereikbare locaties.

Beleid:

  • Verzendmethoden: We bieden diverse verzendmethoden aan, zoals gratis afhalen in de winkel of bezorgen aan huis voor een vast bedrag. Klanten kunnen tijdens het afrekenen de gewenste verzendmethode kiezen die het beste bij hun behoeften past.
  • Verzendkosten: De verzendkosten worden transparant weergegeven tijdens het afrekenproces. Deze kosten zijn afhankelijk van de eerder genoemde factoren en kunnen per bestelling verschillen.
  • Gratis verzending: Voor bepaalde bestellingen bieden we gratis verzending aan. Dit kan gelden voor bestellingen boven een bepaald bedrag of tijdens speciale promotieperiodes. Klanten worden tijdens het afrekenen op de hoogte gebracht van eventuele gratis verzendopties.
  • Levertijden: De geschatte levertijden dienen als indicatie en kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals het gekozen type scooter, scootmobiel, brommobiel, variant, specifieke custom opties, kleur en het bezorgadres. Ons streven is om bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken en te leveren. We willen echter benadrukken dat externe mondiale omstandigheden, zoals logistieke hindernissen op internationaal niveau, schaarste aan grondstoffen, vertragingen bij toeleveranciers, of een drukke periode met een beperkte voorraad bij de importeur, evenals externe factoren zoals weersomstandigheden en feestdagen, van invloed kunnen zijn op de levertijden. Als gevolg hiervan kan de levertijd oplopen tot maximaal 16 weken.
  • Retourbeleid: Voor producten die alleen online besteld kunnen worden, geldt ons standaard retourbeleid. Klanten kunnen binnen een bepaalde periode na ontvangst van hun bestelling een retourverzoek indienen als ze niet tevreden zijn. Voor producten o.a. scooters, scootmobielen of brommobielen die op maat gemaakt zijn door gekozen custom opties en/of tenaamgesteld zijn geld dit niet. Lees ook onze algemene voorwaarden!

We hopen dat deze duidelijke informatie u helpt bij het maken van uw keuze. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te assisteren en uw ervaring bij Fast&Furious Scooters zo aangenaam mogelijk te maken.