Scooter inruilen of verkopen?

Scooter inruilen bij fast furious

 

Wij bieden u hier 3 opties voor:

 

1. U wilt een nieuwe scooter en wilt uw oude scooter inruilen? kom dan met uw scooter en kenteken pas (papieren) naar de werkplaats daar kan de chefwerkplaats beoordelen hoeveel inruil waarden uw oude scooter heeft. Houd er rekening mee dat wij bij inruil altijd uitgaan van de verkoopadvies prijs van de scooter en niet van de eventuele aanbiedings prijs.

 

2. U wilt enkel uw scooter verkopen? kom dan met uw scooter en kenteken pas (papieren) naar de werkplaats daar kan de chefwerkplaats beoordelen hoeveel waarde uw oude (snor)scooter heeft en of wij interesse hebben voor inkoop van uw tweedehands (snor)scooter.

 

3. Wij verkopen de scooter enkel voor uw door. Omdat veel klanten teleurgesteld zijn over de lage inkoop prijzen en of inruilen prijzen hebben we deze optie in de winkel al meerdere malen suceesvol uitgevoerd. Wij kopen uw scooter niet in maar u laat de scooter bij ons achter en spreekt een prijs af die uw voor u scooter wilt hebben. (u houd zelf de kenteken pas (papieren) tot wij een koper voor uw scooter hebben. Dit heeft de volgende voordelen voor U:

 

  • Meer geld terug voor uw oude scooter.
  • Geen gedoe van zelf verkopen van u oude scooter
  • Bij aanschaf nieuwe scooter hanteren wij onze scherpe prijzen en niet zoals bij inruil de verkoop advies prijs.
  • Dagelijkse meer dan 1.000 unieke bezoekers zien uw scooter op onze website/shop.
  • Wij verkopen de scooter door nagekeken en met 3 maanden garantie.
  • Wij adverteren gratis voor u de scooter op google en marktplaats.
  • Meeste klanten kopen liever tweedehands scooter bij de dealer met garantie, hierdoor is een scooter gemiddeld binnen een maand verkocht

 

Interesse neem dan contact met ons op.

 

Scooter inuilen of verkopen

Bij ons kunt u uw oude scooter inruilen of verkopen, echter u zal bij ons minder terug krijgen dan bij een particuliere verkoop, omdat wij inkopen tegen handels prijzen.

Wij bieden u ook de mogelijkheid dat wij de scooter namens u verkopen en aanbieden in de scooterwinkel en op onze online scooter webshop. In dit geval zult u meer voor uw scooter terug kunnen krijgen.

Interesse? Stuur dan even een email naar Info@fastfurious.nl met:

- Foto's

- Km stand en bouwjaar

- Merk / Type

- Vraagprijs en/of waar eventueel tegen in te ruilen.

Klik hier om een scooter uit te kiezen