Tweedehands scooters

Bij Fast & Furious kun je ook tweedehands scooters kopen! Naast ons uitgebreide aanbod aan nieuwe scooters kun je ook kiezen voor een gebruikte scooter. Het voordeel is met name op financieel vlak omdat een 2de hands scooter goedkoper is in aanschaf.

Riva Fast 50cc 4-takt

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.649,95 1.299,95
Lease vanaf 23,79 p/m
Betaal 3x 444,15 via logo IN3 capayable

Evo Maxx E-Line

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
1.649,95 1.349,95
Lease vanaf 24,70 p/m
Betaal 3x 461,23 via logo IN3 capayable

EVO-Maxx E-Vantage

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
1.749,95 1.399,95
Lease vanaf 25,62 p/m
Betaal 3x 478,32 via logo IN3 capayable

Riva Fast Luxe 50cc 4-takt

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.799,95 1.299,95
Lease vanaf 23,79 p/m
Betaal 3x 444,15 via logo IN3 capayable

Aanbod 2de hands modellen

Het aanbod aan 2de hands scooter modellen kan per dag variëren. Er is namelijk veel vraag naar gebruikte scooters vanwege de lagere prijs. Hierdoor kan het zijn dat je vandaag een leuke scooter ziet die morgen verkocht is. Wacht dus niet te lang met een 2de hands scooter kopen.

De meeste scooter die wij tweedehands verkopen zijn van A-merken waaronder Kymco, Peugeot, Piaggio, Aprillia, Yamaha en natuurlijk Vespa. De modellen lopen uiteen van retro tot aan sportief. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Soms hebben wij zelfs motorscooters te koop.

Brommers, snorfietsen en scooters

Er is een gevarieerd aanbod als het gaat om tweedehands brommers. Vaak zie je de term ‘brommer’ veel terug komen als het gaat om een gemotoriseerde tweewieler. Echter is er wel een verschil tussen een snorbrommer en brommer. De snorbrommer kan maximaal 25 km p/u en de bromfiets maximaal 45 km p/u. De snorfiets kent geen helmplicht en de brommer wel.

De scooters worden verdeelt in snorscooters en bromscooters.

Garantie en afleverbeurt

Waarom een tweedehands scooter kopen bij Fast & Furious? Dat is simpel. Alle tweedehands scooters boven de 500,- euro worden namelijk geleverd met 3 maanden garantie en een afleverbeurt. Hierdoor ben jij verzekerd van een goede scooter waar je meteen plezier van kunt hebben.

2de hands scooter leasen

Bij Fast & Furious kun je ook een 2de hands scooter leasen. Dit betekent dat je hem in termijnen afbetaald. Kopen op afbetaling dus. Een scooter van 500,- euro kun je al voor 10,- euro per maand leasen! Accessoires kun je bovendien mee leasen. Wil je bijvoorbeeld meteen een goed slot mee bestellen, of een of meerdere andere accessoires, dan is dat mogelijk.

Waarom je tweedehands scooter kopen bij Fast & Furious

Je kunt uiteraard via een advertentiesite een tweedehands brommer kopen maar dan weet je nooit of je een kat in de zak koopt. Bovendien krijg je daar geen garantie of een onderhoudsbeurt voordat je hem mee naar huis neemt. Bij ons is dat anders. Bij ons krijg je wel garantie en een onderhoudsbeurt wanneer de scooter 500,- euro of meer kost.

Naast afhalen kun je ook je 2dehands scooter kopen en laten thuisbezorgen! De transport kost slechts 49,95 euro door heel Nederland en dat is goedkoop! Wil je de scooter kopen op afbetaling dan kan dat al vanaf 10,- euro.

Scooterverzekering

Al gedacht aan een scooterverzekering? Bij Fast & Furious ben je ook aan het juiste adres als het gaat om een scooterverzekering. Wij kunnen namelijk voordelig je scooter verzekeren. Een scooterverzekering is in Nederland verplicht. Deze kun je bij veel maatschappijen afsluiten maar natuurlijk ook bij Fast & Furious.

Overzicht van onze Tweedehands Aprilia scooters

Al onze tweedehands scooters worden technisch nagekeken voordat ze worden verkocht. Wij geven 3 maanden garantie op 2dehands scooters boven de € 500,-. Fast Furious scooters biedt u tevens de mogelijkheid om uw tweedehands scooter te leasen.

2de hands Gilera scooters

Op deze pagina tref je al onze tweedehands Gilera scooters. Het aanbod varieert regelmatig omdat de tweedehands scooters erg snel gaan. Van elk exemplaar die je ziet is er maar een. Het kan dus voorkomen dat de scooter ineens niet meer te koop is omdat hij net verkocht is. Je moet er dus snel bijwezen.

Gilera scooters populair

Gilera scooters zijn erg populair. Dit komt door hun sportieve design en kwaliteit. De Gilera Runner is het meest populaire model welke een aantal facelifts heeft ondergaan. Per uitvoering kunnen er wel eens kleine verschillen zijn maar dit betreft met name het design. Qua techniek zijn bijna alle Runner modellen hetzelfde en beschikken ze over een sterk 2-takt motorblok welke weinig onderhoud kent.

Kenmerken van de Gilera Runner

De Runner kenmerkt zich door zijn sportieve design, sterke motorblok en grote brandstoftank. De tankinhoud bedraagt tussen de 9 en 11 liter, afhankelijk per uitvoering. De tank is in het midden bij de voeten gesitueerd om de gewichtsverdeling optimaal te houden. Niet alleen oogt deze scooter super sportief maar merk je ook tijdens het rijden dat hij sportief is. Zoek je een scooter met een uitstekende wegligging dan moet je de Gilera Runner kopen!

Luxe scooter

De Runner is zeker een luxe scooter te noemen omdat er standaard een aantal extra features zijn opgenomen in het design. Zo zijn er stuurbalansgewichten aan de uiteinden van de handvatten aanwezig en zijn er ventilatieroosters welke warme lucht kunnen geven. Het zadel is zeer comfortabel, groot genoeg voor 2 personen, en er is bijzonder veel beenruimte. Ook voor zeer grote bestuurders is dit een zeer fijne scooter.

Tweedehands Gilera scooter kopen

Reden genoeg om bij ons een tweedehands Gilera scooter te kopen. Wij geven namelijk op elke 2de hands scooter boven de 500,- euro 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt. Zo weet je dat je altijd een goede scooter koopt en weinig risico loopt.

Betaalgemak

Wanneer je een 2de hands Gilera scooter wilt kopen en in termijnen wilt afbetalen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kopen op afbetaling noemen wij leasen. Bij elke scooter zie je wat hij kost als je hem in een keer betaald en wat hij in termijnen kost. Voor een scooter van 500,- euro betaal je slechts 10,- euro per maand.

Tweedehands Kymco scooters

Een Kymco scooter kopen kan prima tweedehands. Kymco maakt namelijk goede en betrouwbare scooters. Bovendien zijn bijna alle modellen die zij maken een succesnummer. Ook 2de hands verkopen deze erg goed. Zie jij een leuk model staan dan moet je er snel bijwezen want OP=OP.

Meer dan alleen scooters

Kymco is een van de grootste scooterfabrikanten en beperkt zich overigens niet alleen tot het fabriceren van scooters. Kymco maakt namelijk ook motoren en Quads. De meeste fabrieken staan in Taiwan en hun producten worden over de hele wereld verkocht.

Kymco modellen

Kymco heeft voor iedereen een scooter die past. Er zijn namelijk ruim 10 modellen van retro tot super sportief. Hieronder introduceren wij de modellen van dit moment.

Kymco Agility

De Agility kent meerdere uitvoeringen waaronder ‘City’, ‘Delivery’ en ‘Fat’.

Het verschil onderling is de velgmaat en het design. De Delivery is een bezorgscooter bij uitstek. De City kenmerkt zich door zijn grote 16 inch wielen en de Fat is weer lekker compact.

Kymco G-Dink

De G-Dink is een luxe 2 persoons scooter met veel comfort en gemak. Zijn forse afmeting maken deze scooter een bijzondere verschijning. Als je niet beter zou weten zou je denken dat het een motorscooter is.

Kymco K-Pipe 50

De K-Pipe 50 is een schakelbrommer met automatische koppeling. De K-Pipe is er ook in een motoruitvoering waarbij het enige verschil het motorblok zelf is. Je weet dus dat deze brommer degelijk is. Qua looks heeft hij iets weg van een dirtbike en heeft verder een cool en fris design.

Kymco Like

De Like is duidelijk een retro scooter maar wel voorzien van de hedendaagse techniek. De Like is een prettige stadsscooter welke een compact design heeft. Hiermee is hij ook voor kleinere bestuurders erg geschikt.

Kymco New Dink

De New Dink is samen met de G-Dink de grootste qua omvang en bovendien geschikt voor 2 personen. Hij is verrassend ruim en erg geschikt voor bestuurders met een groot postuur. De New Dink is erg gericht op comfort.

Kymco People S

De People S heeft grote 16 inch velgen en heeft een iets zakelijk voorkomen. Hij voelt erg solide aan, beschikt over veel remkracht en heeft een prima vering. Zijn kleine windscherm en grote bagagevak maken de People S een praktische scooter.

Kymco Sento

De Sento is een futuristische scooter welke een design van nu en van vroeger heeft. Er zijn een aantal retro elementen opgenomen en met de Sento ben je zeker uniek. Zijn zuinige motorblok en lichte gewicht dragen bij aan een laag brandstofverbruik.

Kymco Super 8

De Super 8 is een van de meest sportieve scootermodellen die Kymco in huis heeft. De Super 8 is een grote concurrent van de Gilera Runner en Yamaha Aerox. Zoek je een super sportieve scooter dan moet je de Kymco Super 8 kopen.

Kymco Vitality

Fris, modern, sportief en stoer, dat is de Vitality. Hij ziet er chique uit, heeft een zuinig 4-takt motorblok en is zeer betrouwbaar. De Vitality is een praktisch vervoersmiddel, beschikbaar in mooie kleuren en een echte eyecatcher.

Kymco VP50

De Kymco VP50 is een moderne scooter welke vanwege zijn grote voetenplank erg comfortabel en praktisch is. Zeker met een groot postuur kom je geen ruimte te kort.

Tweedehands Kymco scooter kopen

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je een Tweedehands Kymco scooter kopen wilt. Kost de scooter meer dan 500,- euro dan krijg je er van ons 3 maanden garantie op en een gratis onderhoudsbeurt. Zo kun je voorlopig weer vooruit.

Betalen in termijnen

Wil je jouw Kymco scooter kopen en betalen in termijnen? Dat kan bij Fast & Furious! Al vanaf 10,- euro per maand kun je een 2de hands Kymco scooter kopen!

2de hands Peugeot scooters

Wil je een tweedehands Peugeot scooter kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je namelijk 3 maanden garantie + een gratis onderhoudsbeurt. Hierdoor weet je zeker dat je voorlopig vooruit kunt. Een Peugeot scooter kun je prima 2de hands kopen omdat deze scooters van goede kwaliteit zijn.

Peugeot scooter modellen

Op dit moment heeft Peugeot een 6-tal populaire scootermodellen. Dit zijn: Citystar, Django, Kisbee, Speedfight, Tweet en Vivacity. Hieronder introduceren wij deze modellen even in het kort.

Citystar

De Peugeot Citystar is een robuuste scooter welke veel weg heeft van een motorscooter. Hij is zeer geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer en biedt genoeg ruimte voor 2 personen. De Citystar is alleen als 45km bromscooter verkrijgbaar.

Django

De Peugeot Django is een hippe retroscooter met een sportief en eigentijds design. Met de Django val je direct op. Hij is luxe, comfortabel en voorzien van een zuinige 4-takt motor. De Django is als snorfiets 25km p/u en bromfiets 45km p/u verkrijgbaar.

Kisbee

De Peugeot Kisbee is een elegante en sportieve scooter welke als snorscooter en bromscooter verkrijgbaar is. De Kisbee is zeer geschikt voor lange afstanden en zeer wendbaar. Zeker als 2de hands een prima keuze!

Speedfight

De Peugeot Speedfight is de meest sportieve scooter die het merk Peugeot maakt. De Speedfight is al vele jaren een succesnummer. De hotsellers van dit moment zijn de Speedfight 3 en 4. Ook dit model is in een snor- en bromuitvoering te verkrijgen.

Tweet

De Peugeot Tweet is een zeer comfortabele scooter welke direct opvalt door zijn grote wielen. De Tweet is zeer geschikt voor de wat grotere bestuurders en heeft een bijzonder goede wegligging. Snel door de drukke stad heen is met de Tweet geen enkel probleem.

Vivacity

De Peugeot Vivacity is een zeer gewilde scooter voor zowel binnen- als buiten de stad. De Vivacity kent meerdere uitvoeringen waaronder een 2-tak, 4-takt en een E-vivacity welke volledig elektrisch is. Ook de Vivacity kun je tweedehands kopen als bromscooter en snorscooter.

Tweedehands Peugeot scooter kopen

Wil je een A-merk scooter kopen dan moet je zeker een Peugeot kopen. Dit scootermerk bestaat al heel lang en staat bekend om haar goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Een Tweedehands Peugeot scooter kopen is daarom een goede beslissing. Bij Fast & Furious geven we je 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt indien de scooter 500,- euro of meer kost.

Gespreid betalen

Je kunt bij ons ook een 2de hands Peugeot scooter kopen en gespreid betalen. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand! Ook accessoires en upgrades kun je in termijnen betalen! Wil je meer weten over kopen op afbetaling? Lees dan verder op onze Lease pagina.

2de hands Piaggio scooters

Tweedehands Piaggio scooter kopen? Dan zit je hier goed! Wij verkopen namelijk 2de hands Piaggio scooters welke voorzien zijn van een grote beurt bij aflevering en 3 maanden garantie. Je kunt er meteen van genieten en hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid.  De tweedehands Piaggio’s verkopen erg snel. Wees er snel bij want WEG=WEG.

Over het merk

Piaggio maakt al meer dan 70 jaar scooters. Zo kwam de allereerste Vespa pas op de markt wanneer hij voldeed aan alle comfort eisen die de fabrikant stelde. Het design was destijds nog niet eens van belang. In de loop der jaren is mode en design een steeds grotere rol gaan spelen in Italië waar dit scootermerk ook vandaan komt. De scooters steeds werden mooier en mooier. Vandaag de dag maakt deze scooterfabrikant een van de mooiste scooters die je maar kunt vinden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Piaggio waardoor deze is zeer goede naam heeft opgebouwd.

Piaggio modellen

Het scootermerk Piaggio maakt een aantal modellen. Het meest populaire model is de Vespa. Veel mensen weten niet dat Vespa gemaakt wordt door Piaggio. Naast de Vespa maakt dit scootermerk ook de Zip, de Fly en de Liberty. Hieronder kun je lezen wat de kenmerken zijn van deze modellen.

Piaggio Vespa

Een van de best verkochte scooter aller tijde is de Vespa. Deze retro scooter bestaat al 70 jaar en is een aantal jaar weer helemaal in de mode. De Vespa is ongekend betrouwbaar en beschikt over zeer verfijnde en duurzame techniek. De populairste Vespa modellen zijn de Sprint en de Primavera.

Piaggio Zip

De Piaggio Zip mag er absoluut wezen. Hij is compact en ieders vriend. De Zip heeft absoluut geen problemen met het drukke stadsverkeer en wendt zich er moeiteloos doorheen. Niet voor niets is de Zip een van de best verkochte scooters. De prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed. Zoek je een compacte en handzame tweedehands scooter, koop dan de Zip.

Piaggio Fly

De Fly van Piaggio is een hedendaagse scooter welke klasse en sportiviteit uitstraalt. Deze scooter is zowel in een 25km snorfiets als 45km bromfiets te koop. Zoek je een 2de hands scooter met veel opbergmogelijkheden dan is de Fly aan te raden. Het zwaartepunt van de Piaggio Fly ligt lager dan gemiddeld wat zorgt voor een nog betere wegligging.

Piaggio Liberty

Een betrouwbare scooter met grote wielen, dat is de Liberty van Piaggio. Zijn rijcomfort is ongekend evenals zijn betrouwbaarheid. Het Italiaanse design maakt de Liberty een bijzonder mooie verschijning. Deze Piaggio scooter is voor de wat grotere en langere bestuurders een uitkomst. Ook qua wegligging ga je genieten van deze scooter.

Tweedehands Piaggio kopen

Wil je een tweedehands Piaggio kopen? Doe dit dan bij Fast & Furious! Wij geven je 3 maanden garantie en een grote beurt bij afleveren wanneer de scooter 500,- euro of meer kost. Leasen kan ook bij 2de hands scooters. Je kunt namelijk ook je 2de hands scooter in termijnen betalen. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand!

Tweedehands Vespa scooters

Je wilt een tweedehands Vespa scooter kopen? Heel slim! De Vespa is namelijk de allerbeste retro scooter die er is. Niet alleen is hij prachtig om te zien maar ook van voortreffelijke kwaliteit. Een 2de hands Vespa kopen doe natuurlijk bij ons want naast de 3 maanden garantie krijg je ook een afleverbeurt cadeau!

Vespa modellen

Vespa heeft een aantal modellen op de markt gebracht. De Primavera en de Sprint zijn de meest bekende. Alle Vespa modellen zijn van ongekende kwaliteit en allemaal voorzien van technische hoogstandjes. Zo hebben de onderstaande modellen allemaal een mono-arm-voorvork en zijn ze voorzien van een krachtig maar toch zuinig motorblok.

Vespa Primavera

De Primavera herken je snel aan zijn mooie rondingen en ronde koplamp. Rond de koplamp is een chromen rand aanwezig. De Primavera is de best verkochte retro scooter van dit moment. De Primavera kent overigens ook een Touring uitvoering welke nog completer is. De Touring heeft 3 dingen extra, namelijk een windscherm, een bagagerek voorop en een bagagedrager achterop.

Vespa Sprint

De Sprint heeft een vierkante koplamp welke omringd is met een chromen rand. De Sprint is ook in een Sport uitvoering te verkrijgen welke sportiever oogt. Ook de Sprint is voorzien van zeer verfijnde en betrouwbare techniek.

Vespa LX

De Vespa LX is de voorganger van de Primavera en heeft veel overeenkomsten. Waar je de LX weer snel aan herkend is dat deze, in tegenstelling tot de Primavera, geen chromen rand heeft rond de koplamp.

Vespa S

De Vespa S is de iets sportievere uitvoering en tevens voorloper van de Vespa Sprint. Het verschil is vooral bij het zadel waarneembaar omdat de S-uitvoering een korter en sportiever zadel heeft.

Vespa LXV

De LXV herken je onmiddellijk door de eigenzinnig koplamp welke zich iets voor het stuur bevindt. Rond de koplamp is een klein windscherm aanwezig en het zadel bestaat uit 2 delen. Ook is er standaard bij de LXV een achterdrager aanwezig.

Vespa motorscooters

Je kunt natuurlijk ook een 2de hands Vespa motorscooter kopen. Vespa heeft naast haar collectie aan 50cc motorblokken ook 125cc en 300cc in haar assortiment zitten. De Primavera en de Sprint zijn als 125cc verkrijgbaar. De GTS300, welke veel op de Primavera lijkt, is er in een 300cc uitvoering.

Tweedehands Vespa scooter kopen

Ga je een tweedehands Vespa scooter kopen dan kun je eigenlijk geen miskoop doen. Vespa is dermate degelijk dat je daar nog vele jaren plezier van gaat hebben. Toch krijg je bij Fast en Furious 3 maanden garantie op de Vespa om er zeker van te zijn dat je plezier gewaarborgd blijft. Bovendien wordt de scooter afgeleverd met een grote beurt. Zo hoef je dus voorlopig ook even geen onderhoud te plegen.

2de hands kopen op afbetaling

Ook 2de hands Vespa scooters kun je bij ons kopen op afbetaling. Bij onze lease calculator kun je eenvoudig uitrekenen wat jouw 2de hands Vespa je gaat kosten. Ga je voor extra gemak? Laat dan je Vespa scooter thuis bezorgen! Dit doen wij voor slechts 49,95 euro!

Tweedehands Yamaha scooters

Een Yamaha scooter is niet alleen mooi om te zien maar ook zeer degelijk en betrouwbaar. Een tweedehands Yamaha scooter kopen kan daarom prima. Bij Fast en Furious krijg je bij aflevering een gratis onderhoudsbeurt en drie maanden garantie wanneer je 2de hands scooter meer dan 500,- euro kost. Een thuisbezorgmogelijkheid hebben we ook. Dit kost slechts 49,95 euro!

Yamaha scooter modellen

Yamaha heeft 3 scootermodellen welke gangbaar zijn. Dit zijn de Aerox, de Jog en de Neo. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder en uniek. Yamaha is een van de weinige merken die 4-takt motorblokken op de markt heeft gebracht welke zijn voorzien van een brandstof injectie inspuiting. Hierbij wordt de brandstof rechtstreeks ingespoten in de cilinder waardoor je nog meer power krijgt. Bovendien is het brandstofverbruik ongekend laag. Een verbruik van 1 op 60 is mogelijk!

Aerox

De Yamaha Aerox is wellicht een van de meest sportieve scooters die je maar kunt kopen. Het design is tot in de puntjes verzorgt en ademt sportiviteit. De tank zit in het midden tussen de voeten om het zwaartepunt naar beneden te brengen. Hij is er in zowel een 2-takt als 4-takt. De 4-takt uitvoering beschikt tevens over injectie!

Jog

Ook de Yamah Jog mag er wezen. Ook deze scooter is zeer sportief en van alle gemakken voorzien. De wegligging is uitstekend en dat staat garant voor snelle manoeuvres. Hij is standaard voorzien van brede banden en is voorzien van een krachtig 2-takt motorblok.

Neo

De Yamaha Neo heeft wellicht een iets minder sportief uiterlijk vergeleken met de Aerox en Jog maar qua prestaties mag hij er zeker zijn. De zuinige 4-takt motor is voorzien van injectie waardoor hij razendsnel start. Zoek je een super zuinige 2de hands scooter dan moet je de Neo kopen! Met 1 liter brandstof kun je namelijk tussen de 55 en 60 kilometer rijden!

Yamaha brommers

Het merk Yamaha beperkt zich niet alleen tot scooters. Ze hebben namelijk ook motoren. Een van hun motoren hebben ze ook in brommer uitvoering uitgebracht en dat is de TZR. Dit is een brommer met het design van een echte racemotor die zo van het circuit is afgekomen. Als je niet beter zou weten dan denk je dat dit een echte motor is.

Tweedehands Yamaha scooter kopen

Wil je een tweedehands Yamaha scooter kopen dan heb je een goede beslissing genomen. Dit merk is namelijk erg degelijk en betrouwbaar. Bij ons krijg je standaard 3 maanden garantie + een grote beurt bij aflevering wanneer je scooter boven de 500,- euro kost. Thuis bezorgen is ook mogelijk natuurlijk. De kosten hiervan bedragen slechts 49,95.

2de hands kopen en betalen in termijnen

In termijnen betalen kan natuurlijk ook! Vanaf 10,- euro per maand kun je bij ons al een 2de hands Yamaha scooter kopen. Ook accessoires kun je in termijnen betalen. Denk bijvoorbeeld aan een goed slot om er zeker van te zijn dat je scooter niet gestolen wordt.

Tweedehands retro scooters

Een tweedehands retro scooter kopen doe je natuurlijk bij Fast & Furious. Waarom? Wij geven namelijk op scooters boven de 500,- euro een grote onderhoudsbeurt en drie maanden garantie! De scooter kun je ophalen maar ook thuis laten bezorgen. Retro scooters zijn erg populair op het moment, dus zie je er eentje staan die je leuk lijkt, dan moet je snel zijn want WEG=WEG.

Wat is een retro scooter

Een retro scooter is een scooter waarbij het design is gebaseerd op de scooter van vroeger. Omdat de techniek van vandaag de dag aanwezig is, koop je een goede en betrouwbare scooter die lekker zuinig is in gebruik.

De Vespa

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Vespa. Dit is een legendarisch model van het scootermerk Piaggio die al 70 jaar goed verkoopt. Zoek je een retro scooter van ongekende kwaliteit dan moet je beslist een Vespa kopen. Veel retroscooters van nu zijn deels gebaseerd op de populaire Vespa ontwerpen. In Italië, waar de Vespa vandaan komt, heeft de naam een betekenis. Vespa betekent namelijk wesp. Het lijf van de wesp zie je bij veel retro scooters terugkomen.

Retro modellen

Er zijn veel merken die retro scooter modellen op de markt hebben gebracht. Een aantal populaire retro modellen hebben wij op een rijtje gezet. Kymco Like, Kymco Sento, Peugeot Django, Piaggio Vespa, Sym Allo, Sym Mio en Sym Fiddle.

Tweedehands retro scooter kopen

Er zijn veel verschillende merken die retro scooters maken. Ga je een tweedehands retro scooter kopen, koop dan een scooter van een bekend merk. Deze zijn vaak een stuk beter en betrouwbaarder. Alle tweedehands retro scooters die Fast en Furious verkoopt zijn volledig nagekeken en voorzien van een onderhoudsbeurt, mits ze minder dan 500,- euro kosten. Fast en Furious heeft zoveel vertrouwen in haar tweedehandsproducten dat ze 3 maanden garantie geeft. Zo kun je dus veilig een 2de hands retro scooter kopen zonder het risico te lopen dat je binnen korte tijd kosten krijgt.

Laat je 2de hands retro scooter eenvoudig thuisbezorgen. Voor heel Nederland hanteren wij het vaste lage tarief van slechts 49,95 euro!

Betalen in termijnen

Liever je 2de hands retro scooter in termijnen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Voor een scooter van 500,- euro betaal je slechts 10,- euro per maand. Ook accessoires waaronder een slot kun je in termijnen betalen bij ons.

2de hands Piaggio Mp3

Bij ons kun je ook de een 2de hands Piaggio Mp3 kopen. Dit model hebben wij namelijk af en toe in ons assortiment zitten. Het voordeel van Fast en Furious is dat wij 3 maanden garantie geven op een tweedehands Piaggio Mp3 en hem afleveren met een uitgebreide onderhoudsbeurt! Ook kun je hem in termijnen betalen. Wees er snel bij want de 2de hands Mp3’s van Piaggio verkopen erg snel.

Stoer, praktisch en ontzettend leuk

De Piaggio Mp3 is een motorscooter met 3 wielen. Aan de voorkant zitten er 2 wielen en aan de achterkant 1. Het voordeel van de Mp3 is dat je hem met een autorijbewijs mag besturen. Daarnaast heeft deze motorscooter alle voordelen van de motor. Zo kun je en mag je tussen de files door rijden, betaal je geen parkeergeld en is de wegenbelasting minimaal. Bij het stoplicht hoeft je geen voet aan de grond te zetten omdat de Piaggio motorscooter gewoon rechtop blijft. Zuiniger dan een auto is hij zeker. Hij gaat zeer efficiënt met de brandstof om en is voorzien van moderne technologie. Het motorblok beschikt namelijk over 4-takt technologie met een injectie brandstof inspuitsysteem. Er zijn 2 rijprogramma’s waaruit je kunt kiezen. Wil je zuinig rijden, kies dan het Eco programma. Wil je de Mp3 flink op zijn staart trappen, kies dan voor het Power programma.

Uitvoeringen

De Piaggio Mp3 is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Daarbij kun je kiezen uit een 300cc uitvoering en een 500cc uitvoering. De 300cc uitvoering beschikt over 22,5pk en de 500cc over 40pk. Deze motorscooter weegt rond de 260 kilo en in verhouding met het aantal pk’s is dat best veel. Tevens zijn er ook uitvoeringen welke beschikken over ABS en ASR. Deze extra luxe zorgt voor een extra stukje veiligheid.

Sublieme rijprestaties

De Mp3 van Paggio laat zich eenvoudig besturen en snel bochtenwerk is eenvoudig en leuk. Dat je over veel remkracht beschikt is een feit. De Mp3 heeft namelijk op elk wiel een remschijf zitten. Bovendien heb je met 3 wielen meer grip op het wegdek. De rijprestaties zijn subliem en deze Piaggio motorscooter heeft een zeer hoog fun- en gadget gehalte. Je kunt de Mp3 motorscooter zien als een combinatie tussen een Quad en een motor waarbij je net als een echte motor de bochten in kunt duiken. Bij de stoplichten sta je net zo rechtop als bij een Quad.

2de hands Piaggio Mp3 kopen

Wil je een 2de hands Piaggio Mp3 kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Bij ons kun je de motorscooter af komen halen maar ook thuis laten bezorgen. Standaard krijg je 3 maanden garantie op deze 3-wieler. Bovendien leveren wij hem af met een uitgebreide onderhoudsbeurt zodat je er voorlopig geen omkijken naar hebt.

Kopen op afbetaling

Ook kun je bij ons een tweedehands Piaggio Mp3 kopen op afbetaling. Betaal het bedrag gespreid en daardoor meer geld over. Bij het bestellen van een 2de hands model kun je ook kiezen voor extra opties en accessoires. Ook deze kun je in termijnen afbetalen.

2de hands motorscooters

Wil je een goede en betrouwbare motorscooter kopen voor weinig geld, bekijk dan het aanbod op deze tweedehands pagina. De 2de hands modellen lopen erg hard dus zie je er een leuk model tussen staan, wacht dan niet te lang, weg is weg.

Voordelen van een motorscooter

Een motorscooter heeft veel voordelen. Je bent sneller en flexibeler dan een auto, hoeft geen parkeergeld te betalen en parkeert altijd voor de deur. Het brandstof verbruik is lager en ook de wegenbelasting kost in verhouding met een auto bijna niets. Kom je vaak in aanraking met files dan is dat met een motorscooter vanaf nu verleden tijd.

Merken en modellen

Het aanbod van de tweedehands motorscooters varieert regelmatig. De meest voorkomende merken en modellen die wij in ons assortiment hebben zijn van de Vespa de Primavera 125, de Sprint 125 en de GTS300. Van Piaggio is dat de Beverly, de Fly 125 en de Liberty 125. Ook de Piaggio Mp3 motorscooter hebben wij af en toe 2de hands. De Mp3 is een motorscooter met 3 wielen (2 voor en 1 achter) waarbij je geen motorrijbewijs (A) nodig hebt maar mag rijden met een rijbewijs B (autorijbewijs).

2de hands motorscooter kopen

Wij geven je een paar goede redenen waarom je bij Fast en Furious een 2de hands motorscooter zou moeten kopen. Om te beginnen geven wij bij alle tweedehands scooters boven de 500,- euro namelijk 3 maanden garantie + een gratis onderhoudsbeurt. Zo weet je dat je niet binnen korte tijd voor kosten komt te staan. Je aankoop kun je afhalen maar ook tegen een scherp tarief laten thuisbezorgen. Wij rekenen voor heel Nederland slechts 49,95 euro! Ook voor onderhoud en reparatie kun je bij ons terecht. De transport kunnen wij namelijk ook voor je regelen.

Gespreid betalen

Wil je een tweedehands motorscooter kopen op afbetaling dan bieden wij die optie ook. Al vanaf 10,- euro per maand kun je bij ons een 2de hands motorscooter scooter kopen. Extra aflossen kan zonder kosten en bovendien kun je eenvoudig extra accessoires of opties meefinancieren.

2de hands bezorgscooter

Zoek je een 2de hands bezorgscooter? Bekijk dan ons aanbod op deze pagina. Tweedehands bezorgscooters zijn erg populair dus zie je er een staan die jouw interesse wekt, wees er dan snel bij want OP=OP.

Merken modellen

Er zijn diverse scooters in te zetten als bezorgscooter maar er zijn er ook een paar die daarvoor speciaal ontworpen zijn. De Kymco Agility Delivery en de Sym X-Pro zijn daar een voorbeeld van. Deze 2 modellen zijn uitgerust met een zeer ruime en stevige achterdrager zodat er direct een pizzakoffer of grote topbox gemonteerd kan worden.

De Kymco Agility kenmerkt zich door zijn goede wegligging en dat de achtervering voorbereid is op het zwaardere werk. Hij is erg betrouwbaar en in te zetten als werkpaard.

De Sym X-Pro rijdt verrassend lekker en heeft bijzonder veel opbergruimte. Hij oogt zeer sportief en is absoluut een goed visitekaartje voor je bedrijf. Hij beschikt over een brandstoftank met een capaciteit van maar liefst 9 liter!

Accessoires laten monteren

Veel scooter modellen kunnen worden ingezet als bezorgscooter. Belangrijk is dan om de juiste accessoires erbij te bestellen. Bij ons kun je ook een tweedehands bezorgscooter kopen en daar meteen diverse accessoires op laten monteren. Je krijgt de scooter dan compleet afgeleverd. In de optielijst vind je verschillende onderdelen terug. De prijs die je ziet staan is inclusief montage.

Afhalen en bezorgen

Bij ons kun je de tweedehands bezorgscooter afhalen op een van onze afhaalpunten. Bovendien kunnen wij de scooter bij je thuis of op locatie laten afleveren. De bezorgkosten bedragen slechts 49,95 euro.

2de hands bezorgscooter kopen

Fast & Furious heeft regelmatige interessante aanbiedingen. Niet alleen kun je bij ons terecht voor een nieuwe scooter maar je kunt ook een 2de hands bezorgscooter kopen bij ons. Is de scooter boven de 500,- euro dan geven wij er 3 maanden garantie op. Wij leveren hem af met een uitgebreide onderhoudsbeurt zodat je er voorlopig geen omkijken naar hebt.

Gespreid betalen

Gespreid betalen is ook mogelijk. Je kunt namelijk bij ons een bezorgscooter kopen op afbetaling. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand. Ideaal wanneer je net begonnen voor jezelf begonnen bent of niet over een groot budget beschikt.

Overzicht van onze Tweedehands Sym scooters

Tweedehands Sym scooter kopen? Koop dan bij ons! Bij Fast & Furious krijg je namelijk niet alleen een grote beurt bij aflevering maar tevens 3 maanden garantie wanneer de aanschafprijs boven de 500,- euro ligt! Ook thuisbezorgen is bij ons mogelijk.

Sym scooter modellen

Het scootermerk Sym heeft diverse modellen op de markt gebracht waaronder de Allo, de Fiddle, De Jet 4, de Mio, de Orbit 2, de Symphony en de X-Pro.

Sym Allo

De Allo is een geslaagde retro scooter met de techniek van nu. Betrouwbaar, comfortabel en zeer wendbaar. Of je nu veel in de stad gaat rijden of juist veel lange afstanden, de Allo is jouw vriend.

Sym Fiddle

Zowel de Fiddle 2 als de Fiddle 3 zijn erg populair. De Fiddle beschikt over vele retro kenmerken en is qua techniek vooruitstrevend. Het zuinige en betrouwbare 4-takt motorblok zorgt voor een laag brandstofverbruik. De kleurencombinaties zijn zeer goed gekozen en vallen bij iedereen in de smaak. 

Sym Jet 4

De Jet 4 is in een nieuw jasje gestoken. Met zijn sportieve design en digitale dashboard verovert hij vele harten. De 13 inch wielen zijn net wat groter dan gemiddeld en dat zorgt voor nog betere rijprestaties. De geventileerde remschijf aan de voorzijde zorgt voor nog meer remkracht. Ook deze scooter is verkrijgbaar als brommer en snorfiets.

Sym Mio

Een populaire retro scooter uit het middensegment, dat is de Mio. Hij heeft een eigentijds design en is geschikt voor het dagelijkse woon- en werkverkeer. Wat de Mio bijzonder maakt is dat hij zelf aangeeft wanneer er onderhoud nodig is. Een leuke feature is dat je de benzinedop kunt openen met het contactslot.

Sym Orbit 2

De Orbit 2 is een multifunctionele scooter van goede kwaliteit. Hij is zowel modern als sportief qua design en levert goede prestaties. De wegligging is subliem en je kunt de Orbit 2 kopen in zowel een 25km snorscooter als een 45km bromscooter. Het betrouwbare 4-takt motorblok staat garant voor een laag brandstofverbruik.

Sym Symphony

Zoek je een zeer comfortabele scooter dan moet je de Sym Symphony hebben. Met zijn grote wielen en zuinige motorblok is hij zeer geschikt voor lange afstanden en de wat langere bestuurders. Hij oogt zeer sportief en is zowel in brommer als snorfiets te koop.

Sym X-Pro

De Sym X-Pro is een echt pakezel. Niet voor niets wordt deze scooter massaal ingezet als transport- en bezorgscooter. Hij is snel, wendbaar en zorgt voor veel comfort. De X-pro kun je zowel in een bromfiets- als snorfiets uitvoering kopen.

Tweedehands Sym scooter kopen

Bij Fast en Furious ben je aan het juiste adres wanneer je een Tweedehands Sym scooter kopen wilt! Wij geven je namelijk naast de 3 maanden garantie ook een onderhoudsbeurt bij aflevering. Zodoende kun je extra lang genieten van je aankoop.

Betalen in termijnen kan ook wanneer je een 2de hands Sym scooter koopt. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand! Ook accessoires zoals een helm of slot kun je in termijnen betalen. Bij Fast en Furious hebben we alles, zelfs een scooterverzekering.

Woon je niet direct in de omgeving dan kun je er ook voor kiezen om je tweedehands Sym scooter thuis te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen slechts 49,95 euro!