Scooter leasen = Scooter kopen op afbetaling

Op deze pagina leggen we je alles uit over scooter leasen Een scooter kopen is een grote uitgave, en niet iedereen beschikt over veel geld. Daarom heeft Fast&Furious scooters een leaseplan opgesteld zodat je toch een nieuwe scooter kopen kunt zonder het in een keer te hoeven betalen. Bij scooter leasen betaal je iedere maand een vast termijnbedrag. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. Naast het hele bedrag te leasen kun je uiteraard ook een deel zelf betalen en de rest leasen zodat het termijnbedrag lager wordt of de leaseperiode korter. Extra aflossen mag tussendoor altijd en zo vaak je wilt. Ook kost extra aflossen niets extra’s.

 • Hoe werkt leasen?

  Hoe werkt het scooter leasen

  1. Stel in onze scooter webshop als eerst je vervoermiddel zoals een scooter, scootmobiel, ebike, of andere tweewieler, driewieler, of vierwieler samen inclusief de accessoires die je er graag op of bij wilt hebben. Dit kan zowel thuis als met een van onze verkopers in onze fysieke winkel in Alphen a/d Rijn. Kom je hiervoor liever langs, en wil je het vervoermiddel leasen? Neem dan wat financiële gegevens mee die je bij punt 4 terugleest.
  2. Na het samenstellen van je scooter of ander vervoermiddel dan kun je doorgaan naar het gedeelte afrekenen onderaan de pagina. Hier vind je ook de optie ‘direct leasen vanaf…’ terug.
  3. Wanneer je voor leasen heb gekozen dan kun je kiezen voor het leasetermijn met de bijbehorende maandbedragen. Leasen kan in 12, 18, 24, 36, 48, en 60 maanden. Sneller aflossen kan en kan kosteloos. Vervolgens beantwoord je een aantal vragen en wordt de lease direct in behandeling genomen. Normaal gesproken wordt er op basis van de ingevulde gegevens direct een antwoord gegeven of de lease is afgewezen vanwege te weinig financiële middelen of een goedkeuring gegeven.
  4. De gegevens die gevraagd worden om de leaseaanvraag te beoordelen zijn:
  • Welke bank je gebruikt zoals ING, Rabobank, SNS, of anders.
  • Of je getrouwd bent, samenwonend, single, of anders.
  • Of je kinderen hebt onder de 21 en/of maak je gebruik van kinderopvang.
  • Of je een huurwoning hebt, een koopwoning, of ben je inwonend bent.
  • Of je in het bezit van een auto, en is deze dan van jezelf is, een leaseauto (private) rijdt, of een hebt van de zaak.
  • Wat je netto maandinkomen is.
  • Of je een 13de maand ontvangt.
  • Of je werkgever jouw pensioen betaalt.
  • Of je arbeidsrelatie binnen 6 maanden stopt?
  • Of je zorgtoeslag ontvangt, en zo ja hoeveel.
  • Hoeveel je aan hypotheek of huur betaalt.
  • Of je alimentatie betaalt, en hoeveel dat dan zou zijn.
  • Of je andere leningen hebt.
  • En als laatst je IBAN zodat via iDIN je toegang geeft aan SprayPay, de betaalprovider, zodat zij kunnen inzien of de opgegeven informatie klopt en er voldoende overblijft om de maandlasten van de lease te dragen. Via deze methode heb je dan direct antwoord of de lease gaat lukken of niet.

  Scooter leasen bij Fast&Furious

  leasen-scooter-kopen-op-afbetalingEen scooter leasen bij ons betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat de scooter meteen van jouw is! Je kunt er dus meteen mee wegrijden en hij hoeft dus ook nooit terug. De looptijd van ons leaseplan varieert tussen de 12, 18,24, 36, 48, en 60 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoef je je geen zorgen te maken, want dit is voor alle looptijden even laag. Vooraf weet je dus precies hoe lang je bezig bent en wat het je exact gaat kosten. Op elk gewenst moment kun je het resterende bedrag aflossen waarmee de scooterlease verkort of beëindigd wordt. Dit kan je weer wat rente schelen. Niet alleen wij zijn erg flexibel maar onze leaseconstructie is dat ook!

  Als particulier leasen | Financial/privé lease

  Het particulier leasen van een scooter is bij ons kinderlijk eenvoudig. Ook een Vespa leasen is makkelijk te doen. De Vespa is een van de meest populaire scooters van dit moment waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van onze leaseconstructie. De Vespa is vooral bij jong publiek erg aantrekkelijk en daarom is het leasen een absolute uitkomst.

  Scooter kopen op afbetaling? Maak kennis met Santander

  Santander is al ruim 20 jaar een begrip in de financiële dienstverlening. Meer dan 1 miljoen klanten maakte gebruik van hun leaseconstructie. Leasen kan al bij bedragen van 500,- Euro of meer. Santander is een specialist in consumentenkrediet waar wij graag mee samenwerken. Ook een 2de hands scooter kun je dus eenvoudig leasen!

  scooter-leasen-betalen-in-termijnen

 • Wat kan je lease?

  Bromscooter, snorscooter, snorfiets...

  Brommers, bromfietsen, bromscooters, snorfietsen, snorscooters, hoe je ze ook noemen wilt… alles kun je op afbetaling kopen! Voor wie het toch wat verwarrende termen vind, leggen wij het kort uit. Alles wat met brom begint, dus een brommer, bromfiets, of bromscooter, is een voertuig dat maximaal 45km per uur kan rijden. Alles wat met snor begint, waaronder een snorscooter, snorfiets, of snorbrommer, is een voertuig dat maximaal 25km per uur kan rijden. Niet alleen de maximum snelheid verschilt, maar ook de helmplicht. Bij een snorbrommer hoef je bijvoorbeeld geen helm te dragen wat wel moet bij de normale brommer..

  Tweewielers, driewielers, en vierwielers

  Bij ons kun je veel meer dan alleen een snorscooter of bromscooter leasen! Wij verkopen namelijk ook elektrische fietsen (ebikes), motorscooters met 2 wielen, schakelbrommers, motorscooters met 3 wielen, en zelfs ATV’s en Quads. Het verschil tussen een ATV en Quad is dat een ATV oftewel een All Terrain Vehicle ook voor het ruige werk geschikt is, dus ook voor op onverhard terrein, en een Quad vaker voor de openbare weg, dus voor op asfalt gemaakt is.

  Motorscooters met 3 wielen hebben een bijzonder voordeel. Je kunt namelijk in veel gevallen zonder motorrijbewijs (wel met autorijbewijs) hierop rijden. Bovendien mag je tussen de file doorrijden en ben je nog sneller op je werk of de locatie waar je moet zijn.

  Scootmobiel in termijnen

  Naast een scooter leasen, kun je ook een scootmobiel in termijnen betalen. Onze scootmobielen zijn voorzien van 3 of 4 wielen, en kunnen een stuk sneller dan vergelijkbare scootmobielen. Normaal gaan ze niet veel sneller dan zo’n 10 à 15 kilometer per uur, maar onze elektrische scootmobielen halen tot wel 25 kilometer per uur. Ook mensen met een klein budget kunnen bij ons terecht, want naast de lage aanschafprijs kun je ze ook in termijnen betalen.

 • Wat zijn de voorwaarden

  Regels en voorwaarden van betalen in termijnen

  Indien je gekozen hebt om een scooter te leasen tijdens het bestellen van je scooter, dan worden de verstrekte gegevens gecommuniceerd met Santander. Normaal gesproken krijgen wij direct uitslag of de aanvraag wordt geaccepteerd of wordt afgewezen. Zodoende krijg je dus altijd snel bericht of je de scooter leasen kunt of niet. Een voorwaarde om een scooter te kunnen leasen is dat je minimaal 18 jaar oud bent en een vast inkomen hebt van minimaal 1000,- Euro per maand. Daarnaast mag je geen negatieve BKR notering hebben.

  Er zijn een 3-tal uitslagen mogelijk bij de leaseaanvraag

  1. De scooter lease aanvraag is afgekeurd. Hierover nemen wij vervolgens contact met je op. Dit betekent dat je helaas geen scooter kopen kunt middels een uitgestelde betaling.
  2. De scooter lease aanvraag wordt nader onderzocht. Comfort Card kan niet direct de uitkomst meedelen waardoor je iets langer moet wachten op een goedkeuring of afwijzing.
  3. De scooter lease aanvraag is goedgekeurd. In dat geval kunnen wij je feliciteren met je aankoop en de bestelling afronden. Er wordt automatisch elke maand het afgesproken bedrag geïncasseerd.

  Helaas kunnen wij bij een definitieve goedkeuring niet altijd direct overgaan tot uitlevering omdat sommige modellen en opties een bepaalde levertijd hebben. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

  Samenvatting

  Plaats de gewenste scooter in het winkelmandje en selecteer daarbij de gewenste accessoires om de scooter verder aan te kleden zodat deze voldoet aan jouw wensen. Bij het afronden klik je bij de betaalwijze op ‘scooter leasen’ en je ontvangt het leasecontract per post of per mail. Zodra deze ondertekend retour is gekomen, wordt de leaseaanvraag ingediend. Binnen 48 uur weet je hiervan het resultaat. Bij een positief resultaat wordt je bestelling meteen in orde gemaakt en z.s.m. geleverd.

  Hier kun je zelf berekenen wat de scooter je gaat kosten in onze leaseconstructie.scooter-leasen-voordelen-van-betalen-in-termijnen

 • SprayPay lease

  Betalen via Spraypay

  SprayPay is een online betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen. Betalen met SprayPay kan in 12, 18, 24, en 36 maanden. Je hoeft niet lang te wachten op de goedkeuring want binnen een minuut weet je of je in aanmerking komt voor deze betaalmethode. Super snel en super handig!

  Let op: Je kunt met SprayPay betalen tot een bedrag van 4999,- euro.

FAQ - Scooter Leasen

Hoe werkt scooter leasen bij Fast & Furious Scooters?

Bij Fast & Furious Scooters kun je een scooter leasen door een aanvraag in te dienen via de website. Nadat je aanvraag is goedgekeurd, betaal je maandelijks een vast bedrag voor de lease van je scooter. Dit bedrag is inclusief rente, aflossing.

Wat zijn de voorwaarden om een scooter te leasen bij Fast & Furious Scooters?

De voorwaarden om een scooter te leasen bij Fast & Furious Scooters zijn onder andere: je moet minimaal 18 jaar oud zijn, een geldig Nederlands legitimatiebewijs hebben en een vast inkomen. Er wordt ook een kredietcheck uitgevoerd om te bepalen of je in aanmerking komt voor het leasen van een scooter.

Kan ik mijn huidige scooter inruilen bij het leasen van een nieuwe scooter?

Nee, bij Fast & Furious Scooters is het iet mogelijk om je huidige scooter in te ruilen bij het leasen van een nieuwe scooter.

Wat gebeurt er aan het einde van de leaseperiode?

Aan het einde van de leaseperiode word je automatisch eigenaar van de scooter. Er zijn geen extra kosten of verplichtingen aan het einde van de leaseperiode. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe scooter te leasen en je huidige scooter in te ruilen.

Is het mogelijk om de leaseovereenkomst voortijdig te beëindigen?

Ja, het is mogelijk om de leaseovereenkomst voortijdig te beëindigen. Je mag boetvrij aflossen, zodra het opstaande bedrag afgelost is stop de lease.

Bereken lease maandbedrag:

Bereken nu!