Scooter leasen = Scooter kopen op afbetaling

Op deze pagina leggen we je alles uit over scooter leasen Een scooter kopen is een grote uitgave, en niet iedereen beschikt over veel geld. Daarom heeft Fast&Furious scooters een leaseplan opgesteld zodat je toch een nieuwe scooter kopen kunt zonder het in een keer te hoeven betalen. Bij scooter leasen betaal je iedere maand een vast termijnbedrag. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. Naast het hele bedrag te leasen kun je uiteraard ook een deel zelf betalen en de rest leasen zodat het termijnbedrag lager wordt of de leaseperiode korter. Extra aflossen mag tussendoor altijd en zo vaak je wilt. Ook kost extra aflossen niets extra’s.

 • Hoe werkt leasen?

  Hoe werkt het scooter leasen

  1. In onze scooter webshop selecteer je eenvoudig de scooter, scootmobiel, ebike, of andere tweewieler, driewieler, of vierwieler naar keuze met de accessoires die je er graag op of bij wilt hebben. Uiteraard kun je ook langskomen in onze fysieke winkel in Alphen a/d Rijn. Neem in dat geval een geldig legitimatiebewijs mee te samen met een bankpas.
  2. Wanneer je de scooter hebt geselecteerd dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je de scooter verder kunt samenstellen. Denk hierbij aan de accessoires die je er meteen wil bijbestellen zoals een bagagerek, helm of slot. Onderaan zie je een knop ‘lease deze scooter’. Wanneer je daar op klikt dan kom je op de scooter lease pagina terecht. Vanaf daar wandel je eenvoudig door overzichtelijke stappen heen.
  3. Wanneer je aanvraag compleet is dan wordt deze binnen 48 uur verwerkt.
  4. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd door de leasemaatschappij dan sturen wij het leasecontract per post of per e-mail toe. Deze moet dan vervolgens worden ondertekend en worden teruggestuurd. Dit mag uiteraard ook per e-mail. Zodra deze bij ons binnen is gaan wij over tot het bestellen en rijklaar maken van de scooter. Indien er gekozen is voor afhalen dan krijgt je een datum en/of tijdstip wanneer deze klaar staat. Indien er gekozen is voor verzenden dan neemt de transporteur contact op om een tijd en datum af te stemmen.
  5. Mocht je de scooter lease in de winkel regelen dan vervallen de punten 2 t/m 4.

  Scooter leasen bij Fast&Furious

  leasen-scooter-kopen-op-afbetalingEen scooter leasen bij ons betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat de scooter meteen van jouw is! Je kunt er dus meteen mee wegrijden en hij hoeft dus ook nooit terug. De looptijd van ons leaseplan varieert tussen de 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoef je je geen zorgen te maken, want dit is voor alle looptijden even laag. Vooraf weet je dus precies hoe lang je bezig bent en wat het je exact gaat kosten. Op elk gewenst moment kun je het resterende bedrag aflossen waarmee de scooterlease verkort of beëindigd wordt. Dit kan je weer wat rente schelen. Niet alleen wij zijn erg flexibel maar onze leaseconstructie is dat ook!

  Als particulier leasen | Financial/privé lease

  Het particulier leasen van een scooter is bij ons kinderlijk eenvoudig. Ook een Vespa leasen is makkelijk te doen. De Vespa is een van de meest populaire scooters van dit moment waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van onze leaseconstructie. De Vespa is vooral bij jong publiek erg aantrekkelijk en daarom is het leasen een absolute uitkomst.

  Scooter kopen op afbetaling? Maak kennis met Santander

  Santander is al ruim 20 jaar een begrip in de financiële dienstverlening. Meer dan 1 miljoen klanten maakte gebruik van hun leaseconstructie. Leasen kan al bij bedragen van 500,- Euro of meer. Santander is een specialist in consumentenkrediet waar wij graag mee samenwerken. Ook een 2de hands scooter kun je dus eenvoudig leasen!

  scooter-leasen-betalen-in-termijnen

 • Wat kan je lease?

  Bromscooter, snorscooter, snorfiets...

  Brommers, bromfietsen, bromscooters, snorfietsen, snorscooters, hoe je ze ook noemen wilt… alles kun je op afbetaling kopen! Voor wie het toch wat verwarrende termen vind, leggen wij het kort uit. Alles wat met brom begint, dus een brommer, bromfiets, of bromscooter, is een voertuig dat maximaal 45km per uur kan rijden. Alles wat met snor begint, waaronder een snorscooter, snorfiets, of snorbrommer, is een voertuig dat maximaal 25km per uur kan rijden. Niet alleen de maximum snelheid verschilt, maar ook de helmplicht. Bij een snorbrommer hoef je bijvoorbeeld geen helm te dragen wat wel moet bij de normale brommer..

  Tweewielers, driewielers, en vierwielers

  Bij ons kun je veel meer dan alleen een snorscooter of bromscooter leasen! Wij verkopen namelijk ook elektrische fietsen (ebikes), motorscooters met 2 wielen, schakelbrommers, motorscooters met 3 wielen, en zelfs ATV’s en Quads. Het verschil tussen een ATV en Quad is dat een ATV oftewel een All Terrain Vehicle ook voor het ruige werk geschikt is, dus ook voor op onverhard terrein, en een Quad vaker voor de openbare weg, dus voor op asfalt gemaakt is.

  Motorscooters met 3 wielen hebben een bijzonder voordeel. Je kunt namelijk in veel gevallen zonder motorrijbewijs (wel met autorijbewijs) hierop rijden. Bovendien mag je tussen de file doorrijden en ben je nog sneller op je werk of de locatie waar je moet zijn.

  Scootmobiel in termijnen

  Naast een scooter leasen, kun je ook een scootmobiel in termijnen betalen. Onze scootmobielen zijn voorzien van 3 wielen, en kunnen een stuk sneller dan vergelijkbare scootmobielen. Normaal gaan ze niet veel sneller dan zo’n 10 à 15 kilometer per uur, maar onze elektrische scootmobielen halen tot wel 25 kilometer per uur. Ook mensen met een klein budget kunnen bij ons terecht, want naast de lage aanschafprijs kun je ze ook in termijnen betalen.

 • Wat zijn de voorwaarden

  Regels en voorwaarden van betalen in termijnen

  Indien je gekozen hebt om een scooter te leasen tijdens het bestellen van je scooter, dan worden de verstrekte gegevens gecommuniceerd met Santander. Normaal gesproken krijgen wij direct uitslag of de aanvraag wordt geaccepteerd of wordt afgewezen. Zodoende krijg je dus altijd snel bericht of je de scooter leasen kunt of niet. Een voorwaarde om een scooter te kunnen leasen is dat je minimaal 18 jaar oud bent en een vast inkomen hebt van minimaal 1000,- Euro per maand. Daarnaast mag je geen negatieve BKR notering hebben.

  Er zijn een 3-tal uitslagen mogelijk bij de leaseaanvraag

  1. De scooter lease aanvraag is afgekeurd. Hierover nemen wij vervolgens contact met je op. Dit betekent dat je helaas geen scooter kopen kunt middels een uitgestelde betaling.
  2. De scooter lease aanvraag wordt nader onderzocht. Comfort Card kan niet direct de uitkomst meedelen waardoor je iets langer moet wachten op een goedkeuring of afwijzing.
  3. De scooter lease aanvraag is goedgekeurd. In dat geval kunnen wij je feliciteren met je aankoop en de bestelling afronden. Er wordt automatisch elke maand het afgesproken bedrag geïncasseerd.

  Helaas kunnen wij bij een definitieve goedkeuring niet altijd direct overgaan tot uitlevering omdat sommige modellen en opties een bepaalde levertijd hebben. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

  Samenvatting

  Plaats de gewenste scooter in het winkelmandje en selecteer daarbij de gewenste accessoires om de scooter verder aan te kleden zodat deze voldoet aan jouw wensen. Bij het afronden klik je bij de betaalwijze op ‘scooter leasen’ en je ontvangt het leasecontract per post of per mail. Zodra deze ondertekend retour is gekomen, wordt de leaseaanvraag ingediend. Binnen 48 uur weet je hiervan het resultaat. Bij een positief resultaat wordt je bestelling meteen in orde gemaakt en z.s.m. geleverd.

  Hier kun je zelf berekenen wat de scooter je gaat kosten in onze leaseconstructie.scooter-leasen-voordelen-van-betalen-in-termijnen

 • SprayPay lease

  Betalen via Spraypay

  SprayPay is een online betaalmethode waarbij je gespreid kunt betalen. Betalen met SprayPay kan in 12, 18, 24, en 36 maanden. Je hoeft niet lang te wachten op de goedkeuring want binnen een minuut weet je of je in aanmerking komt voor deze betaalmethode. Super snel en super handig!

  Let op: Je kunt met SprayPay betalen tot een bedrag van 4999,- euro.