Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.799,00 1.499,95
Klantenbeoordelingen
1390 Beoordelingen

Annebien gaf gemiddeld een 6

11-09-2019 meer...

Melisa gaf gemiddeld een 10

10-09-2019 meer...

Bob Wegman gaf gemiddeld een 9

08-09-2019 meer...

louise mobach gaf gemiddeld een 10

07-09-2019 meer...

Leon gaf gemiddeld een 4

06-09-2019 meer...
Onze voordelen

Scooter leasen = Scooter kopen op afbetaling

Lees deze scooter leasen informatie helemaal goed door. Wij begrijpen dat een scooter kopen een grote uitgave is. Daarvoor heeft Fast&Furious scooters een leaseplan opgesteld zodat je toch een nieuwe scooter kopen kunt zonder het in een keer te hoeven betalen. Bij het leasen van een scooter betaal je elke maand een termijnbedrag dat iedere maand hetzelfde is. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van de leaseperiode waarvoor je kiest. Naast het hele bedrag te leasen kun je uiteraard ook een deel zelf betalen en de rest leasen zodat het termijnbedrag lager wordt of de leaseperiode korter. Extra aflossen mag tussendoor altijd en zo vaak je wilt. Ook kost extra aflossen niets extra’s.

 

Wil je zelf berekenen wat de scooter je gaat kosten in onze leaseconstructie?scooter-leasen-voordelen-van-betalen-in-termijnen

Bromscooter, snorscooter, snorfiets...

Brommers, bromfietsen, bromscooters, snorfietsen, snorscooters, hoe je ze ook noemen wilt… alles kun je op afbetaling kopen! Voor wie het toch wat verwarrende termen vind, leggen wij het kort uit. Alles wat met brom begint, dus een brommer, bromfiets, of bromscooter, is een voertuig dat maximaal 45km per uur kan rijden. Alles wat met snor begint, waaronder een snorscooter, snorfiets, of snorbrommer, is een voertuig dat maximaal 25km per uur kan rijden. Niet alleen de maximum snelheid verschilt, maar ook de helmplicht. Bij een snorbrommer hoef je bijvoorbeeld geen helm te dragen wat wel moet bij de normale brommer..

Tweewielers, driewielers, en vierwielers

Bij ons kun je veel meer dan alleen een snorscooter of bromscooter leasen! Wij verkopen namelijk ook elektrische fietsen, motorscooters met 2 wielen, schakelbrommers, motorscooters met 3 wielen, en zelfs ATV’s en Quads. Het verschil tussen een ATV en Quad is dat een ATV oftewel een All Terrain Vehicle ook voor het ruige werk geschikt is, dus ook voor op onverhard terrein, en een Quad vaker voor de openbare weg, dus voor op asfalt gemaakt is.

Motorscooters met 3 wielen hebben een bijzonder voordeel. Je kunt namelijk in veel gevallen zonder motorrijbewijs (wel met autorijbewijs) hierop rijden. Bovendien mag je tussen de file doorrijden en ben je nog sneller op je werk of de locatie waar je moet zijn.

Hoe werkt het scooter leasen

  1. In onze scooter webshop selecteer je eenvoudig de scooter naar keuze en de bijbehorende accessoires. Uiteraard kun je ook langs komen in onze fysieke winkel in Alphen a/d Rijn. Neem in dat geval een geldig legitimatiebewijs mee te samen met een bankpas.
  2. Wanneer je de scooter hebt geselecteerd dan kom je op een nieuwe pagina terecht waar je de scooter verder kunt samenstellen. Denk hierbij aan de accessoires die je er meteen wil bijbestellen zoals een bagagerekje, helm of slot. Onderaan zie je een knop ‘lease deze scooter’. Wanneer je daar op klikt dan kom je op de scooter lease pagina terecht. Vanaf daar wandel je eenvoudig door overzichtelijke stappen heen.
  3. Wanneer je aanvraag compleet is dan wordt deze binnen 48 uur verwerkt.
  4. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd door de leasemaatschappij dan sturen wij het leasecontract per post of per e-mail toe. Deze moet dan vervolgens worden ondertekend en worden teruggestuurd. Dit mag uiteraard ook per e-mail. Zodra deze bij ons binnen is gaan wij over tot het bestellen en rijklaar maken van de scooter. Indien er gekozen is voor afhalen dan krijgt je een datum en/of tijdstip wanneer deze klaarstaat. Indien er gekozen is voor verzenden dan neemt de transporteur contact op om een tijd en datum af te stemmen.
  5. Mocht je de scooter lease in de winkel regelen dan vervallen de punten 2 t/m 4.

Scooter leasen bij Fast&Furiousleasen-scooter-kopen-op-afbetaling

Een scooter leasen bij ons betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat de scooter meteen van jouw is! Je kunt er dus meteen mee wegrijden. De looptijd van ons leaseplan varieert tussen de 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoef je je geen zorgen te maken, want dit is voor alle looptijden even laag. Vooraf weet je dus precies hoe lang je bezig bent en wat het je exact gaat kosten. Op elk gewenst moment kun je het resterende bedrag aflossen waarmee het leaseplan verkort of beëindigd wordt. Dit kan je weer wat rente schelen. Niet alleen wij zijn erg flexibel maar onze leaseconstructie is dat ook!

Als particulier leasen | Financial lease

Het particulier leasen van een scooter is bij ons kinderlijk eenvoudig. Ook een Vespa leasen is makkelijk te doen. De Vespa is een van de meest populaire scooters van dit moment waarbij vaak gebruikt wordt gemaakt van onze leaseconstructie. De Vespa is vooral bij jong publiek erg aantrekkelijk en daarom is het leasen een absolute uitkomst.

Scooter kopen op afbetaling? Maak kennis met Santander

Santander is al ruim 20 jaar een begrip in de financiële dienstverlening. Meer dan 1 miljoen klanten maakte gebruik van hun leaseconstructie. Leasen kan al bij bedragen van 500,- Euro of meer. Santander is een specialist in consumenten kredieten waar wij graag mee samenwerken. Ook een 2de hands scooter kun je dus eenvoudig leasen!

scooter-leasen-betalen-in-termijnen

 

Regels en voorwaarden van betalen in termijnen

Indien je gekozen hebt om een scooter te leasen tijdens het bestellen van je scooter, dan worden de verstrekte gegevens gecommuniceerd met Santander. Normaal gesproken krijgen wij direct uitslag of de aanvraag wordt geaccepteerd of wordt afgewezen. Zodoende krijg je dus altijd snel bericht of je de scooter leasen kunt of niet. Een voorwaarde om een scooter te kunnen leasen is dat je minimaal 18 jaar oud bent en een vast inkomen hebt van minimaal 1000,- Euro per maand. Daarnaast mag je geen negatieve BKR notering hebben.

Er zijn een 3-tal uitslagen mogelijk bij de leaseaanvraag

  1. De scooter lease aanvraag is afgekeurd. Hierover nemen wij vervolgens contact met je op. Dit betekent dat je helaas geen scooter kopen kunt middels een uitgestelde betaling.
  2. De scooter lease aanvraag wordt nader onderzocht. Comfort Card kan niet direct de uitkomst meedelen waardoor je iets langer moet wachten op een goedkeuring of afwijzing.
  3. De scooter lease aanvraag is goedgekeurd. In dat geval kunnen wij je feliciteren met je aankoop en de bestelling afronden. Er wordt automatisch elke maand het afgesproken bedrag geïncasseerd.

Helaas kunnen wij bij een definitieve goedkeuring niet altijd direct overgaan tot uitlevering omdat sommige modellen en opties een bepaalde levertijd hebben. Uiteraard wordt je hiervan op de hoogte gehouden. 

 

Samenvatting

Plaats de gewenste scooter in het winkelmandje en selecteer daarbij de gewenste accessoires om de scooter verder aan te kleden zodat deze voldoet aan jouw wensen. Bij het afronden klik je bij de betaalwijze op ‘scooter leasen’ en je ontvangt het leasecontract per post of per mail. Zodra deze ondertekend retour is gekomen, wordt de leaseaanvraag ingediend. Binnen 48 uur weet je hiervan het resultaat. Bij een positief resultaat wordt je bestelling meteen in orde gemaakt en z.s.m. geleverd.

Bereken lease maandbedrag:

Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
Met slot
Met helm
Overige Accesoires
Bereken nu!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page