Scooter kopen Utrecht

Utrecht is een echte studentenstad. Het sfeervolle centrum is lastiger te bereiken met de auto, maar met een scooter is dat geen probleem. Woon je in Utrecht dan moet je beslist een scooter kopen. Het bied je namelijk veel voordelen zoals geen parkeergeld betalen, voor de deur parkeren en je bent bovendien snel van A naar B.

ALPHEN AAN DEN RIJN - HOOFDVESTIGING 

Koperweg 21, 2401 LH - 0900 3278387 vanaf 13:00 dagelijkse bereikbaar of mailen naar Info@fastfurious.nl

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

 

Openingstijden winkel

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag - 10:00 - 18:00
  • Woensdag - 10:00 - 18:00
  • Donderdag - 10:00 - 18:00
  • Vrijdag - 10:00 - 20:00
  • Zaterdag - 10:00 - 17:00

Makkelijk en snel bereikbaar

De showroom van Fast & Furious in Alphen a/d Rijn is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In minder dan 30 minuten ben je al bij ons met de trein vanuit Utrecht. Met de auto doe je daar iets langer over, namelijk 37 minuten. Wil je een scooter kopen dan kun je gewoon bij ons langskomen en de scooter vooraf zien en uitproberen. Het gemak van onze online webshop is dat je de deur niet uit hoeft en alles online kunt regelen. Wij bezorgen, indien jij daarvoor kiest, de scooter netjes bij je thuis. De bezorgkosten zijn slechts 49,95 euro.

Ruim aanbodfast-furious-scooters-vanaf-utrecht

Bij Fast & Furious scooters kun je voordelig een scooter kopen. Niet alleen hanteren wij de laagste internetprijzen maar hebben ook voor een klein budget veel scooters in het assortiment zitten. Onder de 1000,- euro bijvoorbeeld hebben wij al veel keuze, van sportief tot retro. In deze categorie kom je uit bij de merken Turbho, IVA en Killerbee. Heb je meer te besteden dan kom je bij de wat bekendere merken uit zoals Kymco, Peugeot, Paggio, Sym, Yamaha en Aprillia.

Scooter kopen op afbetaling

Het kan ook zijn dat je liever een scooter wilt kopen op afbetaling. Dat kan natuurlijk ook. Een nieuwe scooter kopen kan al vanaf 16,- euro per maand! Hierbij kun je ook opties en accessoires mee financieren waaronder een goed slot of een windscherm.

Scooter kapot? Wij halen hem bij je op in Utrecht

Woon je in Utrecht en is je scooter stuk, dan komen wij hem ophalen. Wij regelen dan de transport en reparatie. Uiteraard hoef je de scooter niet zelf te komen halen want de verzending regelen wij natuurlijk ook. Ook voor een onderhoudsbeurt kun je bij ons terecht.

Tweedehands scooter kopen

Naast nieuwe scooters verkopen wij ook tweedehands scooters. Het voordeel van de 2de hands modellen is dat je voor minder geld toch een goede scooter kunt rijden. Alle scooters boven de 500,- euro worden geleverd met een onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Ook een scooter van 500,- euro kun je bij ons kopen op afbetaling. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand!

Scooter verzekering

In Nederland moet een scooter verzekerd zijn, of het nu gaat om een bromscooter of snorscooter. Ook een scooterverzekering kan Fast & Furious voordelig voor je regelen. Dat is het voordeel en gemak van alles onder een dak!